Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (3 μέλη και 60 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εγώ συμφωνώ σε όλα όσα λες.Επισης όσες έχουν γκόμενο είναι όλοι κάτι μέτριοι το πολύ 5μησι όχι παραπάνω.Εννοειται αυτό εφόσον οι γκόμενες φαίρονται σα άντρες και σοβαρή γκόμενα δε υπαρχει να περιμένουν και από εμάς να τις βλέπουμε μόνο σα μουνι και να μη λένε γιατί μας βλέπουν όλοι έτσι.Μια σοβαρή γυναίκα εννοείται θα τη δούμε σα σχέση αλλά δυστυχώς σοβαρή δε υπάρχει.Ολες σουργελα είναι.
Συμφωνείς ή διαφωνείς
ειναι έτσι ακριβώς διότι έτσι συμβαίνει. Οτιδήποτε αλλο που σαφώς και θα υπάρχει αποτελεί εξαίρεση. Εξαίρεση που θα γίνει κανόνας σύντομα. Χαίρομαι που τα λέω ως έχουν. Όφελος δεν έχω ούτε εγώ. Ζημιά έχω με όλη αυτή την κατάσταση. Αλλά...από το να παριστάνω τον μαλάκα καλύτερα ντόμπρα. Καλύτερα να γαμάω μία στο τόσο και να πιάνει τόπο το κονέ για όσο πιάνει κι ας κολυμπάω στα άκυρα. Όχι που θα κάτσω να υπομένω την βάσανο του ελεγχόμενου μαλάκα (που γαμάει αέρα και ζει σε σύννεφα). :2funny:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Συμφωνείς ή διαφωνείς
ειναι έτσι ακριβώς διότι έτσι συμβαίνει. Οτιδήποτε αλλο που σαφώς και θα υπάρχει αποτελεί εξαίρεση. Εξαίρεση που θα γίνει κανόνας σύντομα. Χαίρομαι που τα λέω ως έχουν. Όφελος δεν έχω ούτε εγώ. Ζημιά έχω με όλη αυτή την κατάσταση. Αλλά...από το να παριστάνω τον μαλάκα καλύτερα ντόμπρα. Καλύτερα να γαμάω μία στο τόσο και να πιάνει τόπο το κονέ για όσο πιάνει κι ας κολυμπάω στα άκυρα. Όχι που θα κάτσω να υπομένω την βάσανο του ελεγχόμενου μαλάκα (που γαμάει αέρα και ζει σε σύννεφα). :2funny:
Ακριβώς λίγες είναι αυτές που αξίζει να τις δεις για σχέση και όχι για ξεπετα γιατί πολύ απλά είναι λίγες οι σοβαρές,οι περισσότερες γελοίες είναι.Το λάθος των μουνοδουλων είναι ότι πάνε και κάνουν σχέσεις με τυπισες που είναι οι χειρότερες γελοίες που τέτοιες μόνο για γαμησι τις βλέπεις.Εκει τη πατάνε οι μουνοδουλοι και είναι η ντροπή των αντρών μετά.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ολες σκατά είναι, απλά οι δικές καλομαθημένες και κακομαθημένες ταυτόχρονα. Άχρηστες είναι σίγουρα στο 99% πιστεύω βραχυπροθεσμα, μακροπροθεσμα. Καλά τα λέει αλλά γερνει λάθος. Στο μεταξύ στα σχόλια τον βρίζουν και προσπαθούν να τον μειώσουν πατσαβούρες και υποτακτικοί.
Τα αιώνια δηλαδή. :2funny:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.950
Πόντοι
3.656

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.410
Πόντοι
3.656

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Λές καί δέν τόν έφτανε η κούραση από τίς 10 ώρες εργασίας,καί αμοιβόμενος μηνιαίως μέ 700 ευρώ,στήν πληκτική δουλειά του,
έχει νά αντιμετωπίσει καί τό κέρατο,πού τού ρίχνει η κοντοστούπα - χαμηλοκώλα γκόμενα του.
Καθημερινό φαινόμενο "ζευγαριών"

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
163
Like
20.653
Πόντοι
32.478
Αν ρωτήσεις ένα 9άρι Ελληνίδα,θά σού απαντήσει κατά 95% ντύσιμο μέ κουστούμι!
αλλά καί απλές καθημερινές κοπέλες -σοβαρές- νά ρωτήσεις αυτό θά σού πούν,
οι άλλες πού δέν θέλουν κουστούμι,τό παίζουν εναλλακτικές τού κώλου!
Για να λέμε την αλήθεια ο Ντόναλντ έχει δίκιο. Το κοστούμι πια έχει ξεπεραστεί. Παλιά ήταν μόδα και φορούσαν πάρα πολλοί σε εξόδους.Τώρα σχεδόν κανείς. Μόνο σε γάμους βαπτίσεις πια κι εκεί χωρις γραβάτα. Κι εγώ παλιά φορούσα συνεχως τουλάχιστον μέχρι πριν μια δεκαετία, τώρα έχω χρόνια να βάλω γιατί δεν φοραει κανείς πια.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Για να λέμε την αλήθεια ο Ντόναλντ έχει δίκιο. Το κοστούμι πια έχει ξεπεραστεί. Παλιά ήταν μόδα και φορούσαν πάρα πολλοί σε εξόδους.Τώρα σχεδόν κανείς. Μόνο σε γάμους βαπτίσεις πια κι εκεί χωρις γραβάτα. Κι εγώ παλιά φορούσα συνεχως τουλάχιστον μέχρι πριν μια δεκαετία, τώρα έχω χρόνια να βάλω γιατί δεν φοραει κανείς πια.
Δέν διαφωνώ,βέβαια υπάρχουν πολύ "σικάτα" ρούχα -κοστούμια- γιά ειδικές περιστάσεις.
Ενας πούστης μόδιστρος πού ξέρω,μού έχει πεί -καί τό έχω δεί live- ότι εντυπωσιάζονται οι μούνες,
ο καθένας όπως αισθάνεται πιό άνετα,περί...ορέξεων!

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Μιας και λένε αρκετοί για λεφτά και ακριβό αμάξι. Ο καθένας που δεν γαμάει θα πει ότι δεν γαμάει επειδή του λείπει αυτό που δεν έχει...είναι λογικό.
Το θέμα είναι ότι όλα μετράνε.
Μετράει το σώμα, το πρόσωπο, το πόσο καλός είσαι στο καμάκι, το πόσο μορφωμένος είσαι και μπορείς να κρατήσεις μια συζήτηση, τι φοράς και φυσικά και τα χρήματα σου.
Κάποιος εμφανίσιμος και με μικρή ηλικία <40 ακόμα και με βασικό και κάνα απλό μεταχειρισμένο μπορεί να γαμάει αρκετές και καλές αν νιώθει να κινηθεί σωστά. Τώρα αν θέλει σοβαρή σχέση ή γάμο εκεί αλλάζει το πράγμα.
Αυτές που θέλουν κάτι πιο σοβαρό θέλουν κάποιον να είναι βολικός, ίσως όχι τόσο εμφανίσιμος για να μην την απατήσει και γίνουν ρεζίλι στην οικογένεια και στις φίλες τους και προφανώς να έχει και οικονομική άνεση (1200+ ευρώ τον μήνα) ώστε αν δουλεύει και αυτή να μπορούν να ζήσουν άνετα.
Προφανώς υπάρχουν και οι εξαιρέσεις με τα θηλυκά ναυάγια που είναι gold diggers και ψάχνουν τους μαλάκες που άλλωστε υπάρχουν πολλοί εδώ.
Τέλος παίζει τεράστιο ρόλο η τοποθεσία. Βόρεια Ελλάδα και Ήπειρο ίσως και Αθήνα θα δεις μερικά δυνατά μουνιά με οκ τύπους...σε κάτι νησιά κυκλάδων,Κρήτη, Ρόδο θα δεις μερικές που μοιάζουν με τραβέλια να έχουν εκατομμυριούχους και να τους απατούν γιατί υπάρχει τρελός ανταγωνισμός.

ALX4

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Like
745
Πόντοι
81
Όσο περισσότερο βελτιωνομαστε σε εμφάνιση, τόσο πιο πολύ δυσκολεύονται οι τύπισσες να μας εμπιστεύουν και κομπλάρουν. Μην μπερδευεστε με ότι μιλούν και σαλιαριζουν κάργα με τους πολύ ωραίους άνδρες. Μην τους συγκρινετε με τους διάσημους. Το να τους κάτσουν απέχει πολύ από το μιλούν και να σαλιαριζουν.
Οι γυναίκες σήμερα θέλουν περισσότερο από ποτέ άνδρες που να μπαίνει μπροστά ΠΑΝΤΑ η δική τους εξωτερική εμφάνιση και μετά να ακολουθεί του άνδρα.
Ο κανόνας είναι αυτός και φαίνεται γύρω μας εκτός όσων κοιμουνται όρθιοι.
Αν μάλιστα ο ανθυπομέτριος άνδρας σε εμφάνιση είναι και ελεγχόμενος μαλάκας, τότε είναι περιζήτητος για ντάντεμα. Αυτός είναι που θα τις έχει στα ώπα ώπα. Αυτόν θα προτιμήσουν. Αυτός είναι
ο γυναικοκεντρισμός..
Και φυσικά αφού δέσουν τον γάιδαρο τους με τον σταθερό αυτόν κεφτέ για νταντευτή, σωφέρ και άγιο Βασίλη :2funny:όποτε θέλουν θα τρώνε και καμιά πούτσα εδώ κι εκεί.
Τα πράγματα είναι όλα εξηγήσιμα για οποιον παρατηρεί την ζωή γύρω μας. Είναι η εποχή που το 99% των γυναικών είναι μόνο για γαμήσι κι έξω από την πόρτα. Όπως ακριβώς είχε περιγράψει ο γιγάντιος Αριστοτέλης ότι οι γυναίκες είναι προορισμένες για άλλα πράγματα. Από την στιγμή που φέρονται σαν άνδρες, η φύση θα απαντήσει όπως ξέρει. Έρχεται το τέλος όπως τότε στην Ατλαντίδα και στα Σόδομα που δεν έμεινε τίποτα όρθιο πίσω. Γι αυτό λοιπόν περάστε καλά και στα παπάρια σας όλα. Δεν θα υπάρξει λύση. :rockon:
Ετσι..δεν πρεπει να παιρνουμε στα σοβαρα τι λενε αυτες. Ουτως ή αλλως ουτε μεταξυ τους δεν αντεχοντε και θαβει η μια την αλλη.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
163
Like
20.653
Πόντοι
32.478
Τύπε, το παν είναι να φοράς αυτά που φοράνε όλοι . Κουστούμι δεν φοράει κανείς πλέον . Δεν λέει .
Όπως δεν λέει να οδηγείς πόρσε. Πόσοι οδηγούν πόρσε ; Ούτε το 1%. Συμπέρασμα ; Δεν είναι καλές.
Ενώ πεζό ; Είναι γεμάτος ο τόπος . Αμαξάρες.
Γιαυτό και παντελόνι μόνο κάπρι .Με αθλητικό βέβαια.

black_1_1738e1dc_2b9d_4d05_a5ff_fd53f923703c_1024x1024_d535366d-1880-47f2-bd76-1adae6a25a93.gif
Το κοστούμε για να το φορέσεις πρέπει να μπορείς να το υποστηρίξεις. Κάποιοι δεν το έχουν καθόλου. Τώρα η μόδα στα κοστούμια είναι πολύ νεανική δεν υπάρχει πια το κλασσικό με την γραβάτα. Ένας πενηντάρης δεν μπορεί να τα φορέσει αυτά.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.410
Πόντοι
3.656
Το κοστούμε για να το φορέσεις πρέπει να μπορείς να το υποστηρίξεις. Κάποιοι δεν το έχουν καθόλου. Τώρα η μόδα στα κοστούμια είναι πολύ νεανική δεν υπάρχει πια το κλασσικό με την γραβάτα. Ένας πενηντάρης δεν μπορεί να τα φορέσει αυτά.
Τι μας λες ; Δεν υπάρχουν για όλα τα γούστα και ηλικίες ;
Οι νέοι μόνο σκελέες κάπρι φοράνε με αστράγαλο έξω .... και αθλητικό

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Λές καί δέν τόν έφτανε η κούραση από τίς 10 ώρες εργασίας,καί αμοιβόμενος μηνιαίως μέ 700 ευρώ,στήν πληκτική δουλειά του,
έχει νά αντιμετωπίσει καί τό κέρατο,πού τού ρίχνει η κοντοστούπα - χαμηλοκώλα γκόμενα του.
Καθημερινό φαινόμενο "ζευγαριών"
Οι παντρεμένες λένε ότι τις παραμέλησε ο άνδρας τους κι όχι ότι απλά ήθελαν να γαμηθούν. Δηλαδή πάντα φταίει ο άλλος τον οποίον δεν χωρίζουν για να να τον αρμεγουν και να φαίνονται κυρίες στην κοινωνία ενώ κι ο άλλος δεν τις χωρίζει για να έχει τα βρακιά του τακτοποιημένα και την κολια του γεμάτη. Τα παιδιά; εεε αυτά θα τραβήξουν τον δρόμο τους. Γι αυτό σας λέω. Γίνετε Ντόναλντ και όλα στον πούτσο σας. Μακριά από όλα αυτά. Όποιον και να ρωτήσετε θα σας πει ότι στην ζωή του μια η δυο γυναίκες ήταν οκ και για οσο ήταν κι οι υπόλοιπες μόνο για γαμήσι. Άλλοι δεν βρήκαν καμία νορμάλ. Κι εδώ μέσα καποιοι απαιτείτε δραστικές αλλαγες, δηλαδή θέλετε αλλαγή του DNA. :2funny:

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
163
Like
20.653
Πόντοι
32.478
Τι μας λες ; Δεν υπάρχουν για όλα τα γούστα και ηλικίες ;
Οι νέοι μόνο σκελέες κάπρι φοράνε με αστράγαλο έξω .... και αθλητικό
Μωρέ υπάρχουν αλλά δεν είναι πια στην μόδα. Πήγαινε μπουζούκια και δες . Αν θα δεις δυο τρεις είναι ζήτημα, παλιά μεχρι το 12-13 περίπου θα έβλεπες τους μισούς να φοράνε. Και δεν μιλάμε για κλαμπ και μπαρ που εκεί πια δεν φοραει κανένας ενώ παλιότερα φορούσαν πάρα πολλοί. Κι εγώ παλιά φορούσα συνεχώς, τώρα όχι.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.410
Πόντοι
3.656
Μωρέ υπάρχουν αλλά δεν είναι πια στην μόδα. Πήγαινε μπουζούκια και δες . Αν θα δεις δυο τρεις είναι ζήτημα, παλιά μεχρι το 12-13 περίπου θα έβλεπες τους μισούς να φοράνε. Και δεν μιλάμε για κλαμπ και μπαρ που εκεί πια δεν φοραει κανένας ενώ παλιότερα φορούσαν πάρα πολλοί. Κι εγώ παλιά φορούσα συνεχώς, τώρα όχι.

Εγώ φοράω πάντα, αλλά τη χειμερινή σεζόν. Που μπορεί να την ξεκινήσω νοέμβριο ή δεκέμβριο .

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Οι παντρεμένες λένε ότι τις παραμέλησε ο άνδρας τους κι όχι ότι απλά ήθελαν να γαμηθούν. Δηλαδή πάντα φταίει ο άλλος τον οποίον δεν χωρίζουν για να να τον αρμεγουν και να φαίνονται κυρίες στην κοινωνία ενώ κι ο άλλος δεν τις χωρίζει για να έχει τα βρακιά του τακτοποιημένα και την κολια του γεμάτη. Τα παιδιά; εεε αυτά θα τραβήξουν τον δρόμο τους. Γι αυτό σας λέω. Γίνετε Ντόναλντ και όλα στον πούτσο σας. Μακριά από όλα αυτά. Όποιον και να ρωτήσετε θα σας πει ότι στην ζωή του μια η δυο γυναίκες ήταν οκ και για οσο ήταν κι οι υπόλοιπες μόνο για γαμήσι. Άλλοι δεν βρήκαν καμία νορμάλ. Κι εδώ μέσα καποιοι απαιτείτε δραστικές αλλαγες, δηλαδή θέλετε αλλαγή του DNA. :2funny:
Ειλικρινά δέν μπορεί νά τό χωρέσει τό μυαλό μου μέ τίποτα,πώς ένας "κερατάς" εν γνώσει του υπομένει,
προτιμώ νά πάω στήν Αλάσκα...μέ τά πόδια! :dunno:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ειλικρινά δέν μπορεί νά τό χωρέσει τό μυαλό μου μέ τίποτα,πώς ένας "κερατάς" εν γνώσει του υπομένει,
προτιμώ νά πάω στήν Αλάσκα...μέ τά πόδια! :dunno:
Είναι που θα κάτσει η μπίλια. Ουτε εγώ μπορώ να το καταλάβω. Κανείς δεν μπορεί να το καταλάβει. Οι μόνοι που μπορούν να το καταλάβουν είναι οι ίδιοι. Μια φορά μιλούσα με έναν υποτακτικό και μου έλεγε ότι αυτά είναι ξεπερασμένα πράγματα και ότι για να δείχνεις ότι αγαπάς μια γυναίκα πρεπει να την αφήνεις να κάνει ότι θέλει. :2funny: Δηλαδή αυτή θα το δεχόταν αυτό; έχω ακούσει φοβερές εκδοχές. Οι δε γυναίκες λένε ότι πρέπει να τις έχουμε εμπιστοσύνη σε ολα. Εγώ πάντως επειδή είμαι απολιτίκ τομάρι και τοξικα αρρενωπός (μου αρέσει να μου το λένε αυτό) μέχρι αηδιας, όταν μια προ ετών μου είπε ότι θέλει να πάει διακοπές μόνη της με την φίλη της, την χώρισα επιτόπου. Όταν κλαψουριζε γιατί...της είπα ότι αν είναι να κερατωθω η να κερατωσω θα γίνει χωρίς την συγκατάθεσή μου η την συγκατάθεση της. Έτσι την γλυτώνω μέχρι τώρα. Έχοντας αξιοπρέπεια. Τουλάχιστον αν έχει γίνει ποτέ, θα ήταν πίσω μου. Σιγά μην κρατάω και το φανάρι. Άλλο ένα θετικό
του ελεύθερου. Την κάνεις με την πρώτη υποψία και δεν σε κρατάει τίποτα. Αλλά ένας λόγος να μην παντρευτείς. Ευγε στου; ήρωες που μας δίδαξαν! :rockon:

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
163
Like
20.653
Πόντοι
32.478
Για τον ίδιο λόγο που βρίζουμε σχεδόν όλοι μας τη δουλειά που κάνουμε, αλλά ελάχιστοι παραιτούνται.

Η Ελλάδα είναι μια χαρά χώρα για να ζεις, αν βγάζεις 60+ χιλ. το χρόνο.
Υπερβολές. Και με 30 αν είσαι μόνος σου ζωάρα κάνεις. Το θέμα είναι να μπορεις να τα βγάλεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom