το σκιπτάρι είναι για προληπτική σύλληψη και δακτυλοσκόπηση ...κάτι θα βρεθεί αν ήδη δεν είναι σεσημασμένοςχωρις Βανταμαρο μειναμε με αλβανους μελλοντικους βιαστες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (7 μέλη και 30 επισκέπτες)
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.642
- Πόντοι
- 12.756
τραγικος ρε φιλε σοβαρα τωρατο σκιπτάρι είναι για προληπτική σύλληψη και δακτυλοσκόπηση ...κάτι θα βρεθεί αν ήδη δεν είναι σεσημασμένος
τι ηλικια εχει ο τεφαλ;
τον κόβω για σαραντάρη ...τραγικος ρε φιλε σοβαρα τωρα
τι ηλικια εχει ο τεφαλ;
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.642
- Πόντοι
- 12.756
ελα ανοιξε νηματον κόβω για σαραντάρη ...
ωωωωωω !!!!ελα ανοιξε νημα
έλα Στρατηγέ μου δεν κατάλαβα , νόμιζα πως μου έλεγες να ανοίξω νήμα για το ναυάγιο
παίδες ειδοποιήστε το μπος γιατί θα πέσουν ρολά στο σάιτ με τον ξεκωλιάρη αλβανό
Nikos P.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2023
- Like
- 1.037
- Πόντοι
- 206
οχι μωρε εχω ηδη επιτυχία στις εξορμίσεις μου.Γεματο το κινητο μου απο τηλεφωνα απο σερβιτόρες με τις οποιες μιλαμε ατελειωτες ωρες για νυχάκια,πρωην γκομενους,νέες τασεις μοδας κτλ.Τύπε να κάνεις πρώτα μια πρόβα με Μάγκι μη πας έτσι ξεβράκωτος στ' αγγούρια. Με το υλικό που θα έχουμε μετά θα μπορέσουμε να δούμε πού χωλαίνεις
Καποια στιγμη θα κανω ξαφνικη αλλαγη κι απο χαζοχαρούμενος πουστρακος μεσα σε 3 δευτερολεπτα θα της κανω χώσιμο σαν αγάμητος βλαχος που βλεπει μουνι κι ορμαει σαν ζωο....αυτη θα τα χασει απο την αποτομη αλλαγη μου και μεχρι να καταλαβει τι εχει συμβει ,θα τον εχει γλυκοπάρει..Απλα πραγματα,σιγουρη επιτυχια
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.482
- Πόντοι
- 25.467
Τον καθικαρά τον Αλβανό, τον στείλανε;
Nikos P.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2023
- Like
- 1.037
- Πόντοι
- 206
πρωινο καφεδακι σημερα....Σαν μπιρμπιλομάτης πουστης εχω κατσει σε ενα γωνιακο καφέ στο κεντρο και περνανε απο μπροστα μου αφθονα μουνιά.Με το χαμογελο μου και την πολυ καλη διαθεση μου ηδη εχω πιασει κουβεντα με την σερβιτόρα.Αμα με δειτε ειναι αυτο που λεμε μια εικονα χιλιες λεξεις.Σκετη μπούλα εχω γινει μονο και μονο για να πιασω κουβεντουλα ευκολα με γυναικες και να μην τους την πέσω σαν αρσενικο γιατι τοτε θα με αγριοκοιτάξουν και μπορει να με βρισουν κιολας....
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.392
- Πόντοι
- 11.146
...ναιΤον καθικαρά τον Αλβανό, τον στείλανε;
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.057
- Πόντοι
- 9.297
Tους φαίνεται οικείο το σκηνικό αυτό...ακόμα κι αν τώρα είναι ψηλομυτες ,στα χωριά τους δεν νομίζω να ηταν μέσα στα πούπουλα...μέσα στην βρώμα θα ήταν και νιώθουν άνετα με αυτό πλέον.Πάντως οποίες Ελλεινηδες βγήκαν έξω δεν παντρεύτηκαν και τίποτα κελεπούρια ...
Βλέπω πολλές με μαυριδερους αραβο-ινδους που δεν θα τους επερνε καμία Αγγλίδα η Γερμανίδα η Ιταλίδα
Οι δικές μας όμως τους βρισκουν ελκυστικους ... θέλουν βρώμα και δυσωδία ...
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.057
- Πόντοι
- 9.297
Πολλές ταινίες βλέπεις μάστορα αλλά οι ηθοποιοί παίρνουν και κάνα φράγκο...εσύ μάλλον μόνο θα δίνεις...σε καφέδες ,εξόδους κτλ .οχι μωρε εχω ηδη επιτυχία στις εξορμίσεις μου.Γεματο το κινητο μου απο τηλεφωνα απο σερβιτόρες με τις οποιες μιλαμε ατελειωτες ωρες για νυχάκια,πρωην γκομενους,νέες τασεις μοδας κτλ.
Καποια στιγμη θα κανω ξαφνικη αλλαγη κι απο χαζοχαρούμενος πουστρακος μεσα σε 3 δευτερολεπτα θα της κανω χώσιμο σαν αγάμητος βλαχος που βλεπει μουνι κι ορμαει σαν ζωο....αυτη θα τα χασει απο την αποτομη αλλαγη μου και μεχρι να καταλαβει τι εχει συμβει ,θα τον εχει γλυκοπάρει..Απλα πραγματα,σιγουρη επιτυχια
Καλή τύχη από εμένα ...πάντως μια στις είκοσι να κάτσει είναι επιτυχία και αυτό...ειδικά με τέτοια τακτική.
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 29.653
- Πόντοι
- 22.886
Σου στέλνει χαιρετισμούς από το γκιζντάνι γέρονταΤον καθικαρά τον Αλβανό, τον στείλανε;
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.482
- Πόντοι
- 25.467
Σου στέλνει χαιρετισμούς από το γκιζντάνι γέροντα
Ευχαριστώ.
Πείτε του παρακαλώ να βάλει βαζελίνη στον πάτο του, κι έφτασα.
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 29.653
- Πόντοι
- 22.886
Νομίζω στεγνό θα ήταν σαφώς καλύτερα .Ευχαριστώ.
Πείτε του παρακαλώ να βάλει βαζελίνη στον πάτο του, κι έφτασα.
Πασπαλισμένο με κόκκους ψιλής άμμου να ανεβάζει γράδα
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.323
- Πόντοι
- 2.356
Καλημέρα!Καλησπερίζω τους ένδοξους βδελυττόμενους τις ελειηνίδες συναγωνιστές!
Λοιπόν, τους τελευταίους μήνες έχω παρατηρήσει το παρακάτω (πρωτόγνωρο για εμένα) συμπεριφορικό μοτίβο, παίδες, και έχω περιέργεια να ακούσω απόψεις και αντίστοιχες εμπειρίες.
Λοιπόν, έτυχαν στη 3 γκόμενες τις οποίες γνώριζα κοινωνικά (από τελείως ασχετους κύκλους μεταξύ τους).
Εντελώς διαφορετικές φάσεις και ηλικίες, ακριβώς το ίδιο πράγμα:
Καυλαντίζουμε, βγαίνουμε παρέα, καταλήγουμε να γαμιόμαστε μερικές φορές, (συνήθως σπίτι τους κιόλας), μετά κλιμακώνεται η μεταξύ μας επικοινωνία (από πλευράς τους κιόλας), γλύκες/μέλια κλπ. δίνοντας την εντύπωση πως δένει περεταίρω το γλυκό! Σα να επιδιώκουν κάτι παραπάνω.
Κι ύστερα κόβονται όλα απότομα στο άσχετο!
Από κει που έστελναν εκείνες συνεχώς, το κόβουν.
Εγώ γενικά δεν στέλνω κάτι, απτη στιγμή που έχω κάνει την ξήγα μου ('στείλε όποτε γουστάρεις και το βρίσκουμε αν είναι'), οπότε δεν έχω ιδέα τι παιζει.
Και μου κακοφαίνεται κιόλας να στείλω της άλλης απτη στιγμή που ξεκόβει, κρατάω το κεφάλι μου ψηλά.
Μέχρι εδώ όλα καλά, θα μου πείτε, βρήκε άλλη πούτσα ή βαρέθηκε, δεν τρέχει.
Έλα όμως που οι δυο εκ των τριών με τις οποίες συνέβη αυτό, όσες φορές τις πετύχω έξω σε παρέα, είναι κάπως μαγκωμένες (ίσως και στραβωμένες) απέναντι μου.
Η απορία μου είναι η εξής: είναι κάτι που γίνεται εσκεμμένα αυτό? Κάποια 'τεχνική' για να ψαρώσουμε και να ασχοληθούμε περαιτέρω? Απλά δεν καταλαβαίνω.
Αναμένω τα φώτα των ευγενών συναγωνιστών!
Έπεσες θύμα ghosting!
Οι νέες γυναίκες δεν μπαίνουν στη διαδικασία να εξηγήσουν. Όταν βαρεθούν, όταν κάτι τις χαλάσει, σταματάνε την επικοινωνία.
Ακόμα μια καθαρά αντρική συμπεριφορά που έχει υιοθετηθεί από το γυναικείο φύλο.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.482
- Πόντοι
- 25.467
Νομίζω στεγνό θα ήταν σαφώς καλύτερα .
Πασπαλισμένο με κόκκους ψιλής άμμου να ανεβάζει γράδα
Εξαιρετική ιδέα. Σκέφτομαι να την προχωρήσω λίγο, και αντί για κόκκους άμμου να τυλίξω το εφταμισάποντο με 80άρι σιλερόχαρτο.
Nikos P.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2023
- Like
- 1.037
- Πόντοι
- 206
Μα παλιότερα που φλερταρα γυναικες και ημουν αρσενικο με τα ολα μου,αυτες δυσφορούσαν και φευγανε ενω τωρα με την τακτικη του χαζοχαρούμενου πουστρακου όλες θελουν να με κανουν παρεα.Αληθεια σου λεω.Οσο πιο πολυ αδερφιζω τοσο πιο πολυ γινομαι οικείος τουςΠολλές ταινίες βλέπεις μάστορα αλλά οι ηθοποιοί παίρνουν και κάνα φράγκο...εσύ μάλλον μόνο θα δίνεις...σε καφέδες ,εξόδους κτλ .
Καλή τύχη από εμένα ...πάντως μια στις είκοσι να κάτσει είναι επιτυχία και αυτό...ειδικά με τέτοια τακτική.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.482
- Πόντοι
- 25.467
Μα παλιότερα που φλερταρα γυναικες και ημουν αρσενικο με τα ολα μου,αυτες δυσφορούσαν και φευγανε ενω τωρα με την τακτικη του χαζοχαρούμενου πουστρακου όλες θελουν να με κανουν παρεα.Αληθεια σου λεω.Οσο πιο πολυ αδερφιζω τοσο πιο πολυ γινομαι οικείος τους
Προσέξτε μόνο μην σας μείνει το χούι.
Nikos P.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2023
- Like
- 1.037
- Πόντοι
- 206
οχι νταξει δεν γινομαι στ αληθεια πουστης απλα παιζω αυτόν τον ρολο για να ερθω κοντά τους.Μετά οταν ερθει η ωρα να φαω το γυριζω το εργο σε κτηνώδες αγαμητο βλαχο που θελει γυναικα με λυσσαΠροσέξτε μόνο μην σας μείνει το χούι.
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 29.653
- Πόντοι
- 22.886
Με το πουστριλίκι μπαίνεις αυτομάτως σε friend zone φίλε μου .οχι νταξει δεν γινομαι στ αληθεια πουστης απλα παιζω αυτόν τον ρολο για να ερθω κοντά τους.Μετά οταν ερθει η ωρα να φαω το γυριζω το εργο σε κτηνώδες αγαμητο βλαχο που θελει γυναικα με λυσσα
Είναι δύσκολη η περίπτωση σου