mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Και 15 και περρισότερα life και άσε τις βαρκούλες ν'αρμενίζουνε. Έχω και κότερο. Πάμε μια βόλτα?![]()
εσυ πολλες ταινιες βλεπεις.........να το προσεξεις αυτο.......
Και 15 και περρισότερα life και άσε τις βαρκούλες ν'αρμενίζουνε. Έχω και κότερο. Πάμε μια βόλτα?![]()
ναι ναι ο,τι πεις![]()
υ.γ. ποιος σου εδωσε την εντυπωση οτι σου μιλαει κανεις σοβαρα εδω μεσα?μην απολογεισαι/δικαιολογεισα για τις επιλογες σου πλιζ γιατι νιωθω αβολα.....
![]()
εσυ πολλες ταινιες βλεπεις.........να το προσεξεις αυτο.......![]()
![]()
Ένα καφέ είπα να φτιάξω και έμεινα 3 σελίδες πίσω...
Ποια είναι η τρελοκαμπέρω της ημέρας?![]()
Οχι μην νοιωθειs αβολα......τουλαχιστον οχι μαζι μου....Απλα σου απαντησα στο ερωτημα σου στο δικο σου ερωτημα......αυτο με τα 15 κτλ![]()
![]()
![]()
ΟΥΓΚ!!!!!!!εσυ πολλες ταινιες βλεπεις.........να το προσεξεις αυτο.......![]()
![]()
εγώ το βρήκα εξαιρετικά ευφυές... :'( :'( :'(
Αφού έχει κότερο, τι βαρκούλες και αηδίες λέτε ρεεεεε![]()
![]()
![]()
εγώ το βρήκα εξαιρετικά ευφυές... :'( :'( :'(
Αφού έχει κότερο, τι βαρκούλες και αηδίες λέτε ρεεεεε![]()
![]()
![]()
ο λαιφ![]()
μια ερωτηση ρητορικη εκανα και το συζηταμε 3 σελιδες τωρα.....δεν πα να δινεις και 1115....εμενα με ενδιαφερει η δικη μου τσεπη και το δικο μου κρεβατι οχι των αλλων
οχι τιποτα αλλο μου χανεται και ο νιντζα μου και δε θελω να νιωθει μειονεκτικα το πιπινι μου.....καταλαβαινεις![]()
ΟΥΓΚ!!!!!!!
οχι τιποτα αλλο μου χανεται και ο νιντζα μου και δε θελω να νιωθει μειονεκτικα το πιπινι μου.....καταλαβαινεις![]()
Tωρα ησουνα σαφεστατη................Αs αναψουμε και μια τσιγαρια......διοτι εχει και ζουμι το θεμα![]()
![]()
Τελικά έχω μείνει πολύ πίσω και μάλλον πρέπει να έρθω πιο κοντά.![]()
Είναι στο όνομα offshore εταιρείας... της ανατολικής Ευρώπης. Μπουάχαχαχαχαχαχα!!!!!!Κοτερο ε?????????? χμμμμμμμμμμμμμμμμ η εφορια το ξερει????????![]()
![]()
![]()
καμ του μι...........καμ κλοουσερ..........κλοουσερ.........μολις πιασεις μπουτι σταματα........και παρτο αλλιως........![]()
τσιγαρια οταν λες? κανα τριφυλλο εννοας?? εγω ειμαι καλο κοριτσι οφειλω να σου πω![]()
Είναι στο όνομα offshore εταιρείας... της ανατολικής Ευρώπης. Μπουάχαχαχαχαχαχα!!!!!!
Ο καθεναs ειναι οτι δηλωνει......ολα κι ολα.....Οταν λεω τσιγαρια εννοω το αυτονοητο.....ναργιλε ....το ειπα εξαλλου στο θηλυκο του .....Η τσιγαρια=ο ναργιλεs...............μ αρεσει να σε μπερδευω![]()
![]()
Μα τον θεό Μανιτού! Δεν το ξερα!το ξερω αλλα δε χρειαζεται να τα λες δημοσια αυτα.........μας βλεπουν κι αλλοι ξερεις......
οπα? δικος μας εισαι? ναργιλετζης?![]()
![]()
![]()