Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
γνώμη μου είναι ότι ακόμα και κάθε μέρα να την πέφτεις σε διαφορετική δεν γίνεται να στιγματιστείς.

δηλαδή βγαίνουν 30 προσπάθειες τον μήνα το πολύ.

αν σε νομό με 80.000 κατοίκους κάνεις όμως 10-20 προσπάθειες την μέρα, εκεί όντως θα σε μάθουν αργά ή γρήγορα και δεν θα λειτουργήσει αυτό υπέρ σου
Κρητικέ έχεις σκεφτεί νά παίξεις σέ καφέ, γιά κανέναν μήνα η σέ Bar ?
Πάντα στό χαλαρό 1-2 ποτάκια...τό πολύ!!
Μήπως είναι πιό εύκολο, τό έχεις κάνει ? :coffee:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τις τελευταίες μέρες, παρατηρούμε κάποιους ευνουχισμένους να ουρλιάζουν από νευρικό κλονισμό :2funny:
άλλους να θεωρητικολογούν με άκυρες-άσχετες απαντήσεις :2funny: και κάποιους τρίτους να έχουν σιωπήσει
ή εξαφανιστεί. :2funny:Ο όποιος αναγνώστης μπορεί κάλλιστα να αναρωτηθεί το εξής: αν ο Σαμπ είναι καμμένο χαρτί
που (λεει ότι) έχει παραιτηθεί από την ζωή, τότε κάποιοι που κρύβονται από το φως του ήλιου, ψάχνοντας γκόμενες
με κύκλους, τετράγωνα, ρόμβους, πάσες, καραμπόλες, ίντερνετ και λογής λογής παπάτζες :confused: τι ακριβώς είναι;
πολύ απλά δεν αντέχουν την απόρριψη και δεν ρίχνονται ποτέ. :rockon:Κι όταν όλα φτάσουν σε αδιέξοδο,
έχοντας κοκκινίσει ο σβέρκος τους από τις λεκτικές φάπες, σου αμολάνε ότι ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες
κι επιθυμίες. Για επιθυμίες κι ανάγκες μιλάμε τόσο καιρό ή για το καμάκι; :2funny: κάποιοι απειροελάχιστοι των άνωθεν κατηγοριών, το έχουν (τουλάχιστον) παραδεχτεί και άρα έχουν λύσει το μισό πρόβλημα.
Σε κάπως καλύτερη μοίρα, όσοι ρίχνονται γύρω μας στην πραγματική ζωή και τους βλέπουμε να έχουν κατεβασμένα κεφάλια, τρακ, νεκρά χαμόγελα, χέρια στις τσέπες, βαριά πόδια καρφωμένα στο έδαφος κτλ.
Από κάπου πρέπει να ξεκινά κάποιος. Όμως...το να μεταμορφώνουμε το καμάκι σε εικασία του Πουανκαρέ
για να μην ριχνόμαστε :2funny: δεν πείθει κανέναν. Αυτά, εκεί που περνάνε.

:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ρε τυπάρα ... λες να με νοιάζουν γνώμες;
Στα @@ μου .
Κοντεύω μισό αιώνα !

Απόψε βγήκα με μια παλιά κολλητή μου από εποχές σχολείου. Τρώει ζόρια.
Πήγαμε σε ταβερνείο με live μπουζουκλερί ......
Στο μπουρδέλο που ζούμε ... κλείνουν πλέον 01.00 .........

Έχει φάει ήττα.
Συμπάσχω.

Το παν είναι να περνάμε καλά .
Αν δεν γίνει στραβή μπορεί να περάσω καλά μία δεκαετία ακόμη ... ίσως 1.5 ...
Μετά πάμε για φινάλε γκράντε.
Δε χρειάζονται τα "τυπάρα". Είναι δεδομένος ο σεβασμός στο πρόσωπό σου για όσα σωστά έχεις πει
όπως και για τις γαμάτες αξιοκρατικές-απαξιωτικές περιγραφές σου, που χαρίζουν γέλιο στο νήμα. :2funny:
Σε πολλά διαφωνούμε και το ξέρεις.
Αλλά τι να σου απαντήσω; ότι χωρίς γνώμες είτε τις δεχόμαστε είτε όχι, δεν κυλάει το νήμα; :confused:
ή ότι αν το έγραφα εγώ αυτό, θα μου έλεγαν ότι λέω ψέμματα; :2funny:Τα συμπεράσματα δικά σου.

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Κρητικέ έχεις σκεφτεί νά παίξεις σέ καφέ, γιά κανέναν μήνα η σέ Bar ?
Πάντα στό χαλαρό 1-2 ποτάκια...τό πολύ!!
Μήπως είναι πιό εύκολο, τό έχεις κάνει ? :coffee:
το κάνω αλλά σε στυλ να ξεσκάσω, 2-3 φορές τον μήνα πίνοντας ένα ποτό και κάνοντας αν κάτσει και κάνα πέσιμο.

το μοναδικό τηλέφωνο που έχω πάρει φέτος ήταν από μπαρ, που όμως δεν απάντησε ποτέ μετά.

βέβαια, δεν θεωρώ το μπαρ/κλαμπ καλή επιλογή, καθώς θα πρέπει να κάτσεις 1-2 ώρες, να ξενυχτάς, να τρως τσιγάρα στη μάπα (σιχαίνομαι το τσιγάρο) έχοντας ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ προσπάθεια να κάνεις (αν σε δουν ότι την έπεσες σε άλλη τελείωσες για όλες).

όσον αφορά τον βαθμό δυσκολίας θα έλεγα ότι στο μπαρ/κλαμπ/καφετέρια είναι ακόμα πιο δύσκολο γιατί εδώ καμία δεν βγαίνει μόνη της αλλά με παρέα.

κάποτε, προ διετίας, μιλούσα σε καφετέρια με μια τύπισσα που πήγα για καμάκι ενώ ήταν με την παρέα της (3 άτομα σύνολο). Πήγα να μιλήσω στην τύπισσα γιατί με κοιτούσε όλη την ώρα και φυσικά μου άρεσε. Στο τέλος για να το κλείσω ζητάω ίνσταγκραμ (πλέον ζητάω τηλέφωνο) και πετάγεται η μια φίλη της και λέει "ξεχάσαμε να σου πούμε ότι η τάδε έχει αγόρι". Ίσως η τύπισσα ήθελε απλά επιβεβαίωση, αλλά ΑΝ γούσταρε στο δρόμο μόνη της θα σου έδινε στοιχεία επικοινωνίας, μπροστά στις φίλες της στο μπαρ/καφετέρια όχι...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Στο τέλος για να το κλείσω ζητάω ίνσταγκραμ (πλέον ζητάω τηλέφωνο) και πετάγεται η μια φίλη της και λέει "ξεχάσαμε να σου πούμε ότι η τάδε έχει αγόρι". Ίσως η τύπισσα ήθελε απλά επιβεβαίωση, αλλά ΑΝ γούσταρε στο δρόμο μόνη της θα σου έδινε στοιχεία επικοινωνίας, μπροστά στις φίλες της στο μπαρ/καφετέρια όχι...
Η δικαιολογία "έχουν αγόρι" είναι ανέκδοτο. :2funny:Αν ίσχυε, δεν θα πηδούσαμε γκόμενες άλλων ή παντρεμένες.
Για να μην τις θεωρήσουμε εμείς εύκολες και πουτάνες η κοινωνία, ξεφουρνίζουν παπάτζες. :confused:
Αυτά είναι όλα απλά σε εξήγηση. Όμως εδώ μέσα φαντάζουν δύσκολα από κάποιους άγνωστους. Δεν γνωρίζω κανέναν από αυτούς οπότε πιθανόν να είναι κλώνοι σε αντίθεση με εμένα που γνωρίζομαι
με αρκετά άτομα. :rockon: Δηλαδή μόνο εγώ γνωρίζομαι εδώ μέσα; να το πω απαγωγή σε άτοπο; δεν ξέρω. :2funny:
Οι οποίοι αυτοί μονίμως σκούζουν με δικαιολογίες και δεν εμφανίστηκαν να δείξουν την αξία τους (κότες)
πέραν του ότι πως θα φέρουν και τους (πιθανούς) κλώνους τους;

τα λέμε...

:2funny:

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Η δικαιολογία "έχουν αγόρι" είναι ανέκδοτο. :2funny:Αν ίσχυε, δεν θα πηδούσαμε γκόμενες άλλων ή παντρεμένες.
Για να μην τις θεωρήσουμε εμείς εύκολες και πουτάνες η κοινωνία, ξεφουρνίζουν παπάτζες. :confused:
Αυτά είναι όλα απλά σε εξήγηση. Όμως εδώ μέσα φαντάζουν δύσκολα από κάποιους άγνωστους. Δεν γνωρίζω κανέναν από αυτούς οπότε πιθανόν να είναι κλώνοι σε αντίθεση με εμένα που γνωρίζομαι
με αρκετά άτομα. :rockon: Δηλαδή μόνο εγώ γνωρίζομαι εδώ μέσα; να το πω απαγωγή σε άτοπο; δεν ξέρω. :2funny:
Οι οποίοι αυτοί μονίμως σκούζουν με δικαιολογίες και δεν εμφανίστηκαν να δείξουν την αξία τους (κότες)
πέραν του ότι πως θα φέρουν και τους (πιθανούς) κλώνους τους;

τα λέμε...

πάντως εγώ της είχα πει ότι δεν ζηλεύω που έχει αγόρι :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356

Στην Νίκαια πεθερός σκότωσε τον γαμπρό του κι έπειτα αυτοκτονησε.​

01.03.2024 08:32
Ο 64χρονος δράστης θεωρούσε ότι η κόρη του και ο 40χρονος γαμπρός του έφταιγαν για τον χωρισμό με τη σύζυγό του. Σε γκαράζ εκτυλίχθηκε
η οικογενειακή τραγωδία.

Μάγκες, εγώ πάντως είναι ζωντανός. :rockon: Μην ανησυχείτε. Τώρα αν άλλοι "αυτοκτονούν" γύρω μας, καταντώντας έτσι...

n5k6rD.gif

είναι άλλο καπέλο.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Όπως βγαίνουν κάποιοι από το θέμα, έτσι βγαίνω κι εγώ. Όλοι ένοχοι. :confused: Επιστρέφουμε στα της πορνείας μετά το καμάκι. Πρόταση Ντοναλντ: όποτε θες πας και εκτελείς την συναλλαγή. Αν τσιμπήσεις και κάνα δωράκι έχει καλώς. :rockon:
Έτσι θα σας "γουστάρουν"
οι πουτάνες. Εσείς δηλαδή
αν ήσασταν πουτάνες ποιον θα "γουστάρατε"; αυτόν που έρχεται για τα χοντρά
και φεύγει ή αυτόν που σας κατσικώνεται στον σβέρκο; :2funny: εκτός αν νομίζετε ότι οι πουτάνες ξυπνούν το πρωί
και αγωνιούν να χύσουν
ή να βρουν κάποιον να την "κάνουν". Το πρώτο δεν τις νοιάζει και το δεύτερο γίνεται μόνο όταν θέλουν, αν θέλουν και συνήθως από τον κύκλο τους.
Εδώ παίζει πολύ ο κύκλος
κι είναι σύνηθες διότι έχουν
ίδια ψυχολογία και βιώματα.
Δουλειά τους είναι να παρέχουν ηδονή και να καλλιεργούν προσδοκίες για να χύνουμε εμείς. :rockon:
Αν τέλος κάποιοι, αποσκοπούν να τις "σώσουν" :2funny:καλό θα είναι να φανερώνουν και τις προθέσεις τους. Ότι δηλαδή στην ουσία δεν θέλουν
να τις δώσουν δεύτερη ευκαιρία αλλά να γίνουν οι σωτήρες τους. Διότι μάγκες, δίνοντας δεύτερη ευκαιρία δεν γίνεσαι ποτέ σωτήρας. :confused: Γίνεσαι φίλος ή καλό παιδί.
Σωτήρας όμως δεν γίνεσαι.
Τι; όχι;

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
εκτός αν νομίζετε ότι οι πουτάνες ξυπνούν το πρωί
και αγωνιούν να χύσουν
ή να βρουν κάποιον να την "κάνουν". Το πρώτο δεν τις νοιάζει και το δεύτερο γίνεται μόνο όταν θέλουν, αν θέλουν και συνήθως από τον κύκλο τους.

εδώ είσαι λάθος!

με βάση τις κριτικές εδώ, 9 στις 10 φορές θέλουν να χύσουν και το κάνουν σπαρταρώντας μάλιστα :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Με βλέπουν στον ύπνο τους κάποια ναυάγια στο διακονιάρικο θρεντ εξόντωσής μου. :2funny:
Τέτοιο γαμήσι σε ιαμβικό δεκαπεντασύλλαβο δεν έχουν ξανανιώσει. :2funny: Έχουν επιστρατεύσει τα πάντα πετώντας τα μπροστά μου,
για να μου κόψουν ταχύτητα. :confused:
Παραποιούν, βρίζουν, στρεψοδικούν, βαπτίζουν,
και κάνουν μπαλάκια
με τα κάκαδα της μύτης τους.
Δεν ξέρουν τι να κάνουν πλέον μετά τον ευνουχισμό τους. :2funny:Μέσα σε όλα αυτά παραλληλες μάχες ψυχωτικών που επιδίδονται σε ανυπόστατες θεωρίες ότι είμαι μισογύνης σε ένα σάιτ που άφθονα μέλη βρίζουν τις γκόμενες και τις πουτάνες όταν τρώνε φόλα. :2funny:
Αλλά τελικά φταίω εγώ που την πέφτω σε γκόμενες
στα ίσα και συγκρίνω γσμήσια γκόμενας με πουτάνα βγάζοντας ποιοτικότερο
το πρώτο. :confused:

Διότι αυτά τους ενόχλησαν.
Δειλοί φουστανελάδες
κι ανίκανοι σε όλα.
Γελάστε μαζί τους όπως εγώ.

Τα λέμε αργότερα...

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456

Στην Νίκαια πεθερός σκότωσε τον γαμπρό του κι έπειτα αυτοκτονησε.​

01.03.2024 08:32
Ο 64χρονος δράστης θεωρούσε ότι η κόρη του και ο 40χρονος γαμπρός του έφταιγαν για τον χωρισμό με τη σύζυγό του. Σε γκαράζ εκτυλίχθηκε
η οικογενειακή τραγωδία.

Μάγκες, εγώ πάντως είναι ζωντανός. :rockon: Μην ανησυχείτε. Τώρα αν άλλοι "αυτοκτονούν" γύρω μας, καταντώντας έτσι...

n5k6rD.gif

είναι άλλο καπέλο.

Εσύ ποτέ θα φας με τη καραμπίνα καμία γκόμενα στην Ερμού να δούμε ρε αρρωστε

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εσύ ποτέ θα φας με τη καραμπίνα καμία γκόμενα στην Ερμού να δούμε ρε αρρωστε
Γεια σου ρε Νικόλα κατσαπλιά.

Με μισείτε και με ζηλεύετε κάποιοι διότι φέρομαι άψογα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Γεια σου ρε Νικόλα κατσαπλιά.

Ναι ρε μαλακά πρόσεχε μη με μορφωσεις πολύ και πάρω φόρα και γαμαω οποία βρω μπροστά μου με τις γνώσεις σου

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706

Αν θες να φέρεσαι άψογα, άνοιξε δικό σου νήμα όπως ο Πίκερ και να αγορεύεις όλη μέρα. Έχεις κάνει κατάληψη στο παρόν νήμα και νομίζεις ότι υπάρχεις μόνο εσύ. Δεν λέω να μην γράφεις, αλλά κάνε και λίγο κράτει ρε μαν, το έχεις παρακάνει.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.409
Πόντοι
456
Αν θες να φέρεσαι άψογα, άνοιξε δικό σου νήμα όπως ο Πίκερ και να αγορεύεις όλη μέρα. Έχεις κάνει κατάληψη στο παρόν νήμα και νομίζεις ότι υπάρχεις μόνο εσύ. Δεν λέω να μην γράφεις, αλλά κάνε και λίγο κράτει ρε μαν, το έχεις παρακάνει.
Περιμένω να μου πει την αναλογία ποστ ανά πεσίματα και ποστ ανά επιτυχία.

Έτσι, για να βγάλω μερικά συμπεράσματα...

Και διαίρεση διά του 0, δε γίνεται, να το ξέρουμε αυτό...

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.409
Πόντοι
456
Μόλις είπε στις ειδήσεις ότι ένας ψυχακιας μαχαίρωσε μια γυναίκα στην Ερμού εντάξει ο δικός μας εδώ είναι.
Πιθανό να διάβαζε το νήμα ο τύπος, να πήρε το "καλό" παράδειγμα από το δικό μας το Ντόναλντ και μόλις είδε ότι πιο πιθανό να πιάσει το Τζόκερ, παρά να ρίξει γκόμενα, πήρε τη μαχαίρα και βγήκε παγανιά.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.542
Πόντοι
4.615
Μόλις είπε στις ειδήσεις ότι ένας ψυχακιας μαχαίρωσε μια γυναίκα στην Ερμού εντάξει ο δικός μας εδώ είναι.
Μακάρι να ήταν μία κατάσταση για διακωμώδηση και φραμπαλά, αλλά δεν το βλέπω έτσι όταν γελάει κάποιος με το θάνατο ενός ανθρώπου σήμερα (αυτόν που τον σκότωσε ο πεθερός του) λέγοντας μέσες άκρες ότι καλά έπαθε αφού πήγε και παντρεύτηκε.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Καλό είναι να δώσεις κάρτα, δείχνει ότι έχεις ένα κοινωνικό επίπεδο και μπορείς να εξωραίσεις και το επάγγελμά σου, αν το πραγματικό δεν είναι και πολύ βολικό. Θα σε κρίνει συνολικά με την ησυχία της κι αν αισθανθεί ότι είναι σε ασφάλεια θα αποφασίσει. Καλό είναι να έχεις δεύτερη γραμμή κινητού ή δεύτερο προφίλ σόσιαλ για αυτές τις δουλειές.
Επανέρχομαι για να ρωτήσω: έχετε δώσει ποτέ προφίλ σόσιαλ σε γκόμενα; κανονικό προφίλ ή δεύτερο και σε ποιο σόσιαλ; Βοήθησε καθόλου;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom