Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (6 μέλη και 45 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.773
Πόντοι
3.656
εγω ξερω μια που ειναι του 2001 γεννημενη, με νορμαλ φατσα, 1.70 υψος και νορμαλ σωμα, οχι καμια κωλαρα ή βυζαρες, η τυπισα σπουδαζει ακομη, αυτη ολο μονο της ειναι χωρις γκομενο, ψαχνει τον κουκλο, που θα την αγαπησει τρελα και θα εχει και λεφτα να την πηγαινει ταξιδια και να της κανει δωρακια στα μαγαζια, βεβαια η αυτοπεποιθηση της ειναι στο θεο, γιατι ο καθε λιγουρας την παρακαλαει απο ατομα στην ηλικια της μεχρι και πενηνταρηδες, και αυτη μοιραζει ακυρα ομως επειδη πιστευει οτι της αξιζει το καλυτερο και δεν θα κατσει με τον καθε μετριο να κανει σχεση,
βεβαια σε παιδια που ξερω που ειναι του 2001 και εχουν μια νορμαλ εμφανιση, ουτε καμια δεν θα ασχοληθει μαζι τους και πρεπει να αυτοι να παρακαλεσουν απο εδω και απο εκει γκομενες.μηπως τους κατσει καμια απο τα δεκαδες ακυρα που θα φανε απο την καθε ψωνισμενη

23χρονη φοιτήτρια και να μην πηδιέται καθόλου,δύσκολο.Όσες δεν έχουν κάποιον 'επίσημο',με φώτος μαζί στα σόσιαλ,έχουν συνήθως κάποιον που πηδιούνται/χωρίζουν/ξαναπηδιούνται/ξαναχωρίζουν μαζί του.Ή δέχονται να είναι χυσοδοχεία μπαρμεν,τράπερ κλπ

Από την άλλη,και οι 23χρονοι αν δεν πηδάνε τίποτα σ'αυτή την ηλικία...που ακόμα οι γκόμενες δεν έχουν απαιτήσεις...κλάφτα

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
23χρονη φοιτήτρια και να μην πηδιέται καθόλου,δύσκολο.Όσες δεν έχουν κάποιον 'επίσημο',με φώτος μαζί στα σόσιαλ,έχουν συνήθως κάποιον που πηδιούνται/χωρίζουν/ξαναπηδιούνται/ξαναχωρίζουν μαζί του.Ή δέχονται να είναι χυσοδοχεία μπαρμεν,τράπερ κλπ

Από την άλλη,και οι 23χρονοι αν δεν πηδάνε τίποτα σ'αυτή την ηλικία...που ακόμα οι γκόμενες δεν έχουν απαιτήσεις...κλάφτα
αυτές οι ηλικίες είναι εντελώς καμένες! και στο λέω εγώ που την πέφτω και σε τέτοιες όντας στα 29 μου...

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ναι, το 98. Ήταν όντως στυλάκι. Έκανε μεν καταχρήσεις με επιδόρπια, αλλά έκανε και μία περίεργη διατροφή, τρώγοντας επί μέρες το ίδιο φαγητό πχ μπιφτέκια για να μένει αδύνατη κι έπαιρνε και ένα διατροφικό συμπλήρωμα κι εξισορροπούσε την κατάσταση.

Τότε εγώ έκανα συνέχεια βόλτες στην Κ. Ακτή γιατί έμενα Aix-en-provence και ήταν πιο κοντά, οπότε την έπαιρνα μαζί μου. Είχε μία φωτογραφική μηχανή και φωτογραφιζόταν συνέχεια σε διάφορα μέρη, ακόμα και με άγνωστες παρέες για να δείχνει ζωάρα στις φίλες της. Δεν είχε απαιτήσεις σε αυτή τη φάση, αυτά της έλειπαν, με αυτά ικανοποιούνταν. Έμεινε περισσότερο από το 6μηνο που ήταν το εράσμους και ξαναήρθε και την επόμενη χρονιά για να ξαναζήσει τα ίδια κι έμεινε δύο μήνες. Μετά εγώ μετακόμισα στο Montpellier που είναι τεράστια φοιτητούπολη με άπειρες ξένες φοιτήτριες και με ξαναπήρε για να ξανάρθει, αλλά την ξέκοψα, αφενός γιατί θα μου χάλαγε το παιγνίδι κι αφετέρου γιατί είχε περάσει το πρώτο στάδιο και ζήταγε περισσότερα.

Αυτό έλεγα και στον @Ακροατής_ δηλ. εξαρτάται και σε ποιο στάδιο απαιτήσεων θα τις βρεις. Αν είχε ινσταγκράμ τότε, θα ανέβαιναν οι απαιτήσεις στο κατακόρυφο πολύ γρήγορα.
Οι ΣερβοΒόσνιες πάντως πού είχα φέρει εγώ εδώ στήν Ελλάδα, μού έδειχναν άνετα τό Insta τους,
καί γελούσαμε παρέα μέ αυτά πού μού διάβαζε...είναι πού θά πέσεις!!

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.007
Πόντοι
206

Οντως η συγκεκριμενη ειναι γκαγκα μιμου απτου, παιζει να μην ειχε και γκομενο ποτε της, ο ενας της ξινιζει ο αλλος της βρωμαει, θελει κουκλο στυλ Μπραντ πιτ που θα την ερωτευτει για να του κατσει , οποτε την βλεπω εξω , ειναι με κοπελες, ποτε με αγορια. θα μου πεις απο τα πολλα πεσιματα ενω εχει μια εμφανιση 5/10 αυτη νομιζει οτι ειναι 8/10.
ακομη νεα ειναι, και σκεφτεται οτι ολο και καποιος θα βρεθει οπως τον εχει πλασει τελειο στον εγκεφαλο της, βεβαια αυτη ειναι πολυ σπανια περιπτωση.αλλα υπαρχουν και τετοιες.

• Like

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Οντως η συγκεκριμενη ειναι γκαγκα μιμου απτου, παιζει να μην ειχε και γκομενο ποτε της, ο ενας της ξινιζει ο αλλος της βρωμαει, θελει κουκλο στυλ Μπραντ πιτ που θα την ερωτευτει για να του κατσει , οποτε την βλεπω εξω , ειναι με κοπελες, ποτε με αγορια. θα μου πεις απο τα πολλα πεσιματα ενω εχει μια εμφανιση 5/10 αυτη νομιζει οτι ειναι 8/10.
ακομη νεα ειναι, και σκεφτεται οτι ολο και καποιος θα βρεθει οπως τον εχει πλασει τελειο στον εγκεφαλο της, βεβαια αυτη ειναι πολυ σπανια περιπτωση.αλλα υπαρχουν και τετοιες.
Τι σπάνια περίπτωση ? Εγώ ξέρω κορίτσια μουσικούς έως 25 χρονών, κομψότατες χωρίς γκόμενο!!
Σέ τόσα πάρτυ τίς έβλεπα παλιά,καί ούτε γκόμενο ούτε τίποτα...τώρα δέν ξέρω τί παίζει!!
Νά πώ επίσης ότι τά πάρτυ πού έπαιζαν επί Covid, ήταν πιό πολλά από ότι τώρα!!
-Οταν λέω παλιά πρίν 1.5-2 χρόνια περίπου-

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.773
Πόντοι
3.656
Τι σπάνια περίπτωση ? Εγώ ξέρω κορίτσια μουσικούς έως 25 χρονών, κομψότατες χωρίς γκόμενο!!
Σέ τόσα πάρτυ τίς έβλεπα παλιά,καί ούτε γκόμενο ούτε τίποτα...τώρα δέν ξέρω τί παίζει!!
Νά πώ επίσης ότι τά πάρτυ πού έπαιζαν επί Covid, ήταν πιό πολλά από ότι τώρα!!
-Οταν λέω παλιά πρίν 1.5-2 χρόνια περίπου-

Αυτά να τα διαβάζουν όσοι λένε τους άντρες φλώρους και κότες αν δεν βρίσκουν γκόμενα

΄΄Οταν τόσες πολλές προτιμούν να είναι μόνες και αγάμητες...ή να ψάχνουν μόνο το 1 ή το 5 ή το 20% των αντρών...αναπόφευκτα μένουν και οι άντρες μόνοι και αγάμητοι.Αλυσίδα είναι όλα.

• Like

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.539
Πόντοι
4.615
αυτές οι ηλικίες είναι εντελώς καμένες! και στο λέω εγώ που την πέφτω και σε τέτοιες όντας στα 29 μου...

Αυτά να τα διαβάζουν όσοι λένε τους άντρες φλώρους και κότες αν δεν βρίσκουν γκόμενα

΄΄Οταν τόσες πολλές προτιμούν να είναι μόνες και αγάμητες...ή να ψάχνουν μόνο το 1 ή το 5 ή το 20% των αντρών...αναπόφευκτα μένουν και οι άντρες μόνοι και αγάμητοι.Αλυσίδα είναι όλα.
Κοίτα να βρεις κάποια από τις άλλες που γαμιούνται, και πίστεψέ με είναι πολλές.
Θα έπαιρνα όρκο αν έμενες Πειραιά ότι είσαι ένας γνωστός που είναι 16 χρόνια χωρίς γκόμενα και μέσες άκρες όλη μέρα αραδιάζει όσα γράφεις εδώ. Τα ίδια ακριβώς. Εν τω μεταξύ του έχουν γνωρίσει 50 γκόμενες υποψήφιες, και αφού δεν έγινε τίποτα με αυτές του φταίει το ότι δεν έχει κύκλο να γνωρίσει κάποια.

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.383
Πόντοι
446
Δε βαρεθηκατε να ασχολείστε με τις ελληνίδες;
Σας ρίχνει άκυρο της λέτε ευχαριστούμε για το χρόνο που ξοδέψατε μαζί μου και πάτε για άλλη.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706

Εγώ έχω τοποθετηθεί από τήν αρχή ξεκάθαρα στό θέμα αυτό. Λέγοντας ότι δέν γαμούν οι Ελληνοπουτσιστές!!
Καί όχι μόνο εδώ στό Site αλλά καί έξω από εδώ. Οταν τούς βλέπεις συνέχεια χωρίς γκόμενες τί σημαίνει ?
Μήν κοιτάς πού τό παίζουν μεγαλογαμιάδες...λέγοντας ψέματα καί παπάτζες!!
Κάποιοι άνδρες έχουν μία γκόμενα εδώ καί 100 χρόνια, καί έχουν βαρεθεί τήν ζωή τους. Οι άλλοι τίποτα, καθόλου!!
-Καί αυτό σέ όλες τίς ηλικίες, από τόν μικρό έως τόν πιό μεγάλο-

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.773
Πόντοι
3.656
Εγώ έχω τοποθετηθεί από τήν αρχή ξεκάθαρα στό θέμα αυτό. Λέγοντας ότι δέν γαμούν οι Ελληνοπουτσιστές!!
Καί όχι μόνο εδώ στό Site αλλά καί έξω από εδώ. Οταν τούς βλέπεις συνέχεια χωρίς γκόμενες τί σημαίνει ?
Μήν κοιτάς πού τό παίζουν μεγαλογαμιάδες...λέγοντας ψέματα καί παπάτζες!!
Κάποιοι άνδρες έχουν μία γκόμενα εδώ καί 100 χρόνια, καί έχουν βαρεθεί τήν ζωή τους. Οι άλλοι τίποτα, καθόλου!!

Όταν στην Ελλάδα έχουν πρόσβαση σε μουνί μόνο παντρεμένοι ή με σχέση,αυτά είναι.Θα κάθονται με την ίδια 100 χρόνια.Και άμα τους ρωτήσεις,προτιμάν αυτό απ'το να μην ε΄χουν τίποτα

• Like
Αντιδράσεις: Cheng

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.007
Πόντοι
206
παντως σαββατο βραδυ εδω στην κηφισια, που μαζευει πολυ νεολαια, ελαχιστους απο αυτους θα δεις να συνοδευονται με γκομενα, θα πω βαρια το 3% να βγαινουν με γκομενα, οι υπολοιποι κοβουν βολτες με παρεες 5-10 αγορια ολοι μαζι και μολις εντοπισουν κατι καλο, κανουν οτι κουλαμαρα να τους προσεξει η αλλη, πανε πεφτουν επανω της στυλ κατα λαθος, την σπρωχνουν, πανε φωναζουν στην μουρη της. λιγοι πανε να μιλησουν και ξεστομιζουν μαλακιες και προστυχιες.
ποτε μα ποτε δεν εχω δει πεσιμο που να εχει καταληξη καποιον να γνωρισει μια αλλη που δεν ειναι γνωστη του , και ολα αυτα σε πιτσιρικαδες 17-18 χρονων
εννοειται δεν εχω δει πεσιμο απο κοπελα σε αγορι
ενταξει εδω καποιοι πανε γνωριζουν κατι μουμιες 40 και πανω χωρις κοπο , και νομιζουν οτι ειναι ευκολες και οι νεες
ειτε θυμουνται καταστασεις πριν 20 χρονια και λενε ελα μωρε ποσο να εχουν αλλαξει τα πραγματα

• Like

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.201
Πόντοι
456
Τύποι γνώρισα μπαζοχοντρή ελλεηνιδα στο γυμναστήριο, αντάλλαξα ινστα έτσι για την καυλαντα και τώρα βλέπω ακολουθει όλο κάτι αραπακλες και κάτι Άραβες :confused::confused::confused: τι κάνω;

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.773
Πόντοι
3.656
Τύποι γνώρισα μπαζοχοντρή ελλεηνιδα στο γυμναστήριο, αντάλλαξα ινστα έτσι για την καυλαντα και τώρα βλέπω ακολουθει όλο κάτι αραπακλες και κάτι Άραβες :confused::confused::confused: τι κάνω;

Την αφήνεις σ'αυτούς

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Όταν στην Ελλάδα έχουν πρόσβαση σε μουνί μόνο παντρεμένοι ή με σχέση,αυτά είναι.Θα κάθονται με την ίδια 100 χρόνια.Και άμα τους ρωτήσεις,προτιμάν αυτό απ'το να μην ε΄χουν τίποτα
Δέν τό προτιμούν απλά δέν έχουν άλλη επιλογή, μία μούνα ασχημομέτρια τούς έτυχε στήν ζωή τους καί "Κλείδωσαν"
Αν υπήρχε πιθανότητα, νά μπορούσαν νά βγάλουν μετριοωραία νέα γκόμενα...θά τό έκαναν!!
-Βέβαια μιλάω γιά ένα ποσοστό ανδρών, περίπου του 15-20% πού έχουν μούνα στήν καλύτερη περίπτωση...οι άλλοι τίποτα καί ποτέ-

• Like

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706

Κάνεις πάσα σε τύπο @Glyfomounix , ο οποίος έχει επανεξετάσει τα standards του:

Μετά από πολλά χρόνια δαιμονοποίησης των Ελληνίδων , ενδεχομένως να επέλεγα και εγώ ελληνίδα τώρα

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
παντως σαββατο βραδυ εδω στην κηφισια, που μαζευει πολυ νεολαια, ελαχιστους απο αυτους θα δεις να συνοδευονται με γκομενα, θα πω βαρια το 3% να βγαινουν με γκομενα, οι υπολοιποι κοβουν βολτες με παρεες 5-10 αγορια ολοι μαζι και μολις εντοπισουν κατι καλο, κανουν οτι κουλαμαρα να τους προσεξει η αλλη, πανε πεφτουν επανω της στυλ κατα λαθος, την σπρωχνουν, πανε φωναζουν στην μουρη της. λιγοι πανε να μιλησουν και ξεστομιζουν μαλακιες και προστυχιες.
ποτε μα ποτε δεν εχω δει πεσιμο που να εχει καταληξη καποιον να γνωρισει μια αλλη που δεν ειναι γνωστη του , και ολα αυτα σε πιτσιρικαδες 17-18 χρονων
εννοειται δεν εχω δει πεσιμο απο κοπελα σε αγορι
ενταξει εδω καποιοι πανε γνωριζουν κατι μουμιες 40 και πανω χωρις κοπο , και νομιζουν οτι ειναι ευκολες και οι νεες
ειτε θυμουνται καταστασεις πριν 20 χρονια και λενε ελα μωρε ποσο να εχουν αλλαξει τα πραγματα
Ούτε οι μεγάλες σέ ηλικία γυναίκες είναι δεκτικές γιά νά κάνουν νταραβέρι. Αντίθετα σέ περνούν από σκάνερ 3 φορές αυτές!!
Οταν βέβαια οι 37άρες έως 45άρες νά βλέπονται όχι τύπου "Νοικοκυρέ" στύλ.
Nά φοράνε στενές φούστες, τακούνι Sexy look δηλαδή νά έχουν. Καί φυσικά νά μπορούν νά τό υποστηρίξουν, διαφορετικά μιλάμε...γιά τσίρκο Medrano!!
-Υπάρχουν σίγουρα καί πάρα πολλοί άνδρες, πού βγάζουν κάτι 40άρες+ καί πάνε από τούς δρόμους πού δέν έχει φώτα γιά νά μήν τούς βλέπουν-

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Τελικά τι πρέπει να γίνει με τις «ελλεηνίδες»; Νομίζω ότι αυτοί που υποφέρουν περισσότερο είναι όσοι δεν έχουν άλλα ενδιαφέροντα στη ζωή τους και το μυαλό τους γυρίζει συνέχεια γύρω από το σεξ. Τον πιο σαλταρισμένο που έχω δει ήταν ένας που έγραφε παλιά στο sxeseis.gr με νικνέημ aidiothir, ο οποίος καλούσε σε επανάσταση εναντίον των γυναικών με ένα επαναστατικό μανιφέστο, όπου μεταξύ άλλων ζητούσε επέμβαση στο DNA των θηλέων μόλις γεννιούνται, ώστε να είναι εύκολες όταν μεγαλώσουν.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τελικά τι πρέπει να γίνει με τις «ελλεηνίδες»; Νομίζω ότι αυτοί που υποφέρουν περισσότερο είναι όσοι δεν έχουν άλλα ενδιαφέροντα στη ζωή τους και το μυαλό τους γυρίζει συνέχεια γύρω από το σεξ.
Οσα ενδιαφέροντα καί νά έχει ένας άνδρας στήν ζωή του, άν δέν είναι σεξουαλικά ενεργός...σβήνει σάν τό κερί!!
Φυσικά αυτό προυποθέτει μία γκόμενα-γυναίκα...ηφαίστειο!!
-Τά ημίμετρα στήν σεξουαλικότητα είναι η απόλυτη καταστροφή-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom