Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.748
- Πόντοι
- 736
5 απριλιου 2024.... χτίστηκε ο βεσες...
5 απριλιου 2024.... χτίστηκε ο βεσες...
ανεστακος σαν.5 απριλιου 2024.... χτίστηκε ο βεσες...
Τι να μας πουνε αυτα τα τσιμπουκια ρε Ανεστη...???Τους εχουμε διασυρει εδω μεσα κανονικοτατα...Οσο για την παπαφιλιπς απο την αλλη...Ουτε για να μου σηκωνει το πουτσο δε κανει η καριολα!Καμμενο χαρτι...
Βγαλε την αραχνη μωρη και ελα να σε κανουμε να αισθανθείς γυναίκα
Θα ελεγα ενα ερθει ο παπαφιλιπς αλλα μου ειπε πως ο πρωκτός του ακομα ειναι σε αναπλαση,νομιζει ο χαζος πως θα σε γαμησει με τον κωλο του.
Τι να μας πουνε αυτα τα τσιμπουκια ρε Ανεστη...???Τους εχουμε διασυρει εδω μεσα κανονικοτατα...Οσο για την παπαφιλιπς απο την αλλη...Ουτε για να μου σηκωνει το πουτσο δε κανει η καριολα!Καμμενο χαρτι...
Βγαλε την αραχνη μωρη και ελα να σε κανουμε να αισθανθείς γυναίκα
Θα ελεγα ενα ερθει ο παπαφιλιπς αλλα μου ειπε πως ο πρωκτός του ακομα ειναι σε αναπλαση,νομιζει ο χαζος πως θα σε γαμησει με τον κωλο του.
ο κρυφος στρατος στη Μύκονο
ανεστακος σαν και πανουλης κ.
μια τρυφερη ιστορια μολις ξεκινησε
Zαπατας ο γαμιας σας καριολακια,οι ψυχουλες σας εχουν βιαστεί
Το θεμα ειναι τι λεει η πλειοψηφία εδω μέσα.
Ο παπαφιλιπς και η μαγκι δεν εχουν κανένα να τους στηριξει δημοσια και οποιος του στηρίξει να το πει εδω.
Εγω εχω ατομα που στηρίζουν, οπότε η κοινη γνώμη μετράει
Σ αυτη τη παγιδα επεσε η παπια, κανενας δεν τον στηριζε και ελεγε οτι ολους του αποστομωνει,ουσιαστικά γκαριζε μονος του νομιζοντας οτι κατι κανει και ολοι τον πηραν στο ψιλο,εγινε ο καραγκιοζης του σαιτ,τωρα σειρα εχουν φιλιπς και Μάγκι.
Βέβαια ακομα αναρωτιεμαι και εγω γιατί τυχαια μου επιτεθηκαν και οι δυο μαζικά
1 ξεφτιλισα τη παπια?
2 ειδαν αντίπαλο?
3 θελουν να υπερισχύσει ο φεμινισμος?
4 θελουν να μπαχαλευουν?
Πως μπήκαν εκεί;Πέτυχα δυο δυνατά μουνέτα γύρω στα 25, σε γκίσε γραμματείας ΚΤΕΟ και διαγωνίζονταν μεταξύ τους για το ποια είχε πιο πολύ ύφος πριγκιπέσσας. Τέτοια ξυνίλα και σνομπαρία είχα καιρό να δώ. Έντάξει ρε κορίτσια, είστε ωραία νέτα, αλλά μέχρι εκεί. Ξεκαβαλάτε λίγο, υπαλληλάκια σε ΚΤΕΟ είστε.
Το θεμα ειναι τι λεει η πλειοψηφία εδω μέσα.
Ο παπαφιλιπς και η μαγκι δεν εχουν κανένα να τους στηριξει δημοσια και οποιος του στηρίξει να το πει εδω.
Εγω εχω ατομα που στηρίζουν, οπότε η κοινη γνώμη μετράει
Σ αυτη τη παγιδα επεσε η παπια, κανενας δεν τον στηριζε και ελεγε οτι ολους του αποστομωνει,ουσιαστικά γκαριζε μονος του νομιζοντας οτι κατι κανει και ολοι τον πηραν στο ψιλο,εγινε ο καραγκιοζης του σαιτ,τωρα σειρα εχουν φιλιπς και Μάγκι.
Βέβαια ακομα αναρωτιεμαι και εγω γιατί τυχαια μου επιτεθηκαν και οι δυο μαζικά
1 ξεφτιλισα τη παπια?
2 ειδαν αντίπαλο?
3 θελουν να υπερισχύσει ο φεμινισμος?
4 θελουν να μπαχαλευουν?
ποσο κλαμα πχια με αυτα τα αστροπελεκια... ποσο ?δηλαδη ο ζαπατας θελει γαμο με το παπι ? πείτε τα λιγακι να ξερω το μεγεθος ...
και παλι χαμπαρι δεν θα παρει θα αρχισει γκαλοπ στη γειτονιά
η γειτονια του ζαπατα μινγουαηλκαι παλι χαμπαρι δεν θα παρει θα αρχισει γκαλοπ στη γειτονιά
Το "πιθανόν" μ'αρεσε ...πες "σίγουρο" να είσαι μέσα.Φαντάζομαι εννοεί ιδιωτικό ΚΤΕΟ..με 700εβρο δουλευουνε αυτές..κοιτάνε από τα χαρτιά τι αμάξι τους έφερες για ΚΤΕΟ..άμα δουν κάνα σαραβαλο..ούτε να σε φτισουνε..άμα δουν ότι ο πελάτης εχει Μερσεντές..η Τζιπαρα..τα πίνουν όλα..πίπες κόλο..άσε που πιθανόν να τις γαμαει και το αφεντικο
Πολύ μεγάλη κουβέντα.Μάγκες έχω ρωτήσει άπειρες φορές και δεν έχω πάρει απάντηση. Γιατί οι άσχημοι γαμάνε;
Αν εννοείς τούς άσχημους μέ χρήμα η απάντηση είναι απλή...διότι έχουν χρήμα!!Μάγκες έχω ρωτήσει άπειρες φορές και δεν έχω πάρει απάντηση. Γιατί οι άσχημοι γαμάνε;
Φαίνεται ότι είναι σόι, ολόιδιοι είναι...
Ντοκουμέντο οταν ο παπαφιλιπς επιασε τη γυναικα του με αλλον μες στο σπίτι.
Εκει του δικαιολογηθηκε οτι ηταν ο χαμένος ξαδερφος της,ο παπαφιλιπς τον αγκαλιασε καιντου έκανε το τραπεζι και ολα ωραια ολα καλά
Αν εννοείς τούς άσχημους μέ χρήμα η απάντηση είναι απλή...διότι έχουν χρήμα!!
Ασχημος χωρίς χρήμα καμία τύχη...μόνο στίς τσόντες!!
Ασχημομέτριος καί άσχημος άνδρας χωρίς χρήμα...στήν καλύτερη περίπτωση έαν βρεί γκόμενα...θά είναι ότι χειρότερο υπάρχει!!
Γιά γκόμενα πάνω από 5άρι...απλά τό ξεχνάμε!!
Ο οποίος Γιώργος ο πλούσιος...γαμεί η ψιλογαμεί!!Αν εισαι ο Γιωργος, ασχημος και φτωχος, εισαι ο Γιωργος ο ασχημος
Αν εισαι ο Γιωργος, ασχημος και πλουσιος, εισαι ο Γιωργος ο πλουσιος