Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Εδώ κάποιοι λένε ότι για να γαμήσουμε μία, την πέφτουμε σε χίλιες. Όλο κι ανεβαίνει
η εκτίμησή τους.

:2funny:
Αυτό λές μόνο, εδώ κάποιοι άλλοι λένε ότι λέμε ψέματα πουλάμε παπά καί αυτοί είναι οι μάγκες!!
Ασε πού έχουν καί γκόμενες...πολλές!! :think:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ναι ε; Κι αν ένας τρελός που μπήκε σε φραγή, βάλει το τηλέφωνό της σε δημόσιους χώρους πχ «πάρτε με σε αυτό το νούμερο για εχέμυθο σεξ», θα βάζει κάθε τηλέφωνο που θα χτυπάει σε φραγή, ε;

Να δούμε πότε θα τελειώσει η συνδρομή στην μαλακία που έχεις πάρει. :2funny:
Με αυτή την λογική, μπορεί κάποιος να περπατάει στον δρόμο και βλέποντας τηλέφωνα να κάνει το ίδιο. :2funny:
Πες απλά ότι δεν μπορείς/θες/εγκρίνεις όλα αυτά με κύριο συστατικό το "δεν μπορείς" επειδή σε ενοχλεί η απόρριψη. Δεν μπορείς να την αντιμετωπίσεις. :confused:
Το να προσπαθείς
να πριονίζεις συνέχεια κάτι που άνετα γίνεται για να στηρίξεις τα σόσιαλ είναι τακτική λόμπι.
Δεν αποδίδει σε βάθος.

Σε κατηγορώ ευθέως ότι είσαι Γάλλος (έστω γιαλαντζί)
και στηρίζεις τα σοσιαλ επειδή η Γαλλική επανάσταση ήταν στημένη. Δηλαδή ότι είναι
και τα σοσιαλ.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Εμένα μου άρεσε που τον έλεγες αληταρά όταν ασελγούσε στο κουφάρι σου. Ώρες ώρες κάνεις σαν κωλόγρια. :2funny:
Τι να ασελγήσει, πιωμένος ήτανε ο τύπος. Κι από ένα άτομο που παρέπαιε ζήταγες βοήθεια όταν σε στρίμωχνα. Και συνεχίζεις να τον επικαλείσαι ακόμα.
Αυτό δείχνει πόοοοσο άνετος είσαι με τη θεωρία σου. Άσε τον άνθρωπο στην ησυχία του, δεν θέλω να ξανασυγκρουστώ με έναν τύπο που έχει προβλήματα. Να τα βγάζεις πέρα μόνος σου, όταν ένα θέμα σε αφορά.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αυτό λές μόνο, εδώ κάποιοι άλλοι λένε ότι λέμε ψέματα πουλάμε παπά καί αυτοί είναι οι μάγκες!!
Ασε πού έχουν καί γκόμενες...πολλές!! :think:
Όπως έχουμε ξαναπεί
(και ισχύει) το πραγματικό πρόβλημα των ανδρών,είναι ότι σκοτώνονται μεταξύ τους
και αυξάνουν τους πόρους τους, καταπατώντας ο ένας τον άλλον για το μουνί.

:rockon:

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τι να ασελγήσει, πιωμένος ήτανε ο τύπος. Κι από ένα άτομο που παρέπαιε ζήταγες βοήθεια όταν σε στρίμωχνα. Και συνεχίζεις να τον επικαλείσαι ακόμα.
Αυτό δείχνει πόοοοσο άνετος είσαι με τη θεωρία σου. Άσε τον άνθρωπο στην ησυχία του, δεν θέλω να ξανασυγκρουστώ με έναν τύπο που έχει προβλήματα. Να τα βγάζεις πέρα μόνος σου, όταν ένα θέμα σε αφορά.
Σιγά μην ζήτησα βοήθεια. Ουδέποτε με στρίμωξες
και σιγόνταρα τον Γλύφ όπως ο ίδιος έχεις πει όταν τα έχωνε σε εσένα, κατι που έκανα
για να γελάμε.
Είναι γεγονός ότι περιγράφει ωραία.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Όπως έχουμε ξαναπεί
(και ισχύει) το πραγματικό πρόβλημα των ανδρών,είναι ότι σκοτώνονται μεταξύ τους
και αυξάνουν τους πόρους τους, καταπατώντας ο ένας τον άλλον για το μουνί.

Οι κομπλεξικοί-τοξικοί άνδρες τά κάνουν αυτά!!
Οι ικανοί, δέν έχουν τέτοιου είδους...προβληματισμούς.
Δέν έχουν πολύ χρόνο. Εχουν σοβαρές ασχολίες!!

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Με αυτή την λογική, μπορεί κάποιος να περπατάει στον δρόμο και βλέποντας τηλέφωνα να κάνει το ίδιο. :2funny:
Πες απλά ότι δεν μπορείς/θες/εγκρίνεις όλα αυτά με κύριο συστατικό το "δεν μπορείς" επειδή σε ενοχλεί η απόρριψη. Δεν μπορείς να την αντιμετωπίσεις. :confused:
Το να προσπαθείς
να πριονίζεις συνέχεια κάτι που άνετα γίνεται για να στηρίξεις τα σόσιαλ είναι τακτική λόμπι.
Δεν αποδίδει σε βάθος.
Λέω απλά ότι μια λογική γκόμενα δεν παίρνει τέτοιο ρίσκο.
Τα σόσιαλ είναι άλλη υπόθεση. Τώρα μιλάμε για καμάκι και η θέση μου είναι υπέρ του στοχευμένου, επειδή είναι απείρως αποτελεσματικότερο.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι κομπλεξικοί-τοξικοί άνδρες τά κάνουν αυτά!!
Οι ικανοί, δέν έχουν τέτοιου είδους...προβληματισμούς.
Δέν έχουν πολύ χρόνο. Εχουν σοβαρές ασχολίες!!
Συμφωνώ. Εξάλλου οι άνδρες είμαστε ανώτεροι από τις γυναίκες. Πολύ πιο απλές μηχανές με πολύ λιγότερα θέλω. Άρα πολύ πιο λειτουργικές και με εγγύηση.
Οσο λιγότερους προβληματισμούς έχει κάποιος, τόσο καλύτερα περνάει. Αυταπόδεικτο.
Ας δούμε τις προβληματισμούς
έχουν οι γκόμενες και τι εμείς.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Λέω απλά ότι μια λογική γκόμενα δεν παίρνει τέτοιο ρίσκο.
Τα σόσιαλ είναι άλλη υπόθεση. Τώρα μιλάμε για καμάκι και η θέση μου είναι υπέρ του στοχευμένου, επειδή είναι απείρως αποτελεσματικότερο.
Όλο τα λειαίνεις. :confused:
Τι σημαίνει στοχευμένο; ταμπελα για να δίνουμε έμφαση; δηλαδή εγώ που πάω; σε όποια δω να περπατάει; πάω σε όποια μου αρέσει. Άρα τι κάνω; έχω στόχο. Το λέω καμάκι. Η λέξη στοχευμένο απλά μεγαλώνει την πρόταση. Κι επιλεκτικό να το πεις, δεν αλλάζει η έννοια.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Σε εμένα όμως έκανες παράθεση. Όχι ότι τρέχει κάτι αλλά μην λέμε ότι θέλουμε.

:confused:
Ναι, σε εσένα έκανα παράθεση, επειδή απαντούσες στον gamechanger με δύο παραγράφους κι εγώ πρόσθεσα μία τρίτη σαν δικό μου συμπλήρωμα, αλλά με αποδέκτη αυτόν τον τύπο.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Συμφωνώ. Εξάλλου οι άνδρες είμαστε ανώτεροι από τις γυναίκες. Πολύ πιο απλές μηχανές με πολύ λιγότερα θέλω. Άρα πολύ πιο λειτουργικές και με εγγύηση.
Οσο λιγότερους προβληματισμούς έχει κάποιος, τόσο καλύτερα περνάει. Αυταπόδεικτο.
Ας δούμε τις προβληματισμούς
έχουν οι γκόμενες και τι εμείς.

Ο κύριος προβληματισμός τών γυναικών, είναι νά βρούν έναν άνδρα μέ σοβαρό οικονομικό Profil.
Από εκεί καί πέρα ότι άλλο θετικό έχει, προσμετράται πρός...έγκριση του!!
Τό γυναικείο μυαλό έτσι ενεργεί...αιώνες τώρα!! :jade:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Έχετε παρατηρήσει ότι αν τολμήσεις να ανοίξεις θρεντ που να λες κάτι κακο για τις ελλεινιδες το σβήνουνε αμέσως?απορώ πως επιβίωσε αυτό εδώ το θρεντ!θαύμα!!
Ποιο θρεντ; ούτε σχόλιο δεν σε αφήνουν.:2funny: Σε αφήνουν δηλαδή αλλά μετά το σβήνουν η σε κατακρίνουν.
Δεν απαγορεύεται ο σχολιασμός. Απλά στα σόσιαλ τα καλυτερα πελατακια είναι γυναίκες και όλες οι σελίδες θέλουν να το έχουν καλά. :2funny:
Άρα αν οι άνδρες παρακάμψουν αυτό το θέατρο, έπεσε το κάστρο.
Αλλά βλέπεις οι πρώτοι που σε κατακρίνουν είναι οι άνδρες, ώστε μετά να κάνουν τα καλά παιδιά.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ο κύριος προβληματισμός τών γυναικών, είναι νά βρούν έναν άνδρα μέ σοβαρό οικονομικό Profil.
Από εκεί καί πέρα ότι άλλο θετικό έχει, προσμετράται πρός...έγκριση του!!
Τό γυναικείο μυαλό έτσι ενεργεί...αιώνες τώρα!! :jade:
Ακριβώς! Οπότε δεν παντρεύεσαι ποτέ εκτός αν βρεις ανταπόδοση σε όλα.
Ούτε σχέση αξίζει με τον γυναικοκεντρισμό. Για γαμήσι ναι. Έχουν κάνει άλματα στο γαμήσι. Δεν έχουν φραγμούς. :rockon:
ΕΧουν φτάσει να τις πηδάς
και να τους βάζεις δακτυλα στο στόμα τους από το μουνί
και να τα ξερογλύφουν. :2funny:
Αυτό είναι καραμπινάτος ναρκισσισμός που κανείς άνδρας δεν κάνει με τα υγρά του.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πολλοί άνδρες προσποιούνται σε συμπεριφορες ώστε να μην δίνουν στόχο για σχόλια στον σημερινό γυναικοκεντρισμό. Ξέρουν πολύ καλά τι μαλακισμένες είναι σήμερα
οι γκόμενες και όχι μόνο
οι Ελληνίδες.:2funny: Αλλά εδώ θέλει να σηκώσεις μανίκια
και να παίξεις τακτική Λιμόζ
να τις γαμήσεις. Όπως
ο γίγαντας Μαλκοβιτς :rockon:που πήρε κούπα Ευρώπης
με τενεκέδες επειδή επαιξε εξυπνα και σωστά.
Κάντε τόσα φάουλ που να μην μπορούν να τα σφυρίξουν όλα.
Αυτό έκανε.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ακριβώς! Οπότε δεν παντρεύεσαι ποτέ εκτός αν βρεις ανταπόδοση σε όλα.
Ούτε σχέση αξίζει με τον γυναικοκεντρισμό. Για γαμήσι ναι. Έχουν κάνει άλματα στο γαμήσι. Δεν έχουν φραγμούς. :rockon:
ΕΧουν φτάσει να τις πηδάς
και να τους βάζεις δακτυλα στο στόμα τους από το μουνί
και να τα ξερογλύφουν. :2funny:
Αυτό είναι καραμπινάτος ναρκισσισμός που κανείς άνδρας δεν κάνει με τα υγρά του.

Καλά εγώ είμαι κατά τού γάμου έτσι καί αλλιώς!!
Γιά σχέση όμως διαφωνώ...κάνω σχέσεις.
Οταν λέω κάνω όσο πάει, όταν αρχίζει καί στραβώνει η φάση τέλος!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τις προστατεύει η κοινωνία τις ελλεινιδες..όλοι ξέρουν πόσο πολύ για το πουτσο ειναι..αλλά κάνουν ότι δε βλέπουνε τον ελέφαντα μέσα στο δωμάτιο..
Βασικά τις προστατεύει
η φύση για να συνεχίζεται
η ζωή. Απλώς βρίσκει τρόπους να ρίχνει τα ζάρια της κρυφά μέσω των ανδρών που υποκύπτουν στο μουνί. Όμως, η ίδια η φύση θα τελειώσει την ανθρωπότητα όταν φθάσει στο τέρμα η ανωμαλία, η ανομία κι η ξεφτίλα. Όπως έκανε με τα Σόδομα και την Ατλαντίδα που τα γύρισε όλα ανάποδα.
Δεν υπάρχει σωτηρία.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Καλά εγώ είμαι κατά τού γάμου έτσι καί αλλιώς!!
Γιά σχέση όμως διαφωνώ...κάνω σχέσεις.
Οταν λέω κάνω όσο πάει, όταν αρχίζει καί στραβώνει η φάση τέλος!!
Ε ναι. Έτσι κάνουμε όλοι πλέον σχέσεις. Μόλις αρχίσει και σαπίζει το φρούτο θέλει πέταμα. Αν κάτσεις θα το μετανιώσεις. Οπότε καλύτερα να βρεις φίλη γυναίκα για συγκατοίκηση. Να μην υπάρχει έλξη για να μην σε χρεώσει ως χορηγό :2funny: και να μοιράζεστε τα πάντα για όσο πάει. Στο γαμήσι οι δρόμοι σας θα χωρίζουν. :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom