Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.690
Πόντοι
1.446
Τα μουνια που κυκλοφορούν σε Ουκρανία και Σλαβικα μουνιλιβαδα είναι από άλλο πλανήτη...

Στην Ουκρανία έβλεπες μουναρες με βάτραχους ... νόμος παροχής υπερμουνου και ζήτησης...

Μια ουκρανιδα που στο Κίεβο είναι 6αρι ...

Στην Αγγλία είναι 9 αρι
Στην Αμερική 10 αρι
Στην Ελλάδα 1000 αρι

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.609
Πόντοι
1.056
Βρότσλαβ.Κλασσική ανατολική Ευρώπη.Αν δεις γκόμενες αυτού του επιπέδου να κυκλοφορούν με παρόμοιο τύπο Δύση σημαίνει οτι έχεις ψάξει πολύ.Πολωνία τέτοια ζευγάρια ήταν καθημερινότητα.

alD7lr.png

• Like
Αντιδράσεις: cool11

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.631
Πόντοι
3.656
Βρότσλαβ.Κλασσική ανατολική Ευρώπη.Αν δεις γκόμενες αυτού του επιπέδου να κυκλοφορούν με παρόμοιο τύπο Δύση σημαίνει οτι έχεις ψάξει πολύ.Πολωνία τέτοια ζευγάρια ήταν καθημερινότητα.

alD7lr.png

Οι πιτσιρίκες κι εδώ έτσι κυκλοφορούν

Όπως και κάτι χωρισμένες 35+ που ψάχνουν τον επόμενο

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Ο άντρας αν δεν κυκλοφορεί με θηλυκά,πάντα θα χάνει σε πρεστίζ να το πω έτσι.Και δεν εννοώ με μπάζα αλλά τουλάχιστον με γαμήσιμες.

Εγώ πιστεύω πιο πολύ ζηλεύουν τον άντρα αν έχει ωραία γκόμενα παρά αν έχει πολλά λεφτά.Με ωραία γκόμενα,εκτος φυσικά απο το ότι σ'ανεβάζει και μόνο που την έχεις,παίρνεις παντού βλέμματα,νιώθεις γαμάουα.Αν είστε 2-3 ψωλαράδες μόνοι σας,και λεφτά να'χετε,δεν ασχολείται κανείς
Εξαρτάται πού μένει κάποιος και τι προσλαμβάνουσες έχει. Όλα αυτά που μου λες, προσωπικά, μου φαίνονται πολύ επαρχιώτικα που ο ένας ασχολείται με τον άλλο. Αν έχω φράγκα, και γκόμενα να μην έχω απόψε, θα ''αγοράσω'' την καλύτερη παρέα και θα περάσω φίνα. Το τι θα πούνε οι γύρω μου, δε σου λέω που το γράφω...

Το μόνο που πιστεύω πραγματικά είναι ότι έχοντας μία ωραία γυναίκα δίπλα σου, συνήθως τραβάς και άλλες περισσότερες: προεπιλογή λέγεται.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.702
Πόντοι
1.706
Οι πιθανότητες είναι συντριπτικά περισσότερες να δεις ένα τέτοιο mismatch στην Πολωνία σε σχέση με την Ελλάδα.

Τέτοιες γκόμενες στην Ελλάδα θα είχαν από 5 πυρφόρους η καθεμία ενώ στα μουνολίβαδα βλέπεις τέτοιες παντού.

Μιλάμε τώρα για χώρα που 30 χρόνια δεν έχει καταφέρει να αντικαταστήσει τη Μενεγάκη και που η μεγαλύτερη influencer της χώρας είναι φτυστή με γνωστό κωμικό ηθοποιό :2funny:

Οι γκόμενες είναι Ρωσίδες,οι Πολωνέζες ντύνονται έτσι μόνο όταν πάνε σε δεξίωση.Πολωνία έβλεπες τρομερά mismatch,τύπους με εμφάνιση τρωγλοδύτη να έχουν δίπλα τους μουνάρες.Αυτό συνέβαινε γιατί υπήρχε ένα πλεόνασμα σε ωραίες γκόμενες ενώ ο μέσος άντρας ήταν μέτριος εμφανισιακά.Ακόμα πιο ακραίο ήταν το φαινόμενο Ουκρανία.

Άλλο το να μην είσαι ωραίος εκ φύσεως κι άλλο το να μη σου κόβει να σουλουπωθείς. Ένας άσχημος μπορεί να είναι alpha male, αλλά δεν θα κυκλοφοράει όπως αυτοί οι τρεις κάγκουρες. Προς το παρόν δεν βλέπουμε mismatch, γιατί το mismatch προυποθέτει ζευγάρι, αταίριαστο μεν, αλλά ζευγάρι. Αν αυτοί οι κάγκουρες κατορθώσουν να βγάλουν τέτοιες γκόμενες είναι για τους λόγους που λέτε, δηλ υπεραφθονία ωραίων γυναικών.
Σε χώρες που δεν υπάρχει αυτή η ευνοική συγκυρία, όπως Ελλάδα, χρειάζεται αυτοβελτίωση κι αποφασιστικότητα. Αλλά κάποιοι προτιμούν τη γκρίνια.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
980
Πόντοι
206
Σημερα θα ακολουθησω για μια ακομη φορά την σιγουρη μεθοδο να προσεγγισω κοπελα και να πιασω κουβεντα μαζι της.Θα παω σε ενα μαγαζι για ποτό που δεν εχω ξαναπαει και θα ειμαι σωστός πουστης με ντυσιμο πουστριλέ,υφακι πουτανέ και κουνημα τρελελέ!Θα πιασω κουβεντα με την σερβιτορα για το ποσο ωραια ειναι τα νύχια της κι οτι κι εγω θελω να τα βαψω στο ιδιο χρωμα.Μετα θα της πω πόσο με εχουν πληγωσει οι ανδρες κι αν θελει να γινουμε φιλες να τα λεμε .....Το πρωτο βημα θα εχει επιτευχθει.Θα εχω τον αριθμό της και μια οικειότητα σε ενα βαθμό.Τα υπολοιπα σιγα σιγα

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Διαβάζοντας το βιβλίο ''Ο αθλητικογράφος'' του Richard Ford (γράφτηκε το 1986), έπεσα όλως τυχαίως στην παραπάνω φράση, ίσως αρκετοί να είναι σύμφωνοι:

''Τίποτα στον κόσμο δε σου δίνει τόσες ελπίδες όσο όταν ξέρεις ότι μια γυναίκα που σου αρέσει βρίσκεται κάπου και σκέφτεται μόνον εσένα. Και αντίστροφα, δεν υπάρχει τίποτα που να σε διαολίζει περισσότερο από το να μην υπάρχει καμιά γυναίκα στον κόσμο που να σε σκέφτεται. Ή ακόμη χειρότερα, να έχει σηκώσει κάποια ψηλά τα χέρια εξαιτίας μιας ηλιθιότητάς σου''.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.911
Πόντοι
456
Αν αυτοί οι κάγκουρες κατορθώσουν να βγάλουν τέτοιες γκόμενες είναι για τους λόγους που λέτε, δηλ υπεραφθονία ωραίων γυναικών.
Σε χώρες που δεν υπάρχει αυτή η ευνοική συγκυρία, όπως Ελλάδα, χρειάζεται αυτοβελτίωση κι αποφασιστικότητα. Αλλά κάποιοι προτιμούν τη γκρίνια.
Σε χώρες όπως η Ελλάδα,αν είσαι κάτω από 30χρονων μια καλή επιλογή είναι και η μετανάστευση.
Για το μουνί;
Ναι,για το μουνί.
Όχι γιατί δεν βρίσκεις στην Ελλάδα,άλλωστε αν δεν βρίσκεις καθόλου στην Ελλάδα,δε θα βρεις πουθενά.
Αλλά γιατί θα έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες για κάτι, τουλάχιστον εμφανισιακά, καλύτερο.

Προσωπικά έχω μετανιώσει που μετανάστευσα σε γερμανόφωνο περιβάλλον.
Έπρεπε από Ελλάδα να πάω καρφί Τσεχία.Πάλι θα την είχα βρει την άκρη..
Και ας έβγαζα λιγότερα λεφτά.
Λες και μαζί μου θα τα πάρω ή θα κάνω τίποτα παιδιά..

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.539
Πόντοι
9.297
mUAG7o.png

Η φωτό είναι από το νήμα της Πολωνίας. Τι πιθανότητες έχουν οι τρεις τύποι στα δεξιά να πηδήξουν γκόμενες σαν αυτές με τα μαύρα;
Στην Πολωνία όχι πολλές...εδώ ρεμπεσκεδες έχουν πιο πολλές ελπίδες .
Αν και για Β'Εθνικη οι ρεμπεσκεδες Πολωνοί φαίνεται ότι είναι πιο υψηλού επιπέδου από τους εν Ελλάδι ομολογους τους .

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.539
Πόντοι
9.297
Σημερα θα ακολουθησω για μια ακομη φορά την σιγουρη μεθοδο να προσεγγισω κοπελα και να πιασω κουβεντα μαζι της.Θα παω σε ενα μαγαζι για ποτό που δεν εχω ξαναπαει και θα ειμαι σωστός πουστης με ντυσιμο πουστριλέ,υφακι πουτανέ και κουνημα τρελελέ!Θα πιασω κουβεντα με την σερβιτορα για το ποσο ωραια ειναι τα νύχια της κι οτι κι εγω θελω να τα βαψω στο ιδιο χρωμα.Μετα θα της πω πόσο με εχουν πληγωσει οι ανδρες κι αν θελει να γινουμε φιλες να τα λεμε .....Το πρωτο βημα θα εχει επιτευχθει.Θα εχω τον αριθμό της και μια οικειότητα σε ενα βαθμό.Τα υπολοιπα σιγα σιγα
Υπάρχουν πολλές ανώμαλες στην Αθήνα ...αν αυτό το κάνεις δυο ώρες μακρυά από την Αθήνα ,θα βρεθείς σε ανακοίνωση για Αμπελαλε.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.702
Πόντοι
1.706
Σε χώρες όπως η Ελλάδα,αν είσαι κάτω από 30χρονων μια καλή επιλογή είναι και η μετανάστευση.
Για το μουνί;
Ναι,για το μουνί.
Όχι γιατί δεν βρίσκεις στην Ελλάδα,άλλωστε αν δεν βρίσκεις καθόλου στην Ελλάδα,δε θα βρεις πουθενά.
Αλλά γιατί θα έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες για κάτι, τουλάχιστον εμφανισιακά, καλύτερο.

Δεν ξέρω πόσο σοβαρός λόγος μετανάστευσης είναι το μουνί, για μένα όχι, αλλά τέλος πάντων, όπως το βλέπει κανείς. Όποιος κι αν είναι ο λόγος που μεταναστεύει κάποιος βρίσκεται μπροστά σε μία καινούργια γυναικοκατάσταση, η οποία είναι συνήθως ευνοικότερη από αυτή της Ελλάδας.
Δεν έχω μετανιώσει για τη Γαλλία σε θέμα γυναικών. Το θεωρώ μάλιστα αστείο θέμα μπροστά στην έξαρση της εγκληματικότητας. Αν φύγω θα είναι για λόγους ασφαλείας.

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
696
Πόντοι
86
Για το μουνί;
Ναι,για το μουνί.

Mεταναστευση, ξεμεταναστευση, οπου και να πας, αν πας με την νοοτροπεια του ληγουρη, που διστυχως βλεπω σε πολλους εδω μεσα, παλι κλασμενο θα σε εχουν και παλι αγαμητος θα μεινεις

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
371
Πόντοι
21
Αν δε βρίσκεις λέει γκόμενα στην Ελλάδα δεν θα βρεις πουθενά..έχεις πάει σε καμία άλλη χώρα?βασικά έχει βγει πιο εξω από τα Σεπόλια?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καμία σχέση οι ξένες με τις ελλεινιδες..οι ελλειινιδες έχουν όλες ψυχολογικά..μη πω για το πολυ χαμηλό επίπεδο των ελλεινιδων..τη κακια τους την αχημια τους inside out.. αστο μην το αρχίζετε δεν σας συμφέρει..
Εσυ οπου και να πας ακομα και στην Αφρικη με την νοοτροπια που εχεις η γυναικες θα σε φτυνουν....για αυτο αλλαξε μυαλα μπας και σου κατσει καμια...

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.609
Πόντοι
1.056
Για το μουνί;
Ναι,για το μουνί.

Τσεχία γενικά νιώθεις πολύ μαλάκας διότι είναι πολύ υψηλό το επίπεδο από τις γκόμενες.Λες τι έκανα τόσα χρόνια,γιατί δε μένω εδώ?Αυτός είναι ένας από τους λόγους που δεν πάω πια τόσο συχνά Τσεχία για να μη νιώθω ηλίθιος.
Γενικά αν κάποιος έχει παθητικό εισόδημα οι σλαβικές χώρες είναι παράδεισος να μείνει.Η αν έχει κάποια καλή επιχειρηματική ιδέα.Σα μισθωτός θα βγάζει τα μισά και λιγότερα από ό,τι σε γερμανόφωνες χώρες.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
980
Πόντοι
206
Οσο καλπάζει ο φεμινισμος στην Ελλαδα ,τόσο οι γκομενες θα γινονται δυσκολες,απιστευτα επιλεκτικές και αυστηρές με τους ανδρες!Τυχη πλεον εχουν οσοι εχουν καλη δουλεια και γενικα ειναι δουλοι των γυναικων και σε ολα τους λενε ΝΑι

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Μάγκες τώρα report από ελληνική παραλία κουασιμόδοι επιπέδου 3-6 συνοδεύουν μουνιά 6+. Που είστε όλοι εσείς που λέγατε τα αντίθετα και καλά ότι οι άσχημοι πηδάνε ασχημομέτριες; Θέλετε να αρχίσω να βγάζω φωτογραφίες;

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.911
Πόντοι
456
Τσεχία γενικά νιώθεις πολύ μαλάκας διότι είναι πολύ υψηλό το επίπεδο από τις γκόμενες.Λες τι έκανα τόσα χρόνια,γιατί δε μένω εδώ?Αυτός είναι ένας από τους λόγους που δεν πάω πια τόσο συχνά Τσεχία για να μη νιώθω ηλίθιος.
Γενικά αν κάποιος έχει παθητικό εισόδημα οι σλαβικές χώρες είναι παράδεισος να μείνει.Η αν έχει κάποια καλή επιχειρηματική ιδέα.Σα μισθωτός θα βγάζει τα μισά και λιγότερα από ό,τι σε γερμανόφωνες χώρες.

Παθητικό εισόδημα ή καλή επιχείριση είναι ότι πρέπει.
Πήγα τις προάλλες σε ένα γνωστό ελληνικό στην Πράγα και μας σέρβιραν 20+ τσεχάκια φωτιά.
Που Ελλάδα θα μου ερχόταν η φαρδοκώλα γυναίκα του ταβερνιάρη, αν όχι η μάνα του..

Αυτό με το μισθό ότι είναι μισά και λιγότερα δεν ισχύει.
Ξέρω πολύ κόσμο Τσεχία και τι μισθό παίρνουν.

Kαι η ψαλίδα θα κλείνει συνεχώς.
Παρακάτω ο μισθός μιας πωλήτριας στο Dm στην Πράγα, που η αντίστοιχη στη Γερμανία 33% τα επόμενα χρόνια θα δει μόνο στον ύπνο της.

fdd.jpg

Αυτό Αρχηγέ που ο υπάλληλος στη Γερμανία βγάζει λεφτά και αποταμιεύει είναι εδώ και χρόνια μύθος.
Οι περισσότεροι ζουν μήνα με το μήνα, εκτός από τους καλά αμειβόμενους.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.609
Πόντοι
1.056
Άλλο το να μην είσαι ωραίος εκ φύσεως κι άλλο το να μη σου κόβει να σουλουπωθείς. Ένας άσχημος μπορεί να είναι alpha male, αλλά δεν θα κυκλοφοράει όπως αυτοί οι τρεις κάγκουρες. Προς το παρόν δεν βλέπουμε mismatch, γιατί το mismatch προυποθέτει ζευγάρι, αταίριαστο μεν, αλλά ζευγάρι. Αν αυτοί οι κάγκουρες κατορθώσουν να βγάλουν τέτοιες γκόμενες είναι για τους λόγους που λέτε, δηλ υπεραφθονία ωραίων γυναικών.

Αυτοί είναι απλοί λαικοί Ρώσοι που περπατάνε δίπλα στις γκόμενες,κάπως έτσι είναι ο μέσος όρος.Τέτοιες γκόμενες κάθονται όμως στους τύπους με τα supercars που διασχίζουν αργά το Patriki οι οποίοι φυσικά είναι εντελώς διαφορετικά ντυμένοι.
Παθητικό εισόδημα ή καλή επιχείριση είναι ότι πρέπει.
Πήγα τις προάλλες σε ένα γνωστό ελληνικό στην Πράγα και μας σέρβιραν 20+ τσεχάκια φωτιά.
Που Ελλάδα θα μου ερχόταν η φαρδοκώλα γυναίκα του ταβερνιάρη, αν όχι η μάνα του..

Αυτό με το μισθό ότι είναι μισά και λιγότερα δεν ισχύει.
Ξέρω πολύ κόσμο Τσεχία και τι μισθό παίρνουν.

Kαι η ψαλίδα θα κλείνει συνεχώς.
Παρακάτω ο μισθός μιας πωλήτριας στο Dm στην Πράγα, που η αντίστοιχη στη Γερμανία 33% τα επόμενα χρόνια θα δει μόνο στον ύπνο της.

fdd.jpg

Αυτό Αρχηγέ που ο υπάλληλος στη Γερμανία βγάζει λεφτά και αποταμιεύει είναι εδώ και χρόνια μύθος.
Οι περισσότεροι ζουν μήνα με το μήνα, εκτός από τους καλά αμειβόμενους.

Οι Ελληνες μόνο ελληνικό εστιατόριο ή σουβλατζίδικο μπορούν να ανοίξουν με επιτυχία.Οι Τσέχοι κάπως γουστάρουν σουβλάκια,γύρους,καλαμαράκια αν βάλει κάποιος και τίποτα φραπεδούμπες,ούζα,γαλακτομπούρεκα και κανταίφια θα είχε επιτυχία στην Τσεχία.
Αν και στην τιμή είναι δύσκολο να συναγωνιστεί το τσέχικο γκούλας που είναι σα φαστφουντ εκεί.Και σίγουρα στις μπυ΄ρες θα τον διαλύσουν οι Τσέχοι.

crsweber

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
988
Πόντοι
86
Μάγκες τώρα report από ελληνική παραλία κουασιμόδοι επιπέδου 3-6 συνοδεύουν μουνιά 6+. Που είστε όλοι εσείς που λέγατε τα αντίθετα και καλά ότι οι άσχημοι πηδάνε ασχημομέτριες; Θέλετε να αρχίσω να βγάζω φωτογραφίες;
εγω τα γραφω καιρο, οποια εμφανισιμη ελληνιδα γκομενα δεις ενω των 20 χρονων με κανα μετριο-πατσαβουρη θα ειναι διπλα της, γιατι αυτος ειναι ευκολα διαχειρισιμος και εκμεταλλευσιμος, στις ελληνιδες ουτε το υψος μετραει, ουτε αν εισαι γυμνασμενος-αθλητικος,
μωρε και 1,65 με μπυροκοιλια και καραφιλτσα να εισαι αν δει η αλλη τον μαλακα χορηγο αγαπουλη, τον πηρε αμεσως χωρις πολλα πολλα.
για αυτο και γαματη εμφανιση να εχεις αν την πεσεις σε μια καλη τα αρχιδια σου θα παρεις, μονο μεσω κυκλου και κοινων γνωστων θα γινει η γνωριμια με αυτη,

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.911
Πόντοι
456
Οι Ελληνες μόνο ελληνικό εστιατόριο ή σουβλατζίδικο μπορούν να ανοίξουν με επιτυχία.Οι Τσέχοι κάπως γουστάρουν σουβλάκια,γύρους,καλαμαράκια αν βάλει κάποιος και τίποτα φραπεδούμπες,ούζα,γαλακτομπούρεκα και κανταίφια θα είχε επιτυχία στην Τσεχία.
Αν και στην τιμή είναι δύσκολο να συναγωνιστεί το τσέχικο γκούλας που είναι σα φαστφουντ εκεί.Και σίγουρα στις μπυ΄ρες θα τον διαλύσουν οι Τσέχοι.
Kαι ελληνικά προϊόντα όπως ελαιόλαδο και άλλα είναι καλή ιδέα,αρκεί να μην είσαι απατεώνας κατσαπλιάς.

Δεν τρώνε πλέον φαστ φουντ γκούλας.
Bageterie Boulevard, Burrito Loco και άλλες αλυσίδες κάνουν θραύση.

Να φανταστείς Wenceslas Square μαγαζί γωνία είναι αυτό.....

2024-05-28.jpg

και είναι σχεδόν πάντα τίγκα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom