Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 872 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 512 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.973

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι γυναικες απεχθάνονται να μας βλέπουν να ξύνουμε
τ αρχιδια μας. Για αυτό λοιπόν μόλις σας ζαλίσουν, φροντιστε να το κάνετε όταν τις συνοδεύετε. Έχει πολύ γέλιο.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Μάντεψε. Ούτε εγώ παρεκκλινω από τα πιστεύω μου. Για μένα ως παράδειγμα η απάντηση στο ποσό κάνει 1 + 1 είναι 2. Αν θέλουν μάλιστα μπορούν να μου πουν ότι θέλουν καταλήγοντας εκεί
η μπορούν να μου πουν ότι κάνει 2 επειδή κάποιος έφτιαξε έτσι τα νούμερα. Δεν γίνεται όμως ρε μάστορα να πηγαίνουν την συζήτηση σε νύχια, μαλλια ή στην σχέση τους κτλ. Αυτό κάνουν πάντα!
Και βέβαια σε μόνιμη βάση ματαιοδοξουν. Τι να το κάνεις αυτό το σκουπίδι; Ως πότε θα το γαμάς; :2funny:
Δέν θα ήθελα νά τήν γαμώ καθόλου!
πολύ κουραστικές,τίς θεωρώ αυτές τίς γκόμενες

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Θυμίζω ξανα τι είναι το άλφα μέιλ. Όχι δεν είναι ο κουκλος υπερανδρας με τις φοβερές επιτυχίες που νομίζετε αρκετοι. Είναι απλά ένας τύπος που έχει πολλά λεφτά και τις έλκει με αυτα. Δεν υπάρχει δηλαδή ισχυρή εξωτερική εμφάνιση (απλος ανδρας ως προαπαιτουμενο) στην εξίσωση. Προσέξτε όμως. Πρέπει απαραίτητα
και παράλληλα
να μπορεί να τις καθηλώνει. Ενας σκετος πλούσιος δεν είναι άλφα μέιλ αν δεν τις καθηλώνει. Ούτε εγώ είμαι άλφα μέιλ αφού δεν είμαι πλούσιος. Ούτε οι περισσότεροι είμαστε άλφα μέιλ. Άλφα μέιλ βασικά είσαι αν είσαι για τον εαυτό σου. Καμία γυναίκα δεν ανέχεται το άλφα μέιλ. Μπορεί να γαμηθεί μαζί του η να περάσει λίγο καλά αλλά θα την κάνει γιογιό και θα φύγει διωγμένη η μόνη της για να βρει κάποιον μαλθακό τύπο να τον στύψει ζώντας μαζί του, όσο θα γυρίζει εδώ κι εκεί να πηδιεται και με άλφα μέιλ όταν βρισκει. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι περισσότεροι από εμάς στην καλυτερότερη περίπτωση είμαστε μπεταδες που λόγω εκπαίδευσης και τριβής πλασαριζομαστε ως άλφα μέιλ μέχρι να μας πάρουν πρέφα οι γκόμενες. Είμαστε ιδιοι η και καλύτεροι ψεύτες απο αυτές. Με ψέμματα πάνε να κερδισουν οπότε ψέμματα θα λάβουν. Απλό κι αυτό. :rockon: Ααααααν βρείτε καμια νορμαλ στον σύγχρονο γυναικοκεντρισμό, απλά έτυχε!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.923
Πόντοι
3.656
Θυμίζω ξανα τι είναι το άλφα μέιλ. Όχι δεν είναι ο κουκλος υπερανδρας με τις φοβερές επιτυχίες που νομίζετε αρκετοι. Είναι απλά ένας τύπος που έχει πολλά λεφτά και τις έλκει με αυτα. Δεν υπάρχει δηλαδή ισχυρή εξωτερική εμφάνιση (απλος ανδρας ως προαπαιτουμενο) στην εξίσωση. Προσέξτε όμως. Πρέπει απαραίτητα
και παράλληλα
να μπορεί να τις καθηλώνει. Ενας σκετος πλούσιος δεν είναι άλφα μέιλ αν δεν τις καθηλώνει. Ούτε εγώ είμαι άλφα μέιλ αφού δεν είμαι πλούσιος. Ούτε οι περισσότεροι είμαστε άλφα μέιλ. Άλφα μέιλ βασικά είσαι αν είσαι για τον εαυτό σου. Καμία γυναίκα δεν ανέχεται το άλφα μέιλ. Μπορεί να γαμηθεί μαζί του η να περάσει λίγο καλά αλλά θα την κάνει γιογιό και θα φύγει διωγμένη η μόνη της για να βρει κάποιον μαλθακό τύπο να τον στύψει ζώντας μαζί του, όσο θα γυρίζει εδώ κι εκεί να πηδιεται και με άλφα μέιλ όταν βρισκει. :2funny:

Αλφα males είναι πρωτίστως αυτοί που προκαλούν φόβο στους γύρω τους και οι γυναίκες καυλώνουν μαζί τους ενστικτωδώς,όπως πχ οι λέαινες με τα λιοντάρια.Δεν έχει σχέση με λεφτά.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Μάγκες η εμφάνιση δεν μετράει όσο νομίζετε. Εγώ ας πούμε είμαι κλασικό 7αρακι μουρη-σωμα. Σώμα μάλιστα θα έλεγα 8 αλλά το στρογγυλοποιω στο 7. Λέγειν έχω, τρόπο έχω, όλα τα έχω αλλά πλούσιος δεν είμαι και το κυριότερο δεν κερνάω σαν μαλάκας αβέρτα. Αν τα πράγματα ήταν νορμάλ λοιπόν θα έπρεπε να βγάζω 1 στις 5 γκόμενες για πλάκα. Όλως περιέργως βγάζω 1 στις 50 (plus). Έστω με καμάκι που εκ φύσεως έχει αισχος στατιστική. Τα συμπεράσματα δικα σας... :2funny:
ε θα πρέπει να πετάς χοντρα βατράχια ...με το συμπαθειο

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.848
Πόντοι
216
Δεν έχουν και πρωτοτυπία να πεις ότι κάτι έχει ενδιαφέρον. Όλο τις ίδιες μαλακίες λένε συνεχεια. Πιστεύω ότι το μεγαλύτερο και άλυτο πρόβλημα της γυναίκας που μου σπάει τα νεύρα είναι η ματαιοδοξία της. Όλα τα άλλα παλεύονται η τουλάχιστον είναι ανεκτά έως ένα βαθμό.
Εντελώς όμως! Σπανίζουν ΤΟΣΟ πολύ οι γυναίκες με προσωπικότητα και δυναμική στην Ελλάδα, λόγω της χωριάτικης κουλτούρας μας. Γνωρίζεις ξένες και βλέπεις σχετικά συχνά να χει κάτι ενδιαφέρον να σου πει η άλλη, να μοιράζεται σκέψεις, στοχασμούς κλπ. Εδώ ακούς τις δικές μας να μιλάνε μεταξύ τους, και σου ρχεται να λοβοτομηθείς με το μαχαιράκι του βουτύρου χωρίς δεύτερη σκέψη!
Η θεία Κούλα και Σούλα διαιωνίζονται στις επόμενες γενιές.....
Οι περισσότεροι από εμάς στην καλυτερότερη περίπτωση είμαστε μπεταδες που λόγω εκπαίδευσης και τριβής πλασαριζομαστε ως άλφα μέιλ μέχρι να μας πάρουν πρέφα οι γκόμενες. Είμαστε ιδιοι η και καλύτεροι ψεύτες απο αυτές. Με ψέμματα πάνε να κερδισουν οπότε ψέμματα θα λάβουν. Απλό κι αυτό. :rockon: Ααααααν βρείτε καμια νορμαλ στον σύγχρονο γυναικοκεντρισμό, απλά έτυχε!
Εννοείται πως προκειμένου να γαμήσουμε, εκπαιδευτήκαμε στο ψέμα, την κοροιδία και την απατεωνιά! Είμαστε όλοι διεφθαρμένοι, και ηθικά χρεωκοπημένοι, αλλά παρόλα αυτά επιμένουμε να πουλάμε πως έχουμε 'αξίες'....
και παράλληλα
Πολύ σωστά: τον 'άλφα μέιλ' τον γουστάρει η γυναίκα να του προσφέρει το λουλουδάκι της, ίσα και μόνο για να λάβει την ζωτικής σημασίας επιβεβαίωση που μονίμως αποζητά! Όταν είναι πιο μικρές και άβγαλτες, ό 'άλφα μέιλ' αποτελεί και την απόλυτη πρόκληση για αυτές, να τον 'μαζέψουν' και να τον ΄'κάνουν άνθρωπο' μιμούμενες τις ιστορίες των 'καταφερτζούδων' μανάδων τους......ώσπου να πάρουν ένα αρχίδι και μισό, να λιώσουν στην ανασφάλεια επειδή έχουν σχέση με άνδρα που είναι παίχτης και μετράει, και εν τέλει καταλήγουν με κάτι κακομοίρηδες μαμούχαλους για να τους έχουν του χεριού τους.....και μετά χτυπάνε καμμιά αρπαχτή σα δέσουν τον γάιδαρό τους....

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
ακου τυπε...αν ειναι ετσι οπως τα λες και εισαι ετσι οπως λες,τοτε 2 ειναι τα τινα.Η θα πετάξεις καμια χοντραδα πανω στο λεγειν σου,που καλο ειναι να εχεις λεγειν αλλα με μετρο,δηλ οχι και πολλες κουβέντες,η θα πρεπει να κανεις μια δουλεια που μάλλον την ακουνε οι γυναίκες και βγάζουν καντιλες

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αλφα males είναι πρωτίστως αυτοί που προκαλούν φόβο στους γύρω τους και οι γυναίκες καυλώνουν μαζί τους ενστικτωδώς,όπως πχ οι λέαινες με τα λιοντάρια.Δεν έχει σχέση με λεφτά.
Σιγά μην είναι και βαρυποινιτες. Όπως στα γράφω συμβαίνει. Παρατήρησε το μόνος σου. Λεφτά και καθηλωμα. Την ελκει και την πετά.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
ε θα πρέπει να πετάς χοντρα βατράχια ...με το συμπαθειο
Το ζωντανό καμάκι αυτή την στατιστική έχει. Δεν έχει να κάνει με βατράχια αλλά με ότι αμύνονται όταν πας ξαφνικά. Αυτά είναι τα νούμερα πάνω κάτω. Για άλλου είδους καμακι πιο ήρεμο, μπορείς να πας μέσω σόσιαλ όπου θα συναντήσεις π.χ 20 σε περίπου 5 χρόνια διαρκούς ενασχολησης (αν κιόλας) όταν εγώ θα συναντήσω 20 σε μια μέρα. :2funny:
Στο ζωντανό καταργείς την προσμονή συνάντησης και πας κατευθείαν στο αποτέλεσμα. Στο σόσιαλ θα έρθουν αν και μόνο όταν θέλουν οι ίδιες. Δηλαδή εξαρτάσαι!!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
ακου τυπε...αν ειναι ετσι οπως τα λες και εισαι ετσι οπως λες,τοτε 2 ειναι τα τινα.Η θα πετάξεις καμια χοντραδα πανω στο λεγειν σου,που καλο ειναι να εχεις λεγειν αλλα με μετρο,δηλ οχι και πολλες κουβέντες,η θα πρεπει να κανεις μια δουλεια που μάλλον την ακουνε οι γυναίκες και βγάζουν καντιλες
Είναι ακριβώς έτσι όπως τα λέω και δεν τίθεται θέμα του αν είμαι έτσι όπως λεω διότι δεν είμαι κάτι το ιδιαίτερο. Πάω αυτοσχεδιάζοντας και βασίζομαι στις πιθανότητες. Το βασικότερο όλων: δεν με νοιάζει η γνώμη των γυναικων. Ότι και να μου πουν, πέρα βρέχει. Εγώ για να πάρω στα σοβαρά γυναίκα πρέπει να της έχει βγει η γλώσσα στο πάτωμα. Δεν πείθομαι με λόγια.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
γ

γενικα γαμανε οι πλουσιοι,και στο μολ να πας μια βολτα,εχει πιπινια με πλουσιους να τους ψωνιζουν ρουχα,οχι απαραιτητα γεροι,αλλα σθνηθως με τζιπ και φραγκα μπαμπατους ξεχωριζεις γιατι εχουν φλωρικο υφος αριστειας,αλλα γκομενες γαμανε καλα κομματια οι πουστηδες..
Aυτα τα γαμήσια είναι επιπέδου Φυλής. Δηλαδή της πλάκας τυπικά. Τα έχουμε πει εκατό φορές. Αν η άλλη σε βλέπει σαν κουμπαρά, θα τρως ξεπέτα. Μόνο αν σε γουστάρει, περνάς αρχοντικά. Αυτά είναι αμοιβαία. Ισχύει το τι θες στην ζωή. Εγώ ξέρω άνθρωπο που πάει για ψώνια όποια βρει (έτσι μόνο βρίσκει) ίσα για να ζει μια παραμύθα. Να δείχνεται. Τις τραπεζωνει κιόλας σε μεγάλα μαγαζιά και μετά βάζει φωτογραφίες στο μπουρδέλο προφίλ του για να χαίρεται. Μια φορά έστω μια γκόμενα δεν έχει βγάλει κανονικά. Τον έχω σιχαθεί. Εβγαινε έξω και κερνούσε με βομβαρδισμό οποια του γυάλιζε και τον κορόιδευαν. Νομίζεις ότι γαμούσε πάντα; Μια έβρισκε, την πλήρωνε και έτρεχε σαν μαλάκας. Κάτι τέτοιοι έχουν φάει μπαν από την ζωη. :2funny:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.550
Πόντοι
4.615
Αυτό ακριβώς. Γενικότερα θεωρώ πως τα ''λεφτά'' στη χώρα του Καραγκιόζη δεν είναι τόσο σημαντικό κριτήριο για τις γυναίκες όταν θέλουν να πηδηχτούν. Ναι, υπάρχει μία μερίδα γυναικών που έχει αυτό ως το μόνο κριτήριο, αλλά κοιτάζοντας γύρω μου βλέπω εδώ και χρόνια πραγματικά καλά τεμάχια τα οποία πηδιούνται με ψωμοζήτουλες. Όταν μεγαλώσουν όλες αυτές και φάνε την παπάρα, αρχίζουν και εκτιμούν την αξία του χρήματος.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αυτό ακριβώς. Γενικότερα θεωρώ πως τα ''λεφτά'' στη χώρα του Καραγκιόζη δεν είναι τόσο σημαντικό κριτήριο για τις γυναίκες όταν θέλουν να πηδηχτούν. Ναι, υπάρχει μία μερίδα γυναικών που έχει αυτό ως το μόνο κριτήριο, αλλά κοιτάζοντας γύρω μου βλέπω εδώ και χρόνια πραγματικά καλά τεμάχια τα οποία πηδιούνται με ψωμοζήτουλες. Όταν μεγαλώσουν όλες αυτές και φάνε την παπάρα, αρχίζουν και εκτιμούν την αξία του χρήματος.
Άλλο αυτό που λες και ισχύει, άλλο αυτό που είπε ο σαμπ ζερο κι άλλο τι είναι άλφα μέιλ.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Κάτι σημαντικό. Οι γυναίκες δεν θέλουν με τίποτα να διακρίνουν άβολες συμπεριφορές ή ανυπακοή. Για αυτό και αντιδρούν προσπαθώντας να δημιουργήσουν τύψεις σε οποιονδήποτε φέρεται έτσι με το να τον χαρακτηρίζουν όπως τις βολεύει. Αγνοήστε τες. Κάντε ότι γουστάρετε.
Μην απολογείστε.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.083
Πόντοι
9.297
Μια που το ανεφερες,πως κρινεις την σχεση Γκιμλι-Λεγκολας?Λες να υπηρχαν καποια μηνυματα απο την λοατκι κοινοτητα?:confused::confused::confused:
To ίδιο ισχύει και για τον Πάτρικ με τον Μπομπ Σφουγγαράκη;Ποιες καργιολες παρεξηγούν την ανδρική φιλια;

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
Δηλαδή με καθεστώς όπου δεν υπάρχουν ατομικές ελευθερίες,δεν τολμάς να εκφράσεις την αντίδραση σου σε οτιδήποτε και αποκομμενος από τον υπόλοιπο κόσμο.

Τι καιρό κάνει στον πλανήτη σου;
στον κοσμο που δεν θα λειτουργει με βαση τον ψευτοκανονα της προσφορας και της ζητησης σας νοικοκυραιε παντοφλακια:rockon::rockon::rockon::rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ρε μάγκες μην τρώγεστε μεταξύ σας. Η αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες ζουν ανάμεσα μας επειδή έτυχε να κατοικούν στον πλανήτη. Και μόνο το γεγονός ότι με άγραφο κανόνα για τον άνδρα υπάρχει το "πρέπει" ενώ για την γυναίκα το "δεν πειράζει" δείχνει την κατάντια της κατάστασης.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Είναι ακριβώς έτσι όπως τα λέω και δεν τίθεται θέμα του αν είμαι έτσι όπως λεω διότι δεν είμαι κάτι το ιδιαίτερο. Πάω αυτοσχεδιάζοντας και βασίζομαι στις πιθανότητες. Το βασικότερο όλων: δεν με νοιάζει η γνώμη των γυναικων. Ότι και να μου πουν, πέρα βρέχει. Εγώ για να πάρω στα σοβαρά γυναίκα πρέπει να της έχει βγει η γλώσσα στο πάτωμα. Δεν πείθομαι με λόγια.
ναι συμωνοι οκ....αν ομως μιλας σε 50 γκόμενες και βγάζεις τη μια το θεωρεις επιτυχία αυτο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

7ρι αντρας με λεγειν σορρυ αλλα δεν βγάζει μια γκόμενα στις 50 προσπάθειες

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αν θέλετε να καταλάβετε χωρίς κοπο και εύκολα χωρίς βάθη και ιστορίες να κουράζεστε για το τι σημαίνει γυναίκα και χωρίς να ασχοληθείτε σαν τον κομπλεξικο Φρόιντ που έφαγε την ζωή του χωρίς λόγο, σας έχω πει τι θα κάνετε. Θα πηδάτε όσες πηδάτε και θα έχετε φίλες κάποιες που δεν θα υπαρχει ερωτικη έλξη ανάμεσα σας. Αυτές θα σας πουν αλήθειες. Εγώ από κάτι τετοιες έμαθα το πιο σημαντικό. Θες να έχεις γυναίκα; Δεν θα έχεις δίκιο. Θες να έχεις δίκιο; Δεν θα έχεις γυναίκα. :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom