erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ
Μη γαμάτε μπάζα γιατί παίρνουν αέρα και το παίζουν βαλεντίνοι!!
ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ
Δεν ξυρίζω εγώ, βρισίδια θέλω :-* :-* :-* :-* :-*Όχι ρε! Εγώ δεν το σηκώνω το ρε!
Εμένα θα με πάρεις με το καλό... πάρε με με το καλό να γίνω μούσι να με ξουρίσεις....
Εδώ την παρακαλούσε στη μέση του δρόμου, έχεις κάτι καλύτερο υπ'όψιν; Για πε...ρε πάτημα κάτω λέμε και νο μέρσι... γενικώς..Αλλά δεν το χειρίστηκε καλώς η κοπελίτσα...
To βλεπω το βλεπω......εγω μονο ...απλικα εχωτι σου ιπα κολιτε.
ιπαρχι κλικα
Τι λε ρε νιτζα σιγα μην εφταιγε και το μετρό θεσσαλονίκης
Δεν ξυρίζω εγώ, βρισίδια θέλω :-* :-* :-* :-* :-*
(ρε)
Εδώ την παρακαλούσε στη μέση του δρόμου, έχεις κάτι καλύτερο υπ'όψιν; Για πε...
Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως ο άντρας θα έχει βρεί άλλη γκόμενα μέσα σε 1-2 εβδομάδες. Αντιθέτως η γυναίκα θα κλαίει τη μοίρα της για πολύ καιρό μέχρι να καταλάβει και η ίδια τι ακριβώς θέλει. Άρα ξανασκεφτείτε το προτού πάρετε αποφάσεις τις οποίες θα μετανιώσετε.ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ
Τα λόγια είναι περιττά, αφού είπε η κοπέλα Ο ΤΥΠΟΣ ΗΤΑΝ ΜΠΑΖΟ
Όχι ρε ακόμα δεν είναι έτοιμο.
Τεσπα, σε αυτά τα πράγματα δε μπορείς να πεις ποιος/α φταίει ξεκάθαρα, πόσο μάλλον εμείς που είμαστε "θεατές".
Εμένα η γενικότερη αντίληψή μου σε αυτά τα θέματα είναι ότι υπάρχει το είδος των ανθρώπων που κατηγορούν πρώτα τον εαυτό τους σε τέτοιες είδους καταστάσεις και το είδος που ψάχνει να ρίξει όλες τις ευθύνες του στους άλλους. Αυτό δε πάει μόνο στο θέμα "σχέσεις" αλλά και γενικότερα. Ότι επιχειρήματα και να πούμε εμείς εδώ για να κατηγορήσουμε ή να δικαιολογήσουμε μία από τις 2 πλευρές, δεν έχουν σημασία γιατί στο τέλος θα ανάγονται σε αυτές τις 2 κατηγορίες. Επίσης, μιας και δε ξέρουμε τι από τα 2 είναι ο καθένας μας, οποιαδήποτε περαιτέρω ανάλυση είναι περιττή.
Φιλενάδα... :-* :-* :-* :-* :-* :-*γονυπετή θα τον πήγαινα απο λευκό πύργο καλαμαριά... και κομμένες και οι πίπες και μετά θα τά φτιαχνα και με τον κολλητό του
Τα λόγια είναι περιττά, αφού είπε η κοπέλα Ο ΤΥΠΟΣ ΗΤΑΝ ΜΠΑΖΟ
Αυτό τα λέει όλα
ΕΙΝΑΙ κορυφαίος στίχος όπως και το "στολίδι είσαι μόνη σου, πανάθεμα το μπόι σου, αχ, πανάθεμα τα μάτια σου που μ'έφεραν στη στράτα σου"Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως ο άντρας θα έχει βρεί άλλη γκόμενα μέσα σε 1-2 εβδομάδες. Αντιθέτως η γυναίκα θα κλαίει τη μοίρα της για πολύ καιρό μέχρι να καταλάβει και η ίδια τι ακριβώς θέλει. Άρα ξανασκεφτείτε το προτού πάρετε αποφάσεις τις οποίες θα μετανιώσετε.
@boomb
όχι δεν με έχουν πάρει τα σιρόπια (εκτός φυσικά από αυτά της αντιβίωσης)
αλλά πραγματικά το θεωρώ κορυφαίο στίχο....
Εχμ, δε θα το έλεγα ακριβώς έτσι αλλά μια και το θέτεις από αυτή την άποψη... ΦΑΝΤΑΣΟΥ!!Θα μου πεις, για να το λέει μία που όπου δει ψωλή αρχίζει τις κωλοτούμπες, κάτι θα ξέρει.
Θα μου πεις, για να το λέει μία που όπου δει ψωλή αρχίζει τις κωλοτούμπες, κάτι θα ξέρει.
Επέτρεψε μου αν και δεν γνωρίζω την κατάσταση να υποθέσω και εγώ κάτι διαφορετικό γιατί παρόμοιο situation έχω δει στο δρόμο με τον τύπο να ωρύεται αλλά στο τέλος την κοπελίτσα να ενδίδει. Να συνεισφέρω δε και μια εμπειρία διασταυρωμένη εκατέρωθεν που σε παρόμοιο σκηνικό ο τύπος αφού αμόλησε όλες αυτές τις αρλούμπες που ειπώθηκαν παραπάνω απείλησε τη φίλη μου πως θα αυτοκτονήσει αν δεν τον δεχτεί πίσω... όπως και έγινε (τον δέχτηκε). Σίγουρα οι περισσότεροι θα προστρέξουν να πουν την φίλη μου ηλίθια (όπως και είναι αλλά για διαφορετικούς λόγους) αλλά ας λάβουν υπόψιν τους πως ειδικά οι γυναίκες δύσκολα θα εγκαταλείψουν την άνεση και την βολή τους προς αναζήτηση νέων εμπειριών και περιπετειών, φοβούμενες πως αν μπούν στο τριπάκι αυτό θα μείνουν στο ράφι (εννοείται όχι όλες)ΕΙΝΑΙ κορυφαίος στίχος όπως και το "στολίδι είσαι μόνη σου, πανάθεμα το μπόι σου, αχ, πανάθεμα τα μάτια σου που μ'έφεραν στη στράτα σου"
Εγώ λέω ότι ο τύπος ήταν ένας κακομοίρης που βρήκε γκόμενα και την είδε κόκορας και προτιμά να ξεφτυλίζεται στο δρόμο για να έχει γκόμενα παρά να μένει μόνος να παίζει το πουλί του.
Και το να πηγαίνει κάπου να βάζει το πουλί του όταν κουράζεται το χέρι του ΔΕΝ σημαίνει ότι βρήκε γκόμενα.
Επέτρεψε μου αν και δεν γνωρίζω την κατάσταση να υποθέσω και εγώ κάτι διαφορετικό γιατί παρόμοιο situation έχω δει στο δρόμο με τον τύπο να ωρύεται αλλά στο τέλος την κοπελίτσα να ενδίδει. Να συνεισφέρω δε και μια εμπειρία διασταυρωμένη εκατέρωθεν που σε παρόμοιο σκηνικό ο τύπος αφού αμόλησε όλες αυτές τις αρλούμπες που ειπώθηκαν παραπάνω απείλησε τη φίλη μου πως θα αυτοκτονήσει αν δεν τον δεχτεί πίσω... όπως και έγινε (τον δέχτηκε). Σίγουρα οι περισσότεροι θα προστρέξουν να πουν την φίλη μου ηλίθια (όπως και είναι αλλά για διαφορετικούς λόγους) αλλά ας λάβουν υπόψιν τους πως ειδικά οι γυναίκες δύσκολα θα εγκαταλείψουν την άνεση και την βολή τους προς αναζήτηση νέων εμπειριών και περιπετειών, φοβούμενες πως αν μπούν στο τριπάκι αυτό θα μείνουν στο ράφι (εννοείται όχι όλες)
Το άστοχο σχόλιο σου για τον στίχο απλά το προσπερνάω
ο___ΟΤο ιντερνετ στο πλερώνει η μαμα και ο μπαμπας για να λες παπαρίτσες και να ξεδίνεις όταν τελειώνει το χαρτζιλίκι για να πας σε μπουρδέλα; Και θα γυρίσεις εσύ.. να μου πεις τι είμαι΄και πως φέρομαι ;
Εδώ ρε δυο γνωστοί μου, που συντόμως παντρεύονται για να μην χάσουν τις μελλουσες γυναίκες τους.. και τον επικείμενο γάμο που θέλουν διακαώς μαζί τους.. δέχθηκαν επεμβάσεις στην ζωή τους, στην δουλειά και τους φίλους τους. Τι λες τώρα.....Επέτρεψε μου αν και δεν γνωρίζω την κατάσταση να υποθέσω και εγώ κάτι διαφορετικό γιατί παρόμοιο situation έχω δει στο δρόμο με τον τύπο να ωρύεται αλλά στο τέλος την κοπελίτσα να ενδίδει. Να συνεισφέρω δε και μια εμπειρία διασταυρωμένη εκατέρωθεν που σε παρόμοιο σκηνικό ο τύπος αφού αμόλησε όλες αυτές τις αρλούμπες που ειπώθηκαν παραπάνω απείλησε τη φίλη μου πως θα αυτοκτονήσει αν δεν τον δεχτεί πίσω... όπως και έγινε (τον δέχτηκε). Σίγουρα οι περισσότεροι θα προστρέξουν να πουν την φίλη μου ηλίθια (όπως και είναι αλλά για διαφορετικούς λόγους) αλλά ας λάβουν υπόψιν τους πως ειδικά οι γυναίκες δύσκολα θα εγκαταλείψουν την άνεση και την βολή τους προς αναζήτηση νέων εμπειριών και περιπετειών, φοβούμενες πως αν μπούν στο τριπάκι αυτό θα μείνουν στο ράφι (εννοείται όχι όλες)
Το άστοχο σχόλιο σου για τον στίχο απλά το προσπερνάω
Το ιντερνετ στο πλερώνει η μαμα και ο μπαμπας για να λες παπαρίτσες και να ξεδίνεις όταν τελειώνει το χαρτζιλίκι για να πας σε μπουρδέλα; Και θα γυρίσεις εσύ.. να μου πεις τι είμαι΄και πως φέρομαι ;
ο___Ο
ίσα μωρή!!!
Επ!! Αυτός νίντζα έχει περάσει από έγκριση;;Κάτω τα χέρια από τον ninja! Αντε μπράβο!