ξεχεσε!Σε ξέχασε ή σε ξέχεσε;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Σε ξέχασε ή σε ξέχεσε;
Boomb te cingo tu cono, gran puta perra!
Έχεις και καμτσίκι;
Εχω εχω.........και κοιτωντας απο τ'αλογο βλεπω ποιος/α κανει καλα τη δουλεια..
Εσενα σε βλεπω και δε δουλευεις... ερχεται η τιμωρια! ;) ;)
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
ΩΩΩΩΩΩΩωωωωωωω, είναι και πολύγλωσσος!!!Boomb te cingo tu cono, gran puta perra!
ΧΟΥΑΟΥ, πάω να φρεσκαριστώΕχω εχω.........και κοιτωντας απο τ'αλογο βλεπω ποιος/α κανει καλα τη δουλεια..
Εσενα σε βλεπω και δε δουλευεις... ερχεται η τιμωρια! ;) ;)
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
ξεχεσε!
Είσαι τελείως λάθος τώρα εσύ! Σου εξήγησα γιατί αντέδρασα έτσι και επιπλέον σου ζήτησα συγγνώμη. Είσαι απαράδεκτη λοιπόν τώρα!
'Ηθελα να σε δω εσένα σε κάποιο άλλο forum (όχι σε αυτό που έχεις γνωριμίες) να στην πέφτουν ταυτόχρονα 10-20 άτομα, να επιχειρούν όλοι μαζί να σε ξεφτιλίσουν και να γελάσουν σε βάρος σου, ήθελα να σε δώ καλή μου πώς θα αντιδρούσες εσύ τότε!
Silva σου εξήγησα γιατί και αν διαβάσεις τις προηγούμενες 3-4 σελίδες θα καταλάβεις ότι έχω απόλυτο δίκιο!
Γιατί είμαι λάθος;
τι να πω...
σε τσιγκλανε κι εσυ τσιμπας...
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Ναι, για πες, γέρονταΜε λύπη παρατηρώ ότι έχουμε ξεφύγει από το θέμα μας.
Δώστε τόπο στην οργή και μη ρίχνετε το επίπεδο.
Ναι, για πες, γέροντα
Προφανώς σε εσένα φαίνονται όλα αστεία, αλλά εγώ αρνούμαι να συμμετάσχω σε αυτήν την κοροϊδία.
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Έεεελα και αυξάνεται ο αριθμόςςς!! Ήμασταν έξι, γίναμε επτά και τώρα είμαστε 10-20!!Είσαι τελείως λάθος τώρα εσύ! Σου εξήγησα γιατί αντέδρασα έτσι και επιπλέον σου ζήτησα συγγνώμη. Είσαι απαράδεκτη λοιπόν τώρα!
'Ηθελα να σε δω εσένα σε κάποιο άλλο forum (όχι σε αυτό που έχεις γνωριμίες) να στην πέφτουν ταυτόχρονα 10-20 άτομα, να επιχειρούν όλοι μαζί να σε ξεφτιλίσουν και να γελάσουν σε βάρος σου, ήθελα να σε δώ καλή μου πώς θα αντιδρούσες εσύ τότε!
Πάμε όλοι μαζί... Είμαστε δυοοοο, είμαστε τρειειειεις, είμαστε χίλιοι δεκατρείειειεις...
οταν μπηκα τι νομιζεις οτι κανανε μερικοι βρε καλε μ ανθρωπε?Είσαι τελείως λάθος τώρα εσύ! Σου εξήγησα γιατί αντέδρασα έτσι και επιπλέον σου ζήτησα συγγνώμη. Είσαι απαράδεκτη λοιπόν τώρα!
κ πληροφοριακα,δεν εχω γνωριμιες εδω!
εδω καποιοι ακομα μ τη λενε τι πρεπει να κανω δλδ να ξεχεζομαι με τον καθενα????
ε οχι!
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Θες να κάνεις κλίκα με τον παλιό ρε; Τσάμπα προσπαθείς, ο παλιός είναι μοναχικός λύκος, αλεξιπτωτιστής, ελέυθερος σκοπευτής, ένας φτωχός και μόνος καουμπόηςΠροφανώς σε εσένα φαίνονται όλα αστεία, αλλά εγώ αρνούμαι να συμμετάσχω σε αυτήν την κοροϊδία.
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
τι να πω...
σε τσιγκλανε κι εσυ τσιμπας...
Ά έτσι αθώα το περιγράφεις εσύ...
Δεν αρέσουν οι θέσεις μου καλή μου εδώ μέσα! Γιατί βροντοφωνάζω καθημερινά στα παιδιά "μην πάτε μπουρδέλα, στούντιο, στριπ και τέτοιες μαλακίες. Εξαντλήστε το πρώτα με τις καθημερινές κοπέλες γύρω σας". Αυτό όμως που λέω πάει κόντρα στα συμφέροντα του site και για να εξουδετερωθεί η φωνή μου έχουν εξαμολυθεί φασιστικά κάποιοι να με βγάλουν γραφικό και να με χλευάσουν....
Θες να κάνεις κλίκα με τον παλιό ρε; Τσάμπα προσπαθείς, ο παλιός είναι μοναχικός λύκος, αλεξιπτωτιστής, ελέυθερος σκοπευτής, ένας φτωχός και μόνος καουμπόης
Ρε συ, δεν είπαμε ότι εμείς οι 2 θα είμαστε κλίκα? Με μπέρδεψες τώρα...
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Ήταν τρικ κουέστιον (ελληνιστί ερώτηση-παγίδα, για να δουν ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ότι ξέρω κι εγώ ξένες γλώσσες)Ρε συ, δεν είπαμε ότι εμείς οι 2 θα είμαστε κλίκα? Με μπέρδεψες τώρα...
Επιβεβαιώνεις για άλλη μία φορά ότι είσαι πιστός στην Κλίκα, εύγε νέε μου
Ήταν τρικ κουέστιον (ελληνιστί ερώτηση-παγίδα, για να δουν ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ότι ξέρω κι εγώ ξένες γλώσσες)
Επιβεβαιώνεις για άλλη μία φορά ότι είσαι πιστός στην Κλίκα, εύγε νέε μου
Πωπω, και είχα αρχίσει να αγχώνομαι. :<
Πάντως ρε boomb, το τελευταίο καιρό παρατηρώ μια αβάσιμη ένταση στο thread και ομολογώ ότι προβληματίζομαι.
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.350
- Πόντοι
- 17.885
Ά έτσι αθώα το περιγράφεις εσύ...
Δεν αρέσουν οι θέσεις μου καλή μου εδώ μέσα! Γιατί βροντοφωνάζω καθημερινά στα παιδιά "μην πάτε μπουρδέλα, στούντιο, στριπ και τέτοιες μαλακίες. Εξαντλήστε το πρώτα με τις καθημερινές κοπέλες γύρω σας". Αυτό όμως που λέω πάει κόντρα στα συμφέροντα του site και για να εξουδετερωθεί η φωνή μου έχουν εξαμολυθεί φασιστικά κάποιοι να με βγάλουν γραφικό και να με χλευάσουν....
Σε αυτό είσαι ολόσωστος! Αλλά σκέψου: Δε θα ταν πιο εύκολο να σε κάνουν ban και να σε "φιμώσουν" μια και έξω? Ε? Εχεις καλές απόψεις, έγω διαβάσει μερικές καλές κατά καιρούς αλλά όπως και να χει...ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ!
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Σε αυτό είσαι ολόσωστος! Αλλά σκέψου: Δε θα ταν πιο εύκολο να σε κάνουν ban και να σε "φιμώσουν" μια και έξω? Ε? Εχεις καλές απόψεις, έγω διαβάσει μερικές καλές κατά καιρούς αλλά όπως και να χει...ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ!
Το ΜΑΛΑΚΑΣ στο επιστρέφω πίσω...
Πολύ ξέπεσες ρε "λύκο" και δεν είναι σημάδι δύναμης όταν κάποιος καταφεύγει σε φθηνές βρισιές για να αντιμετωπίσει κάποιον άλλο....
Και να με κάνετε φασιστικά ban θα μπω με άλλα χίλια δυο nick, επομένως μηδέν στο πηλίκον. Πιο αποτελεσματικό είναι να επιχειρήσετε να με βγάλετε γραφικό.....
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Don't worry babe, I got your backΠωπω, και είχα αρχίσει να αγχώνομαι. :<
Πάντως ρε boomb, το τελευταίο καιρό παρατηρώ μια αβάσιμη ένταση στο thread και ομολογώ ότι προβληματίζομαι.
Εγώ δε βλέπω ένταση πάντως, έναν ακούω να ξεφωνίζει αλλά γελάω τόσο που δε με νοιάζει
Εdit: Εσένα ποιες είναι οι θεωρίες σου για την ένταση που εντοπίζεις;