Ναι ήρθε και η μπουκωμένη να μας το παίξει ιστορία
Χαχα, θα γελοιοποιηθεί λίγο και θα σταματήσει.
Στην ηλικία της δεν υπάρχουν αντοχές.
Άντε να δούμε ποια άλλη θα ακολουθήσει...
Ναι ήρθε και η μπουκωμένη να μας το παίξει ιστορία
Δλδ Ερη εισαι πολυ πανω απο 19??????
φεταααααααααααααααααααα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
τι κανετε παιδακια?καλησπερα σας.καιρο εχουμε να τα πουμε,τι λετε εδω?
Γιατί μωρή μαλακία ξέρεις πόσο είμαστε εμείς?
αν μου πεις κ τι μαχη δινετε θα μπορεσω να σου πω.....με πηρες με τη μια απο τα μουτραΑν δεν είσαι ορκισμένος να μπεις στη μάχη καλύτερα να φύγεις.
21 με το ΦΠΑ???????
οχι βρε,γιατι θα μας πουν τωρα τι παιζει εκτος αν δεν μας θελουν στο παιχνιδι τουςεγω που δε καταλαβα τι λετε πειραζει?!
εγω που δε καταλαβα τι λετε πειραζει?!
εμενα με θελουν ντεκερ μου!!!ειμαι ελλεηνιδα...εμενα βριζουν μαλλον!!οχι βρε,γιατι θα μας πουν τωρα τι παιζει εκτος αν δεν μας θελουν στο παιχνιδι τους
δε το βουλωνω!σας δινω λαβες γ σχολια βρε!!!Οχι , καλά έκανες τόση ώρα και το χες βουλώσει! Συνέχισε
Σε δυο χρονια που θα παω τιποτα δεν θα με χαλαει....Οχι! Το κέρατό μου, να απαγορεύονται τα γαμοσταυρίδια εδώ μέσα. Εσένα βούρα βούρα πατσαβούρα θα σε χάλαγε να πας πάλι 21 ε?
αν μου πεις κ τι μαχη δινετε θα μπορεσω να σου πω.....με πηρες με τη μια απο τα μουτρα
δεν ειχα καμια αμφιβολια οτι σε θελουν καλη μου αλλα αν δεν μου πει κανενας τι γινεται θα τους μαμησω........εμενα με θελουν ντεκερ μου!!!ειμαι ελλεηνιδα...εμενα βριζουν μαλλον!!
δε το βουλωνω!σας δινω λαβες γ σχολια βρε!!!
Οι κανόνες είναι απλοί ξεχέζεις όποια πατσαβουροκοντοχοντροσπυροκώλα Ελλεεινίδα διακρίνεις στον ορίζοντα!!!οχι βρε,γιατι θα μας πουν τωρα τι παιζει εκτος αν δεν μας θελουν στο παιχνιδι τους
Σε δυο χρονια που θα παω τιποτα δεν θα με χαλαει....
Ωστε μουστογρια η Ερη ε???