EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.546
- Πόντοι
- 17.885
Τι ρωτάς τώρα?
Ποια είναι η μυξιάρα που πάντα "κάνει πλάκα" και "γελάμε" όλοι μαζί της?
Ρε είναι όλες η μια καλύτερη από την άλλη!
Τι ρωτάς τώρα?
Ποια είναι η μυξιάρα που πάντα "κάνει πλάκα" και "γελάμε" όλοι μαζί της?
Ρε είναι όλες η μια καλύτερη από την άλλη!
κ γω σαγαπω!
Γάμησέ τα. Γιατί έχουμε μπλέξει έτσι?
Φτασαμε και στο....δεσμο....
Αλλο ενα ευτυχισμενο ζευγαρι
Μη ρωτάς τέτοια πράματα! Γαμιέται που γαμιέται το σύμπαν γύρω μας κοίτα να περνάς καλά και στ αρχίδια σου όλα τ άλλα!
Ούτε για αστείο με τη φέτα τη loukritia.
Ούτε για αστείο με τη φέτα τη loukritia.
Έτσι είναι. Σταρχιδισμός παντού.
φεταααααααααααααααααααα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Ούτε για αστείο με τη φέτα τη loukritia.
Έτσι είναι. Σταρχιδισμός παντού.
Που ξερειs???? Μπορει να ειναι φοβερη στο κρεβατι....Ναχει οπωs λενε κρυφα ταλεντα...
Δεν ξερω...λεω
"Εις οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί ΠΑΡΤΗΣ» Ολοι οι άλλοι πάνε άκλαφτοι
Ναι, κοιμάται υπέροχα...
Εσύ που είσαι φιλόσοφος πως και έμπλεξες εδώ?
Μαζεύτηκαν τέσσερα - πέντε τσουτσέκια 20 με 21 χρονάκια συναπτά το καθένα και εάν.. να κάνουνε χιούμορ με μεγάλη αποτυχία και χαλάσανε το θρεντ. Εμείς κύριοι κάναμε σοβαρή δουλεία εδω μέσα. Εσείς ούτε αντίπαλο δέος στις ελλεινίδες δεν καταφέρατε να κουμαντάρετε. Και θέτε να κογιονάρετε γυναίκες - ελλεινίδες ;
Εδω μέσα υπήρξαν μορφές αντιεελληνιδιστών που ούτε στο μικρό δαχτύλάκι του ποδιού σας δεν τις φτάνετε. Ντρέπομαι ειλικρινώς για τα χάλια σας. Ετσι μούρχεται να βρίζω μόνη μου τις ελλεινίδες. Τέτοια κατάντια.
Μαζεύτηκαν τέσσερα - πέντε τσουτσέκια 20 με 21 χρονάκια συναπτά το καθένα και εάν.. να κάνουνε χιούμορ με μεγάλη αποτυχία και χαλάσανε το θρεντ. Εμείς κύριοι κάναμε σοβαρή δουλεία εδω μέσα. Εσείς ούτε αντίπαλο δέος στις ελλεινίδες δεν καταφέρατε να κουμαντάρετε. Και θέτε να κογιονάρετε γυναίκες - ελλεινίδες ;
Εδω μέσα υπήρξαν μορφές αντιεελληνιδιστών που ούτε στο μικρό δαχτύλάκι του ποδιού σας δεν τις φτάνετε. Ντρέπομαι ειλικρινώς για τα χάλια σας. Ετσι μούρχεται να βρίζω μόνη μου τις ελλεινίδες. Τέτοια κατάντια.
Ναι, κοιμάται υπέροχα...
Εσύ που είσαι φιλόσοφος πως και έμπλεξες εδώ?
Υπολογίστε και εμένα στη συμμαχία!!!!!Μπράβο ρε μάγκες. Μόλις δημιουργήθηκε μια συμμαχία.
Μαύρο στις ελλεεινίδες και κράξιμο στους τζέντλεμεν.
Πρέπει να δώσουμε ένα τέλος στα χαζοχαρούμενα posts τους και στην παιδαριώδη συμπεριφορά τους.
Αυτά που ήξεραν ας τα ξεχάσουν. Τέρμα τα αστεία.
Viva La Resistance!
Υπολογίστε και εμένα στη συμμαχία!!!!!
Υπολογίστε και εμένα στη συμμαχία!!!!!
Εσύ είσαι ο αρχηγός μας.
Είδες τι γράφουν οι χαζοβιόλες σήμερα?