papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 130
- Like
- 51.967
- Πόντοι
- 27.261
και εγω, μολις χωνεψα με τον ανεστακο ζαν και το κρεσεντο του παλι.Και ηρθα και απο προβατινες στα καρβουνα ....
ναν'καλα... το παιδακι
και εγω, μολις χωνεψα με τον ανεστακο ζαν και το κρεσεντο του παλι.Και ηρθα και απο προβατινες στα καρβουνα ....
αντε του χρονου θα παρουμε και καλαθακικαι εγω, μολις χωνεψα με τον ανεστακο ζαν και το κρεσεντο του παλι.
ναν'καλα... το παιδακι
του χρονου επειδη του εκανα χαλαστρα, απο μεγαλοψυχολογος, θα εχει γινει χαρτοριχτρα και θα μας λεει και τα ταρω, με αλλο προφιλ ομως (1,80, καρατε, συριζα, λεοντιο κλπ)αντε του χρονου θα παρουμε και καλαθακι
κοιτα λογικα του χρονου θα ειναι 1.92του χρονου επειδη του εκανα χαλαστρα, απο μεγαλοψυχολογος, θα εχει γινει χαρτοριχτρα και θα μας λεει και τα ταρω, με αλλο προφιλ ομως (1,80, καρατε, συριζα, λεοντιο κλπ)
και θα γαμει μετα τις 5 ξημερωματακοιτα λογικα του χρονου θα ειναι 1.92
και θα γαμει μετα τις 5 ξημερωματα
Κατάλαβα μαλακιά είναι αυτό εγώ είμαι της άποψης σεξ να γίνεται δε υπάρχει λόγος να κάνεις σεξ μόνο σε συναισθηματική οικειότητα.Δέν είναι λεσβία κάποια κοπέλα πού είναι Demisexual!!
Καμία σχέση!!
Πηγή demi...org
Η ντεμισεξουαλικότητα είναι ένας σεξουαλικός προσανατολισμός στον οποίο κάποιος αισθάνεται σεξουαλική έλξη μόνο για άτομα με τα οποία έχει συναισθηματικό δεσμό.
Η συναισθηματική οικειότητα είναι ένα κύριο συστατικό, συνήθως, έτσι ορισμένοι ντεμισέξουαλ έλκονται από στενούς φίλους ή ρομαντικούς συντρόφους.
Για μερικούς ντεμισέξουαλ, είναι μετά από αρκετά χρόνια στενής παρέας με κάποιον και για άλλους, μπορεί να είναι μια σύντομη αλλά έντονη εμπειρία, όπως το ταξίδι στο εξωτερικό για μια εβδομάδα μαζί τους.
με 5 βιζομπαλα σε πενταξυλο ξενοδοχειοκαι θα γαμει μετα τις 5 ξημερωματα
θα ειναι σκληρα 3αρια ομως και θα τα κραταει με το 1 χερι και τα 5με 5 βιζομπαλα σε πενταξυλο ξενοδοχειο
ναι εχεις δικιο με το αλλο πουλαει παπιες με το κιλο ..θα ειναι σκληρα 3αρια ομως και θα τα κραταει με το 1 χερι και τα 5
και με τη μυτη θα μας στελνει ριπλαηζ εδω στο μπουναι εχεις δικιο με το αλλο πουλαει παπιες με το κιλο ..
εργατικο παιδι ..πως του ηρθε για εδω με εμας στα μπουρδελα?ναι εχεις δικιο με το αλλο πουλαει παπιες με το κιλο ..
θα δεις και τα προσοντα που εχει, μαζι με τις πολεις που εχει παει ο ανεστακος ζαν.εργατικο παιδι ..πως του ηρθε για εδω με εμας στα μπουρδελα?
εχει ωρα να φανεί ..τελικα το μεταλλικο πληκτρολόγιο επιασε τοποθα δεις και τα προσοντα που εχει, μαζι με τις πολεις που εχει παει ο ανεστακος ζαν.
ουτε ο χανς κριστιαν αντερσεν τετοιο ρεπερτοριο
Αρχοντα πηγα τσεχια και σλοβακια ολο τον Οκτώβρη, πηρα τα αρχιδια μου,περα οτι δεν μπορούσα να συννενοηθω μιας και πολυ λιγες ξερουν αγγλικά δεν ειδα τις κοπέλες δεκτικες γενικά.
Έκατσα 15 μερες μερες μπρατισλαβα και αλλες 13 μερες Μπρνο.
Πιστευω οτι το τσεχοσλοβακικο πεδιο εχει τελειώσει
Γιαυτό κοιταω προς τσεχια,είναι η μεση λύση.
Εξάλλου οι μισθοί εκει ανεβαινουν ραγδαια οποτε σε λιγα χρονια καμια διαφορα δεν θα έχει με αλλες δυτικες χώρες.
Εξαλλου πολλοι ελληνες ειναι τώρα Τσεχία.
Τι σε ενδιαφερει εσενα μωρη ψαροκασελα με τι προσόντα θα παω τσεχια.
Πρωτον μαλακα εχω που διαβαζω τη μερα 4 ωρες τσέχικα δευτερον εχω 2 πτυχία εδω,επισης ξερω 4 γλωσσες μαζι με τα τσέχικα εχω γνωσεις υπολογιστών και προϋπηρεσίες σε πολλα επαγγέλματα,δίπλωμα γ κατηγορίας οδήγησης και εχω παει με πανω απο 200 πουτανες και εχω γαμησει και ενα πουστη που τον λενε Λευτέρη.
Τον εκανα τ αλατιού τσιμουδια δεν εβγαλε χαχααχαχαχα
Η καλύτερη φαση ειναι να πατε σε χωρα της κεντρικής Ευρώπης, εγω σε λιγες μερες θα παω μπρνο τσεχια,σλαβικος κοσμος.
Θα με φαει το κρυο βεβαια,αλλα αξιζει και σε εργασιακο αλλα και γκομενικο πεδιο.
Καθε μηνα ενα σκ θα πεταγομαι Πολωνία για μπαλιτσα εκτος και αν μου κατσει κατάσταση στο μπρνο.
Ελλαδα εισαι μακριά δυσπρόσιτα να.πας σε χωρες της αν Ευρώπης,μονο οι βορειοελλαδιτες βολεύονται με βουλγαρια.
Ενας απο αθηνα θελει 700 χιλιομετρα να φτασει βουλγαρια οποτε δεν συμφερει και δεν βολευει.
Αν στην ελλαδα ειχαμε 200 χιλιομετρα τη τσεχια 150 την Πολωνία 250 την ουκρανια σχεδον πανω απο το 50% των ελληνων θα τα ειχαν με κοπελες αυτων των χωρων και οι ελληνιδες θα εμεναν στο ράφι η θα ηταν γκομενες β διαλογής.
Ποια ισπανια ρε παπαρα ντιρλα.
Ήμουν 1 χρονο αμερικη Φιλαδέλφεια 6 μηνες δουβλινο και 6 μηνες καταρ και 2 μηνες ολλανδια που είχα παει αλλα δεν μουα ρεσε η δουλειά και το κλιμα το βροχερο.
Τωρα θα παω Τσεχία μονιμα έκανα το ντηλ τον οκτωβρη που πήγα και 1-12 ξεκινάω
Zapata method of male self - improvement and evolutionΡε βαλε το 5ψηφιο αριθμο του μισθου σου και ασε τα υπολοιπα,ψευτομαγκα απο την ανω κωλοπετινιτσα.
Οταν εγω ημουν στη τσεχια πριν ενα μηνα εσυ άρμεγες τα γιδια στο χωριο σου
Zapata method of male self - improvement and evolution
τραβαει με τοση δυναμη την πετσα του που λιποθύμησε και ευθύμησε λιγακι παρα πανω το petZapata method of male self - improvement and evolution
Το δικο μας μπαρακι ....
Zapata method of male self - improvement and evolution
παει τον καταπιε ο καμπινεςτραβαει με τοση δυναμη την πετσα του που λιποθύμησε και ευθύμησε λιγακι παρα πανω το pet