athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.406
- Πόντοι
- 12.756
μιλαει ηπια,ηρεμα ομως και σε κανει αλογο....αυτο βγαζεις προς τα εξωΗ βρωμα η λεσβια δεν θελει επιπεδο ρε τυπακο...
μιλαει ηπια,ηρεμα ομως και σε κανει αλογο....αυτο βγαζεις προς τα εξωΗ βρωμα η λεσβια δεν θελει επιπεδο ρε τυπακο...
το πουλο που θελει και δαντελα![]()
έτσι σε έχω απλώσει από χθες βράδυ να στεγνώσεις μωρη αυτοβελτιωμενη στραπονιαρα του Λεοντίου
Zapata method of male self - improvement and evolution
![]()
δαντελα παντως δεν θα παρειςΜωρη κοτα ετσι απλωνε η γκομενα σου τα χυμενα στριγκακια της απο το ψωλαρα που την ξεσκίζε και έστελνε εσενα μετα να τα μαζέψεις.
Ποσο ξεφτυλικι εχεις βιωσει ρε μπουλη....σε λυπαμαι
μικρε μύκητα ...Εσυ δεν μπορουσες να πηδησεις τη γκομενα σου ρε θα βιασεις και αντρα τωρα.
Χαχαχαχαχα αντε παρα περα ρε βοιδακι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσυ μωρη ολο με δαντελιτσες ασχολείσαι
βγαλε το σπερμα απο τα ματια και ξανα ελαΒγακε τις αραχνες που κρέμονται μωρη...
Δέν είναι υποχρεωτικό ο 1.92 νά γαμεί μόνο στίς 5 τά ξημερώματα...μπορεί καί στίς 4 καί στίς 3 κτλ
Τό μεσημέρι...τό απόγευμα...καί τό κυριότερο τί γαμεί...καί πού τό γαμεί...
Τό πρόβλημα είναι μέ άλλους καί άλλες...άν τελικά γαμούν...
Αν θέλετε τήν γνώμη μου...δέν γαμούν...
Η όταν γαμούν...ονειρεύονται!!
![]()
ολα τα κλωναρια σου εδω τα κρεμασα μωρη ψωλορουφιχτρα του λεοντιουΕσυ δεν μπορουσες να πηδησεις τη γκομενα σου ρε θα βιασεις και αντρα τωρα.
δεν θα σωθεις ,,,με σπασμενο κωλο θα σερβιρειςΓια πες μου τα υποτακτικακια αυτα που σε στηριζουν εδω μεσα τα πηδας με τα στραπονια?
Ποιο απο ολα το τρωει καλυτερα και το απολαμβανει?
κανε τετοια να μας ζηταει και σουτιεν...ολα τα κλωναρια σου εδω τα κρεμασα μωρη ψωλορουφιχτρα του λεοντιου
![]()
Zapata method of male self - improvement and evolution
![]()
κανε μωκο μη μαζευτουμε και αλλοι, σου κανουμε την τριχωτη κωλαρα σου σουρωτηρι και δε θα μπορεις να κυκλοφορησεις ουτε με πανεςΦωνάξτε και αλλους μωρη λερα,μαζεψατε 5 γιατί δεν ειχατε τα αρχίδια κανένας σας να τα βγαλει τετ α τετ μαζι μου.
Αν εχετε αρχιδακια ας εκπρόσωπησει ενας σας και τους υπολοιπους 4 και να παμε σε αντίλογο.
Θες να ειναι ο μπουλης ο λουλης ο υπουργος εσυ ο Αλέξης διαλέξτε ενα αν δειτε τι εστι βερικοκο
Γιατί όχι ? Η θεωρητική γνώση είναι ένα βήμα πρίν τήν πρακτική!!Συνεπώς, τι προσφέρει στον παρόντα; Θεωρητική γνώση;
Και το ρωτώ αυτό, γιατί ο παρόντας ιστότοπος δημιουργήθηκε πρωτίστως για την ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με τις "ιέρειες" του αγοραίου έρωτα και δευτερευόντως για τα υπόλοιπα.
Τά Dating apps είναι όλα τού κώλου...σοβαρή γκόμενα καί ωραία τό ξεχνάς...δέν υπάρχει εκεί ούτε γιά δείγμα...Εσύ που είσαι 'εμπειρος σε αυτά , αν σου κάνει λάικ μια καλή γκόμενα σε dating κατα τις 12 το βράδυ ας πούμε το δείς στις 2 εσυ και στειλεις ενα μήνυμα τύπου χρόνια πολλά, θα φανεί οτι είσαι απεγνωσμένος και έστειλκες γρηγορα ;![]()
ειμαι το αγαπημενο σου καβλι...Αν ειχες τα κοτσια να ερχοσουν τοτε που σου εκανα δημοσια πρόσκληση...
Ξέρεις οτι μαζι μου θα εσπαγες σε 2 λεπτα,κατι ψευτογυναικακια μαγκακια σαν και σενα τα εχω για να γελαω..
παμε πολιτικα να μιλησουμε για συριζα,αριστερα,να μοκωσεις δεξια τσιρακια ρε...Αν ειχες τα κοτσια να ερχοσουν τοτε που σου εκανα δημοσια πρόσκληση...
Ξέρεις οτι μαζι μου θα εσπαγες σε 2 λεπτα,κατι ψευτογυναικακια μαγκακια σαν και σενα τα εχω για να γελαω..
αν θες βιογραφικο παρε τη ΓΑΔΑ..Αν ειχες τα κοτσια να ερχοσουν τοτε που σου εκανα δημοσια πρόσκληση...
ρε τραβα χωσε την κεφαλα σου στον καμπινε και πατα το καζανακι να δροσιστεις απο τις αυτοβελτιωμενες μαλακιες που πετας, επιβεβαιωμενο πατρινο στραπονοπουστρακι απο το λεοντιο.Μπουλη επιβεβαιωνεις οτι μονος κανεις του δεν μπορεί να με αντιμετωπίσει..
Σας εχω βιασει τα ονειρα και στα 5 σας
Θα σας κανω να ακουτε ζαπατας και να κατουριεστε
αν δεν εισαι ο Βανταμας θα διαγραφω απο το σαιτΦιλαράκι με εχεις μπερδεψεις με άλλον...
απο τριχα πως πας ?Μπουλη επιβεβαιωνεις οτι μονος κανεις του δεν μπορεί να με αντιμετωπίσει..
Σας εχω βιασει τα ονειρα και στα 5 σας
Θα σας κανω να ακουτε ζαπατας και να κατουριεστε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσυ ουτε για χυσοδοχειο μου δεν κανεις...βγαλε τις αραχνες και το ξανασυζηταμε,θα σε κανω γυναίκα
το ιδιο λεμε μαστορα, το καταλαβεςΔέν είναι υποχρεωτικό ο 1.92 νά γαμεί μόνο στίς 5 τά ξημερώματα...μπορεί καί στίς 4 καί στίς 3 κτλ
Τό μεσημέρι...τό απόγευμα...καί τό κυριότερο τί γαμεί...καί πού τό γαμεί...
Τό πρόβλημα είναι μέ άλλους καί άλλες...άν τελικά γαμούν...
Αν θέλετε τήν γνώμη μου...δέν γαμούν...
Η όταν γαμούν...ονειρεύονται!!
![]()
Τά Dating apps είναι όλα τού κώλου...σοβαρή γκόμενα καί ωραία τό ξεχνάς...δέν υπάρχει εκεί ούτε γιά δείγμα...
Μόνο μισότρελες...άσχημες...ψυχοπαθείς γκόμενες!!
Σιγά μήν περίμενα από ιντερνετ νά βρώ γκόμενα...καί μόνο πού τό σκέφτομαι αηδιάζω!!
![]()
μια χαρα βρισκεις και απο ιντερνετ μην μασας...και καλα εκανες και εστειλες την ωρα που εστειλες..κανεις αυτο που νιωθεις το ιδιο θα εκανα και εγω και το εχω κανειΓιατί ρε τύπε , μπορεί να τύχει κάποια να ψάχνει κάτι καλό απο εκεί , κάποιοι μου έχουν πεί εχουν κάνει σοβαρές σχέσεις και απο το Τίντερ.
Τέλοςπαντων άσχετα του app θεωρείς οτι έστειλα νωρίς ή δεν έχει σημασια αυτο αν η γκόμενα δεν ειναι ημίτρελη όπως λές ;