You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (6 μέλη και 34 επισκέπτες)
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Δεν χρειάζεται το σόρρυ ούτε και με θίγεις λέγοντας την γνώμη σου. Φτάνει να καταλάβεις πως όταν την πέφτεις σε γκόμενα στα ξαφνικά χωρίς προετοιμασία και γνωριμιλικι, είναι φύση αδύνατον να έχεις καλή στατιστική. Εκ φύσεως θέλουν τον χρόνο τους μην τις πεις εύκολες, θέλουν να ακούσουν μπίρι μπίρι, να προετοιμαστούν, να δουν αν έχουν κέρδος κτλ. Δηλαδή όντα που δεν μπορούν να δράσουν στα θέλω τους άμεσα και προσποιούνται. Είναι θέμα επιλογής τι σε συμφέρει. Στο εξήγησα παραπάνω. Καμάκι λάιβ vs καμακι social, άσσος από ημίχρονο και με πολλά γκολ. Στα σόσιαλ οι άνδρες είναι αποδυναμωμένοι. Στο λάιβ τις γυρίζεις σαν κάλτσες. Μασάς από άκυρα; Θα έχεις πρόβλημα. Δεν μασάς; Θα πας καλά. Μια στις τριάντα, σαράντα, πενήντα, θα φας. Αν σου φαίνεται μεγάλη η απόκλιση πήγαινε έξω τώρα και πέσε σε 10 τυχάρπαστες. Ούτε καν ωραίες. Δεν θα φρενάρει ούτε μια. Ούτε να μιλήσεις δεν θα προλάβεις.ναι συμωνοι οκ....αν ομως μιλας σε 50 γκόμενες και βγάζεις τη μια το θεωρεις επιτυχία αυτο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
7ρι αντρας με λεγειν σορρυ αλλα δεν βγάζει μια γκόμενα στις 50 προσπάθειες
Στο υπογράφω. Όλη μέρα στο τηλέφωνο είναι και στον κόσμο τους.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Σίγουρα υπάρχουν κι αυτοί. Γεγονός αποτελεί όμως ότι κανείς δεν νοιάζεται για μαλάκες η πουτάνες. Όλοι θέλουν να βρουν νορμάλ άτομα όχι για να κάνουν οικογένεια σώνει και καλά αλλά διότι έτσι είναι η φύση μας. Θες και το γαμήσι, θες και την βόλτα σου, θες και την επικοινωνία σου κτλ. Όταν σου χαλάνε την ροή, ρίχνεις βόμβα και φεύγεις.Πολλοί άνδρες είναι μουνόπανα,αγάμητοι,ζηλιάρηδες,μέ full ψυχολογικά προβλήματα!
σέ καμία περίπτωση,δέν φταίνε μόνο οί καργιόλες-ξεκωλιάρες γκόμενες
δέν πάω μακριά,δείτε το στόν περιγυρό σας
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Πιστεύω και τα δύο φύλα ζηλεύουν κάτι που ποτέ δεν κατάλαβα. Προτιμώ το ενδιαφέρον. Γενικώς οι γυναίκες ζηλεύουν γιατί αισθάνονται δεύτερες η τρίτες σε τέτοιες περιπτώσεις κάτι που σημαίνει ότι έχουν κομπλέξ και ανταγωνισμό. Δεν θέλουν να είναι αυτές οκ με τον άνδρα τους αλλά οι άλλες πιο χαμηλά. Οι άνδρες πάλι ζηλεύουν λόγω αξιοπρέπειας. Δηλαδή νοιάζονται να είναι αυτοί ανυπέρβλητα καλύτεροι. Εξαιρούνται οι κομπλεξικοι που τα γάμανε όλα. Πιστεύω ότι η ζήλεια των ανδρών είναι πιο εξηγησιμη αλλά επίσης λάθος. Σε γενικές γραμμές το θέμα είναι να μην ψάχνεις γιατί οποιος ψάχνει, βρίσκει! Ζήσε εκεί ότι καλό σου έρθει και στον πούτσο σου αν πάει στραβά. Σε πειράξει ή όχι, συμβαίνουν αυτά.
Αν πληρώνουν καλά στο σάιτ να γράφω τέτοιες μαλακιες 10-11 ωρες την μερα , ενδιαφέρομαι δεν είναι δύσκολο αλλαγή ονόματος κάθε τόσο.Και θα αποκτήσω μία επιθετική λογοδιάρροια και όλα κομπλέ.Πιστεύω και τα δύο φύλα ζηλεύουν κάτι που ποτέ δεν κατάλαβα. Προτιμώ το ενδιαφέρον. Γενικώς οι γυναίκες ζηλεύουν γιατί αισθάνονται δεύτερες η τρίτες σε τέτοιες περιπτώσεις κάτι που σημαίνει ότι έχουν κομπλέξ και ανταγωνισμό. Δεν θέλουν να είναι αυτές οκ με τον άνδρα τους αλλά οι άλλες πιο χαμηλά. Οι άνδρες πάλι ζηλεύουν λόγω αξιοπρέπειας. Δηλαδή νοιάζονται να είναι αυτοί ανυπέρβλητα καλύτεροι. Εξαιρούνται οι κομπλεξικοι που τα γάμανε όλα. Πιστεύω ότι η ζήλεια των ανδρών είναι πιο εξηγησιμη αλλά επίσης λάθος. Σε γενικές γραμμές το θέμα είναι να μην ψάχνεις γιατί οποιος ψάχνει, βρίσκει! Ζήσε εκεί ότι καλό σου έρθει και στον πούτσο σου αν πάει στραβά. Σε πειράξει ή όχι, συμβαίνουν αυτά.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Οι γυναίκες λόγω μειωμένης σωματικής δύναμης καταφεύγουν σε λεκτική μάχη. Δηλαδή μόλις τσαντιστουν, προσπαθούν να σε μειώσουν. Όμως ούτε αυτό είναι ικανές να κάνουν σωστά. Δεν μπορούν να σε βρίσουν η να κατηγορήσουν ως έχει το πράγμα και βάζουν δικά τους. Κι εδώ υπερτερουμε. Απαντάμε κλάνοντας με ψυχραιμία στα δικά τους ελαττώματα τονίζοντας την μεγάλη διαφορά. Ότι δηλαδή εγώ σου λέω τα πράγματα ως έχουν ενώ εσύ βάζεις σάλτσες. Φυσικά δεν θα βγει κάτι. Τα ίδια θα κάνουν λόγω ότι ειναι ανίκανες για κάτι ισχυρότερο. Απλά τις τσούζει. Μια, δύο, τρεις, στο τέλος ούτε ασχολείσαι, δεν έχει πια γέλιο οπότε φεύγεις. Δεν έχει νόημα.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Γενικώς όταν σας μιλούν γυναίκες, μην δίνετε σημασία στο τι λένε. Το κάνουν για να τους δώσετε σημασία. Ότι να δηλαδή, υπάρχουν ως προσωπικοτητες. Ούτε καν τις απασχολεί η απάντηση σας. Τα έχουμε πει τόσες φορές και τα ξέρετε.
Ευτυχώς υπάρχουν οι γυναίκες και έχεις κάτι να πεις.Κατά τ’άλλα της απαξιώνεις χαχαχαχα.αστα αυτα ο μισθός είναι καλός εδώ σάιτ;Οι γυναίκες λόγω μειωμένης σωματικής δύναμης καταφεύγουν σε λεκτική μάχη. Δηλαδή μόλις τσαντιστουν, προσπαθούν να σε μειώσουν. Όμως ούτε αυτό είναι ικανές να κάνουν σωστά. Δεν μπορούν να σε βρίσουν η να κατηγορήσουν ως έχει το πράγμα και βάζουν δικά τους. Κι εδώ υπερτερουμε. Απαντάμε κλάνοντας με ψυχραιμία στα δικά τους ελαττώματα τονίζοντας την μεγάλη διαφορά. Ότι δηλαδή εγώ σου λέω τα πράγματα ως έχουν ενώ εσύ βάζεις σάλτσες. Φυσικά δεν θα βγει κάτι. Τα ίδια θα κάνουν λόγω ότι ειναι ανίκανες για κάτι ισχυρότερο. Απλά τις τσούζει. Μια, δύο, τρεις, στο τέλος ούτε ασχολείσαι, δεν έχει πια γέλιο οπότε φεύγεις. Δεν έχει νόημα.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Είδατε; Είναι θέμα τεχνικής κατάρτισης.
Σαν σε προπόνηση.
Σαν σε προπόνηση.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Έχω ξαπλώσει τώρα αραχτός και ξεκουράζομαι. Γέρνω στον καναπέ. Κοντεύω να πέσω κάτω. Φοράω μια βερμούδα και είμαι τόσο αραχτός που βαριέμαι να βάλω μέσα το ένα μου αρχίδι που κρέμεται. Κλάνω ανέμελα. Σε λιγο θα βγει το φαγητό. Πρέπει να πάω να κλεισω το μάτι. Και μετά να ξανάρθω εδω στον καναπε. Κάπου εδώ κοντά σίγουρα κάποια βρώμα θα προσπαθεί να διαλέξει την καλύτερη σελφι από καμιά πεντακοσαρια που βγάζει από το πρωί. Τίγκα στο άγχος να βρει να αρέσει. Τι κατάντια Θεε μου!
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Να η αλήθεια των σόσιαλ...
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
lost_in_space
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2023
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
τύπε μου μήπως μπορείς να στείλεις τηλ ή σόσιαλ μήπως την πετύχω πουθενά birmingham και παίξουμε μπαλίτσα?Μια χαρά στερημενη την έκοψα. Βασικά με την παρέα της όπως την είδα παίζει να είμαι και τυχερός εκτός από ικανός. Αμάν θα έκανε να γαμηθεί. Καλά ρε τόσο άχρηστοι ήταν όλοι; Μου έλεγε κιόλας ότι της άρεσε που ήμουν τόσο επιθετικός και στο Μπέρμιγχαμ που ζει, τίποτα δεν την κάνει να νιώθει ένταση. Καταλαβαίνω ότι ψάχνεται. Αυτό καταλαβαίνω. Δεν διακρίνω κάποια πονηριά. Τέλοσπάντων εγώ θα την πάω κάπου να αραξουμε για καφεδάκι και ότι γίνει. Ευελπιστώ να τον πάρει λαρυγγωτα και να έχει θερμή μούνα.
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.852
- Πόντοι
- 3.246
λέει αλήθειες οκ αλλά εγώ της δίνω μερικούς μήνες μέχρι να το ξανανοίξει! οι γυναίκες είναι τέρμα εθισμένες με το ινσταγκραμ δεν είναι εύκολο να το κόψουν για πάντα
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Το αναλύσαμε κι αυτό.Τα πλούσιοπαιδιά γαμανε αυτό είναι σίγουρο, και όχι δεν κάνουν ξεπετες, μόνιμη σχέση έχουν με τις ελλεεινιδες, απλά πληρώνουν τα έξοδα τους.Τουςξεχωρίζεις εύκολα καινούριο αμαξάκι ακριβά ρούχα, ένας χθες στο μολ γύρω στα 25 πλήρωνε τα ρούχα της γκόμενάς του, και δεν φαινότανε πολύ ανχομενος που χαλάει λεφτά για το βρωμομουνο,προφσνως έχει έτοιμα λεφτά και ροκανιζει τη περιουσία του μπαμπακα, αυτοί πάντα θα γαμανε γιατί τα φράγκα παίζουν το νούμερο 1 ρόλο στις ελλεινιδες
Η κρίσιμη ερώτηση είναι
η εξής: θες τέτοια γκόμενα; βρες μια ανάλογα τον μισθό σου και ζήσε κι εσύ σαν υποτακτικός. Όλοι αυτοί είναι τέρμα ναυαγοι. Τι ακριβώς τους προσφέρουν αυτές οι γκόμενες; Τίποτα. Απλά στέκονται πλάι τους με τυπικά γαμήσια. Δεν τους γουστάρουν. Λεφτά θέλουν. Το πιο πιθανό είναι να τον τρώνε κι από αλλού κάτι που σημαίνει ότι είναι πουτάνες. Άρα λοιπόν αφού είναι πουτάνες ναι μεν δεν μας νοιάζει αλλά δεν γίνεται και να τις χρυσωνεις. Θα πηγαίνει με επισκεψουλα!
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Όσοι γαμάνε και πληρώνουν με ράβδους χρυσού τις πατσαβούρες για γαμήσια της πλάκας όπου δεν τους γουστάρουν και δεν νοιάζονται, τους έχω την λύση: ας παρουν εμένα μπάτλερ να τους έχω βασιλιάδες. Όλα στην πένα.
Θα τους κοστιζω κάνα 1500αρι αφού είναι λεφταδες και θα τους πηγαίνω το βράδυ στα μπουρδέλα να γαμάνε δεκάλεπτα και φθηνά
ώστε να βγαίνει
κι εμένα ο μισθός μου. Ίδια γαμήσια είναι κι εκεί. Αν δεν σε γουστάρει το μουνί, θα γαμάς τυπικά λέμε!
Θα τους κοστιζω κάνα 1500αρι αφού είναι λεφταδες και θα τους πηγαίνω το βράδυ στα μπουρδέλα να γαμάνε δεκάλεπτα και φθηνά
ώστε να βγαίνει
κι εμένα ο μισθός μου. Ίδια γαμήσια είναι κι εκεί. Αν δεν σε γουστάρει το μουνί, θα γαμάς τυπικά λέμε!
Aristippos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2011
- Like
- 420
- Πόντοι
- 21
Αμέσως να το χαρακτηρίσεις μίσθαρνο όργανο του σάιτ. Ας πάρουμε αλλά σεναριαΕυτυχώς υπάρχουν οι γυναίκες και έχεις κάτι να πεις.Κατά τ’άλλα της απαξιώνεις χαχαχαχα.αστα αυτα ο μισθός είναι καλός εδώ σάιτ;
Α/ κέρατο
Β/ χυλόπιτα
Γ/ τις ίδιες μαλακιες έλεγε και έξω στο καφενείο και τον μουρλάναν στη φάπα εδώ μαζεύει λαικ από τα αλλά ναυάγια και ξεσαλωνει
Δ/σωστός ο συλλογισμός σου αλλά αυτός εμπίπτει στην κατηγορία ποντια πουτανα.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Ορίστε τον άλλον τον έσπασαν λέει στο ξύλο επειδή λέει είδαν μια τύπισσα και του έστελνε μηνύματα. Πήγαν τώρα οι άλλοι οι κατσαπλιαδες να πουλήσουν μουρη για μια γκόμενα. Αυτή είναι η κοινωνία που ζούμε.