Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.631
Πόντοι
3.656
Αν κάποιος είναι κοινωνικά αποτυχημένος, δε θα πάρει αξία έχοντας ένα δυνατό μουνί δίπλα του: αντιθέτως, το μουνί χάνει καθώς όλοι θα λένε ''που τον βρήκε τον άχρηστο/μαλάκα''.
Αν είσαι κοινωνικά/επαγγελματικά πετυχημένος, δε σου χρειάζεται ένα μουνί για να σε καταστήσει πετυχημένο. Και δεν περνάς καθόλου απαρατήρητος. Μία ωραία γυναίκα απλά είναι το κερασάκι στην τούρτα, δεν είναι η ίδια η τούρτα.

Αυτά που γράφεις μάλλον ισχύουν μεταξύ loosers και περιθωριακών τύπων: δεν έχουν τίποτα να επιδείξουν πλην μίας γυναίκας δίπλα τους και προσπαθούν να πάρουν αξία από την παρουσία της στη ζωή τους.

Ο επαγγελματικά επιτυχημένος που δεν έχει γκόμενα ή οικογένεια και πάει με πουτάνες,κοινωνικά τι θεωρείται;

Ο επαγγελματικά αποτυχημένος ή μέτριος,με οικογένεια,κοινωνικά είναι πιο πάνω ή πιο κάτω απο τον επιτυχημένο;

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Ο επαγγελματικά επιτυχημένος που δεν έχει γκόμενα ή οικογένεια και πάει με πουτάνες,κοινωνικά τι θεωρείται;

Ο επαγγελματικά αποτυχημένος ή μέτριος,με οικογένεια,κοινωνικά είναι πιο πάνω ή πιο κάτω απο τον επιτυχημένο;
Αν εγώ είμαι επαγγελματικά πετυχημένος και το φυσάω, μπορώ να συγκριθώ με τον ψωμοζήτουλα που έχει οικογένεια και είναι παντρεμένος με μία μπαλότσα και σώγαμπρος;

Πραγματικά, πρέπει να μένει κάποιος σε πολύ κωλοχώρι ή να διακατέχεται από χωριάτικη αντίληψη για να ασχολείται με όλα αυτά που μου περιγράφεις.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.631
Πόντοι
3.656
Αν εγώ είμαι επαγγελματικά πετυχημένος και το φυσάω, μπορώ να συγκριθώ με τον ψωμοζήτουλα που έχει οικογένεια και είναι παντρεμένος με μία μπαλότσα και σώγαμπρος;

Πραγματικά, πρέπει να μένει κάποιος σε πολύ κωλοχώρι ή να διακατέχεται από χωριάτικη αντίληψη για να ασχολείται με όλα αυτά που μου περιγράφεις.

Όποιος ζει επαρχία,έχει να αντιμετωπίσει κι αυτά

Και επιτυχημένος να'σαι,αν δεν έχεις παντρευτεί ποτέ ή δεν έχεις έστω κάποια γκόμενα να κυκλοφορείς,θα σ'έχουν για περίεργο.Με όποια έννοια δίνει ο καθένας σ'αυτό.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Όποιος ζει επαρχία,έχει να αντιμετωπίσει κι αυτά

Και επιτυχημένος να'σαι,αν δεν έχεις παντρευτεί ποτέ ή δεν έχεις έστω κάποια γκόμενα να κυκλοφορείς,θα σ'έχουν για περίεργο.Με όποια έννοια δίνει ο καθένας σ'αυτό.
Χωριατίλα επομένως.
Γράψε τους.

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
696
Πόντοι
86
E! με συνγχωρειτε πολυ, ρε παιδια, εγω αλλα εχω διαπιστωσει απο την ζωη μου. Κατα πολυ μεγαλυτερη αποδοχη, εχω νιωσει, σε περιβαλοντα οπως γραφεια, μαρκετ, μπαρ, γυμναστηρια, χοροπηδαδικα και λοιπα ξενυχταδικα, οταν εβγαινα απο το Rover coupe 2000 cc, τυλιγμενος στο Αρμανι κοστουμι μου και με το Ω στο χερι, παρα απο οταν ειχα μια ωραια κοπελα στο μπρατσο μου. Μπορει να κανω λαθος, αλλα αυτην την εντυπωση εχω.
Δεν το παιζω Μπαρκουλης, αλλα δεν ειχα ποτε προβλημα στο να εχω μια εμφανισημη κοπελα διπλα μου. Προβλημα ειχα στο να εχω ανθρωπο! Τουλαχιστον ανθρωπο που να ταιριαζουν τα μυαλα και τα θελω μας.

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.154
Πόντοι
1.346

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.631
Πόντοι
3.656
Αυτά που γράφεις ισχύουν για τους loosers, ένας Looser θα ζηλέψει τον όμοιό του αν έχει δίπλα του μία γκόμενα όντας ο ίδιος μπακούρι, έστω και αν είναι μπαλότσα ή φακλάνα.

Δεν έχει να κάνει με loosers ή winners,ο άλλος μπορεί να'ναι πετυχημένος στη δουλειά του αλλά στα γκομενικά να είναι σκράπας.Αυτός όταν θα βλέπει τον διπλανό του με κανα καυλόμουνο,δε θα τον ζηλεύει;

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.702
Πόντοι
1.706
mUAG7o.png

Η φωτό είναι από το νήμα της Πολωνίας. Τι πιθανότητες έχουν οι τρεις τύποι στα δεξιά να πηδήξουν γκόμενες σαν αυτές με τα μαύρα;

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.702
Πόντοι
1.706
Είμαι σίγουρος ότι μιρλιάζουν σε κάποιο αντίστοιχο με τούτο πολωνέζικο φόρουμ... :confused:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.911
Πόντοι
456
E! με συνγχωρειτε πολυ, ρε παιδια, εγω αλλα εχω διαπιστωσει απο την ζωη μου. Κατα πολυ μεγαλυτερη αποδοχη, εχω νιωσει, σε περιβαλοντα οπως γραφεια, μαρκετ, μπαρ, γυμναστηρια, χοροπηδαδικα και λοιπα ξενυχταδικα, οταν εβγαινα απο το Rover coupe 2000 cc, τυλιγμενος στο Αρμανι κοστουμι μου και με το Ω στο χερι, παρα απο οταν ειχα μια ωραια κοπελα στο μπρατσο μου. Μπορει να κανω λαθος, αλλα αυτην την εντυπωση εχω.
Δεν το παιζω Μπαρκουλης, αλλα δεν ειχα ποτε προβλημα στο να εχω μια εμφανισημη κοπελα διπλα μου. Προβλημα ειχα στο να εχω ανθρωπο! Τουλαχιστον ανθρωπο που να ταιριαζουν τα μυαλα και τα θελω μας.

Ποιο Rover Coupe ρε θεέ;:2funny:

Καλά που διέλυσε το σοβιέτ και πεφταν αβέρτα τα ευρωπαϊκά κονδύλια και κάποιοι κάναν τους γαμπρούς ακόμη και με Datsun..

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.911
Πόντοι
456
Είμαι σίγουρος ότι μιρλιάζουν σε κάποιο αντίστοιχο με τούτο πολωνέζικο φόρουμ... :confused:
Οι πιθανότητες είναι συντριπτικά περισσότερες να δεις ένα τέτοιο mismatch στην Πολωνία σε σχέση με την Ελλάδα.

Τέτοιες γκόμενες στην Ελλάδα θα είχαν από 5 πυρφόρους η καθεμία ενώ στα μουνολίβαδα βλέπεις τέτοιες παντού.

Μιλάμε τώρα για χώρα που 30 χρόνια δεν έχει καταφέρει να αντικαταστήσει τη Μενεγάκη και που η μεγαλύτερη influencer της χώρας είναι φτυστή με γνωστό κωμικό ηθοποιό :2funny:

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.609
Πόντοι
1.056
mUAG7o.png

Η φωτό είναι από το νήμα της Πολωνίας. Τι πιθανότητες έχουν οι τρεις τύποι στα δεξιά να πηδήξουν γκόμενες σαν αυτές με τα μαύρα;

Οι γκόμενες είναι Ρωσίδες,οι Πολωνέζες ντύνονται έτσι μόνο όταν πάνε σε δεξίωση.Πολωνία έβλεπες τρομερά mismatch,τύπους με εμφάνιση τρωγλοδύτη να έχουν δίπλα τους μουνάρες.Αυτό συνέβαινε γιατί υπήρχε ένα πλεόνασμα σε ωραίες γκόμενες ενώ ο μέσος άντρας ήταν μέτριος εμφανισιακά.Ακόμα πιο ακραίο ήταν το φαινόμενο Ουκρανία.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Δεν έχει να κάνει με loosers ή winners,ο άλλος μπορεί να'ναι πετυχημένος στη δουλειά του αλλά στα γκομενικά να είναι σκράπας.Αυτός όταν θα βλέπει τον διπλανό του με κανα καυλόμουνο,δε θα τον ζηλεύει;
Αυτό είναι κάτι διαφορετικό από το να λες πως ''κοινωνικά'' θεωρείται κάποιος επιτυχημένος από την παρουσία και μόνο μίας γυναίκας δίπλα σου.
Στο παράδειγμά σου, ο πετυχημένος στη δουλειά του θα ζηλέψει τον άλλο που έχει γκόμενα, και ο άλλος με την γκόμενα θα ζηλέψει τα φράγκα του πετυχημένου (αν είναι ψωμοζήτουλας). Καθένας ψάχνει αυτό που του λείπει.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.631
Πόντοι
3.656
Πολωνία έβλεπες τρομερά mismatch,τύπους με εμφάνιση τρωγλοδύτη να έχουν δίπλα τους μουνάρες.Αυτό συνέβαινε γιατί υπήρχε ένα πλεόνασμα σε ωραίες γκόμενες ενώ ο μέσος άντρας ήταν μέτριος εμφανισιακά.Ακόμα πιο ακραίο ήταν το φαινόμενο Ουκρανία.

Εμένα δε μ'ενοχλεί να τις βλέπω με τρωγλοδύτες,σβέρκους κλπ που τουλάχιστον αυτοί είναι alpha.

Θα μ'ενοχλούσε αν τις έβλεπα με θηλυπρεπείς,πακια,αράπηδες,γυφτολατίνους κλπ

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.631
Πόντοι
3.656
Αυτό είναι κάτι διαφορετικό από το να λες πως ''κοινωνικά'' θεωρείται κάποιος επιτυχημένος από την παρουσία και μόνο μίας γυναίκας δίπλα σου.
Στο παράδειγμά σου, ο πετυχημένος στη δουλειά του θα ζηλέψει τον άλλο που έχει γκόμενα, και ο άλλος με την γκόμενα θα ζηλέψει τα φράγκα του πετυχημένου (αν είναι ψωμοζήτουλας). Καθένας ψάχνει αυτό που του λείπει.

Ο άντρας αν δεν κυκλοφορεί με θηλυκά,πάντα θα χάνει σε πρεστίζ να το πω έτσι.Και δεν εννοώ με μπάζα αλλά τουλάχιστον με γαμήσιμες.

Εγώ πιστεύω πιο πολύ ζηλεύουν τον άντρα αν έχει ωραία γκόμενα παρά αν έχει πολλά λεφτά.Με ωραία γκόμενα,εκτος φυσικά απο το ότι σ'ανεβάζει και μόνο που την έχεις,παίρνεις παντού βλέμματα,νιώθεις γαμάουα.Αν είστε 2-3 ψωλαράδες μόνοι σας,και λεφτά να'χετε,δεν ασχολείται κανείς

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.353
Πόντοι
27.261
Ο άντρας αν δεν κυκλοφορεί με θηλυκά,πάντα θα χάνει σε πρεστίζ να το πω έτσι.Και δεν εννοώ με μπάζα αλλά τουλάχιστον με γαμήσιμες.
εχεις δικιο και φαινεται η εμπειρια που εχεις, συμφωνω μαζι σου :thumbsup:

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom