life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
εγο ιμε η μαβρι με το λουρι κατο δεξια
Τωρα γιναμε γνωστοι ανα το πανελληνιο....Εσυ με τα μαυρα εγω με το γαλαζιο......
Χασαμε το πλεονεκτημα του αιφνιδιασμου
εγο ιμε η μαβρι με το λουρι κατο δεξια
εσι ισοσ ,εγο οχι ποτε δε ιχα επεκτατικεσ βλεψισ,το σκιλοσπιτο μου φτανιΤωρα γιναμε γνωστοι ανα το πανελληνιο....Εσυ με τα μαυρα εγω με το γαλαζιο......
Χασαμε το πλεονεκτημα του αιφνιδιασμου
ινε ελο επιπεδο,θελο να τισ μιασο αλα κανισ πλαστικοσ δε αναλαβανι να με ψιλοσι καμια 20αρια ποντουσNτιανα ε????????????? εδω κανουμε προσωρινη σταση!!!!!!!!!!
Ωραιο ονομα..........
Προφανώς.
Είναι βασισμένο στο bestseller:
http://[URL unfurl="true"]www.perizitito.gr/images/T/b74394.jpg[/img[/URL]]
Η χοντρή που τραβάει τη φωτογραφία...
[/quote]
αχ τι καλααα!!!!!!!θα τα παρω κ τα 2!!!!!!
και δεν ειμαι χοντρηηηηηηη!!!!!!!!!!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:απλα ευσωμη...με καμπυλες!!!για την ακριβεια ειμαι ολοκληρη μια καμπυλη!!
ταραμ ταραμ ταραμμμμμ περναει ενα τραμμμμμ
και μπαινει μια χοντρηηη και σπαει η μηχανηηηη
λαιφ το νου σου και το νουνου σουυυυυυυυυ
η κλικα θα σε εντοπισει και θα σε λιωσειιιιιιιι εαν την προδωσειςςςςςςςςς
εδω ειναι βαλκανια
λαιφ το νου σου και το νουνου σουυυυυυυυυ
η κλικα θα σε εντοπισει και θα σε λιωσειιιιιιιι εαν την προδωσειςςςςςςςςς
εδω ειναι βαλκανια
ινε ελο επιπεδο,θελο να τισ μιασο αλα κανισ πλαστικοσ δε αναλαβανι να με ψιλοσι καμια 20αρια ποντουσ
να βανι λαμπεσ ογκολογικεσΟχι δεν θα μπορεσει....Παντα κρατιεμαι μακρυα απ την ...απλικα μη μου ερθει στο κεφαλι..
Κοτζαμ φωτιστικο κουβαλαει
Θα σου δανεισω υψοs εγω............Τοχω μπολικο....Με εχουνε να ξεβιδωνω τιs λαμπεs απο τιs κολονεs τηs ΔΕΗ
διμοσιο ιπαλιλο ισε τιχερι!!!!!!!!!!!!!!!!Θα σου δανεισω υψοs εγω............Τοχω μπολικο....Με εχουνε να ξεβιδωνω τιs λαμπεs απο τιs κολονεs τηs ΔΕΗ
για την ακριβεια ειμαι ολοκληρη μια καμπυλη!!
διμοσιο ιπαλιλο ισε τιχερι!!!!!!!!!!!!!!!!
θα ανεβασω τα χαλια σε λιγες μερες....προσφερεσαι??
σοστο ολα με τιν απαξια σου τα καταφερεσ,ενο εμισ μονο απο τιν προτι σερον ιμαστε,ιμαστε αξιοκρατεσΝα εξασφαλισω τα γεραματα μου.......
Ειχα μπαρμπα στη Κορωνη και βοηθησε.......οσο μπορεσε , μετα φωναξα και τον ανηψιο
Να εξασφαλισω τα γεραματα μου.......
Ειχα μπαρμπα στη Κορωνη και βοηθησε.......οσο μπορεσε , μετα φωναξα και τον ανηψιο
οχι ρε!!!!!!Το ξέρω.
Βάλε για υπογραφή το παρακάτω:
Για τα χαλια ειμαι μανουλα.........Μονο να μην εχουν κροσια γιατι φταρνιζουμαι
ταράμ ταράμ ταράμ
περνάει ένα τραμ
και μπαίνει μια χοντρή
και σπάει η μηχανή!
κι ο οδηγός που οδηγούσε
την καράφλα του χτυπούσε
"Έλα δω κυρά χοντρή,πλήρωσε τη μηχανή". "No no no δεν την πληρώνω εγώ","yes yes yes θα φας και καρπαζιές"
τωρα που σε ξαναβλεπω σου παει το γαλαζιο......να το φορας πιο συχνα ταιριαζει με τα φρυδια σου