Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Χθες είδα στον δρόμο έναν τύπο περί τα 30 να παρακαλάει μια ελλεινίδα περί τα 22- 24 να μην του φύγει, την οποία είχε απατήσει (όπως κατάλαβα απο τα λεγόμενα).  Το σκηνικό διαδραματιζόταν για ώρα. Στο τέλος αυτή έφυγε και αυτός καπνιζε μανιωδώς.  Αλλη μια αναίσθητη ελλεινίς... :grin:

Όχι, καλά έκανε η κοπέλα.
Η άλλη όμως, αυτή που μπήκε ανάμεσά τους είναι ελλεεινίδα γιατί ο τύπος της είχε εξηγηθεί ότι είναι δεσμευμένος και ότι δε θέλει να απατήσει τη δικιά του αλλά η καινούργια δεν το εκτίμησε και αντί να κάνει πίσω, τον εκμεταλλέυτηκε.
Και τα 2 παραπάνω πρόσωπα στην ιστορία είναι τα θύματα μιας τσουλοελλεεινίδας.

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Kάθε μέρα όλη μέρα με χιόνια με βρόχη η λατρεία μου για το τιγράκι το κουκλάκι αιώνια θα κρατεί!!!  :-* :-*
Mε αυτό είμαι +1 έτσι κουκλί μου;;;;!!! :grin:

δεν φτανουν ουτε τα κουκλακια ολου του κοσμου οταν εχεις εναν αγγελο διπλα σου να σε φυλαει... :-*

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Χθες είδα στον δρόμο έναν τύπο περί τα 30 να παρακαλάει μια ελλεινίδα περί τα 22- 24 να μην του φύγει, την οποία είχε απατήσει (όπως κατάλαβα απο τα λεγόμενα).  Το σκηνικό διαδραματιζόταν για ώρα. Στο τέλος αυτή έφυγε και αυτός καπνιζε μανιωδώς.  Αλλη μια αναίσθητη ελλεινίς... :grin:
Ερι, ερι, τι πληγές ξύνεις, τις ανοίγεις και τους βάζεις αλάτι με αυτό το ποστ για μερικούς...  :2funny: :2funny: :2funny:
Το παραθέτω γιατί πήγε αδικοχαμένο στα σορόπια πριν και του αξίζει ο ανάλογος σχολιασμός από τα μέλη που δεν μασάνε από τις ελεεινίδες  :-* :-*

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
ας με βοηθησει καποιος με τα χαζα π με δουλευουν...... :rolleyes: :rolleyes:
Κατά βάθος γουστάρεις το δούλεμα, αλλιώς ούτε που θα καθόσουν να ασχοληθείς. Εγώ βλέπω να γίνεται μάχη για την πάρτη σου εδω πέρα.....

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
θα αρχισω να καντηλιαζω σταματηστε το δουλεμα γαμω..

νιντζα βαλε λιγη ταξη ρεεεε.... :o

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
δεν φτανουν ουτε τα κουκλακια ολου του κοσμου οταν εχεις εναν αγγελο διπλα σου να σε φυλαει... :-*
Eίσαι πραγματικά λίγος αντίζηλε!!! :grin:
Όχι άγγελος αρχάγγελος!!! :-* :-*

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Κατά βάθος γουστάρεις το δούλεμα, αλλιώς ούτε που θα καθόσουν να ασχοληθείς. Εγώ βλέπω να γίνεται μάχη για την πάρτη σου εδω πέρα.....
στην αρχη γελασα δεν λεω..

αλλα το παρακανανε... ;)

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
ερωτα η πολεμο,τι ζητας απ τα δυοοοο..... αννα θεα!

Έρωτα, ανίκητε σε κάθε μάχη, εσύ που κεντάς όποιον κι αν σημαδέψεις με τα βέλη σου. Έρωτα συ, που ξαγρυπνάς στα τρυφερά τα μάγουλα των κοριτσιών που δρασκελάς πάνω απ' τις θάλασσες και χώνεσαι στους κήπους των σπιτιών, κανείς δεν γλιτώνει από σένα, ούτε θεός, ούτε κοινός θνητός, μα όποιον τον αγγίξεις, τον τρελαίνεις...

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Kάθε μέρα όλη μέρα με χιόνια με βρόχη η λατρεία μου για το τιγράκι το κουκλάκι αιώνια θα κρατεί!!!  :-* :-*
Mε αυτό είμαι +1 έτσι κουκλί μου;;;;!!! :grin:

Έχω τρελαθεί στο γέλιο. :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε κορίτσια, σας έχουν γράψει τέτοια πράγματα ποτέ στο cosmopolitan? Αχαχαχα. :2funny:

νιντζα βαλε λιγη ταξη ρεεεε.... :o

Εμένα μη με μπλέκεις στα δικά σου.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Η άλλη όμως, αυτή που μπήκε ανάμεσά τους είναι ελλεεινίδα γιατί ο τύπος της είχε εξηγηθεί ότι είναι δεσμευμένος και ότι δε θέλει να απατήσει τη δικιά του αλλά η καινούργια δεν το εκτίμησε και αντί να κάνει πίσω, τον εκμεταλλέυτηκε.
Έτσι, επιτέλους μια σωστή ανάλυση!!!
Διότι ως γνωστόν οι ελεεινίδες λυσσάνε άμα βρουν καμία που να έχει γκόμενο και ενδιαφέρονται για κάποιον μόνο αν είναι "απαγορευμένος", ήτοι δεσμευμένος. Εύγε, σε θαυμάζω πολύ μετά από αυτή την εις βάθος έρευνα της ελεεινίδικης ψυχής.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Νίτζα το παλικάρι ήτο ένας χάλιας και η κοπελα μια ωραιοτάτη νέα.. Παρόλα αυτά ο χάχας σάχλας μπουχλας.. την απάτησε και ήθελε και το σκυλι χορτάτο. Θάνατος στους απιστους!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Έρωτα, ανίκητε σε κάθε μάχη, εσύ που κεντάς όποιον κι αν σημαδέψεις με τα βέλη σου. Έρωτα συ, που ξαγρυπνάς στα τρυφερά τα μάγουλα των κοριτσιών που δρασκελάς πάνω απ' τις θάλασσες και χώνεσαι στους κήπους των σπιτιών, κανείς δεν γλιτώνει από σένα, ούτε θεός, ούτε κοινός θνητός, μα όποιον τον αγγίξεις, τον τρελαίνεις...
:o :o :o :o :o :o :o

απο που το κανες κοπι πειστ ρε ιστορια?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Έχω τρελαθεί στο γέλιο. :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε κορίτσια, σας έχουν γράψει τέτοια πράγματα ποτέ στο cosmopolitan? Αχαχαχα. :2funny:

Εμένα μη με μπλέκεις στα δικά σου.
η αληθεια ειναι πως οχι...αλλα εχουμε ακουσει κατα καιρους κ μεις τρελες πιπες!!!

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
στην αρχη γελασα δεν λεω..

αλλα το παρακανανε... ;)
Έλα που μας κάνεις την δυσκόλη,μας θέλεις και τους 2 και δεν μπορείς να διαλέξεις!!! :grin:
Λοίπόν βρήκα τη λύση την μισή εβδομάδα θα σε έχω εγώ και την υπόλοιπη ο άλλος Κυργιακή θα ξεκουράζεσαι από την λατρεία μας!!! :2funny: :2funny:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Νίτζα το παλικάρι ήτο ένας χάλιας και η κοπελα μια ωραιοτάτη νέα.. Παρόλα αυτά ο χάχας σάχλας μπουχλας.. την απάτησε και ήθελε και το σκυλι χορτάτο. Θάνατος στους απιστους!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

οχι μονο θανατος και βρε ουστ θα ελεγα εγω!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom