Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Η καρτα ειναι περισσοτερο επαγγελματικο image.To θεμα ειναι να κανεις μια γνωριμια ετσι ωστε να σε χρειαστει και επαγγελματικα,οκ να τη δωσεις.Αν ομως ειναι καμακι
και πας με την καρτα υπαρχει κινδυνος να σε περασει για ψωνισμενο.Στις γκομενες πρεπει να εισαι οσο πιο απλος γινεται ακομα και αν μιλαμε για high value γυναικα.Το αλλο με το
δευτερο προφιλ που λες,εγω δεν θα το επιχειρουσα.Ακομα και αν δεν δει το πρωτοτυπο,αν δει την ημερομηνια που το εχεις φτιαξει και ειναι προσφατο,παλι θα της μπουν ιδεες.
Στην αρχη οσο λιγοτερα ξερει η αλλη για σενα τοσο το καλυτερο
Επαγγελματικό image σίγουρα, αλλά σε ανεβάζει γενικά. Για στοχευμένο καμάκι σε συγκεκριμμένους χώρους, πχ σε events μια χαρά είναι η κάρτα, εφόσον θα έχει προηγηθεί συνομιλία. Βέβαια, αν είσαι ο Ντόναλντ και κάνεις χύμα καμάκι με κάρτα στο δρόμο, κάποια στιγμή κάποιος θα σε ανεβάσει στα μήντια. :cheesy:

Για το δεύτερο προφίλ, εννοούσα ότι πας σε έναν hoster από αυτούς που δίνουν hosting για να φτιάξεις site, αλλά αγοράζεις μόνο το domain name (το όνομα του site). Πολλοί hosters δίνουν και ελάχιστο χώρο μαζί με το domain πχ 10MB, όπου μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις για να φτιάξεις και μερικές σελίδες αν θες, με αυτόματο builder. Δεν χρειάζεται να βάλεις ημερομηνία. Βάζεις ό, τι υλικό νομίζεις ότι μπορεί να
σε μπουστάρει. Μόνο το domain name πληρώνεις, δηλ. κάπου 15 ευρώ το χρόνο.

Εγώ έχω δύο τέτοια προφίλ, ένα επαγγελματικό κι ένα για γκομενοδουλειές. Στο γκομενικό έβαλα λίγα βιογραφικά, κάτι φιλοσοφίες ζωής και κάτι φωτογραφίες από συνέδρια, ταξίδια, γκόλφ και λοιπές παπαριές. :grin:

Τελευταία τροποποίηση:

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.404
Πόντοι
446
Πιτσιρικάς οι ελλεηνίδες η πλειοψηφία μου έκαναν πλάκα συνέχεια ότι είμαι γκομενιάρης και τα σχετικά που στο σημείο άρχισα να τις αγνοώ και όταν πήγα για κάποια περίοδο στο εξωτερικό αργότερα νόμιζα ότι μου κάνανε πλάκα οι γυναίκες εκεί και τις αγνοούσα αλλά έδειχναν ενδιαφέρον στο τέλος. Η ζημιά που μου έκαναν οι ελλεηνίδες δεν περιγράφετε μόνο που τις βλέπω με πιάνει αηδία τώρα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εμπόδιο σε ποιόν; Σε μένα;
Αδερφέ εγώ τη χάραξα την πορεία μου εδώ και χρόνια. Δε θα αλλάξω συνήθειες και οπτική τώρα, επειδή διάβασα εσένα.
Να είσαι καλά για τις συμβουλές που δίνεις.
Δεν σε υποχρέωσα να τις ακολουθήσεις.:confused: Αλλά να έρχεσαι να λες ότι θες απάντηση σε κάτι που έχω πει 350 φορές :2funny:με δόση ειρωνείας, φέρνει αυτομάτως ειρωνεία. Ωστόσο για να συνεχίσω να είμαι αντικειμενικός, δεν έχεις καμία σχέση με κάποια σκουπίδια που σέρνονται πλάι μου. :2funny: Επίσης να είσαι καλά.

:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Θερμά συγχαρητήρια που άκουσες στο όνομά σου: ''Τίποτα''.
Άντε παίξε τώρα παραπέρα με τους πιο ηλίθιους από σένα.
Παράθεση μου έκανες και σου απάντησα. Δεν άντεξες να κάθεσαι (άλλο) στο σκοτάδι και δειλά δειλά βγήκες στο φως. :2funny: Εκτέθηκες στον προηγούμενο πενιχρό συλλογισμό σου περι αυτοκτονίας παριστάνοντας τον έξυπνο και σε έβγαλα στον τάκο. :2funny:Αυτό είναι όλο. Πήγαινε να τσακωθείς με τα τσόλια που βρίζεστε στα άλλα νήματα. Εδώ είμαστε όλοι αγαπημένοι. :confused: Μην τσαντίζεσαι. Πιες μια σόδα
να ρευτείς και καλό βράδυ.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.235
Πόντοι
3.656
Δε χρειάζονται τα "τυπάρα". Είναι δεδομένος ο σεβασμός στο πρόσωπό σου για όσα σωστά έχεις πει
όπως και για τις γαμάτες αξιοκρατικές-απαξιωτικές περιγραφές σου, που χαρίζουν γέλιο στο νήμα. :2funny:
Σε πολλά διαφωνούμε και το ξέρεις.
Αλλά τι να σου απαντήσω; ότι χωρίς γνώμες είτε τις δεχόμαστε είτε όχι, δεν κυλάει το νήμα; :confused:
ή ότι αν το έγραφα εγώ αυτό, θα μου έλεγαν ότι λέω ψέμματα; :2funny:Τα συμπεράσματα δικά σου.

Αυτό που δεν έχω τονίσει , ίσως είναι προφανές , μπορεί και όχι ...
ότι με τη μέθοδό που υπερασπίζεσαι .... αν φας καλό κομμάτι ....
Δεν είναι απλά επιτυχία. Ούτε απλά θρίαμβος. Είναι μύθος. Έπος. Τιτάνια επιτυχία.
Κολοσιαία.

Αν είσαι παίκτης του nba ή της real και τρως μοντέλες σε κλαμπ των 1000€ απλό μπουκάλι που πας με ... παγκάνι ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΑΣ ΚΟΤΕΣ ΣΕ ΚΛΟΥΒΙ 1 χ 1 με ρώσικη πολεμική καραμπίνα 4g ,
από τα 3 μέτρα. Και κουλός το κάνει .

Στο δρόμο είναι σκληρό παιχνίδι . Απίστευτα σκληρό όμως.
Ίσως τόσο , που αν μπορεί κανείς, καλό είναι να το αποφύγει .

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
σοβαρα? αφου ξυπνησεις στειλε κανα μηνυμα να ξερουμε τι μας γινεται
Ξύπνησα ιππότη της ασφάλτου. :2funny: Πας και λες ότι είμαι όλο εδώ και ποτέ την πέφτω. Το είπαν στο σταρ. Από εκεί το έμαθα. :2funny:
Πότε όμως είπα εγώ ότι την πέφτω όλη μέρα και πάω όλο Ερμού; είμαι σίγουρος ότι δεν θα απαντήσεις.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.542
Πόντοι
4.615
Παράθεση μου έκανες και σου απάντησα. Δεν άντεξες να κάθεσαι (άλλο) στο σκοτάδι και δειλά δειλά βγήκες στο φως. :2funny: Εκτέθηκες στον προηγούμενο πενιχρό συλλογισμό σου περι αυτοκτονίας παριστάνοντας τον έξυπνο και σε έβγαλα στον τάκο. :2funny:Αυτό είναι όλο. Πήγαινε να τσακωθείς με τα τσόλια που βρίζεστε στα άλλα νήματα. Εδώ είμαστε όλοι αγαπημένοι. :confused: Μην τσαντίζεσαι. Πιες μια σόδα
να ρευτείς και καλό βράδυ.

Είμαι ο μόνος που είδα τη σκατοψυχιά του ποστ σου και έγινες ρόμπα με τη μαλακία που έγραψες κάνοντας χιούμορ με το θάνατο ενός πατέρα και χαιρόμενος που εσύ ζεις ενώ ο άλλος πέθανε. Και μάθε ελληνικά: δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει πενιχρός.
Και τώρα μπορείς να πας στον κάδο σου που ανήκεις.

Τελευταία τροποποίηση:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αυτό που δεν έχω τονίσει , ίσως είναι προφανές , μπορεί και όχι ...
ότι με τη μέθοδό που υπερασπίζεσαι .... αν φας καλό κομμάτι ....
Δεν είναι απλά επιτυχία. Ούτε απλά θρίαμβος. Είναι μύθος. Έπος. Τιτάνια επιτυχία.
Κολοσιαία.

Αν είσαι παίκτης του nba ή της real και τρως μοντέλες σε κλαμπ των 1000€ απλό μπουκάλι που πας με ... παγκάνι ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΑΣ ΚΟΤΕΣ ΣΕ ΚΛΟΥΒΙ 1 χ 1 με ρώσικη πολεμική καραμπίνα 4g ,
από τα 3 μέτρα. Και κουλός το κάνει .

Στο δρόμο είναι σκληρό παιχνίδι . Απίστευτα σκληρό όμως.
Ίσως τόσο , που αν μπορεί κανείς, καλό είναι να το αποφύγει .
Ουδέποτε έχω πει ότι τρώω δεκαριά όπως τα παρουσιάζουν ορισμένοι. :confused:
Έχω δηλώσει ότι είμαι μετριομπατίρης του βασικού μισθού που δεν βγάζω καν :2funny: όσα έβγαζα, ενήλικος κι όχι νειάτο που αποσκοπεί να γαμήσει κάποια που να του αρέσει. :rockon:Συνήθως 7αρια (πολύ σπάνια πιο πάνω διότι το παίζουν μύτες και δεν γαμιούνται με τα πάντα όλα) που πληρούν προδιαγραφές πακέτου εμφάνισης με ποιοτικό γαμήσι λόγω ότι θα γουσταριζόμαστε. :rockon:Αν είχα πολλά λεφτά θα έκανα ακριβώς το ίδιο αλλά πιο άνετα διότι θα με βοηθούσαν τα λεφτά με φιγούρα-ελξη
και μόνο, αλλά όπως έχω τονίσει ποτέ δεν θα πλήρωνα. Άλλο η βόλτα κι άλλο
η χορηγία. :rockon:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.235
Πόντοι
3.656
Συνήθως 7αρια (πολύ σπάνια πιο πάνω διότι το παίζουν μύτες και δεν γαμιούνται με τα πάντα όλα) που πληρούν προδιαγραφές πακέτου εμφάνισης με ποιοτικό γαμήσι λόγω ότι θα γουσταριζόμαστε. :rockon:
Και 7αρι στο δρόμο ... είναι άθλος. Μύθος.
Τα λεφτά βοηθάνε ... στη λεζάντα .......

Το τι μάρκα είναι το μπλουζάκι πχ στο δρόμο ....
prada--MAGLIONE.jpeg

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Μπορεί οι γκόμενες στήν Ελλάδα νά είναι λίγο-πολύ αυτό πού περιγράφουμε όλοι εδώ, αλλά καί οι άνδρες πετάνε αετό!!
Βολεμένοι στήν πολυθρόνα η στήν Gaming καρέκλα, εμπρός σέ μία πολυπιξελάτη οθόνη. Ετσι...δουλειά δέν γίνεται!! :coffee:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Είσαι ψεύτης διότι καμία παράθεση δε σου έκανα. Εσύ μου έκανες παράθεση πρώτος.
Είμαι ο μόνος που είδα τη σκατοψυχιά του ποστ σου και έγινες ρόμπα με τη μαλακία που έγραψες κάνοντας χιούμορ με το θάνατο ενός πατέρα και χαιρόμενος που εσύ ζεις ενώ ο άλλος πέθανε. Και μάθε ελληνικά: δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει πενιχρός.
Δεν έχω ανάγκη να πω ψέμματα. Μου έκανες παράθεση στο προηγούμενο ποστ που με έβρισες αλλά αυτό δεν με νοιάζει διότι έτσι κάνετε μήπως κι επιβιώσετε.:2funny: Επί του θέματος, αρχικά αναφέρθηκες εμφανώς στο ποστ μου με μούφα στοιχεία, στο οποίο σε τάπωσα.
Έβαλα όντως εισαγωγικά στο ότι αυτοκτονούν (μετά την αναφορά μου στο γεγονός) και αφορά τα παραληρήματα εδώ μέσα :2funny:μάλιστα βάζοντας και gif. Οπότε απλά μην αντέχοντας άλλο να ακούς κριτική για τα σοσιαλ όπου σας πάω γαμιώντας με επιχειρήματα, δεχόμενος την κριτική σας που είναι όλο μαλακίες, εκτέθηκες. :2funny:
Ακόμα όμως και κατάρες και καντήλια να έριχνα κτλ που δεν έχει γίνει, ήρθε
η ώρα να λαμβάνεις ενεργά μέρος στα στραβά κι όχι να κάνεις μούγγα κατ επιλογήν.
Κι αυτό επίσης σε ενόχλησε. Αν εγώ πρέπει να πάω σε κάδο που μου λέει ένας άγνωστος, εσύ βγες από τον κάδο και πέσε στο ποτάμι μαζί με τα κομμένα αρχίδια σου. :2funny:
Τις παπάτζες σου αλλού λοιπόν.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Δεν έχω ανάγκη να πω ψέμματα. Μου έκανες παράθεση στο προηγούμενο ποστ που με έβρισες αλλά αυτό δεν με νοιάζει διότι έτσι κάνετε μήπως κι επιβιώσετε.:2funny: Επί του θέματος, αρχικά αναφέρθηκες εμφανώς στο ποστ μου με μούφα στοιχεία, στο οποίο σε τάπωσα.
Έβαλα όντως εισαγωγικά στο ότι αυτοκτονούν (μετά την αναφορά μου στο γεγονός) και αφορά τα παραληρήματα εδώ μέσα :2funny:μάλιστα βάζοντας και gif. Οπότε απλά μην αντέχοντας άλλο να ακούς κριτική για τα σοσιαλ όπου σας πάω γαμιώντας με επιχειρήματα, δεχόμενος την κριτική σας που είναι όλο μαλακίες, εκτέθηκες. :2funny:
Ακόμα όμως και κατάρες και καντήλια να έριχνα κτλ που δεν έχει γίνει, ήρθε
η ώρα να λαμβάνεις ενεργά μέρος στα στραβά κι όχι να κάνεις μούγγα κατ επιλογήν.
Κι αυτό επίσης δε ενόχλησε. Αν εγώ πρέπει να πάω σε κάδο που μου λέει ένας άγνωστος, εσύ βγες από τον κάδο και πέσε στο ποτάμι μαζί με τα κομμένα αρχίδια σου. :2funny:

τι εγινε ξυπνησες? κορνφλειξ εφτιαξες?

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.409
Πόντοι
456
Δεν σε υποχρέωσα να τις ακολουθήσεις.:confused: Αλλά να έρχεσαι να λες ότι θες απάντηση σε κάτι που έχω πει 350 φορές :2funny:με δόση ειρωνείας, φέρνει αυτομάτως ειρωνεία. Ωστόσο για να συνεχίσω να είμαι αντικειμενικός, δεν έχεις καμία σχέση με κάποια σκουπίδια που σέρνονται πλάι μου. :2funny: Επίσης να είσαι καλά.

Κάνεις ότι δεν αντιλαμβάνεσαι το χιούμορ, ενώ ισχύει το εντελώς αντίθετο...Δεν ήταν ειρωνικό, ήταν χιούμορ, όπως οι "γατομάνες" και "εκδρομόγριες" που καθόλου δε με ενόχλησε και γέλασα να σου πω την αλήθεια. Και να ξέρεις ότι μπορώ να αντιληφθώ ποιός έχει αίσθηση χιούμορ, αν διαβάσω μόνο πέντε προτάσεις που θα πει.
Τέλος πάντων, ο καθένας συνεχίζει το δρόμο του και όλα κομπλέ.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Και 7αρι στο δρόμο ... είναι άθλος. Μύθος.
Τα λεφτά βοηθάνε ... στη λεζάντα .......

Το τι μάρκα είναι το μπλουζάκι πχ στο δρόμο ....
prada--MAGLIONE.jpeg
Τα έχουμε πει. Δεν είναι τίποτα. Πας και την πέφτεις.
Στον πούτσο σου τα άκυρα. :2funny:
Η τακτική του να βγάλουμε
το καμάκι ως εικασία του Πουανκαρέ για να μην την πέφτουμε δεν περνάει ρε μαν.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Τώρα, από περιέργεια πηγαίνοντας πίσω, το είδα κι εγώ. Συνήθως δεν διαβάζω ποστς που βάζουν μαύρες ειδήσεις, γιατί αυτές δεν τελειώνουν ποτέ.
Ναι, ο τύπος είναι τουλάχιστον αναίσθητος. Την έχει ψωνίσει κανονικά και νομίζει ότι όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω του. Κι η παράστασή του έχει αρχίσει να κουράζει πραγματικά.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.542
Πόντοι
4.615

Στην Νίκαια πεθερός σκότωσε τον γαμπρό του κι έπειτα αυτοκτονησε.​

01.03.2024 08:32
Ο 64χρονος δράστης θεωρούσε ότι η κόρη του και ο 40χρονος γαμπρός του έφταιγαν για τον χωρισμό με τη σύζυγό του. Σε γκαράζ εκτυλίχθηκε
η οικογενειακή τραγωδία.

Μάγκες, εγώ πάντως είναι ζωντανός. :rockon: Μην ανησυχείτε. Τώρα αν άλλοι "αυτοκτονούν" γύρω μας, καταντώντας έτσι...

n5k6rD.gif

είναι άλλο καπέλο.

:2funny:
Εδώ ρε σκατόψυχε γελάς με έναν πεθαμένο, ρεντίκολο της κοινωνίας. Και πανηγυρίζεις που εσύ ζεις. Πόσο πιο γελοίος μαλάκας καραγκιόζης μπορούσες να γίνεις ρε σούργελο;

Ακόμα όμως και κατάρες και καντήλια να έριχνα που δεν έχει γίνει, ήρθε
Κι αυτό επίσης δε ενόχλησε. Αν εγώ πρέπει να πάω σε κάδο που μου λέει ένας άγνωστος, εσύ βγες από τον κάδο και πέσε στο ποτάμι μαζί με τα κομμένα αρχίδια σου. :2funny:

Για να με ταπώσεις πρέπει να με φτάσεις, εσύ φτάνεις ως τη φτέρνα μου και είσαι ένα πατημένο σκατό.

Επειδή έπαθες ήττα γιατί κατά βάθος είσαι κόπανος, άρχισες πάλι το παπαριλίκι με τα σόσιαλ γιατί είσαι τόσο τίποτα που δεν έχεις τίποτα άλλο να πεις.

Το πόσο θα μιλήσω ρεντίκολο και πότε δε θα μου το πει ένας looser όπως τα μούτρα σου. Εγώ μιλάω ΜΟΝΟ για μένα, εσύ στο μυαλό σου μας βάζεις όλους μαζί λες και είμαστε καμία ομάδα γιατί η νοημοσύνη σου είναι σε εμβρυακό επίπεδο ακόμη.

Τα αρχίδια μου είναι στη θέση μου, εσύ είσαι ένα αρχίδι και τίποτα παραπάνω και μάλλον για αυτό έχεις μία εμμονή με τα δικά μου αρχίδια.

Κάτι τελευταίο: μην το παίζεις άντρας, οι άντρες μιλάνε λίγο και λένε πολλά.

Και τώρα άντε στα τσακίδια και ακόμη παραπέρα. Γράψε ό,τι θέλεις, μόνος σου τα διαβάζεις εξάλλου και μόνος σου χειροκροτείσαι.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.542
Πόντοι
4.615
Τώρα, από περιέργεια πηγαίνοντας πίσω, το είδα κι εγώ. Συνήθως δεν διαβάζω ποστς που βάζουν μαύρες ειδήσεις, γιατί αυτές δεν τελειώνουν ποτέ.
Ναι, ο τύπος είναι τουλάχιστον αναίσθητος. Την έχει ψωνίσει κανονικά και νομίζει ότι όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω του. Κι η παράστασή του έχει αρχίσει να κουράζει πραγματικά.
Προσπαθεί ο κόπανος να μου πει ότι δε γέλαγε με το θάνατο του ανθρώπου.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εδώ ρε σκατόψυχε γελάς με έναν πεθαμένο, ρεντίκολο της κοινωνίας. Και πανηγυρίζεις που εσύ ζεις. Πόσο πιο γελοίος μαλάκας καραγκιόζης μπορούσες να γίνεις ρε σούργελο;

Για να με ταπώσεις πρέπει να με φτάσεις, εσύ φτάνεις ως τη φτέρνα μου και ένα πατημένο σκατό.

Επειδή έπαθες ήττα γιατί κατά βάθος είσαι κόπανος, άρχισες πάλι το παπαριλίκι με τα σόσιαλ γιατί είσαι τόσο τίποτα που δεν έχεις τίποτα άλλο να πεις.

Το πόσο θα μιλήσω ρεντίκολο και πότε δε θα μου το πει ένας looser όπως τα μούτρα σου. Εγώ μιλάω ΜΟΝΟ για μένα, εσύ στο μυαλό σου μας βάζεις όλους μαζί λες και είμαστε καμία ομάδα γιατί η νοημοσύνη σου είναι σε εμβρυακό επίπεδο ακόμη.

Τα αρχίδια μου είναι στη θέση μου, εσύ είσαι ένα αρχίδι και τίποτα παραπάνω και μάλλον για αυτό έχεις μία εμμονή με τα δικά μου αρχίδια.

Κάτι τελευταίο: μην το παίζεις άντρας, οι άντρες μιλάνε λίγο και λένε πολλά.

Και τώρα άντε στα τσακίδια και ακόμη παραπέρα. Γράψε ό,τι θέλεις, μόνος σου τα διαβάζεις εξάλλου και μόνος σου χειροκροτείσαι.
Ότι και να κάνεις ξεφτιλίστηκες :2funny:διότι τα εισαγωγικά υπάρχουν και το χαμόγελο πάει στα ναυάγια που "αυτοκτονούν" ευρισκόμενο στον πάτο του ποστ. Κάτσε τώρα και τραγούδα. Πήγαινε τώρα να κάνεις τον πυροσβέστη εκεί που πρέπει εδώ μέσα. Αλλά εκεί γαργάρα. Αυτά και βρίζε οσο θες. :2funny:
Σε ενοχλεί η αλήθεια.
Πάω να συνεχίσω το γαμήσι.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τι κάρτες λέτε ρε παιδιά?δηλαδή ποια θα κάνει πρώτη τη κίνηση να σε πάρει τηλέφωνο?απορώ πόσο χρόνω είναι μερικοί..σαν 13χρονα τα λένε..
Αυτά δέν γίνονται στήν Ελλάδα!!
Στήν Νέα Υόρκη συμφωνώ, εδώ θέλει διαφορετικούς τρόπους...καί άν!! :think:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.542
Πόντοι
4.615
Ότι και να κάνεις ξεφτιλίστηκες :2funny:διότι τα εισαγωγικά υπάρχουν και το χαμόγελο πάει στα ναυάγια που "αυτοκτονούν" ευρισκόμενο στον πάτο του ποστ. Κάτσε τώρα και τραγούδα. Πήγαινε τώρα να κάνεις τον πυροσβέστη εκεί που πρέπει εδώ μέσα. Αλλά εκεί γαργάρα. Αυτά και βρίζε οσο θες. :2funny:
Σε ενοχλεί η αλήθεια.
Πάω να συνεχίσω το γαμήσι.

Είδες ότι σε μένα μαγκιές δεν παίρνει, σε κάνω σκόνη πανεύκολα, και είναι σα να κλέβω εκκλησία και κατά βάθος δεν το θέλω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom