Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Στον πόλεμο και στο έρωτα όλα επιτρέπονται!!!προπαγανδιζει εναντιον μου και αυτος -2.
Στον πόλεμο και στο έρωτα όλα επιτρέπονται!!!προπαγανδιζει εναντιον μου και αυτος -2.
ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙ!! Στις άλλες τα λες αυτά;
Αααα, τη θέλει ο κώλος σας την ελεεινίδα να σας κάνει τη δύσκολη και να σας πατάει με τα τακούνια της την ψυχή!!!!
Χθες είδα στον δρόμο έναν τύπο περί τα 30 να παρακαλάει μια ελλεινίδα περί τα 22- 24 να μην του φύγει, την οποία είχε απατήσει (όπως κατάλαβα απο τα λεγόμενα). Το σκηνικό διαδραματιζόταν για ώρα. Στο τέλος αυτή έφυγε και αυτός καπνιζε μανιωδώς. Αλλη μια αναίσθητη ελλεινίς...
Για τον άλλον το λες έτσι;;;;!!!ας με βοηθησει καποιος με τα χαζα π με δουλευουν......
Kάθε μέρα όλη μέρα με χιόνια με βρόχη η λατρεία μου για το τιγράκι το κουκλάκι αιώνια θα κρατεί!!! :-* :-*
Mε αυτό είμαι +1 έτσι κουκλί μου;;;;!!!
ερωτα η πολεμο,τι ζητας απ τα δυοοοο..... αννα θεα!Στον πόλεμο και στο έρωτα όλα επιτρέπονται!!!
Ερι, ερι, τι πληγές ξύνεις, τις ανοίγεις και τους βάζεις αλάτι με αυτό το ποστ για μερικούς...Χθες είδα στον δρόμο έναν τύπο περί τα 30 να παρακαλάει μια ελλεινίδα περί τα 22- 24 να μην του φύγει, την οποία είχε απατήσει (όπως κατάλαβα απο τα λεγόμενα). Το σκηνικό διαδραματιζόταν για ώρα. Στο τέλος αυτή έφυγε και αυτός καπνιζε μανιωδώς. Αλλη μια αναίσθητη ελλεινίς...
Κατά βάθος γουστάρεις το δούλεμα, αλλιώς ούτε που θα καθόσουν να ασχοληθείς. Εγώ βλέπω να γίνεται μάχη για την πάρτη σου εδω πέρα.....ας με βοηθησει καποιος με τα χαζα π με δουλευουν......
Eίσαι πραγματικά λίγος αντίζηλε!!!δεν φτανουν ουτε τα κουκλακια ολου του κοσμου οταν εχεις εναν αγγελο διπλα σου να σε φυλαει... :-*
στην αρχη γελασα δεν λεω..Κατά βάθος γουστάρεις το δούλεμα, αλλιώς ούτε που θα καθόσουν να ασχοληθείς. Εγώ βλέπω να γίνεται μάχη για την πάρτη σου εδω πέρα.....
ερωτα η πολεμο,τι ζητας απ τα δυοοοο..... αννα θεα!
Kάθε μέρα όλη μέρα με χιόνια με βρόχη η λατρεία μου για το τιγράκι το κουκλάκι αιώνια θα κρατεί!!! :-* :-*
Mε αυτό είμαι +1 έτσι κουκλί μου;;;;!!!
δεν φτανουν ουτε τα κουκλακια ολου του κοσμου οταν εχεις εναν αγγελο διπλα σου να σε φυλαει... :-*
νιντζα βαλε λιγη ταξη ρεεεε.... :o
Έτσι, επιτέλους μια σωστή ανάλυση!!!Όχι, καλά έκανε η κοπέλα.
Η άλλη όμως, αυτή που μπήκε ανάμεσά τους είναι ελλεεινίδα γιατί ο τύπος της είχε εξηγηθεί ότι είναι δεσμευμένος και ότι δε θέλει να απατήσει τη δικιά του αλλά η καινούργια δεν το εκτίμησε και αντί να κάνει πίσω, τον εκμεταλλέυτηκε.
Και τα 2 παραπάνω πρόσωπα στην ιστορία είναι τα θύματα μιας τσουλοελλεεινίδας.
Δώσε θάρρος στο χωριάτη να σου ανέβει στο κρεβάτι λέγανε πιο παλιά... No offence.στην αρχη γελασα δεν λεω..
αλλα το παρακανανε... ;)
Όχι, καλά έκανε η κοπέλα.
Η άλλη όμως, αυτή που μπήκε ανάμεσά τους είναι ελλεεινίδα γιατί ο τύπος της είχε εξηγηθεί ότι είναι δεσμευμένος και ότι δε θέλει να απατήσει τη δικιά του αλλά η καινούργια δεν το εκτίμησε και αντί να κάνει πίσω, τον εκμεταλλέυτηκε.
Και τα 2 παραπάνω πρόσωπα στην ιστορία είναι τα θύματα μιας τσουλοελλεεινίδας.
:o :o :o :o :o :o :oΈρωτα, ανίκητε σε κάθε μάχη, εσύ που κεντάς όποιον κι αν σημαδέψεις με τα βέλη σου. Έρωτα συ, που ξαγρυπνάς στα τρυφερά τα μάγουλα των κοριτσιών που δρασκελάς πάνω απ' τις θάλασσες και χώνεσαι στους κήπους των σπιτιών, κανείς δεν γλιτώνει από σένα, ούτε θεός, ούτε κοινός θνητός, μα όποιον τον αγγίξεις, τον τρελαίνεις...
η αληθεια ειναι πως οχι...αλλα εχουμε ακουσει κατα καιρους κ μεις τρελες πιπες!!!Έχω τρελαθεί στο γέλιο.
Ρε κορίτσια, σας έχουν γράψει τέτοια πράγματα ποτέ στο cosmopolitan? Αχαχαχα.
Εμένα μη με μπλέκεις στα δικά σου.
Έλα που μας κάνεις την δυσκόλη,μας θέλεις και τους 2 και δεν μπορείς να διαλέξεις!!!στην αρχη γελασα δεν λεω..
αλλα το παρακανανε... ;)
Νίτζα το παλικάρι ήτο ένας χάλιας και η κοπελα μια ωραιοτάτη νέα.. Παρόλα αυτά ο χάχας σάχλας μπουχλας.. την απάτησε και ήθελε και το σκυλι χορτάτο. Θάνατος στους απιστους!!!!!!!!!!!!