Ξέρει, ξέρει ο άτιμος....
Νίντζα... :-* :-* :-*
Ηρέμησε μπόμπα. Πόσο ξύλο να ρίξω πια? :S
18000 ποστ για τις ελλεηνιδες μπριζολες που δεν πιανουν μια μπροστα στις ξενες
ημαρτον
και τα 17500 είναι κράξιμο.
Ξέρει, ξέρει ο άτιμος....
Νίντζα... :-* :-* :-*
18000 ποστ για τις ελλεηνιδες μπριζολες που δεν πιανουν μια μπροστα στις ξενες
ημαρτον
Μάλλον μερικοί είναι σαν τους ακτιβιστές φανατικούς βετζετέριανς, που δεν τρώνε μπριζόλα αλλά ασχολούνται με μανία με αυτό που τρώνε οι άλλοι18000 ποστ για τις ελλεηνιδες μπριζολες που δεν πιανουν μια μπροστα στις ξενες
ημαρτον
οι συμβουλες που ειχες ζητησει σου λυθηκαν?εμαθες κλαρινο χωρις ανασα?Μάλλον μερικοί είναι σαν τους ακτιβιστές φανατικούς βετζετέριανς, που δεν τρώνε μπριζόλα αλλά ασχολούνται με μανία με αυτό που τρώνε οι άλλοι
οι συμβουλες που ειχες ζητησει σου λυθηκαν?εμαθες κλαρινο χωρις ανασα?
και το θρεντ ξαναμπαινει στα ισια του!!!!!!!!!!!!
και το θρεντ ξαναμπαινει στα ισια του!!!!!!!!!!!!
ελλεηνιδα δεν εισαι?που να καταλαβεις?
Ή με μπερδεύεις με άλλη (και φτου σου) ή δεν πιάνω τα υπονοούμενα... :'(
εγω τα λεω...αλλα ποιος ακουει φιλε μου;!ειπαμε να σπασουμε τον μισογυνισμο με χιουμορ αλλα στου κουφου την πορτα βαραμε...Ετσι μπραβο.....διοτι σκοποs ειναι η πλακα....πεs ρε κοριτσι....Να πουμε καμμια παπαρια να περασει η ωρα....κι ουτε γκομενοι/εs να γινουμε κανενοs...Αντε ολα εγω θα τα λεω????
Βαλε τωρα μια τσικουδια να πανε τα φαρμακια κατω.....
Σιγα μην το ριξουμε και στην προπαγανδα.....Αν ειναι δυνατον
δεν μισουμε τις γυναικεςεγω τα λεω...αλλα ποιος ακουει φιλε μου;!ειπαμε να σπασουμε τον μισογυνισμο με χιουμορ αλλα στου κουφου την πορτα βαραμε...
εγω τα λεω...αλλα ποιος ακουει φιλε μου;!ειπαμε να σπασουμε τον μισογυνισμο με χιουμορ αλλα στου κουφου την πορτα βαραμε...
δεν μισουμε τις γυναικες
τις ελλεηνιδες μισουμε και τα cosmogirl
Ααα μεσιέ όλα κι όλα, συμβουλές δεν έχω ζητήσει εδώ μέσα (και κρατάω την ανάσα μου για πολλή ώρα και κρατάω και το ισο άμα λάχει να'ουμ' )ελλεηνιδα δεν εισαι?που να καταλαβεις?
εγω τα λεω...αλλα ποιος ακουει φιλε μου;!ειπαμε να σπασουμε τον μισογυνισμο με χιουμορ αλλα στου κουφου την πορτα βαραμε...
δε θα κανω καν τον κοπο να το σχολιασω...δεν μισουμε τις γυναικες
τις ελλεηνιδες μισουμε και τα cosmogirl
Ααα μεσιέ όλα κι όλα, συμβουλές δεν έχω ζητήσει εδώ μέσα (και κρατάω την ανάσα μου για πολλή ώρα και κρατάω και το ισο άμα λάχει να'ουμ' )
Και δεν παίζω κλαρίνο, παίζω τρομπέτα αν θες να ξέρεις άξεστε έλληνα
καλα σταματαω,εφαγε γκολ ηπαναθα παω να τσακωθω με τα βαζελιαδε θα κανω καν τον κοπο να το σχολιασω...
ο καθενας απλωνει τα ποδια του οσο του φτανει το παπλωμα ...τριχωτες τριχωτες...πορεψου με εκεινες...καλα σταματαω,εφαγε γκολ ηπαναθα παω να τσακωθω με τα βαζελια
πολυ ασχοληθηκα με τριχωτες ελλεηνιδες
δε θα κανω καν τον κοπο να το σχολιασω...
δε θα κανω καν τον κοπο να το σχολιασω...
σταματα ρε λουκρητιαο καθενας απλωνει τα ποδια του οσο του φτανει το παπλωμα ...τριχωτες τριχωτες...πορεψου με εκεινες...