Δεν έχουν και πρωτοτυπία να πεις ότι κάτι έχει ενδιαφέρον. Όλο τις ίδιες μαλακίες λένε συνεχεια. Πιστεύω ότι το μεγαλύτερο και άλυτο πρόβλημα της γυναίκας που μου σπάει τα νεύρα είναι η ματαιοδοξία της. Όλα τα άλλα παλεύονται η τουλάχιστον είναι ανεκτά έως ένα βαθμό.
Εντελώς όμως! Σπανίζουν ΤΟΣΟ πολύ οι γυναίκες με προσωπικότητα και δυναμική στην Ελλάδα, λόγω της χωριάτικης κουλτούρας μας. Γνωρίζεις ξένες και βλέπεις σχετικά συχνά να χει κάτι ενδιαφέρον να σου πει η άλλη, να μοιράζεται σκέψεις, στοχασμούς κλπ. Εδώ ακούς τις δικές μας να μιλάνε μεταξύ τους, και σου ρχεται να λοβοτομηθείς με το μαχαιράκι του βουτύρου χωρίς δεύτερη σκέψη!
Η θεία Κούλα και Σούλα διαιωνίζονται στις επόμενες γενιές.....
Οι περισσότεροι από εμάς στην καλυτερότερη περίπτωση είμαστε μπεταδες που λόγω εκπαίδευσης και τριβής πλασαριζομαστε ως άλφα μέιλ μέχρι να μας πάρουν πρέφα οι γκόμενες. Είμαστε ιδιοι η και καλύτεροι ψεύτες απο αυτές. Με ψέμματα πάνε να κερδισουν οπότε ψέμματα θα λάβουν. Απλό κι αυτό.
Ααααααν βρείτε καμια νορμαλ στον σύγχρονο γυναικοκεντρισμό, απλά έτυχε!
Εννοείται πως προκειμένου να γαμήσουμε, εκπαιδευτήκαμε στο ψέμα, την κοροιδία και την απατεωνιά! Είμαστε όλοι διεφθαρμένοι, και ηθικά χρεωκοπημένοι, αλλά παρόλα αυτά επιμένουμε να πουλάμε πως έχουμε 'αξίες'....
Θυμίζω ξανα τι είναι το άλφα μέιλ. Όχι δεν είναι ο κουκλος υπερανδρας με τις φοβερές επιτυχίες που νομίζετε αρκετοι. Είναι απλά ένας τύπος που έχει πολλά λεφτά και τις έλκει με αυτα. Δεν υπάρχει δηλαδή ισχυρή εξωτερική εμφάνιση (απλος ανδρας ως προαπαιτουμενο) στην εξίσωση. Προσέξτε όμως. Πρέπει απαραίτητα
και παράλληλα
να μπορεί να τις καθηλώνει. Ενας σκετος πλούσιος δεν είναι άλφα μέιλ αν δεν τις καθηλώνει. Ούτε εγώ είμαι άλφα μέιλ αφού δεν είμαι πλούσιος. Ούτε οι περισσότεροι είμαστε άλφα μέιλ. Άλφα μέιλ βασικά είσαι αν είσαι για τον εαυτό σου. Καμία γυναίκα δεν ανέχεται το άλφα μέιλ. Μπορεί να γαμηθεί μαζί του η να περάσει λίγο καλά αλλά θα την κάνει γιογιό και θα φύγει διωγμένη η μόνη της για να βρει κάποιον μαλθακό τύπο να τον στύψει ζώντας μαζί του, όσο θα γυρίζει εδώ κι εκεί να πηδιεται και με άλφα μέιλ όταν βρισκει.
Πολύ σωστά: τον 'άλφα μέιλ' τον γουστάρει η γυναίκα να του προσφέρει το λουλουδάκι της, ίσα και μόνο για να λάβει την ζωτικής σημασίας επιβεβαίωση που μονίμως αποζητά! Όταν είναι πιο μικρές και άβγαλτες, ό 'άλφα μέιλ' αποτελεί και την απόλυτη πρόκληση για αυτές, να τον 'μαζέψουν' και να τον ΄'κάνουν άνθρωπο' μιμούμενες τις ιστορίες των 'καταφερτζούδων' μανάδων τους......ώσπου να πάρουν ένα αρχίδι και μισό, να λιώσουν στην ανασφάλεια επειδή έχουν σχέση με άνδρα που είναι παίχτης και μετράει, και εν τέλει καταλήγουν με κάτι κακομοίρηδες μαμούχαλους για να τους έχουν του χεριού τους.....και μετά χτυπάνε καμμιά αρπαχτή σα δέσουν τον γάιδαρό τους....