Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (4 μέλη και 34 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ορισμένοι άνδρες δεν μπορούν να καταλάβουν με τίποτα τους κινδύνους ενός γάμου. Αντί να κοιτούν να είναι μόνοι τους να περνούν ωραία ή να κάνουν σχέσεις όταν θέλουν και πάει το πράγμα μέχρι νεωτέρας ή να συγκατοικούν ή να γκομενίζουν κτλ, θέλουν σώνει και καλά να παντρευτούν. Δηλαδή όντως ισχύει ότι κάποιοι άνθρωποι είναι προορισμένοι να παντρευτούν. Δεν το λέμε τυχαία αυτό. :rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Στήν Ελλάδα έχουμε ένα "αρκετά" ικανό ποσοστό γυναικών Asexuality,
ειδικά σέ μικρότερες ηλικίες π.χ 20-28 χρονών.
Ξέρουμε τίποτα γιά αυτές? :think:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Υπερβολές. Και με 30 αν είσαι μόνος σου ζωάρα κάνεις. Το θέμα είναι να μπορεις να τα βγάλεις.
Πιστεύω ότι με 30 χήνες τον χρόνο αν είσαι ανεξάρτητος στις δράσεις σου κι όχι άχρηστος να θες να παντρευτείς π.χ για να τρως γιουβέτσι ή για να λες ότι πσντρευτηκες κτλ, ζεις πολύ ωραία.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.871
Πόντοι
3.656
Ορισμένοι άνδρες δεν μπορούν να καταλάβουν με τίποτα τους κινδύνους ενός γάμου. Αντί να κοιτούν να είναι μόνοι τους να περνούν ωραία ή να κάνουν σχέσεις όταν θέλουν και πάει το πράγμα μέχρι νεωτέρας ή να συγκατοικούν ή να γκομενίζουν κτλ, θέλουν σώνει και καλά να παντρευτούν. Δηλαδή όντως ισχύει ότι κάποιοι άνθρωποι είναι προορισμένοι να παντρευτούν. Δεν το λέμε τυχαία αυτό. :rockon:

Πως εξηγείς τότε ότι ακόμα και ροκ σταρ,ποδοσφαιριστές,ζάμπλουτοι,ενώ μπορούν να κάνουν αυτή τη ζωή,όλοι παντρεύονται;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Α καλά. Είναι νέα μόδα αυτή. Προσωπικά ως μονάδα δεν θέλω να αποδεχθώ ότι οφείλω να δώσω βάση σε αυτό το πρόβλημα και με νοιάζει η δική μου συνισταμένη. Δηλαδή για ποιον λόγο πρέπει να με νοιάζουν αυτές και όχι οι άλλες; όχι, ΔΕΝ είμαι κοινωνικά ευαίσθητος με αυτά και μου αρέσει κιόλας που δεν ειμαι. Είναι παλιό κόλπο η δήθεν στρατηγική τυπου να σε φέρουν σε δίλημμα. Όχι μάγκες, για ποιον λόγο πρέπει να με νοιάζει κάθε τι στην κοινωνία; δεν με υποχρεώνει κανείς να συμπάσχω με τις ασεξουαλ. Υποχρεώνομαι να το δέχομαι ως γεγονός. Τίποτα λιγοτερο, τίποτα περισσότερο. Επίσης διατηρώ δικαίωμα κριτικής. Η κριτική μου είναι ότι δεν με νοιάζει η στάση τους και τις γράφω στα παπάρια μου. Δεν κάθομαι καν να ακούσω τι έχουν να πουν. Δεν με νοιάζει. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πως εξηγείς τότε ότι ακόμα και ροκ σταρ,ποδοσφαιριστές,ζάμπλουτοι,ενώ μπορούν να κάνουν αυτή τη ζωή,όλοι παντρεύονται;
Για μένα κάνουν περίτεχνα συμβόλαια γάμου και παράλληλα παντρεύονται για να βρίσκονται στην επικαιρότητα. Δηλαδή άπαξ και παντρευτείς κι είσαι μεγάλη μουρη, για καμιά δεκαριά χρόνια θα ασχολούνται όλοι και θα πουλάς. Είμαι σίγουρος ότι στην προσωπική τους ζωή, είναι εντελώς στα αρχίδια τους. Οτιδήποτε άλλο με παθιασμένους έρωτες ή τσακωμούς επειδή έπεσαν σε λάθος γυναίκα κτλ αποτελεί εξαίρεση. Από όλους όσους τέτοιους έχουμε ακούσει να παντρεύονται, 1 στους 50.000 για παράδειγμα γίνεται αντικείμενο καταστροφής. Όλοι οι υπόλοιποι κάθε μερα βγάζουν φωτογραφίες ακόμα και τα λουστρινια τους για να βρίσκονται στην επικαιρότητα κι όλη μέρα ακούμε τι καλό ζευγάρι που είναι με τα παιδάκια τους όταν κάνουν (διότι κάπου πρέπει να πάει η περιουσία). :2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Α καλά. Είναι νέα μόδα αυτή. Προσωπικά ως μονάδα δεν θέλω να αποδεχθώ ότι οφείλω να δώσω βάση σε αυτό το πρόβλημα και με νοιάζει η δική μου συνισταμένη. Δηλαδή για ποιον λόγο πρέπει να με νοιάζουν αυτές και όχι οι άλλες; όχι, ΔΕΝ είμαι κοινωνικά ευαίσθητος με αυτά και μου αρέσει κιόλας που δεν ειμαι. Είναι παλιό κόλπο η δήθεν στρατηγική τυπου να σε φέρουν σε δίλημμα. Όχι μάγκες, για ποιον λόγο πρέπει να με νοιάζει κάθε τι στην κοινωνία; δεν με υποχρεώνει κανείς να συμπάσχω με τις ασεξουαλ. Υποχρεώνομαι να το δέχομαι ως γεγονός. Τίποτα λιγοτερο, τίποτα περισσότερο. Επίσης διατηρώ δικαίωμα κριτικής. Η κριτική μου είναι ότι δεν με νοιάζει η στάση τους και τις γράφω στα παπάρια μου. Δεν κάθομαι καν να ακούσω τι έχουν να πουν. Δεν με νοιάζει. :rockon:

Εχω μία γνωστή πού η κόρη της είναι 27 χρονών,πανέμορφη καί πανέξυπνη,
1-2 φορές πήγαμε νά πιούμε κανένα ποτό,καί έπαθα πλάκα μέ τήν άνεση της,τήν συμμετοχή της στήν συζήτηση,
ακομπλεξάριστη γκόμενα, καί μπορώ νά πώ πέρα από τήν σεξουαλική της ταυτότητα...παντελώς γήινη!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εχω μία γνωστή πού η κόρη της είναι 27 χρονών,πανέμορφη καί πανέξυπνη,
1-2 φορές πήγαμε νά πιούμε κανένα ποτό,καί έπαθα πλάκα μέ τήν άνεση της,τήν συμμετοχή της στήν συζήτηση,
ακομπλεξάριστη γκόμενα, καί μπορώ νά πώ πέρα από τήν σεξουαλική της ταυτότητα...παντελώς γήινη!
Αυτό είναι άλλο καπέλο. Πήγατε βόλτα για ρέκλα. Δεν ήρθε δηλαδή να σου πει για την αντιμετώπιση που έχει
από το σύνολο ή που δεν την καταλαβαίνει που νιώθει έτσι ή ότι δεν μπορούν να καταλάβουν την διαφορετικότητά της
και τέτοιες μαλακίες. Δηλαδή δεν έγινες παρηγορητής. Αυτό το δέχομαι.

kostasgg87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
81
Πόντοι
1
Ας ξαναγράψω το κορυφαίο όπλο του άνδρα. Και 10 δις να έχετε και όλα τα ατού των ανδρών μαζί με γοητεία, ισχύ κι εξουσία, τίποτα δεν φτάνει σε αξία αυτό το υπερόπλο. Βρείτε γυναίκες που δεν σας έλκουν και δεν τις έλκετε και γίνεται φίλοι. Τι στον πούτσο; όποια δείτε πρέπει να είναι για γαμήσι; :2funny: αυτές θα είναι οι καλύτερες ρουφιανες όσων δεν ξέρουμε και σιγά μην ασχοληθούμε να μάθουμε. Μόνο αυτές θα ξεράσουν απόλυτες αλήθειες. Άπαξ και γαμάς γυναίκα σε βλέπει κουμπαρά η νταντευτη. Δεν θα σου πει τίποτα που να μην την συμφέρει. 99% μαλακίες θα λέει. Το υπόλοιπο 1% θα είναι αλήθειες όταν και μόνο όταν θα είναι ερωτευμένη.
Δεν συμφέρει. Γι αυτό και άλλες γαμάμε και με άλλες μιλάμε. :rockon:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φύσα την μυξα σου. Να είσαι ευρηματικός.
δε μου τυπε εσυ κανεις τιποτα αλλο

εχεις ζωη λιγμενα παιρνεις

kostasgg87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
81
Πόντοι
1
Η μοναξια λυνεται με το να σε γεμιζει η εργασια σου να εχεις χομπυ και ενα δυο φιλους.

Και οχι απο ενα θηλυκο.
Το θηλυκο δεν ειναι καταλληλο για παρεα.
Για αλλα πραγματα ναι.
Για συντροφια οχι.
τι να την κανει την παρεα σε θα τον οφελισει

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
Υπερβολές. Και με 30 αν είσαι μόνος σου ζωάρα κάνεις. Το θέμα είναι να μπορεις να τα βγάλεις.
Αν βγάζεις 30 χιλιάδες ευρώ το χρόνο στην Ελλάδα και είσαι μόνος σου με ενοίκιο και αμάξι δεν ζεις απλά - ζεις πολύ άνετα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
Εγώ ξέρω ότι οι ασεξουαλ είναι κυρίως 40+ ηλικιακά. Και όταν έχουν οίστρο είναι μια φορά στο τόσο και αν... με ζώα ή με παιδιά ασχολούνται.

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.026
Πόντοι
206

αυτες οι 2 νεαρες κοπελες, αποτελουν ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα πως ειναι η μεση νεαρη ελληνιδα απο τα 20 εως τα 29.
ειναι μετριου αναστηματος, μετρια φατσα,μπογος,μικρα βυζια, με τατου και εχουν υφος ψωναρας με 100 κιλα μακιγιαζ
επισης ειναι αδιαφορες για τους αντρες και κανουν μια χαρα κεφι και μονες τους
ετοιμες να μοιρασουν ακυρα και να επιλεξουν εναν απο τους εκατονταδες που θα την πεσουν στον πραγματικο κοσμο και στα σοσιαλ

• Like
Αντιδράσεις: ALX4
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ολες σκατά είναι, απλά οι δικές καλομαθημένες και κακομαθημένες ταυτόχρονα. Άχρηστες είναι σίγουρα στο 99% πιστεύω βραχυπροθεσμα, μακροπροθεσμα. Καλά τα λέει αλλά γερνει λάθος. Στο μεταξύ στα σχόλια τον βρίζουν και προσπαθούν να τον μειώσουν πατσαβούρες και υποτακτικοί.
Τα αιώνια δηλαδή. :2funny:
Και καλά πατσαβουρες οκ να τον βρίζουν λογικό αλλά να τον βρίζουν και "άντρες"?και να υποστηρίζουν τις Ελληνίδες ?εν το μεταξύ οι υποτακτικοί παίζει να μη έχουν γαμησει ποτέ Ελληνίδα και να τις γλύφουν μπας και γαμησουν γι'αυτό οι υποτακτικοι-μουνοδουλοι είναι τα μεγαλύτερα ναυάγια από ποτέ.Δικιο έχει,καλά τα λέει ο τύπος οι Ελληνίδες όντως το 70 τοις εκατό δε δουλεύει και ψάχνει χορηγούς και μέχρι να βρει τους χορηγούς παίρνει από παππούδες και γονείς.Οι περισσότερες είναι αλβανεζες και ρωσοποντιες που βλέπεις είτε σε γαμιά σουβλατζίδικων είτε οπουδήποτε.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Εγώ ξέρω ότι οι ασεξουαλ είναι κυρίως 40+ ηλικιακά. Και όταν έχουν οίστρο είναι μια φορά στο τόσο και αν... με ζώα ή με παιδιά ασχολούνται.
Αν δεις με τι φλωρους πάνε οι 20-28 θα καταλάβεις ότι αυτές είναι οι ασεξουελ.Καμια φυσιολογική γυναίκα ερωτική που σέβεται τον εαυτό της δε θα πάει με τους φλώρους που πάνε οι ανοργασμικες νεαρές.Οι 40+ αντιθέτως είναι πιο ερωτικες και πάνε με τους πιο άντρες πάρε παράδειγμα τη Βανδή πήγε με τον αντρακλα τον μπισμπικη.Θα πήγαινε ποτέ 28 άρα με τον μπισμπικη?όχι.Οι 28 αρες θέλουν τους φλώρους τους ατριχους με τους κοιλιακούς όπως πχ Σχίζας από σαρβαιβορ ή τους καγκουρες τους σιχαμενους.Οι 40 αρες ούτε που πλησιάζουν τέτοια τσουτσεκια άρα και είναι πολύ πιο ερωτικές από τις νεαρές.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556

αυτες οι 2 νεαρες κοπελες, αποτελουν ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα πως ειναι η μεση νεαρη ελληνιδα απο τα 20 εως τα 29.
ειναι μετριου αναστηματος, μετρια φατσα,μπογος,μικρα βυζια, με τατου και εχουν υφος ψωναρας με 100 κιλα μακιγιαζ
ετοιμες να μοιρασουν ακυρα και να επιλεξουν εναν απο τους εκατονταδες που θα την πεσουν στον πραγματικο κοσμο και στα σοσιαλ

Το διδυμο Μπλιαχιδου - Σιχαμενοπουλου

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.026
Πόντοι
206
ξερω μια κοπελα του 2002 γεννημενη ,μετριας εμφανισης, την θυμαμαι οταν πηγαινε στην τριτη λυκειου ητανε μια κοπελα του σπιτιου , ουτε ασχολιοταν με ινστα και παπαριες, μου ελεγε οτι εχει πεσει χαζομαρα στην κοινωνια με τα σοσιαλ και της αρεσαν οι αντρες τυπου μπραντ πιτ και οτι ηθελε να βρει ωραιο πανω απο ολα
τωρα αυτη που ειναι 21 χρονων, μαντεψτε, ολο βολτες σε κλαμπακια ειναι, βρηκε εναν πατσαβουρη που την εχει για θεα , αυτος εχει λεφτα και την παει βολτες σε νησια με σκαφος. βγαζει 100 στορι την ημερα οτι περναει γαματα σε πανακριβα και χλιδατα μερη, αυτη δεν εχει δουλεψει ποτε στην ζωη της .
απλα μια νεα κοπελα οταν βγει εξω στην κοινωνια και αρχισει τις βολτες, και αρχισει να ασχολειται με το ινστα, το βεβαιο ειναι οτι θα της καψει τον εγκεφαλο της και θα γινει και αυτη τα ιδια σκατα με τις αλλες

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615

Η τραγωδία των ανδρών είναι που αν ρωτήσεις 100, η πλειοψηφία τους πολύ πιθανόν να βρει ''γκομενάρες'' τις συγκεκριμένες και ωραία ''μωρά'', ενώ είναι δύο που αγγίζουν σχεδόν τον απόπατο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ξερω μια κοπελα του 2002 γεννημενη ,μετριας εμφανισης, την θυμαμαι οταν πηγαινε στην τριτη λυκειου ητανε μια κοπελα του σπιτιου , ουτε ασχολιοταν με ινστα και παπαριες, μου ελεγε οτι εχει πεσει χαζομαρα στην κοινωνια με τα σοσιαλ και της αρεσαν οι αντρες τυπου μπραντ πιτ και οτι ηθελε να βρει ωραιο πανω απο ολα
τωρα αυτη που ειναι 21 χρονων, μαντεψτε, ολο βολτες σε κλαμπακια ειναι, βρηκε εναν πατσαβουρη που την εχει για θεα , αυτος εχει λεφτα και την παει βολτες σε νησια με σκαφος. βγαζει 100 στορι την ημερα οτι περναει γαματα σε πανακριβα και χλιδατα μερη, αυτη δεν εχει δουλεψει ποτε στην ζωη της .
απλα μια νεα κοπελα οταν βγει εξω στην κοινωνια και αρχισει τις βολτες, και αρχισει να ασχολειται με το ινστα, το βεβαιο ειναι οτι θα της καψει τον εγκεφαλο της και θα γινει και αυτη τα ιδια σκατα με τις αλλες
Αν ο τύπος την πετάξει στα αζήτητα κάποια στιγμή (το πλέον πιθανό), η τύπισσα θα έχει ''καταστραφεί'' διότι όποιος είναι χαμηλότερου στάτους από τον προηγούμενο, είναι τελείως χαμένος από χέρι και εκείνη θα κυνηγά την ουτοπία της γιατί ''αυτό αξίζει''.

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.026
Πόντοι
206
Αν ο τύπος την πετάξει στα αζήτητα κάποια στιγμή (το πλέον πιθανό), η τύπισσα θα έχει ''καταστραφεί'' διότι όποιος είναι χαμηλότερου στάτους από τον προηγούμενο, είναι τελείως χαμένος από χέρι και εκείνη θα κυνηγά την ουτοπία της γιατί ''αυτό αξίζει''.
μα για αυτο βλεπεις κατι μετριες γκομενες μονες καιρο, γιατι δεν βρισκουν αντρα να πληροι τα κουλα κριτηρια που εχουν θεσει .

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.331
Πόντοι
3.656

Τι σκάφος μωρέ έχει ο σάκης από το πέραμα και τι νησια και ταξίδια ... παπάρια μαντολες .......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom