Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Όχι ρε! Εγώ δεν το σηκώνω το ρε!
Εμένα θα με πάρεις με το καλό... πάρε με με το καλό να γίνω μούσι να με ξουρίσεις....
Δεν ξυρίζω εγώ, βρισίδια θέλω  :-* :-* :-* :-* :-*
(ρε)  :2funny: :2funny:

ρε πάτημα κάτω λέμε και νο μέρσι... γενικώς..Αλλά δεν το χειρίστηκε καλώς η κοπελίτσα... :sunglasses:
Εδώ την παρακαλούσε στη μέση του δρόμου, έχεις κάτι καλύτερο υπ'όψιν; Για πε...

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Τι λε ρε νιτζα σιγα μην εφταιγε και το μετρό θεσσαλονίκης  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:  

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Όχι ρε ακόμα δεν είναι έτοιμο.

Τεσπα, σε αυτά τα πράγματα δε μπορείς να πεις ποιος/α φταίει ξεκάθαρα, πόσο μάλλον εμείς που είμαστε "θεατές".
Εμένα η γενικότερη αντίληψή μου σε αυτά τα θέματα είναι ότι υπάρχει το είδος των ανθρώπων που κατηγορούν πρώτα τον εαυτό τους σε τέτοιες είδους καταστάσεις και το είδος που ψάχνει να ρίξει όλες τις ευθύνες του στους άλλους. Αυτό δε πάει μόνο στο θέμα "σχέσεις" αλλά και γενικότερα. Ότι επιχειρήματα και να πούμε εμείς εδώ για να κατηγορήσουμε ή να δικαιολογήσουμε μία από τις 2 πλευρές, δεν έχουν σημασία γιατί στο τέλος θα ανάγονται σε αυτές τις 2 κατηγορίες. Επίσης, μιας και δε ξέρουμε τι από τα 2 είναι ο καθένας μας, οποιαδήποτε περαιτέρω ανάλυση είναι περιττή.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δεν ξυρίζω εγώ, βρισίδια θέλω  :-* :-* :-* :-* :-*
(ρε)  :2funny: :2funny:
Εδώ την παρακαλούσε στη μέση του δρόμου, έχεις κάτι καλύτερο υπ'όψιν; Για πε...

γονυπετή θα τον πήγαινα απο λευκό πύργο καλαμαριά... και κομμένες και οι πίπες και μετά θα τά φτιαχνα και με τον κολλητό του :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ
Μη γαμάτε μπάζα γιατί παίρνουν αέρα και το παίζουν βαλεντίνοι!!
Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως ο άντρας θα έχει βρεί άλλη γκόμενα μέσα σε 1-2 εβδομάδες. Αντιθέτως η γυναίκα θα κλαίει τη μοίρα της για πολύ καιρό μέχρι να καταλάβει και η ίδια τι ακριβώς θέλει. Άρα ξανασκεφτείτε το προτού πάρετε αποφάσεις τις οποίες θα μετανιώσετε.
@boomb
όχι δεν με έχουν πάρει τα σιρόπια (εκτός φυσικά από αυτά της αντιβίωσης)
αλλά πραγματικά το θεωρώ κορυφαίο στίχο....

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Όχι ρε ακόμα δεν είναι έτοιμο.

Τεσπα, σε αυτά τα πράγματα δε μπορείς να πεις ποιος/α φταίει ξεκάθαρα, πόσο μάλλον εμείς που είμαστε "θεατές".
Εμένα η γενικότερη αντίληψή μου σε αυτά τα θέματα είναι ότι υπάρχει το είδος των ανθρώπων που κατηγορούν πρώτα τον εαυτό τους σε τέτοιες είδους καταστάσεις και το είδος που ψάχνει να ρίξει όλες τις ευθύνες του στους άλλους. Αυτό δε πάει μόνο στο θέμα "σχέσεις" αλλά και γενικότερα. Ότι επιχειρήματα και να πούμε εμείς εδώ για να κατηγορήσουμε ή να δικαιολογήσουμε μία από τις 2 πλευρές, δεν έχουν σημασία γιατί στο τέλος θα ανάγονται σε αυτές τις 2 κατηγορίες. Επίσης, μιας και δε ξέρουμε τι από τα 2 είναι ο καθένας μας, οποιαδήποτε περαιτέρω ανάλυση είναι περιττή.
Τα λόγια είναι περιττά, αφού είπε η κοπέλα Ο ΤΥΠΟΣ ΗΤΑΝ ΜΠΑΖΟ
Αυτό τα λέει όλα  :sunglasses:

γονυπετή θα τον πήγαινα απο λευκό πύργο καλαμαριά... και κομμένες και οι πίπες και μετά θα τά φτιαχνα και με τον κολλητό του :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Φιλενάδα...  :-* :-* :-* :-* :-* :-*
(αυτό το κομμένες οι πίπες νομίζω θα ήταν το αποτελείωμα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: )

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως ο άντρας θα έχει βρεί άλλη γκόμενα μέσα σε 1-2 εβδομάδες. Αντιθέτως η γυναίκα θα κλαίει τη μοίρα της για πολύ καιρό μέχρι να καταλάβει και η ίδια τι ακριβώς θέλει. Άρα ξανασκεφτείτε το προτού πάρετε αποφάσεις τις οποίες θα μετανιώσετε.
@boomb
όχι δεν με έχουν πάρει τα σιρόπια (εκτός φυσικά από αυτά της αντιβίωσης)
αλλά πραγματικά το θεωρώ κορυφαίο στίχο....
ΕΙΝΑΙ κορυφαίος στίχος όπως και το "στολίδι είσαι μόνη σου, πανάθεμα το μπόι σου, αχ, πανάθεμα τα μάτια σου που μ'έφεραν στη στράτα σου"  :boobies: :boobies: :boobies:

Εγώ λέω ότι ο τύπος ήταν ένας κακομοίρης που βρήκε γκόμενα και την είδε κόκορας και προτιμά να ξεφτυλίζεται στο δρόμο για να έχει γκόμενα παρά να μένει μόνος να παίζει το πουλί του.
Και το να πηγαίνει κάπου να βάζει το πουλί του όταν κουράζεται το χέρι του ΔΕΝ σημαίνει ότι βρήκε γκόμενα.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Θα μου πεις, για να το λέει μία που όπου δει ψωλή αρχίζει τις κωλοτούμπες, κάτι θα ξέρει. :2funny: :2funny: :2funny:
Εχμ, δε θα το έλεγα ακριβώς έτσι αλλά μια και το θέτεις από αυτή την άποψη... ΦΑΝΤΑΣΟΥ!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Θα μου πεις, για να το λέει μία που όπου δει ψωλή αρχίζει τις κωλοτούμπες, κάτι θα ξέρει. :2funny: :2funny: :2funny:

Το ιντερνετ στο πλερώνει η μαμα και ο μπαμπας για να λες παπαρίτσες και να ξεδίνεις όταν τελειώνει το χαρτζιλίκι για να πας σε μπουρδέλα; Και θα γυρίσεις εσύ.. να μου πεις τι είμαι΄και πως φέρομαι ;  :boobies: :boobies:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
ΕΙΝΑΙ κορυφαίος στίχος όπως και το "στολίδι είσαι μόνη σου, πανάθεμα το μπόι σου, αχ, πανάθεμα τα μάτια σου που μ'έφεραν στη στράτα σου"  :boobies: :boobies: :boobies:

Εγώ λέω ότι ο τύπος ήταν ένας κακομοίρης που βρήκε γκόμενα και την είδε κόκορας και προτιμά να ξεφτυλίζεται στο δρόμο για να έχει γκόμενα παρά να μένει μόνος να παίζει το πουλί του.
Και το να πηγαίνει κάπου να βάζει το πουλί του όταν κουράζεται το χέρι του ΔΕΝ σημαίνει ότι βρήκε γκόμενα.
Επέτρεψε μου αν και δεν γνωρίζω την κατάσταση να υποθέσω και εγώ κάτι διαφορετικό γιατί παρόμοιο situation έχω δει στο δρόμο με τον τύπο να ωρύεται αλλά στο τέλος την κοπελίτσα να ενδίδει. Να συνεισφέρω δε και μια εμπειρία διασταυρωμένη εκατέρωθεν που σε παρόμοιο σκηνικό ο τύπος αφού αμόλησε όλες αυτές τις αρλούμπες που ειπώθηκαν παραπάνω απείλησε τη φίλη μου πως θα αυτοκτονήσει αν δεν τον δεχτεί πίσω... όπως και έγινε (τον δέχτηκε). Σίγουρα οι περισσότεροι θα προστρέξουν να πουν την φίλη μου ηλίθια (όπως και είναι αλλά για διαφορετικούς λόγους) αλλά ας λάβουν υπόψιν τους πως ειδικά οι γυναίκες δύσκολα θα εγκαταλείψουν την άνεση και την βολή τους προς αναζήτηση νέων εμπειριών και περιπετειών, φοβούμενες πως αν μπούν στο τριπάκι αυτό θα μείνουν στο ράφι (εννοείται όχι όλες)
Το άστοχο σχόλιο σου για τον στίχο απλά το προσπερνάω

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Επέτρεψε μου αν και δεν γνωρίζω την κατάσταση να υποθέσω και εγώ κάτι διαφορετικό γιατί παρόμοιο situation έχω δει στο δρόμο με τον τύπο να ωρύεται αλλά στο τέλος την κοπελίτσα να ενδίδει. Να συνεισφέρω δε και μια εμπειρία διασταυρωμένη εκατέρωθεν που σε παρόμοιο σκηνικό ο τύπος αφού αμόλησε όλες αυτές τις αρλούμπες που ειπώθηκαν παραπάνω απείλησε τη φίλη μου πως θα αυτοκτονήσει αν δεν τον δεχτεί πίσω... όπως και έγινε (τον δέχτηκε). Σίγουρα οι περισσότεροι θα προστρέξουν να πουν την φίλη μου ηλίθια (όπως και είναι αλλά για διαφορετικούς λόγους) αλλά ας λάβουν υπόψιν τους πως ειδικά οι γυναίκες δύσκολα θα εγκαταλείψουν την άνεση και την βολή τους προς αναζήτηση νέων εμπειριών και περιπετειών, φοβούμενες πως αν μπούν στο τριπάκι αυτό θα μείνουν στο ράφι (εννοείται όχι όλες)
Ναι, ενώ οι άντρες έτοιμοι είναι με το παραμικρό να τη σουτάρουν τη γκόμενα!!!!
Στο ελλαδιστάν ζούμε, η βολή είναι το εθνικό μας σύνθημα!!

και δεν έκανα πλάκα, αλήθεια μου αρέσει ο στίχος  :'( Καχύποπτος είσαι μεσιέ

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Το ιντερνετ στο πλερώνει η μαμα και ο μπαμπας για να λες παπαρίτσες και να ξεδίνεις όταν τελειώνει το χαρτζιλίκι για να πας σε μπουρδέλα; Και θα γυρίσεις εσύ.. να μου πεις τι είμαι΄και πως φέρομαι ;  :boobies: :boobies:
ο___Ο

ίσα μωρή!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εδώ ρε δυο γνωστοί μου, που συντόμως παντρεύονται για να μην χάσουν τις μελλουσες γυναίκες τους.. και τον επικείμενο γάμο που θέλουν διακαώς μαζί τους.. δέχθηκαν επεμβάσεις στην ζωή τους, στην δουλειά και τους φίλους τους. Τι λες τώρα.....

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66

Έκτός από τα μπουρδέλα που δεν πάω, σε όλα τα άλλα λέω ναι. :boobies: :rockon:
Πληγώθηκες μήπως? :'(

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.530
Πόντοι
17.885