Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.959
- Πόντοι
- 736
Λοιπον σήμερα θες να σε κανω γυναικα?
Λεγε
Λοιπον σήμερα θες να σε κανω γυναικα?
Λεγε
Μωρη αρχιδω μη γεμίζεις ενα ολόκληρο θρεντ με μαλακιες
Εισαι για πεταμα εντελώς μωρη βρωμα
βρε προϊόν αποτυχημένης μαλακίας, πάλι συσπάσεις κάνει η σουφριτσα σου?Μιλα μωρη αν εχεις κοτσια...βλεπεις οτι αρχιζουν πολλοι και αγανακτουν με εσενα και φιλιπς...
Σου είπα μωκο και στη γωνια
δε χορταινει να τσιμπουκωνει και πνίγεται συνέχεια το πατρινό πουστρακι.
Ρε απατημενε συζηγε καθολου δεν κλαιγομουν,της ειπα οτι για να παψει η κατρακυλα της να κοψω και να κόψει, δεν το ηθελε γιατι γουστάρει να κανει το θρεντ σαν το μουχλιασμένο μουνι της και σαν τη μούρη σου τοτε εγω λεω οκ θα σας γαμαω και τα δυο μαζι,θα σας κανω εγω να παραμιλατε,θέλετε διαμάχη θα την έχετε μουνακια υγρα και τα δυο.
Εσυ δεν ησουν ικανος να πηδησεις τη γκόμενα που είχες ρε μαλακα και θα κανεις και κολονοσκοπηση.
Αντε ρε παραπερα παιξε με τα πλειμομπιλ σου και αν κάνεις κακακια φωναξε την κυρα μαγκι να σ αλλαξει πανα ξερει αυτη απο σκατα,τα τρωει με τη χουφτα
Η ιστορια συνεχίζεται και εφοσον ο παπαφιλιπς πιανει τη γκομενα του με αλλον στο κρεβατι οχι μονο κανει σαματά αλλα ζηταει και συγγνωμη που τους διεκοψε,ομως ο γκομενος σπάστηκε που τους έκοψε στη μεση οποτε θελησε να γαμήσει τον παπαφιλιπς μπροστά στη γυναικα του.Οσοι αντεχεται κρατηθειτε υπαρχει σκληρή σκηνή
σου έχω βιάσει όλη τη ψυχούλα ανεστακο σαν και εχω κερκίδα τον πανουλη κ.Ρε απατημενε συζηγε καθολου δεν κλαιγομουν,της ειπα οτι για να παψει η κατρακυλα της να κοψω και να κόψει, δεν το ηθελε γιατι γουστάρει να κανει το θρεντ σαν το μουχλιασμένο μουνι της και σαν τη μούρη σου τοτε εγω λεω οκ θα σας γαμαω και τα δυο μαζι,θα σας κανω εγω να παραμιλατε,θέλετε διαμάχη θα την έχετε μουνακια υγρα και τα δυο.
Ο φιλιπς με τη μαγκι δεν σου κανουν ρε τζορτζ
Τα ιδια σουργελα ειναι
εσύ... ούτε εφημερίδα ανεστακο σαν, επομένως τσάμπα ανησυχείς.Ο ντοναλντ ειναι η απολυτη ξεφτιλα του αντρικού ειδους
Υποστηριξε μια μεθοδο η οποία είναι αναποτελεσματικη και οχι μονο αυτο αλλα να ανεβαζει και αλλο την αξια της καθεμιας ετσι ώστε το παιχνιδι της προσέγγισης να γίνει ακομα δυσκολότερο
σε έχουν πάρει χαμπάρι ότι δε γαμας ούτε τη χούφτα σου ρε πουστρακι της Πάτρας και λησμονεις τα εφηβικά σου χρόνια, που αγαπημένο σου παιχνίδι ήταν η μακρια γαϊδουραΑυτο να το πεις του αλλου του μαλακα και της διεστραμενης μαγκι που μου κολλάνε.
Και εμένα αναγουλα με πιανει αλλα ο φιλιπς αυτα κάνει.
γαμια της κλειδαροτυπας και χουφτοταλαντωτη παλι δακρυσες απο τις φαπες και ξεκινησες την κλαψα απο το πρωϊ?Μ αρεσει που ασχολείστε μαζι μου αν γαμαω η δεν γαμάω εσυ και η Μάγκι.
Η μαγκι το λεει γιατι θελει να τη γαμήσω αλλα εσυ ρε παπατετοιο μήπως είσαι τετοιος τελικά?
Και οι 92 κριτικές εδω μεσα ειναι μουφα οτι ταχα γαμας.
Σιγουροτατα οι Επιλογες σου δινουν δυνατοτητες Απεμπλοκης,Σημαντικό κεφάλαιο στην αυτοβελτίωση ενος αντρα ειναι η απορριψη,οι άντρες δεν εχουν μαθει να απορρίπτουν να εχουν στανταρς να εχουν επιλογες.
Οταν ενας αντρας μια προσωπικοτητα κρέμεται απο μια ψωλου αν θα τον ακυρωσει ή όχι ειναι η απόλυτη ξεφτίλα.
Κοψτε κινηση και φυγεται ή ακυρώστε την εσεις πρωτου σας ακυρώσει αυτή.
Μην εχετε ελπιδες μην περιμένετε να αλλαξει μην περιμένετε να σας αγαπησει,μη κανετε παραπάνω πράγματα για να κερδισετε την αγαπη και το ενδιαφέρον της.
Οταν δεν τα βλέπετε θετικα τα πράγματα κοφτε το.
Τι κραταει τους άντρες σε μια τοξικη γκόμενα γυναίκα?
Η ελλείψη επιλογων,δεν εχουν επιλογές οποτε επιμένουν εκει σ αυτη τη μια με οποιοδηποτε κοστος.
Και επισης μη κάνετε κοπλιμέντα χωρις ανταπόκριση, κοπλιμέντα μονο οταν νιωθετε καλα μαζι της η κατι καλο σας εκανε και θελετε να την επιβραβευσεται.
Παρακαλετα κοπλιμεντα μη κανετε ποτε ειναι ακυρα.
Αυτο να το πεις του αλλου του μαλακα και της διεστραμενης μαγκι που μου κολλάνε.
Και εμένα αναγουλα με πιανει αλλα ο φιλιπς αυτα κάνει.
Μ αρεσει που ασχολείστε μαζι μου αν γαμαω η δεν γαμάω εσυ και η Μάγκι.
Η μαγκι το λεει γιατι θελει να τη γαμήσω αλλα εσυ ρε παπατετοιο μήπως είσαι τετοιος τελικά?
Και οι 92 κριτικές εδω μεσα ειναι μουφα οτι ταχα γαμας.
Άρχισες τις παπαριες πρωι πρωί μωρη σάπια ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Άρχισες τις παπαριες πρωι πρωί μωρη σάπια ?
5 απριλιου 2024.... χτίστηκε ο βεσες...