Διαγραμμένο μέλος 246659
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2024
- Like
- 258
- Πόντοι
- 20
Ακραία σκηνοθεσία...ρε συ στο αναφερω παραπανω (2ο λινκ) , ναι κ για μενα πολυ καλυτερο
Ακραία σκηνοθεσία...ρε συ στο αναφερω παραπανω (2ο λινκ) , ναι κ για μενα πολυ καλυτερο
.....και ειναι πιο κοντα σε σενα νομιζω, η πρωιμη μορφη του sugar daddy!!!Ακραία σκηνοθεσία
Καλά λες......και ειναι πιο κοντα σε σενα νομιζω, η πρωιμη μορφη του sugar daddy!!!
H Jane March εντω μεταξυ σκετη καβλα!!!!
Ευχαριστώ! Τι είχαμε τι χάσαμε έν τέλη! Επίσης έχετε παιδιά πολύ πλάκα εδώ με αυτά που διαβάζω
Χάρηκα ! Εγώ μια νέα φιλοδοξη σουγκαρομωροΓράφουμε κριτικές για τις ιεριες του σεξ τυπισσα! Περνάμε καλά.
Εγώ είμαι ένας νέος φιλόδοξος πορνορεπορτερ.
Χάρηκα ! Εγώ μια νέα φιλοδοξη σουγκαρομωρο
Καλημέρα Λολίδιον!!! Κοίτα,για ζαχαρομπαμπάδες εδώ δεν καλοξέρω αλλά σίγουρα το σάιτ είναι γεμάτο με γλύπτες Πυγμαλίωνες αλλά και κάποιες καλές γλύπτριες, οπότε για γκέρλ καλών τεχνών που λες,θεωρώ ότι είσαι σε καλά χέρια.Ευχαριστώ! Τι είχαμε τι χάσαμε έν τέλη! Επίσης έχετε παιδιά πολύ πλάκα εδώ με αυτά που διαβάζω
Μετράτος και Υπεργαμάτος;
σε νιωθω...Παλαιότερα...οταν ήμουν μικρότερος ήταν η αδυναμία μου!!
Τώρα προτιμώ τις 28-30 Plus...
Φυσικά ακόμα και τώρα οι λολίτες με γουστάρουν πάρα πολύ!!
Οταν είσαι Player επιπέδου οπως εγω όλες οι κοπέλες σε θέλουν...σε ποθούν...σε σκέφτονται συνέχεια!!
Δεν είναι καθόλου εύκολο να είσαι ωραίος-υπεργαμάτος άνδρας...δημιουργείς διαρκώς ερωτικά προβλήματα στις κοπέλες...
Λολιτα τι προσοντα θες να εχει ο sugar daddy σουΚαλησπέρα είδα το όνομα μου η μου φενεται
τυχερουλη ...και μεινανε τα αλβανακια για να τα φας με ηρεμιαΟι σκατοελλεινιδες έχουν πάει διακοπές με το χορηγό τους..στην Αθήνα σήμερα δεν έχει σχεδόν καθόλου ελλεινιδες.μικρξς ηλικίας. Μόνο κάτι θειτσες..καλά τα λέω εγώ ότι οι ελλεινιδες δε δουλευουνε..άμα δουλεύανε..δεν θα ήταν εδώ?χορηγούς έχουν οσες είναι από μέτριες και πανω
...ρε σαλτα και γαμησου με τον μισελληνισμο κ τον ρατσισμο σου! Καθε σου αναρτηση και ενα ξερασμα στον βοθρο του σαλεμενου μυαλου σου.Οι σκατοελλεινιδες έχουν πάει διακοπές με το χορηγό τους..στην Αθήνα σήμερα δεν έχει σχεδόν καθόλου ελλεινιδες.μικρξς ηλικίας. Μόνο κάτι θειτσες..καλά τα λέω εγώ ότι οι ελλεινιδες δε δουλευουνε..άμα δουλεύανε..δεν θα ήταν εδώ?χορηγούς έχουν οσες είναι από μέτριες και πανω
δεν εχουν ολες γκομενο και χορηγο, εχουν και γονεις που δουλευουν σε δημοσιο ή σε καλες θεσεις στον ιδιωτικο τομεα ,Οι σκατοελλεινιδες έχουν πάει διακοπές με το χορηγό τους..στην Αθήνα σήμερα δεν έχει σχεδόν καθόλου ελλεινιδες.μικρξς ηλικίας. Μόνο κάτι θειτσες..καλά τα λέω εγώ ότι οι ελλεινιδες δε δουλευουνε..άμα δουλεύανε..δεν θα ήταν εδώ?χορηγούς έχουν οσες είναι από μέτριες και πανω
Είδες? Είμαστε πλακατζίδες οι πούστηδες....εξάλλου, όπως λέβε, το χιούμορ είναι ένας ωραίος τρόπος για να την πέσεις σε μια κοπέλα. Γιατί νομίζεις ότι είμαστε εδώ μέσα?Ευχαριστώ! Τι είχαμε τι χάσαμε έν τέλη! Επίσης έχετε παιδιά πολύ πλάκα εδώ με αυτά που διαβάζω
Χιούμορ θα ήθελα πολύ , να έχει τρόπους, να υπάρχει επικοινωνία και να είναι τα πράγματα ξεκαθαρισμένα (όχι πουλάω έρωτα και σε κοροϊδεύω για λεφτά) , να μου καλύψει κάποιες ανάγκες και ίσως και κάποιες ωραίες βόλτες και φαγητό.Λολιτα τι προσοντα θες να εχει ο sugar daddy σου
Χιούμορ θα ήθελα πολύ , να έχει τρόπους, να υπάρχει επικοινωνία και να είναι τα πράγματα ξεκαθαρισμένα (όχι πουλάω έρωτα και σε κοροϊδεύω για λεφτά) , να μου καλύψει κάποιες ανάγκες και ίσως και κάποιες ωραίες βόλτες και φαγητό.
Θα μου άρεσε αν πρόσεχει τον εαυτό του και αν κάνει δραστηριότητες. Αν όχι, θα τον βοηθήσω εγώ (λατρεύω γυμναστική)
βαλε καμια φωτο με αποδειξη, για να ξεκινησει ο αγωνας των μνηστηρωνΧιούμορ θα ήθελα πολύ , να έχει τρόπους, να υπάρχει επικοινωνία και να είναι τα πράγματα ξεκαθαρισμένα (όχι πουλάω έρωτα και σε κοροϊδεύω για λεφτά) , να μου καλύψει κάποιες ανάγκες και ίσως και κάποιες ωραίες βόλτες και φαγητό.
Θα μου άρεσε αν πρόσεχει τον εαυτό του και αν κάνει δραστηριότητες. Αν όχι, θα τον βοηθήσω εγώ (λατρεύω γυμναστική)