Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.264
- Πόντοι
- 3.656
Δεν ισχύει.
Όλες ξεροχύνανε για Μπράντ.
Όλες
Ίσως ξεροχύναν οι τότε έφηβες.Επειδή τον βλέπαν ξανθούλη,γλυκούλη κλπ
Μεγαλύτερες δύσκολο
Δεν ισχύει.
Όλες ξεροχύνανε για Μπράντ.
Όλες
Όλες.Ίσως ξεροχύναν οι τότε έφηβες.Επειδή τον βλέπαν ξανθούλη,γλυκούλη κλπ
Μεγαλύτερες δύσκολο
Συμφωνω ο δημόσιος είναι Τριςκαλυερος από τον ιδιωτικό λόγω μονιμότητας και λόγω ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι ξινουν τα αρχιδια τους ενώ οι ιδιωτικοί υπάλληλοι ούτε μονιμότητα έχουν και τους βγαίνει και ο κωλος στη δουλειά ενώ οι άλλοι χαβαλε κάνουν.Και πάλι,είναι πολύ καλύτερα απ'τον ιδιωτικό
Οι σημερινές γκόμενες ξεροχυνουν με τα λεφτά.Εγω όσους έχω δει έξω να έχουν γκόμενα έχουν όλοι αμάξι ή μηχανή σκέψου οπότε πάνε οι παλιές εποχές που κοίταγαν εμφάνηση οι γκόμενες πλέον κοιτάνε να περνάνε καλά αμαξάκι μηχανή εστιατόρια μπαρ διακοπές.Οσοι δε έχουν αμάξι ή μηχανή και είναι ακόμα σε άλλη φάση δλδ σπουδάζουν ή κάνουν μια δουλειά του κώλου και είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας αυτοί όχι δε έχουν γκόμενα.Γκομενα αγόρια σε ηλικία 20-25 έχουν όσοι έχουν τα λεφτά του μπαμπά και το παίζουν ιστορία γιατι να έχουν μια σταθερή δουλειά στα 20-26 αδύνατον ή οι 30 αρηδες που έχουν βρει μια σταθερή δουλειά από 1000 ευρώ και πάνω.Ίσως ξεροχύναν οι τότε έφηβες.Επειδή τον βλέπαν ξανθούλη,γλυκούλη κλπ
Μεγαλύτερες δύσκολο
Αφού κανένας μας δεν έχει λεφτά, πού στο καλό τα βλέπουν τα λεφτά και ξεροχύνουν ?Οι σημερινές γκόμενες ξεροχυνουν με τα λεφτά.
Δε είπα λεφτά εκατομμύρια είπα ο άλλος να παίρνει ένα χιλιάρικο το μήνα ας πούμε στα 30 του ή αν είναι 20-25 να έχει ο πατέρας του κάποια λεφτά και να του δίνει του γιου χαρτζηλικι το μήνα 500 ευρώ ώστε να μπορεί να πήγαινει μια γκόμενα από εδώ και από εκεί,εγώ όσους 25 αρηδες έχω δει με γκόμενα έχουν όλοι αμάξι ή μηχανή άστα οι γκόμενες θέλουν λουσα και επειδή τα εκατομμύρια δε μπορούν να τα βρουν συμβιβάζονται απλά με 1000 ευρώ μισθό στον άντρα ή να του δίνει ο μπαμπάς του Πιτσιρικά 20-25 κανονικο μισθό ως χαρτζηλικι.Αφού κανένας μας δεν έχει λεφτά, πού στο καλό τα βλέπουν τα λεφτά και ξεροχύνουν ?
Ε, 1000 όλοι βγάζουμε. Εγώ τώρα περιμένω απάντηση από καινούργια δουλειά για 1200 (στην εστίαση).Δε είπα λεφτά εκατομμύρια είπα ο άλλος να παίρνει ένα χιλιάρικο το μήνα ας πούμε στα 30 του ή αν είναι 20-25 να έχει ο πατέρας του κάποια λεφτά και να του δίνει του γιου χαρτζηλικι το μήνα 500 ευρώ ώστε να μπορεί να πήγαινει μια γκόμενα από εδώ και από εκεί,εγώ όσους 25 αρηδες έχω δει με γκόμενα έχουν όλοι αμάξι ή μηχανή άστα οι γκόμενες θέλουν λουσα και επειδή τα εκατομμύρια δε μπορούν να τα βρουν συμβιβάζονται απλά με 1000 ευρώ μισθό στον άντρα ή να του δίνει ο μπαμπάς του Πιτσιρικά 20-25 κανονικο μισθό ως χαρτζηλικι.
Κοίταξε να δεις, πλέον είναι πολύ εύκολο να βρεις ένα αυτοκίνητο και ένα αμάξι με 500 ευρώ, αυτό δε συνεπάγεται ότι έχει χρήματα ο άλλος, ας χαμηλώσουμε λίγο τα στάνταρ μας.Δε είπα λεφτά εκατομμύρια είπα ο άλλος να παίρνει ένα χιλιάρικο το μήνα ας πούμε στα 30 του ή αν είναι 20-25 να έχει ο πατέρας του κάποια λεφτά και να του δίνει του γιου χαρτζηλικι το μήνα 500 ευρώ ώστε να μπορεί να πήγαινει μια γκόμενα από εδώ και από εκεί,εγώ όσους 25 αρηδες έχω δει με γκόμενα έχουν όλοι αμάξι ή μηχανή άστα οι γκόμενες θέλουν λουσα και επειδή τα εκατομμύρια δε μπορούν να τα βρουν συμβιβάζονται απλά με 1000 ευρώ μισθό στον άντρα ή να του δίνει ο μπαμπάς του Πιτσιρικά 20-25 κανονικο μισθό ως χαρτζηλικι.
Ενώ ο Αργύρος που έχει μαύρα μαλλιά και μούσια ειναι άντρας πιστεύεις?πιο μεγαλος Φλώρος πεθαίνεις.Λενε ότι είναι και μπάι καταρχήν ελάχιστες φορές έχει ενφανηστει με γυναίκα.Μα ο Μπραντ Πιτ δεν θα έρθει να τραγουδήσει κάπου κοντά τους...τι να τον κάνουν αυτόν;
Εντάξει τότε με 1000 κάτι μπορείς να βρεις και όχι δε βγάζουν όλοι 1000 οι πιο πολλοί 600-700 ευρώ βγάζουν.Ε, 1000 όλοι βγάζουμε. Εγώ τώρα περιμένω απάντηση από καινούργια δουλειά για 1200 (στην εστίαση).
Αυτό λέω οι γκόμενες δε ζητάνε φραγκατο φουλ ζητάνε όμως ο άλλος να έχει το τρόπο του δλδ να έχει αμάξι να έχει μηχανή και να τη πηγαίνει σε εστιατόρια μπαρ και διακοπές.Κοίταξε να δεις, πλέον είναι πολύ εύκολο να βρεις ένα αυτοκίνητο και ένα αμάξι με 500 ευρώ, αυτό δε συνεπάγεται ότι έχει χρήματα ο άλλος, ας χαμηλώσουμε λίγο τα στάνταρ μας.
Όποιος βγάζει 600-700, να πιάσει δουλειά στην εστίαση, μάγειρας, τεχνίτης φούρναρης κλπ. Έχει καλά λεφτά και θα σωθεί. Αυτό έκανα και εγώ.Εντάξει τότε με 1000 κάτι μπορείς να βρεις και όχι δε βγάζουν όλοι 1000 οι πιο πολλοί 600-700 ευρώ βγάζουν.
Έχει μια λογική αυτό που λες.Όποιος βγάζει 600-700, να πιάσει δουλειά στην εστίαση, μάγειρας, τεχνίτης φούρναρης κλπ. Έχει καλά λεφτά και θα σωθεί. Αυτό έκανα και εγώ.
παίρνουν καλους μισθούς οι ανειδίκευτοι στην εστίαση? αυτά που περιγράφεις είναι επαγγέλματα που έχουν δεξιότηταΌποιος βγάζει 600-700, να πιάσει δουλειά στην εστίαση, μάγειρας, τεχνίτης φούρναρης κλπ. Έχει καλά λεφτά και θα σωθεί. Αυτό έκανα και εγώ.
Και έχει και μουνάκια πολλά!Έχει μια λογική αυτό που λες.
Μαθαίνεις αν έχεις θέληση. Αφού έμαθα εγώ, όλοι μπορούν να μάθουν!παίρνουν καλους μισθούς οι ανειδίκευτοι στην εστίαση? αυτά που περιγράφεις είναι επαγγέλματα που έχουν δεξιότητα
καλό αυτό, νόμιζα στην εστίαση οι ανειδίκευτοι είναι με μισθούς πειναςΚαι έχει και μουνάκια πολλά!
Μαθαίνεις αν έχεις θέληση. Αφού έμαθα εγώ, όλοι μπορούν να μάθουν!
Ναι αν είσαι βοηθός σερβιτόρου όπως ήμουν εγώ πολλά χρόνια, ναι οι μισθοί δεν είναι καλοί. Αλλά είναι όμως καλύτεροι από άλλες δουλειές, π.χ. πωλητής σε κατάστημα!καλό αυτό, νόμιζα στην εστίαση οι ανειδίκευτοι είναι με μισθούς πεινας
1.000 € δεν βγάζουν όλοι.Η εστίαση έχει μεγαλύτερα περιθώρια για καλύτερους μισθούς όπως και ο τουρισμός...όμως αν νομίζεις ότι αυτοί οι μισθοί είναι κανόνας μάλλον ζεις ακόμα στις καλές προμνημονιακες μέρες.Ε, 1000 όλοι βγάζουμε. Εγώ τώρα περιμένω απάντηση από καινούργια δουλειά για 1200 (στην εστίαση).
Αυτό που λες ισχυει σε κάθε δουλειά ιδ.τομεα.Επίσης, στην εστίαση, το μυστικό ειναι όταν σου λένε για υπερωρίες λες ναι και βγάζεις τον σκασμό!
Η διαφορά που θα δεις στα λεφτά τέλος του μήνα είναι η μέρα με τη νύχτα!
Φυσικά και υπάρχουν περιθώρια. Ξέρω κι εγώ, έχω δουλέψει και με 400.1.000 € δεν βγάζουν όλοι.Η εστίαση έχει μεγαλύτερα περιθώρια για καλύτερους μισθούς όπως και ο τουρισμός...όμως αν νομίζεις ότι αυτοί οι μισθοί είναι κανόνας μάλλον ζεις ακόμα στις καλές προμνημονιακες μέρες.
Εγω πιστευω πως οι ελληνιδες δεν έχουν γούστο, σπάνια να ακούσω απο μια γυναίκα να πει ωραιος άντρας ο τάδε.
Δεν τις νοιάζει η εξωτερική εμφάνιση τόσο