εγω απλα σε βγαζω υπερβολικο.-Το ΜΑΛΑΚΑΣ στο επιστρέφω πίσω...
Πολύ ξέπεσες ρε "λύκο" και δεν είναι σημάδι δύναμης όταν κάποιος καταφεύγει σε φθηνές βρισιές για να αντιμετωπίσει κάποιον άλλο....
Και να με κάνετε φασιστικά ban θα μπω με άλλα χίλια δυο nick, επομένως μηδέν στο πηλίκον. Πιο αποτελεσματικό είναι να επιχειρήσετε να με βγάλετε γραφικό.....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)
Don't worry babe, I got your back
Εγώ δε βλέπω ένταση πάντως, έναν ακούω να ξεφωνίζει αλλά γελάω τόσο που δε με νοιάζει
Εdit: Εσένα ποιες είναι οι θεωρίες σου για την ένταση που εντοπίζεις;
Πολύ ωραία.
Τώρα για το άλλο που λες, ο μόνος λόγος που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι δεν υπάρχουν πλέον ελλεεινίδες άρα επιτέλους μπορούμε να ασχοληθούμε και με κάτι άλλο!
Τρομερό! :o
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
εγω απλα σε βγαζω υπερβολικο.-
Μπράβο ρε Silva για τη μεγάλη επιλεκτικότητα σου....
Τόσοι άνθρωποι έχουν ξεφύγει τελείως, μου συμπεριφέρονται επιθετικά, με βρίζουν, επιχειρούν να με χλευάσουν,να γελάσουν σε βάρος μου και εσύ προσέχεις αποκλειστικά εμένα και βγάζεις εμένα υπερβολικό!
Δεν πειράζει ρε Silva, απλά μετράω 9 μέχρι στιγμής στην τσατσοκλικαδούρα που έχει εκδηλωθεί εναντίον μου...
Το ΜΑΛΑΚΑΣ στο επιστρέφω πίσω...
Πολύ ξέπεσες ρε "λύκο" και δεν είναι σημάδι δύναμης όταν κάποιος καταφεύγει σε φθηνές βρισιές για να αντιμετωπίσει κάποιον άλλο....
Και να με κάνετε φασιστικά ban θα μπω με άλλα χίλια δυο nick, επομένως μηδέν στο πηλίκον. Πιο αποτελεσματικό είναι να επιχειρήσετε να με βγάλετε γραφικό.....
θα αρχισεις δηλαδη και εσυ τους κλωνους και λες εμας δηθεν...ελεος ρε τυπε...
Μπράβο ρε Silva για τη μεγάλη επιλεκτικότητα σου....
Τόσοι άνθρωποι έχουν ξεφύγει τελείως, μου συμπεριφέρονται επιθετικά, με βρίζουν, επιχειρούν να με χλευάσουν,να γελάσουν σε βάρος μου και εσύ προσέχεις αποκλειστικά εμένα και βγάζεις εμένα υπερβολικό!
Δεν πειράζει ρε Silva, απλά μετράω 9 μέχρι στιγμής στην τσατσοκλικαδούρα που έχει εκδηλωθεί εναντίον μου...
πωπω ρε πουστη μ μεσημεριατικα.
διαβασες εισαι μονο εσυ υπερβολικος?οχι.
και οι αλλοι ειναι!!!!!! αμαν εισαι κι εσυ πια!!!!!
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
πωπω ρε πουστη μ μεσημεριατικα.
διαβασες εισαι μονο εσυ υπερβολικος?οχι.
και οι αλλοι ειναι!!!!!! αμαν εισαι κι εσυ πια!!!!!
Σε εμένα όμως βρέθηκες να κάνεις παρατήρηση ότι είμαι υπερβολικός.
Όλοι οι άλλοι που ομαδικά με βρίζουν και επιχειρούν να με χλευάσουν ήταν για σενα ΜΗ υπερβολικοί και φυσιολογικότατοι, έτσι που δεν χρειάστηκε να κάνεις παρατήρηση σε κανένα άλλο παρά σε μένα...
Οι πράξεις φανερώνουν τις προθέσεις του ανθρώπου....
Σε εμένα όμως βρέθηκες να κάνεις παρατήρηση ότι είμαι υπερβολικός.
Όλοι οι άλλοι που ομαδικά με βρίζουν και επιχειρούν να με χλευάσουν ήταν για σενα ΜΗ υπερβολικοί και φυσιολογικότατοι, έτσι που δεν χρειάστηκε να κάνεις παρατήρηση σε κανένα άλλο παρά σε μένα...
Οι πράξεις φανερώνουν τις προθέσεις του ανθρώπου....
ο μονος λογος για να πεις κατι σε καποιον ειναι φατσα φορα στο φορουμ?
που ξερεις εσυ τι εχω πει εγω...
κ νομιζα πως στο πμ μ πριν κατι μερες βγαλαμε ακρη....
ωραια για να μην λες,θεωρω πως κ ολοι οι υπολοιποι ειναι υπερβολικοι καπως!!!!!
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
:o :o :o :o :o :oΠολύ ωραία.
Τώρα για το άλλο που λες, ο μόνος λόγος που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι δεν υπάρχουν πλέον ελλεεινίδες άρα επιτέλους μπορούμε να ασχοληθούμε και με κάτι άλλο!
Τρομερό! :o
Λ-λ-λες... ο κόσμος καταρρέει γύρω μου!! Συντρίμμια παντού!!
Μα.. μα.. είμαι εγώ... είναι η silva... τώρα τουλάχιστον... (και έχουμε και την αναμφισβήτητη απόδειξη του ύψους)
Ααααα, κατάλαβα ρε, είναι που έχει κάτι μέρες να μπει η Λουκρητία!!!
:o :o :o :o :o :o
Μα.. μα.. είμαι εγώ... είναι η silva... τώρα τουλάχιστον... (και έχουμε και την αναμφισβήτητη απόδειξη του ύψους)
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
ο μονος λογος για να πεις κατι σε καποιον ειναι φατσα φορα στο φορουμ?
που ξερεις εσυ τι εχω πει εγω...
κ νομιζα πως στο πμ μ πριν κατι μερες βγαλαμε ακρη....
ωραια για να μην λες,θεωρω πως κ ολοι οι υπολοιποι ειναι υπερβολικοι καπως!!!!!
Υπερβολικοί κάπως;;;;
Άστο, άστο, μην το κουράζεις. Δεν σου βγαίνει ρε, ειλικρινά....
Υπερβολικοί κάπως;;;;
Άστο, άστο, μην το κουράζεις. Δεν σου βγαίνει ρε, ειλικρινά....
εγω ενα πραγμα παρατηρησα..
τοση ωρα που μιλας σε μενα χωρις να τα χωνεις,κανενας δεν προσπαθει να στη πει η κατι τετοιο.... κανω λαθος??????
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
εγω ενα πραγμα παρατηρησα..
τοση ωρα που μιλας σε μενα χωρις να τα χωνεις,κανενας δεν προσπαθει να στη πει η κατι τετοιο.... κανω λαθος??????
Γιατί, εγώ τα χώνω χωρίς λόγο σε κανένα;
Και πάλι τους "άλλους" πας να βγάλεις σωστούς...Σου κοστίζει να δεις θετικά εμένα. Γι' αυτό σου λέω άστο...
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.336
- Πόντοι
- 17.885
Το ΜΑΛΑΚΑΣ στο επιστρέφω πίσω...
ΤΟ ΜΑΛΑΚΑΣ είναι κάτι που το έχεις κερδίσει επάξια, κράτα το, δε θα στο στερήσω!
Μια ζωή μαλάκας ήσουν, μια ζωή μαλάκας θα σαι...Παντού θα βλέπεις δαίμονες, παντού θα κινυγάς Χίμαιρες και παντού θα βλέπεις συνομωσίες...Θα σε έβριζα, θα σε χλεύαζα και πολλά άλλα, όμως για σένα η τιμωρία βρίσκεται αλλού...
Θα αγνοηθείς, μιλάς δε μιλάς τα λόγια σου θα πάνε στράφι...Κουφοί οι ακροατές σου...
Κράξε, χώσε, κάνε επιθέσεις...μέχρι να πονέσει /ματώσει ο λαιμός σου...
Οι δυο-τρεις τελευταίες μέρες ήταν και οι καλύτερές σου στο forum...Γιατί? Μα γιατί ασχολήθηκε μαζί σου κόσμος, γιατί σου έδωσαν σημασία...Στη λήθη σου ξανά...Ξανά στους μονολόγους σου...
:o :o :o :o :o :o
Δε ξέρω, δεν είμαι σίγουρος αλλά αυτή είναι η μόνη λύση που μου έρχεται στο μυαλό.
Λογικά, πλέον δεν υπάρχουν ελλεεινίδες άρα γι' αυτό δεν ασχολούμαστε μ' αυτές.
Εσύ πλέον δεν είσαι ελλεεινίδα για εμένα μιας και είσαι εντάξει, γι' αυτό και ανήκεις στην κλίκα μου.
Για τη silva δε θέλω να μιλήσω γιατί έχει πολλά νεύρα τον τελευταίο καιρό.
Τέλος, η λουκριτία ασχολείται με το φαγητό τις τελευταίες μέρες αλλά όπου να 'ναι θα χορτάσει.
ΤΟ ΜΑΛΑΚΑΣ είναι κάτι που το έχεις κερδίσει επάξια, κράτα το, δε θα στο στερήσω!
Μια ζωή μαλάκας ήσουν, μια ζωή μαλάκας θα σαι...Παντού θα βλέπεις δαίμονες, παντού θα κινυγάς Χίμαιρες και παντού θα βλέπεις συνομωσίες...Θα σε έβριζα, θα σε χλεύαζα και πολλά άλλα, όμως για σένα η τιμωρία βρίσκεται αλλού...
Θα αγνοηθείς, μιλάς δε μιλάς τα λόγια σου θα πάνε στράφι...Κουφοί οι ακροατές σου...
Κράξε, χώσε, κάνε επιθέσεις...μέχρι να πονέσει /ματώσει ο λαιμός σου...
Οι δυο-τρεις τελευταίες μέρες ήταν και οι καλύτερές σου στο forum...Γιατί? Μα γιατί ασχολήθηκε μαζί σου κόσμος, γιατί σου έδωσαν σημασία...Στη λήθη σου ξανά...Ξανά στους μονολόγους σου...
εγραψες..
ναι μ κοστιζει πολυ να σε υποστηριξω πισω απο ενα πισι.Γιατί, εγώ τα χώνω χωρίς λόγο σε κανένα;
Και πάλι τους "άλλους" πας να βγάλεις σωστούς...Σου κοστίζει να δεις θετικά εμένα. Γι' αυτό σου λέω άστο...
δεν θα με παιζουν τα αλλα παιδια μετα...
αυτο π ηθελα να πω ειναι πως αν ειχαν εμμονη θα στην επεφταν τωρα!!!!!
γτ ειμαι κ της κλικας τους ετσι!!!!
Δε ξέρω, δεν είμαι σίγουρος αλλά αυτή είναι η μόνη λύση που μου έρχεται στο μυαλό.
Λογικά, πλέον δεν υπάρχουν ελλεεινίδες άρα γι' αυτό δεν ασχολούμαστε μ' αυτές.
Εσύ πλέον δεν είσαι ελλεεινίδα για εμένα μιας και είσαι εντάξει, γι' αυτό και ανήκεις στην κλίκα μου.
Για τη silva δε θέλω να μιλήσω γιατί έχει πολλά νεύρα τον τελευταίο καιρό.
Τέλος, η λουκριτία ασχολείται με το φαγητό τις τελευταίες μέρες αλλά όπου να 'ναι θα χορτάσει.
Η λουκ θα εχει πεσει στο αλλο ταψι τωρα....
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
ναι μ κοστιζει πολυ να σε υποστηριξω πισω απο ενα πισι.
δεν θα με παιζουν τα αλλα παιδια μετα...
αυτο π ηθελα να πω ειναι πως αν ειχαν εμμονη θα στην επεφταν τωρα!!!!!
γτ ειμαι κ της κλικας τους ετσι!!!!
Συνεχίζεις να είσαι ειρωνικο-επιθετική απέναντι μου!