Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (11 μέλη και 45 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
Με το πουστριλίκι μπαίνεις αυτομάτως σε friend zone φίλε μου .
Είναι δύσκολη η περίπτωση σου :coffee:
καλα ας μπω αρχικα σε friend zone να εχω επαφη και οικειότητα μαζι τους και ξαφνικα μεσα σε μια νυχτα το γυριζω ξαφνικα το εργο ,μεχρι να ξεσοκαριστεί απο την αποτομη αλλαγη και να καταλαβει το δούλεμα θα τον εχει φαει καλα καλα.Μπορω επισης να κλαψομουνιάζω οτι δεν μ αγαπαει κανεις ωστε να με παρει αγκαλια και να πνιγω στα βυζια της...Σημασια εχει το αποτελεσμα ,κι οχι ο τροπος που θα το πετυχουμε.Γι αυτο γινετε ολοι αδερφάρες χαχαχα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.059
Πόντοι
9.297
Μα παλιότερα που φλερταρα γυναικες και ημουν αρσενικο με τα ολα μου,αυτες δυσφορούσαν και φευγανε ενω τωρα με την τακτικη του χαζοχαρούμενου πουστρακου όλες θελουν να με κανουν παρεα.Αληθεια σου λεω.Οσο πιο πολυ αδερφιζω τοσο πιο πολυ γινομαι οικείος τους
Συμφωνώ στο κομμάτι "οικειότητα"....όμως από εκεί που μιλάτε για τάσεις της μόδας ίσως πολλές ξενερώσουν αν δουν ότι το πας αλλου ...γιατί από εσένα ψάχνουν απλώς έναν φιλεναδιτσο και όχι γαμιά.
Εκτός βέβαια αν πέσεις σε κάποια προχωρημένη που να θέλει...να σε κάνει άνδρα και να σε επαναφέρει στον σωστό δρόμο.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
Συμφωνώ στο κομμάτι "οικειότητα"....όμως από εκεί που μιλάτε για τάσεις της μόδας ίσως πολλές ξενερώσουν αν δουν ότι το πας αλλου ...γιατί από εσένα ψάχνουν απλώς έναν φιλεναδιτσο και όχι γαμιά.
Εκτός βέβαια αν πέσεις σε κάποια προχωρημένη που να θέλει...να σε κάνει άνδρα και να σε επαναφέρει στον σωστό δρόμο.

Το θέμα είναι να μην πέσει σε κάνα ντάικ και του κάνει τη σούφρα σωλήνα αποχέτευσης Φ18. :coffee:

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.398
Πόντοι
11.146
καλα ας μπω αρχικα σε friend zone να εχω επαφη και οικειότητα μαζι τους και ξαφνικα μεσα σε μια νυχτα το γυριζω ξαφνικα το εργο ,μεχρι να ξεσοκαριστεί απο την αποτομη αλλαγη και να καταλαβει το δούλεμα θα τον εχει φαει καλα καλα.Μπορω επισης να κλαψομουνιάζω οτι δεν μ αγαπαει κανεις ωστε να με παρει αγκαλια και να πνιγω στα βυζια της...Σημασια εχει το αποτελεσμα ,κι οχι ο τροπος που θα το πετυχουμε.Γι αυτο γινετε ολοι αδερφάρες χαχαχα
....αδελφε, να προσεχεις τα ξαφνικα μεσα στη νυχτα, μην θελησει τιποτα το κοριτσ' να ευχαριστησει τον φιλεναδιτσο της και σου σκασει απο το πουθενα κανα 20ποντο strapon ζωνατο! :confused::confused::confused:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
....αδελφε, να προσεχεις τα ξαφνικα μεσα στη νυχτα, μην θελησει τιποτα το κοριτσ' να ευχαριστησει τον φιλεναδιτσο της και σου σκασει απο το πουθενα κανα 20ποντο strapon ζωνατο! :confused::confused::confused:

Αυτό πείτε ότι θα το παλέψει. Το θέμα είναι μην τυχόν θέλει να του κάνει έκπληξη καλώντας κάνα πρώην γκόμενο και τον πάνε πίπα κώλο. :confused:

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.398
Πόντοι
11.146
Αυτό πείτε ότι θα το παλέψει. Το θέμα είναι μην τυχόν θέλει να του κάνει έκπληξη καλώντας κάνα πρώην γκόμενο και τον πάνε πίπα κώλο. :confused:
"......Μανωλιο, με την τριτη φορα γινεσαι πουστης?!?!" :2funny::2funny::2funny:

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
5.676
Πόντοι
1.336
1000005507.jpg

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
σωστοςςςςς,μα εκει πονταρω

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
και να σκασει το στραπόν,πως θα με καταφερει?τοσο ευκολο το χεις?

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.323
Πόντοι
2.356
Αυτό μου είπαν και δυό φίλες μου....δεν ξέρω, εγώ καταλαβαίνω πως απαξ και κάνεις τη μαλακία να τσιμπήσεις, το χασες το παιχνίδι!
Στην τελική κοτζάμ 40άρης γάιδαρος είμαι, δεν έχουμε πια χρόνο για άσκοπο πέταμα. Οφείλουμε να προχωράμε παρακάτω όσο αντέχουμε.
Όπως πολύ σωστά έγραψε κάποιος εδώ μέσα, οι γυναίκες θέλουν ντάντεμα. Και επιβεβαίωση, συμπληρώνω εγώ.
Εδώ λοιπόν πρέπει κανείς να ισορροπεί ανάμεσα στο ενδιαφέρον, που υπόσχεται ντάντεμα και στην ελαφρά αδιαφορία, που δείχνει ότι ο άντρας μπορεί να ζήσει και δίχως τη συγκεκριμένη γυναίκα. Κάτι που της εξασφαλίζει ότι είναι αρκετά δυνατό και ανεξάρτητο αρσενικό για να την νταντέψει και να την υποστηρίξει αυτός και όχι το αντίστροφο!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
και να σκασει το στραπόν,πως θα με καταφερει?τοσο ευκολο το χεις?
Όχι.

Αλλά αν της κάτσετε να σας στραπονάρει η "παράσταση" θα είναι πιό πειστική, και ούτως θα πέσουν όλες οι άμυνες της. Οπότε την επόμενη φορά που θα πέσετε στο κρεβάτι, θα το πηδήξετε σίγουρα το γκομενάκι.

Εκτός βέβαια αν έχετε γλυκαθεί από το στραπόν. :confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.059
Πόντοι
9.297
Όχι.

Αλλά αν της κάτσετε να σας στραπονάρει η "παράσταση" θα είναι πιό πειστική, και ούτως θα πέσουν όλες οι άμυνες της. Οπότε την επόμενη φορά που θα πέσετε στο κρεβάτι, θα το πηδήξετε σίγουρα το γκομενάκι.

:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::wink:

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
Όχι.

εεε ναι σωστά πανω στο κρεβατι θα πεσει μάχη,τωρα ποιος θα το βαλει ,ποιος θα το φαει ειναι κατι που δεν το ξερει κανεις.Ελπιζω να ειμαι τυχερός και να προλαβω να την χωσω εγω κι οχι να με μαγαρίσει εκεινη πρωτη.Ειναι ακριβως οπως με τα ντερμπι στο ποδοσφαιρο.Εχει μεγαλη σημασια ποιος θα βαλει πρωτος γκολ και θα προηγηθει για την εξελιξη του αγωνα.εγω θα την ριξω στο κρεβατι κι ας νικησει(γαμησει) ο καλυτερος

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
εεε ναι σωστά πανω στο κρεβατι θα πεσει μάχη,τωρα ποιος θα το βαλει ,ποιος θα το φαει ειναι κατι που δεν το ξερει κανεις.Ελπιζω να ειμαι τυχερός και να προλαβω να την χωσω εγω κι οχι να με μαγαρίσει εκεινη πρωτη.Ειναι ακριβως οπως με τα ντερμπι στο ποδοσφαιρο.Εχει μεγαλη σημασια ποιος θα βαλει πρωτος γκολ και θα προηγηθει για την εξελιξη του αγωνα.εγω θα την ριξω στο κρεβατι κι ας νικησει(γαμησει) ο καλυτερος

Εύγε. Έχετε αγνό φίλαθλο πνεύμα! :coffee:

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
Εύγε. Έχετε αγνό φίλαθλο πνεύμα! :coffee:
μα ετσι ειναι στο ποδοσφαιρο ειμαστε αντιπαλοι μόνο για 90 λεπτα και στο κρεβάτι ειμαστε αντιπαλοι με τις γυναικες μεχρι να φανε την πρωτη ψωλιά!Αν γινει κανα αστειο και φαω εγω κανα στραπονάρισμα πρωτος τοτε απλα γινονται επεισοδια και ντου και διακόπετε το γαμησι χαχαχαχαχα

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.029
Πόντοι
6.236

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.915
Πόντοι
3.656

Ελλεεινιδες μονο στα μπουζούκια ή σε κανα γάμο χορεύουν.Τα βαριά πεπόνια,ούτε εκεί

Θυμωμένες είναι γιατί είναι αγάμητες ή ανικανοποίητες απ'αυτόν που έχουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom