Λοιπόν μιας και το ξεμπουρδελέψαμε βάζω αγγελία:
Zητώ Ελλεεινίδα ή μη νοικοκυρά να βάλει τάξη στο αχούρι μου!!!
Απο καθαριστριες να φαν και οι κοτες....
Λοιπόν μιας και το ξεμπουρδελέψαμε βάζω αγγελία:
Εγώ είμαι μαυραγορίτης και πάντα βρίσκω ότι θέλω!!!
Μην το παιδεύεις και δεν κερδίζεις την συμπαθειά του!!!περα απο τις μαλακιες καποιοι ειχαν αδικο σε καποια θεματα ως προς τον παλιο ετσι????
Στην έριξα την πρόταση και δεν δέχτηκες!!!οι ηδη υπαρχουσες θεσσαλονικιες δεν σας κανουνε ρε?????????
Μην το παιδεύεις και δεν κερδίζεις την συμπαθειά του!!!
Έλα σε εμένα baby που είμαι εύκολος!!!
Δίκιο έχει ο καινούργιος, πας να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα τώραπερα απο τις μαλακιες καποιοι ειχαν αδικο σε καποια θεματα ως προς τον παλιο ετσι????
όχι θα έβριζα και μετά εσύ σαν ποιοτικός moderator και θεματοφύλακας του site θα μου το έσβηνες
Να σου στείλω κάτι κοριτσάκια που θέλουν να μπούν στον "ίσιο" δρόμο ρε Καινούργιος?Λοιπόν μιας και το ξεμπουρδελέψαμε βάζω αγγελία:
Δίκιο έχει ο καινούργιος, πας να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα τώρα
Χα, εκτέθηκες ανεπανόρθωτα μικρή αθώα silva
χμπφ καλά, δεν ήθελα να σε θίξωμικρη αθωα????? οκ.
εσυ οτι πεις.-
Αν είναι όπως τα φαντάζομαι τώρα αμέσως!!!Να σου στείλω κάτι κοριτσάκια που θέλουν να μπούν στον "ίσιο" δρόμο ρε Καινούργιος?
Μιλάμε θα στο καθαρίζουν όλη μέρα...
(το σπίτι)
χμπφ καλά, δεν ήθελα να σε θίξω
Γριά ξετσουτσουρεμένη; Καλύτερα;
Τώρα θα κοιμούνται. Κάτσε να έρθει το απογευματάκι να δούμε ποια είναι διαθέσιμη για σφουγκάρισμα...Αν είναι όπως τα φαντάζομαι τώρα αμέσως!!!
Μην το παιδεύεις και δεν κερδίζεις την συμπαθειά του!!!
Έλα σε εμένα baby που είμαι εύκολος!!!
Άκου φίλε. Το ότι είμαι moderator δε σημαίνει ότι είμαι νηπιαγωγός κιόλας, ή κάνω κουμάντο σε προνήπια. Μπαίνεις μέσα και η πρώτη σου κουβέντα είναι
"καλησπέρα μαλακάκο". Αν νομίζεις ότι αυτό σου γεμίζει ωφέλιμα τον ελεύθερο χρόνο σου, ότι σου φτιάχνει τη μέρα και τη διάθεση τότε εγώ περισσεύω.
χμπφ καλά, δεν ήθελα να σε θίξω
Γριά ξετσουτσουρεμένη; Καλύτερα;
Άκου φίλε. Και εσύ και οι υπόλοιποι. Το ότι είμαι moderator δε σημαίνει ότι είμαι νηπιαγωγός κιόλας, ή κάνω κουμάντο σε προνήπια. Το σάιτ λέει ότι απευθύνεται σε ενήλικους. Τώρα εδώ πέρα αν κάποιοι συμπεριφέρονται σα 5χρονια, εκτίθενται πρώτα οι ίδιοι. Ως moderator προτιμώ να ασχοληθώ με σοβαρότερα τεχνικά θέματα. Μπαίνεις μέσα και η πρώτη σου κουβέντα είναι
"καλησπέρα μαλακάκο". Λοιπόν, ξέχνα τα mod και παπαριές. Αν νομίζεις ότι αυτό σου γεμίζει ωφέλιμα τον ελεύθερο χρόνο σου, ότι σου φτιάχνει τη μέρα και τη διάθεση τότε εγώ περισσεύω. Τι να πω άλλο? Νομίζω ότι έχω να κάνω με ενήλικους. Το ξαναλέω λοιπόν. Το σάιτ απευθύνεται σε ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ. Άμα είστε 15 χρονών καλό είναι να ξεγραφτείτε, να μη το πάρουν χαμπάρι και οι δικοί σας και έχουμε βρούμε και κάνα μπελά, έτσι...?
ουτε εσυ θες να εχεις το κεφαλι σου ησυχο...