Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (7 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.967

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.977
Πόντοι
9.297
Και την πρώτη κίνηση πάντα αυτές την κάνουν.Είτε αν σου μιλήσουν πρώτες,είτε αν σε κοιτάξουν.Αν δεν σε κοιτάξουν,θα πας να τους την πέσεις;
To να κοιτάξουν η να μιλήσουν δεν σημαίνει τίποτα γιατί αυτό είναι ανοιχτό σε πολλές ερμηνείες...το μόνο ξεκάθαρο είναι η κίνηση που κάνουμε εμείς.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.977
Πόντοι
9.297
Γιατί,εσύ τί περιμένεις;Να τους τα ανοίξεις μόνος σου;
Μόνο αυτές αποφασίζουν με ποιο κριτήριο και σε ποιον θα ανοίξουν τα πόδια τους...9/10 θα κάτσουν σε κάποιον ανώτερο κοινωνικά και οικονομικά ιδίως αν είναι άνω των 25 ετών το οποίο σημαίνει ότι πλέον δεν τους αρκούν οι καγκουρες με τατουαζ και παντόφλα Μιτσουκο.Οποιος δεν έχει τέτοια προσόντα και είναι εκτός κύκλων και λοιπών γεωμετρικών σχημάτων είναι στην απ' έξω.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.851
Πόντοι
3.656
To να κοιτάξουν η να μιλήσουν δεν σημαίνει τίποτα γιατί αυτό είναι ανοιχτό σε πολλές ερμηνείες...το μόνο ξεκάθαρο είναι η κίνηση που κάνουμε εμείς.

Εντάξει,αμα κοιτάνε πολύ σου δίνουν ένα πράσινο φως.Σπάνιο μεν για ελλεεινίδες,αλλά όταν συμβαίνει πρέπει να κάνεις κίνηση.

Καλά,αν σου μιλήσουν κιόλας,εκεί σημαίνει ότι τους άρεσες πολύ.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.977
Πόντοι
9.297
Κλα'ι'ν μα'ι'ν...μέσα στο κόμπλεξ είναι...ποντάρουμε λίγα για να είμαστε στην φάση και αν κάτσει έκατσε αλλιώς πάμε χαλαρά παρακάτω.

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.491
Πόντοι
456
Για να ειμαι απολυτα ειλικρινης καταρχας δεν εχω διαβασει (ουτε εχω μπει στην διαδικαδια) να διαβασω το εν λογω νημα (αν και απο τον τιτλο καταλαβαινει κανεις ποιο ειναι το νοημα του εν λογω νηματος) ..
Ωστοσο θελω να ρωτησω:
Γιατι αποκαλειται τις Ελληνιδες Ελλεινηδες?
Στην κανονικη σας ζωη εχετε πληγωθει απο τις Ελληνιδες? Δεν σας καθονται οι Ελληνιδες?
Επισης ο λογος που τις αποκαλειται Ελλεινηδες ειναι επειδη θεωρειται οτι στον αγοραιο ερωτα οι ξενες ειναι καλυτερες απο τις Ελληνιδες?
Τις αποκαλειται Ελλεινηδες απλα για να γινεται κουβεντα?
Υ.Γ. Προφανεστατα δεν με ενδιαφερει τι αποψη εχει ο καθενας για την ζωη γενικα .. η αν εννοει η οχι αυτα που γραφει..
Ρωταω απλα απο περιεργεια :hi:
Ο λόγος είναι απλός, στην εξίσωση προσδοκίες vs πραγματικότητα οι Ελληνίδες έχουν ένα μοναδικό ταλέντο να τα κάνουν μπάχαλο οπότε αυτομάτως γίνονται ελλεηνίδες. Εξηγούμε:
Όταν ένας άντρας νταραβαρίζεται με 5 γκόμενες η μέση Ελληνίδα νταραβερίζεται με 15. Παράδειγμα, έστω ένας τύπος γουστάρει μία επειδή απλώς έχει ωραίο κώλο και την βρίσκει μαζί της. Αυτή για τους δικούς της λόγους θα νομίζει πως την γουστάρει επειδή την βλέπει σαν την μητέρα των παιδιών του. Λίγο η αγαμία του Έλλημα, λίγο η τρικυμμία στο μυαλό της Ελληνίδας και τι γίνεται στο τέλος; Η Ελληνίδα θα απορρίψει τους άλλους 14 και θα τυλίξει τον λάθος άνθρωπο για τους λάθος λόγους. Μετά από ένα χρονικό διάστημα χωρίζουν και ο τύπος έρχεται στο bou και τα βάζει με τις ελληνίδες πλέον.

Αν ο μέσος Έλληνας είχε αριθμητικά τις ίδιες επιλογές για σύντροφο με τη μέση Ελληνίδα τότε δεν θα έτρεχε απολύτως τίποτα με τις δικές μας. Η μαλακία στο κεφάλια μας θα έφταιγε. Από τη στιγμή όμως που η μέση Ελληνίδα έχει περισσότερες επιλογές και παρόλα αυτά επιλέγει τον λάθος άνθρωπο και του γαμάει τη ζωή, έ τότε λέμε και εμείς τι τρέχει με αυτές τις ελλεηνίδες. Οι ξένες δεν είναι καλύτερες, απλά είναι πιο straight forward στο τι ζητάνε και τι ψάχνουν και ξέρουν που στέκονται. Πχ οι δικιές μας όταν λένε λίγες καμπύλες είναι στην ουσία μπετονιέρες ενώ η ξένη λέει στα ίσα curvy ή BBW.

sparos-gr

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
20
Like
995
Πόντοι
1.011
Νομίζω οτι οι γυναίκες είναι περισσότερες απο τους άντρες και εάν βάλεις και του gay/πούστηδες ίσως αντιστοιχούν πάνω απο 1 γυναίκα ανα άντρα!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.851
Πόντοι
3.656
Νομίζω οτι οι γυναίκες είναι περισσότερες απο τους άντρες και εάν βάλεις και του gay/πούστηδες ίσως αντιστοιχούν πάνω απο 1 γυναίκα ανα άντρα!

Στα 75+ είναι περισσότερες γιατί ζουν πιο πολύ

Επίσης,δεν έχει σημασία πόσες είναι αλλά πόσες είναι διαθέσιμες

Αν στις 10 γαμιούνται μόνο οι 3,χέσε μέσα

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.950
Πόντοι
3.506
Αξέχαστη θα μου μείνει μια επαγγελματίας που είπε :"Είσαι πολύ καλός για να είσαι εδώ"...μόλις της εξήγησα πως έχει η κατάσταση ( που ήταν ήδη χάλια προ δεκαπενταετίας όταν έγινε αυτή η συνομιλία) έδειξε κατανόηση.
Μελαχρινή ,σε κωλομπαρο της Συγγρου τυπε; Δίπλα από το Αλκατράζ ;Γιατί εκεί ,προ δεκαπενταετίας μου είπε μια κοπέλα την ίδια ατάκα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.977
Πόντοι
9.297
Μελαχρινή ,σε κωλομπαρο της Συγγρου τυπε; Δίπλα από το Αλκατράζ ;Γιατί εκεί ,προ δεκαπενταετίας μου είπε μια κοπέλα την ίδια ατάκα
Σε μπουρδέλο στον Βαρδάρη ...η αληστου μνήμης Καιτουλα από Ολλανδία...σχεδόν την είχα ερωτευθει!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στα 75+ είναι περισσότερες γιατί ζουν πιο πολύ

Επίσης,δεν έχει σημασία πόσες είναι αλλά πόσες είναι διαθέσιμες

Αν στις 10 γαμιούνται μόνο οι 3,χέσε μέσα
Ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα....

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.670
Πόντοι
11.956
Ισχύει αλλά όχι τόσο.

Επειδή έχω κάνει τη δουλειά,υπάρχει διαρκές χώσιμο. Οι ώρες δύσκολες, ένα δωματιάκι σου δίνουν (που το μοιράζεσαι) στο ξενοδοχείο μέσα μπορεί να θέλεις να πηδήξεις αλλά αν είναι ο ιδιοκτήτης εκεί ξεχνα το.

Ναυαγοσώστης δουλεύεις μέχρι τις 6,και όλη μέρα καβλαντα
Εάν είσαι ρεσεψιόν ξέρεις ποια δωμάτια είναι άδεια ποτέ κάνει τσεκ ιν και τσεκ άουτ ο άλλος έχεις κλειδιά από όλες τις πόρτες κτλ...άρα δωμάτιο υπάρχει....

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.670
Πόντοι
11.956
....κατι παρομοιο με ειχε ρωτησει κ εμενα μια του χωρου πριν καμμια δεκαρια χρονια, του στυλ "γιατι παιρνεις κοπελες" ή "πως και παιρνεις κοπελες" (δν θυμαμαι ακριβως την στιχομυθια)!!! Ξεκινησε η κουβεντα, ημουν κ τελευταιο ραντεβου, το πηγαμε μεχρι ξημερωμα! :cheesy::cheesy::cheesy:
Είδε το πουλί σου και είπε εδώ είμαστε κάτσε να γαμιθω σήμερα γιατί τέτοιο δεν ξανά βρησκω .... χαχαχα

• Χαχα
Αντιδράσεις: Odin_

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.268
Πόντοι
11.146
Είδε το πουλί σου και είπε εδώ είμαστε κάτσε να γαμιθω σήμερα γιατί τέτοιο δεν ξανά βρησκω .... χαχαχα
....ωϊ ρε αρχοντα!!!! :cheesy::cheesy::cheesy:
Αλλου ηταν η κουβεντα, αλλα ειχαμε και καναδυο επιπλεον τυχερα μεχρι το πρωι (free of change) :wink:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Αντε να της εριξε και 2 με 3 γαμιες
Ειχε πολυ παχυ πουτσο και ηταν και στεγνη ειπε
Ενω η αλλη η φιλη της ειχε κατεβασει ποταμια
Αλλωστε κομπαρσος ηταν στο οργιο η δικια μου
Οχι πρωταγωνιστρια
Οταν μια κατσικα μαθει να τρωει τα φυλλα της ελιας και γλυκαθει, αντε να την επαναφερεις... Μια ζωη με ενα κλαδι ελιας στο στομα να μασουλαει θα την βρισκεις...
Απο την στιγμη που δεχτηκες αυτη την κατασταση τωρα θα βαμιεται κρυφα με @ραπαδες και θα εχει παντα ετοιμη μια φθηνη δικαιολογια

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Και την πρώτη κίνηση πάντα αυτές την κάνουν.Είτε αν σου μιλήσουν πρώτες,είτε αν σε κοιτάξουν.Αν δεν σε κοιτάξουν,θα πας να τους την πέσεις;
Στις παλιες καλες εποχες καναμε καμακι καμικαζι και εμεναν εκπληκτες . Τοτε κατι εβγαινε.. Ηθελε ομως καλα βαριδια και υψηλη αυτοπεποιθηση

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.715
Πόντοι
1.446
Λοιπον συναγωνιστές...

Προσωπικα τις Ελλε-η-νιδες δεν τις αντέχω ... δεν μπορώ να ανταλαξω ούτε δύο κουβέντες μαζί τους ...

Έχω συνηθίσει σε ανατολικο μπλοκ ... και δυτική Ευρώπη που έχουν επίπεδο
και ειναι πολυ sexy

Όμως πολλοί άλλοι τις παντρεύονται ...
τους βλέπω μετά από χρόνια με μια κοντη - χοντρή φαρκλανα ...
και τους λοιπαμαι ...

Τελικά ο καθένας ζει με τις επιλογές του ...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.851
Πόντοι
3.656
Λοιπον συναγωνιστές...

Προσωπικα τις Ελλε-η-νιδες δεν τις αντέχω ... δεν μπορώ να ανταλαξω ούτε δύο κουβέντες μαζί τους ...

και ειναι πολυ sexy

και τους λοιπαμαι ...

Τι τους λυπάσαι,9 στους 10 αυτό ονειρεύονται.Να περπατάνε με το καροτσάκι και την ελλεεινίδα δίπλα

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Λοιπον συναγωνιστές...
Προσωπικα τις Ελλε-η-νιδες δεν τις αντέχω ... δεν μπορώ να ανταλαξω ούτε δύο κουβέντες μαζί τους ...Εχω συνηθίσει σε ανατολικο μπλοκ ... και δυτική Ευρώπη που έχουν επίπεδο
και ειναι πολυ sexy
Όμως πολλοί άλλοι τις παντρεύονται ...τους βλέπω μετά από χρόνια με μια κοντη - χοντρή φαρκλανα ...
και τους λοιπαμαι ...
Ολα εχουν τα θετικα αλλα και τα αρνητικα τους.Με τις ξενες ειδικα του π.α. μπλοκ πρεπει να δειχνεις καθημερινα τον καλυτερο σου ευατο. Και να εισαι παντα 'εφ οπλου λογχη'. Δεν χαλαρωνεις ποτε. Απο θεμα εμφανισης, χρηματικο, ιδιοτητας. Πρεπει να εισαι παντα στην πενα και να δειχνεις χαρουμενος.Με τις ελλεινιδες οχι και τοσο.( Δεν ειναι σαν να δινεις καθημερινο τεστ). Ειναι πιο χυμα. Ασε που βαζουν και το χερι στην τσεπη ενιοτε.

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Ολα εχουν τα θετικα αλλα και τα αρνητικα τους.Με τις ξενες ειδικα του π.α. μπλοκ πρεπει να δειχνεις καθημερινα τον καλυτερο σου ευατο. Και να εισαι παντα 'εφ οπλου λογχη'. Δεν χαλαρωνεις ποτε. Απο θεμα εμφανισης, χρηματικο, ιδιοτητας. Πρεπει να εισαι παντα στην πενα και να δειχνεις χαρουμενος.Με τις ελλεινιδες οχι και τοσο.( Δεν ειναι σαν να δινεις καθημερινο τεστ). Ειναι πιο χυμα. Ασε που βαζουν και το χερι στην τσεπη ενιοτε.
δε νομιζω οτι ισχυει. Αν μιλαμε για σχεση δηλαδη. Αν μιλαμε να ερθει η ξενη για 5 μερες, ναι

Λοιπον συναγωνιστές...

και ειναι πολυ sexy

και τους λοιπαμαι ...

Και πως την βγαζεις? παντρευτηκες ξενη? αν θες απαντας φυσικα

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Τι τους λυπάσαι,9 στους 10 αυτό ονειρεύονται.Να περπατάνε με το καροτσάκι και την ελλεεινίδα δίπλα
νομιζω δεν ειναι ονειρο, αλλα απλα συμβιβαζονται με την ευκολη λυση

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.715
Πόντοι
1.446
δε νομιζω οτι ισχυει. Αν μιλαμε για σχεση δηλαδη. Αν μιλαμε να ερθει η ξενη για 5 μερες, ναι

Και πως την βγαζεις? παντρευτηκες ξενη? αν θες απαντας φυσικα
Δεν παντρευτηκα καμία...

Λόγω επαγγέλματος περνάω χρόνο σε διάφορες χώρες και
έχω πολλές επαφές με γκομενες στο εξωτερικό...
οπότε δεν χάνω το χρόνο μου με τις υποδυεστερες Ελλε-η-νίδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom