diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.286
- Πόντοι
- 456
Σαν κλαμένο μουνί η νέα του φωτό σε σχέση με την παλιά. Παλιά είχε το βλέμμα της αγελάδας, τώρα έχει ένα ύφος "σας παρακαλώ, μη με γαμήσετε"
Σαν κλαμένο μουνί η νέα του φωτό σε σχέση με την παλιά. Παλιά είχε το βλέμμα της αγελάδας, τώρα έχει ένα ύφος "σας παρακαλώ, μη με γαμήσετε"
Μπορεί να είναι βαρυκόκαλος....ποιός λες λεπτός ?
ο Τζίμης είναι κοντός και για το ύψος του 1.65 1.67 είναι πολλά τα 90 κιλά ...
δεν είναι το σκαρί , είναι το μικρό ύψος και το πολύ φαγητό
Ψίτ φίλος....Παλαιότερα...οταν ήμουν μικρότερος ήταν η αδυναμία μου!!
Τώρα προτιμώ τις 28-30 Plus...
Φυσικά ακόμα και τώρα οι λολίτες με γουστάρουν πάρα πολύ!!
Οταν είσαι Player επιπέδου οπως εγω όλες οι κοπέλες σε θέλουν...σε ποθούν...σε σκέφτονται συνέχεια!!
Δεν είναι καθόλου εύκολο να είσαι ωραίος-υπεργαμάτος άνδρας...δημιουργείς διαρκώς ερωτικά προβλήματα στις κοπέλες...
Σε αυτό το σαιτ με τους άγνωστους,στην ανωνυμία θα δείξεις την πραγματική σου ψυχή....Και σου ξαναλέω σε ποιόν το είπα ?
Σε ένα Site με αγνώστους ?
Ο καθένας μπορεί να είναι ότι θέλει φυσικά.Και σου ξανα απαντω:
Και μόνο που δηλώνεις κάτι τέτοιο,ακόμα και σε σάιτ με άγνωστους (χώρια το username) δείχνεις σημάδια ναρκισσισμού
Καλώς ήρθες μετράτε πλέιερ!Το να είσαι Player δεν είναι διαφήμιση...αλλά τρόπος ζωής!!
Σε ποιόν να διαφημιστώ σε ενα Site με αγνώστους ?
Διάβασε λίγο καλό θα σου κάνει...
Στον εαυτό σου απαντάς?Αυτός που αντιλαμβάνεται με αυτόν τον τρόπο τα λεγόμενα μου...είναι αγράμματος και άσχετος!!
Εκτός φυσικά οτι δεν έχει εμπειρίες ζωής...
Συνέπειες ?
Την απιθανη περιπτωση να τα γραφεις τοσο λαθος που να βγαινει τετοιο νοημα την εχεις σκεφτει κυρ Ακροατα;Αυτός που αντιλαμβάνεται με αυτόν τον τρόπο τα λεγόμενα μου...είναι αγράμματος και άσχετος!!
Εκτός φυσικά οτι δεν έχει εμπειρίες ζωής...
Συνέπειες ?
Απαίδευτος άνθρωπος.....Η εγωπάθεια του αρνείται να δεχθεί οποιαδήποτε κριτική
Και τη θεωρει και πετυχημενη μαλακιαΚάτι μου λέει ότι τραβάει μαλακία για το είδωλο του στον καθρέπτη
Και όταν τελειώσει φωνάζει "είσαι υπεργαμάτος"Κάτι μου λέει ότι τραβάει μαλακία για το είδωλο του στον καθρέπτη
Ξέρω μια Ιταλίδα να πάει να γαμηθουνε , και οι δυο καργιολες είναιΜια συμβουλή.
Αν θέλετε να τον κάνετε να βράζει,απλά αγνοήστε τον...
Αυτό θα τον τελειώσει....
Είναι attention whore....
Ολάκερο το θρέντ...μπλουμτον μπαναρανε?
και ποιον θα δώσουμε για sugar daddy ..Ολάκερο το θρέντ...μπλουμ
Ναι νομίζω βγάζει προφίλ μη διαθέσιμο
Το λολίδιον νομίζω κατευθύνθηκε ενστικτοδώς προς παππούδια/μικροτσούτσουνους αλλά βαριόμουνα να μπανίσω τι αποδοχής έτυχε εκεί,εντωμεταξύ νάσου κι η Ευτυχία με το γκρήκλισ φυσοκάλαμο thelo ki ego xorhgoκαι ποιον θα δώσουμε για sugar daddy ..
Αγόρι μακάρι να ήμουν ακόμη παραλία! Τα κεφάλια μέσα πάλι μέχρι τον Αύγουστο.Είχε ξεκινήσει να πικερίζει,
ξέρεις κεφαλαία νόμοι κλπ πάνω που πήγε να πάρει μια αύρα καλτίλας...
Το λολίδιον νομίζω κατευθύνθηκε ενστικτοδώς προς παππούδια/μικροτσούτσουνους αλλά βαριόμουνα να μπανίσω τι αποδοχής έτυχε εκεί,εντωμεταξύ νάσου κι η Ευτυχία με το γκρήκλισ φυσοκάλαμο thelo ki ego xorhgo
τουλάχιστον βολεύτηκε προσωρινά το δαγκοχείλι είναι λέει σε παραλία με καλή παρέα ε ναί πώς να βοηθήσεις τόσο κόσμο αλλά όλο κάτι θα βρεθεί.