Επαγγελματικό image σίγουρα, αλλά σε ανεβάζει γενικά. Για στοχευμένο καμάκι σε συγκεκριμμένους χώρους, πχ σε events μια χαρά είναι η κάρτα, εφόσον θα έχει προηγηθεί συνομιλία. Βέβαια, αν είσαι ο Ντόναλντ και κάνεις χύμα καμάκι με κάρτα στο δρόμο, κάποια στιγμή κάποιος θα σε ανεβάσει στα μήντια.Η καρτα ειναι περισσοτερο επαγγελματικο image.To θεμα ειναι να κανεις μια γνωριμια ετσι ωστε να σε χρειαστει και επαγγελματικα,οκ να τη δωσεις.Αν ομως ειναι καμακι
και πας με την καρτα υπαρχει κινδυνος να σε περασει για ψωνισμενο.Στις γκομενες πρεπει να εισαι οσο πιο απλος γινεται ακομα και αν μιλαμε για high value γυναικα.Το αλλο με το
δευτερο προφιλ που λες,εγω δεν θα το επιχειρουσα.Ακομα και αν δεν δει το πρωτοτυπο,αν δει την ημερομηνια που το εχεις φτιαξει και ειναι προσφατο,παλι θα της μπουν ιδεες.
Στην αρχη οσο λιγοτερα ξερει η αλλη για σενα τοσο το καλυτερο
Για το δεύτερο προφίλ, εννοούσα ότι πας σε έναν hoster από αυτούς που δίνουν hosting για να φτιάξεις site, αλλά αγοράζεις μόνο το domain name (το όνομα του site). Πολλοί hosters δίνουν και ελάχιστο χώρο μαζί με το domain πχ 10MB, όπου μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις για να φτιάξεις και μερικές σελίδες αν θες, με αυτόματο builder. Δεν χρειάζεται να βάλεις ημερομηνία. Βάζεις ό, τι υλικό νομίζεις ότι μπορεί να
σε μπουστάρει. Μόνο το domain name πληρώνεις, δηλ. κάπου 15 ευρώ το χρόνο.
Εγώ έχω δύο τέτοια προφίλ, ένα επαγγελματικό κι ένα για γκομενοδουλειές. Στο γκομενικό έβαλα λίγα βιογραφικά, κάτι φιλοσοφίες ζωής και κάτι φωτογραφίες από συνέδρια, ταξίδια, γκόλφ και λοιπές παπαριές.
Τελευταία τροποποίηση: