mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Και 15 και περρισότερα life και άσε τις βαρκούλες ν'αρμενίζουνε. Έχω και κότερο. Πάμε μια βόλτα?
εσυ πολλες ταινιες βλεπεις.........να το προσεξεις αυτο.......
Και 15 και περρισότερα life και άσε τις βαρκούλες ν'αρμενίζουνε. Έχω και κότερο. Πάμε μια βόλτα?
ναι ναι ο,τι πεις
υ.γ. ποιος σου εδωσε την εντυπωση οτι σου μιλαει κανεις σοβαρα εδω μεσα? μην απολογεισαι/δικαιολογεισα για τις επιλογες σου πλιζ γιατι νιωθω αβολα.....
εσυ πολλες ταινιες βλεπεις.........να το προσεξεις αυτο.......
Ένα καφέ είπα να φτιάξω και έμεινα 3 σελίδες πίσω...
Ποια είναι η τρελοκαμπέρω της ημέρας?
Οχι μην νοιωθειs αβολα......τουλαχιστον οχι μαζι μου....Απλα σου απαντησα στο ερωτημα σου στο δικο σου ερωτημα......αυτο με τα 15 κτλ
ΟΥΓΚ!!!!!!!εσυ πολλες ταινιες βλεπεις.........να το προσεξεις αυτο.......
εγώ το βρήκα εξαιρετικά ευφυές... :'( :'( :'(
Αφού έχει κότερο, τι βαρκούλες και αηδίες λέτε ρεεεεε
εγώ το βρήκα εξαιρετικά ευφυές... :'( :'( :'(
Αφού έχει κότερο, τι βαρκούλες και αηδίες λέτε ρεεεεε
ο λαιφ
μια ερωτηση ρητορικη εκανα και το συζηταμε 3 σελιδες τωρα.....δεν πα να δινεις και 1115....εμενα με ενδιαφερει η δικη μου τσεπη και το δικο μου κρεβατι οχι των αλλων
οχι τιποτα αλλο μου χανεται και ο νιντζα μου και δε θελω να νιωθει μειονεκτικα το πιπινι μου.....καταλαβαινεις
ΟΥΓΚ!!!!!!!
οχι τιποτα αλλο μου χανεται και ο νιντζα μου και δε θελω να νιωθει μειονεκτικα το πιπινι μου.....καταλαβαινεις
Tωρα ησουνα σαφεστατη................Αs αναψουμε και μια τσιγαρια......διοτι εχει και ζουμι το θεμα
Τελικά έχω μείνει πολύ πίσω και μάλλον πρέπει να έρθω πιο κοντά.
Είναι στο όνομα offshore εταιρείας... της ανατολικής Ευρώπης. Μπουάχαχαχαχαχαχα!!!!!!Κοτερο ε?????????? χμμμμμμμμμμμμμμμμ η εφορια το ξερει????????
καμ του μι...........καμ κλοουσερ..........κλοουσερ.........μολις πιασεις μπουτι σταματα........και παρτο αλλιως........
τσιγαρια οταν λες? κανα τριφυλλο εννοας?? εγω ειμαι καλο κοριτσι οφειλω να σου πω
Είναι στο όνομα offshore εταιρείας... της ανατολικής Ευρώπης. Μπουάχαχαχαχαχαχα!!!!!!
Ο καθεναs ειναι οτι δηλωνει......ολα κι ολα.....Οταν λεω τσιγαρια εννοω το αυτονοητο.....ναργιλε ....το ειπα εξαλλου στο θηλυκο του .....Η τσιγαρια=ο ναργιλεs...............μ αρεσει να σε μπερδευω
Μα τον θεό Μανιτού! Δεν το ξερα!το ξερω αλλα δε χρειαζεται να τα λες δημοσια αυτα.........μας βλεπουν κι αλλοι ξερεις......
οπα? δικος μας εισαι? ναργιλετζης?