orgasmikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2019
- Like
- 1.708
- Πόντοι
- 216
Όχι αδερφέ αν ήταν τόσο απλά δεν θα το ρωτούσα συνέχεια. Ξέρω άπειρους ασχημομέτριους που γαμάνε με 0€. Άνεργοι, φοιτητές, ή χαμηλόμισθοι.Πολύ μεγάλη κουβέντα.
Εντελώς συνοπτικά μπορώ να σου ότι αυτό συμβαίνει γιατί βρίσκονται γυναίκες που τους επιθυμούν έτσι όπως ακριβώς είναι. Εκτός αυτού, η εμφάνιση είναι μία παράμετρος από τις πολλές που μπορεί να ''τραβήξει'' μία γυναίκα, δεν είναι η μόνη. Ούτε ένας εμφανίσιμος πλεονεκτεί εξ αυτού του λόγου και μόνον έναντι ενός άσχημου.
Εκτός αυτού, πείθομαι ότι σήμερα η καλή εμφάνιση δεν είναι αναγκαίο διαβατήριο για να βρεις γυναίκα, πολλές επιλέγουν σκόπιμα λιγότερο εμφανίσιμους (βλέπω πολλές γύρω μου που είναι παντρεμένες έτσι) γιατί τους θεωρούν πιο ''σίγουρους'' από έναν γοητευτικό player.
Ξέρω άντρες με αφτιά κεραίες κινητικής, στραβές μύτες, καράφλα, κοιλιά και μισθό το πολύ 1000€ που γαμάνε αβέρτα. Άμα μάλιστα παίρνουν και λίγο αναβολικό και φαίνεται κοιλιακός τα μουνάκια χτυπιούνται ποια θα τον πάρει πρώτη.
Αν εννοείς τούς άσχημους μέ χρήμα η απάντηση είναι απλή...διότι έχουν χρήμα!!
Ασχημος χωρίς χρήμα καμία τύχη...μόνο στίς τσόντες!!
Ασχημομέτριος καί άσχημος άνδρας χωρίς χρήμα...στήν καλύτερη περίπτωση έαν βρεί γκόμενα...θά είναι ότι χειρότερο υπάρχει!!
Γιά γκόμενα πάνω από 5άρι...απλά τό ξεχνάμε!!
Οκ θα το δεχτώ και θα το πάω ένα βήμα παρακάτω. Αν το κάνουν για το χρήμα τότε είναι εκπόρνευση.
Γιατί τότε θίγονται αν υπονοήσεις ότι είναι ή τις αποκαλέσεις πουτάνες. Κοινή λογική έτσι δεν λέω κάτι παραπάνω.