loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
τι λεγατε μιστερ?ΟΟΟΟΟΟΟΟ τα σέβη μου συμπατριωότισα,την καλή σου την κουβέντα είχαμε!!!
τι λεγατε μιστερ?ΟΟΟΟΟΟΟΟ τα σέβη μου συμπατριωότισα,την καλή σου την κουβέντα είχαμε!!!
Όποια και να είναι αυτά.
μερααα!!!τι παιζει εδω?δεν την παλευω σημερα προειδοποιω...
μας δουλευεις φιλτατε?Έξυπνο και ετοιμόλογο παιδί. Και τώρα να προσέχεις πως απευθύνεσαι στα άλλα μέλη του φόρουμ. Όποια και να είναι αυτά.Μεγάλο παιδί είσαι, κάνε το μόνος σου, ελπίζω να μη χρειάζεται κάθε τρεις και λίγο να επεμβαίνουμε.
Ότι μας έλειψες :-* :-* :-*τι λεγατε μιστερ?
Αφήστε την να σκάσει ρε γμτ μην της λέτε τι έγινε!!!τι λεγατε μιστερ?
δωσε ινφο!!!Ε τότε μη δεις στις προηγούμενες σελίδες τι έχουμε γράψει για εσένα.
........................................................Και θα κάνεις ΤΙ??
μας δουλευεις φιλτατε?
σε ειχα για πιο δικαιο αγορι...
δλδ κανεις παρατηρηση στον ιβιλ κ συνεχιζεις επειδη μιλησε με ασχημουλι χαρακτηρισμο στον παλαιο
κ στον παλαιο που εχει βρισει ολο το σαιτ, τις γυναικες πτνς μας ανεβαζει πτνς μας κατεβαζει.. τον ιδιο τον ιβιλ κ χθες κ σημερα τον εβρισε.. δεν του λες τπτ???? ουτε καν ενα γουορν δεν του εχετε κανει *τελικα ποιος εχει την κλικα εδω μεσα ποιος? χαχαχα*
κ φυσικα εμενα ποσως με νοιαζει που ουτε μιση παρατηρηση δεν του εχετε κανει.. γιατι τετοιο γελιο σαν κ αυτο που μας προσφερει ο τρελος του χωριου που αλλου θα βρουμε.. αλλα δεν μπορεις να την λες στους αλλους επειδη του απαντανε με τον ιδιο τροπο κ σ εκεινον να εισαι κουλ... ε????
Ε μα, εδώ το είχα. Με πρόλαβεςμας δουλευεις φιλτατε?
δλδ κανεις παρατηρηση στον ιβιλ κ συνεχιζεις επειδη μιλησε με ασχημουλι χαρακτηρισμο στον παλαιο
κ στον παλαιο που εχει βρισει ολο το σαιτ, τις γυναικες πτνς μας ανεβαζει πτνς μας κατεβαζει.. τον ιδιο τον ιβιλ κ χθες κ σημερα τον εβρισε.. δεν του λες τπτ???? ουτε καν ενα γουορν δεν του εχετε κανει *τελικα ποιος εχει την κλικα εδω μεσα ποιος? χαχαχα*
κ φυσικα εμενα ποσως με νοιαζει που ουτε μιση παρατηρηση δεν του εχετε κανει.. γιατι τετοιο γελιο σαν κ αυτο που μας προσφερει ο τρελος του χωριου που αλλου θα βρουμε.. αλλα δεν μπορεις να την λες στους αλλους επειδη του απαντανε με τον ιδιο τροπο κ σ εκεινον να εισαι κουλ... ε????
μας δουλευεις φιλτατε?
Ακριβώς αυτά!!!Ειναι αυτό που λέμε αξιοκρατία ίση αντιμετώπιση κτλ κτλ
δωσε ινφο!!!
Ninja ηρθε η λουκ τωρα νομιζω ειναι καλη ωρα για το γαλακτομπουρεκο....
Ειναι αυτό που λέμε αξιοκρατία ίση αντιμετώπιση κτλ κτλ
Μόνο εγώ δεν έχω κλώνο!!! :'( :'(ααα! τα μαθες τα νεα/ ειμαι κλωνος σου!!!!!
η boomb ειναι πιο kinky και αγρια, η silva ειναι πιο κολπατζου και γυροφερτζου και μπορει να το γυρισει υπερ της
δυσκολη επιλογη...