απο αυτα που ειπα αυτα καταλαβες?Τύπε, μάλλον είσαι αριστερούλης , έφαγες προπαγάνδα υπέρ της λίγδας , ροκ , μπάφου κτλ .
Οι γκόμενες, που δεν είναι παρακατιανές, δεν γουστάρουν τέτοιους ξεφτίλες.
Εκτός κι είναι εξαρχειο-γκόμενα, λάσπη δηλαδή.
Θέλει βαρβατίλα, όχι γκρίνια, προσεγμένο στυλ , κρυμμένη χυδαιότητα . Να μη δείχνεις γύφτος
αλλά να ξέρει ότι μόλις μπει σε δωμάτιο μαζί σου, δεν πάει να είναι στην αράχωβα, στο ζερμάτ, στις σέρρςες, στη λούτσα , στο παρίσι , στην καλιφόρνια, στο κιλκίες, στο πάπιγκο .... θα πρέπει να έχει πλυμμένο τον κώλο της , γιατί αν σε μερεντιάσει , θα φάει μπινελίκι και θα τα καθαρίσει με τη γλώσσα.
Να είσαι πορνοσταρικός τύπος, σαν το δάσκαλο κριστώφ !!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.051
- Πόντοι
- 3.656
απο αυτα που ειπα αυτα καταλαβες?
Από αυτά που είπες, το τραγικό είναι ότι λες ότι είσαι 23 ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ.
Τα υπόλοιπα είναι άνευ σημασίας.
Εγώ αν ήμουν ξανά 23, θα πέθαινα στα 28 μαζί με τους φίλους μου.
Θα είχα τόσα μουνέτα , που θα γάμαγε όλη η παρέα με το δικό μου καμάκι,
αλλά θα παθαίναμε καρδιολγικά. Πάνω από 20 χυσίματα τη μέρα.
Πληγωμένοι , επειδή δεν τους έκατσε μία βλαχάρα και τα αρχίδια μου.
αυτος ειναι ο καπιταλισμοςΚαι να κοιμασε φορτηγο, μη νοικιασεις καμια τρυπα για 1500 νταλλαρς για να ταιζεις ιδιοκτητες
καλα χαλαρωσε αμα ησουν τετοιος καταφερτζης δε θα ησουν εδω ποτε πρωτον και δευτερον εγω μπορει να μη παιζω με γκομενες αλλα παω φουλ σε μπουρδελαΑπό αυτά που είπες, το τραγικό είναι ότι λες ότι είσαι 23 ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ.
Τα υπόλοιπα είναι άνευ σημασίας.
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.051
- Πόντοι
- 3.656
emperor13 ..
ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ;;;;;
ειπες αρκετα σωστα στον Δασκαλο αγαπητε Ζελικο ωφειλω να το ομολογησω,αλλα και εσυ ωφειλεις να αποδεχτεις την κοινωνιολογικη του αναλυσηemperor13 ..
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.051
- Πόντοι
- 3.656
Ρε τρόμπα .... δεν παίζεις με γκόμενες στα 23 ;;;;;;;;;;;;;;εγω μπορει να μη παιζω με γκομενες αλλα παω φουλ σε μπουρδελα
Μπουρδέλα και πουτάνες γάμα όσο θέλεις. Καλά κάνεις. ΕΙΠΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΜΗ ΓΑΜΑΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ;;;
Αλλά ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ.
Και στα αρχίδια σου για το αποτέλεσμα !
συμφωνω σε ολα οσα ολες,ο σαμπ δε ειναι φτιαγμενος 40αρης οπως ειπες αμα εχει τα βασικα μονο,γενικα εχεις δικιο στα 40 κανεις δε πρεπει να ειναι ανεργος,πρεπει να εχει μια οποιαδηποτε δουλεια και φυσικα να μενει μονος οχι με γονεις,αμα ενας 40αρης δε εχει αυτα τα 3 δε προκειται να βρει γκομενα,αλλα διαφωνω σε ενα μονο αυτο που ειπες οσοι ειναι αφραγκοι,αγαμητοι,ανεργοι θα μεινουν ετσι για δεκαετιες,ενταξει στο γαμησι μπορουν να γαμανε σε μπουρδελα και να μην εχουν το τιτλο του αγαμητου,τωρα για τη ανεργια αμα αναζητησεις μια δουλεια του κωλου και δε εχεις στανταρ κατι θα βρεις δε θα μεινεις και για δεκαετιες ετσι.Ποσο φτιαγμενος να ειναι μετα απο 15 χρονια κρισης και μαλιστα Θεσσαλονικη με την τοση ανεργια, τους χαμηλους μισθους αλλα και το αυξημενο κοστος ζωης λογω φοιτητων;
Ειναι ζητημα αν εχει τα βασικα που ζητανε οι γκομενες απο εναν 40ρη, δηλαδη δουλεια (οποιαδηποτε), αυτοκινητο και να μενει μονος
Αν του λειπει κατι απο αυτα, με τι κουραγιο να την πεσει σε γκομενες;
Να ρθει η αλλη να την...κερασεις πασατεμπο στα παγκακια κατω απο το Λευκο Πυργο;
Οταν ειμασταν φοιτητες, εβγαλε ενας γνωστος γκομενα ενα ωραιο μουνι, αλλα αυτος ηταν αφραγκος και χωρις αμαξι (σχεδον κανενας δεν ειχε τοτε). Αφου την κερασε μια μπυρα παραλιακη και του τελειωσαν τα λεφτα, της λεει παμε μια βολτα στην παραλια; (δεν ειχε και αλλες επιλογες) και την πηγε σχεδον μεχρι Νεα Κρηνη και πισω με τα ποδια και η γκομενα φορουσε ψηλοτακουνα
Ητανε το μοναδικο και τελευταιο τους ραντεβου
Κακα τα ψεμματα, μετα απο μια ηλικια, χωρις φραγκα απλα καθεσαι στα αυγα σου. Νομος. Το κακο ειναι πως Ελλαδα αμα σε πιασουν τα Α απο τη μυτη (ανεργια, αφραγκια, αγαμια, κλπ) σε συνοδευουνε για δεκαετιες, δεν ειναι οπως στο εξωτερικο που με μια απλη δουλεια ανειδικευτου, βρισκεις και ενα μουνακι ανειδικευτο και ανοιγετε σπιτικο
Τελευταία τροποποίηση:
δε παιζω με γκομενες γιατι δε θελω να φαω χιλοπιτες και να απογοητευτω ηδη παλια εφαγα μερικες και επεσα,να πεσω και αλλο δε θελω.Ρε τρόμπα .... δεν παίζεις με γκόμενες στα 23 ;;;;;;;;;;;;;;
Μπουρδέλα και πουτάνες γάμα όσο θέλεις. Καλά κάνεις. ΕΙΠΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΜΗ ΓΑΜΑΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ;;;
Αλλά ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ.
Και στα αρχίδια σου για το αποτέλεσμα !
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.051
- Πόντοι
- 3.656
ειπες αρκετα σωστα στον Δασκαλο αγαπητε Ζελικο ωφειλω να το ομολογησω,αλλα και εσυ ωφειλεις να αποδεχτεις την κοινωνιολογικη του αναλυση
Να παραδεχτώ τι ;
Αυτά που λένε όλοι οι ΠΕΣΕ ΜΠΟΥΚΙΑ ΝΑ ΣΕ ΦΑΩ ;;; Ισχύουν για τον ... πάσα ένα αφού !!!!!!!
Ότι αν ήταν ο Μπέκαμ ή ο Ρονάλντο ... θα γάμαγε εύκολα ;;;
ή ο Άξελ Ρόουζ το 2000 ;;;;
ή ότι αν ήταν ουκρανός χωριάτης .... ή καφετζής στην πράγα ;;;;
Ναι ΣΥΜΦΩΝΩ !!!!
Τι σημασία έχει ;;;
Μπορεί να γίνει κάτι απο τα παραπάνω ;;; ΟΧΙ .
Παλεύει όπως είναι .
Δεν έχει νόημα να κλαίγεται κανείς . ΌΤΙ αφού δεν είναι ο Μπέκαμ ..... θα τον παίζει μέχρι τα 80 .....
Ας τον έκανε η μοίρα πολωνό dj . Αφού δεν τον έκανε ... εκδικείται τη μοίρα ... και την ανθρωποτητα ....
με την αγαμία και τη μιζέρια !
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.696
- Πόντοι
- 3.656
Ότι λέω εγώ παρα δέκα,τα λες εσύ ακριβώς
Τί να κάνουμε,δυστυχώς τα 20 δεν ξαναγυρνάνε,κι εγώ βλέπω τα ξεκωλίδια αυτών των ηλικιών και σκέφτομαι τις δικές μας τότε...που περιμέναν να αρραβωνιαστούν για να γαμηθούν
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.051
- Πόντοι
- 3.656
Και ;;; Κάθεσαι και κλαις ;;;;Ότι λέω εγώ παρα δέκα,τα λες εσύ ακριβώς
Τί να κάνουμε,δυστυχώς τα 20 δεν ξαναγυρνάνε,κι εγώ βλέπω τα ξεκωλίδια αυτών των ηλικιών και σκέφτομαι τις δικές μας τότε...που περιμέναν να αρραβωνιαστούν για να γαμηθούν
ειναι ο καπιταλιστικος νομος του 80/20 που λειτουργει για τους ελαχιστους οπως αντιστοιχα και στο πλαισιο της καπιταλιστικης αγορας Ζελικο μου,οποτε μια χαρα εξηγειται η αγαμια και του Δασκαλου και του νεαρου φιλου μας πιο πανωΝα παραδεχτώ τι ;
Αυτά που λένε όλοι οι ΠΕΣΕ ΜΠΟΥΚΙΑ ΝΑ ΣΕ ΦΑΩ ;;; Ισχύουν για τον ... πάσα ένα αφού !!!!!!!
Ότι αν ήταν ο Μπέκαμ ή ο Ρονάλντο ... θα γάμαγε εύκολα ;;;
ή ο Άξελ Ρόουζ το 2000 ;;;;
ή ότι αν ήταν ουκρανός χωριάτης .... ή καφετζής στην πράγα ;;;;
Ναι ΣΥΜΦΩΝΩ !!!!
Τι σημασία έχει ;;;
Μπορεί να γίνει κάτι απο τα παραπάνω ;;; ΟΧΙ .
Παλεύει όπως είναι .
Δεν έχει νόημα να κλαίγεται κανείς . ΌΤΙ αφού δεν είναι ο Μπέκαμ ..... θα τον παίζει μέχρι τα 80 .....
Ας τον έκανε η μοίρα πολωνό dj . Αφού δεν τον έκανε ... εκδικείται τη μοίρα ... και την ανθρωποτητα ....
με την αγαμία και τη μιζέρια !
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.696
- Πόντοι
- 3.656
Και ;;; Κάθεσαι και κλαις ;;;;
Κι εσύ το ίδιο κάνεις,αλλά δεν το παραδέχεσαι
Όταν λες ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΞΑΝΑ 23...θα έκανα..θα έρανα...θα γαμούσα...σημαίνει ότι έχεις κι εσύ κενά
Γιατί δεν'τα κανες τότε...και δεν πέθανες στα 28;Kαι το λες αυτό μετά απο 20 χρόνια;
λες και αμα ησουν τωρα 20 θα πηγαιναν τα ξεκοληδια μαζι σου,αγορι μου εσυ και καμπριο να ειχες και λεφτα παλι δε θα γαμαγες,εισαι ο τυπος της αγαμιας τελος,δε θα αλλαξει αυτο για σενα.Ότι λέω εγώ παρα δέκα,τα λες εσύ ακριβώς
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
γιατι πολυ απλα ειναι και εκεινος αγαμητος σα και σενα με τη μονη διαφορα οτι ο telly μπορει να πηγαινε και σε κανα μπουρδελο εσυ ουτε εκει δε πας.Κι εσύ το ίδιο κάνεις,αλλά δεν το παραδέχεσαι
Όταν λες ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΞΑΝΑ 23...θα έκανα..θα έρανα...θα γαμούσα...σημαίνει ότι έχεις κι εσύ κενά
Γιατί δεν'τα κανες τότε...και δεν πέθανες στα 28;Kαι το λες αυτό μετά απο 20 χρόνια;
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.922
- Πόντοι
- 3.556
Ρε μαν, σου εχω ξαναπει, Θεσσαλονικη ειδικα γινοτανε και γινεται του μουνιου το πανηγυρι. Απο τα 90'ς τουλαχιστον που πρωτοειχα επαφη με την πολη.Ότι λέω εγώ παρα δέκα,τα λες εσύ ακριβώς
Και ειναι πολυ βολικη η πολη για να γαμησεις, ολα ειναι μαζεμενα σε ενα κεντρο.
Απλα πρεπει να κανεις απο τη μερια σου καποια υπερβαση, αλλιως αν δεν αλλαξεις κατι, τα ιδια θα λες μεχρι να σβησει ο ηλιος.
Ειναι αλλο πχ να εχεις δικο σου μαγαζι κεντρο Θεσσαλονικης και μια γκαρσονιερα απο πανω για να τις πηδας, να εχεις αμαξι, λεφτα και κυκλο
και αλλο
Να εισαι ανεργος, να μενεις με τους γονεις σου στο Καλοχωρι, το Λαγκαδα η τη Χαλκηδονα και να κατεβαινες με το λεωφορειο στην πολη καθε Σαββατο βραδυ με 20 ευρω στην τσεπη, να ψαχνετε να γαμησετε και τελικα να επιστρεφετε με το πρωτο πρωινο στο χωριο απραγοι. Με τον δευτερο τροπο θα γαμας μια γκομενα ανα 50 χρονια μονο για ενα βραδυ (δευτερο θα την εχει κανει λουης). Με τον πρωτο τροπο, θα εισαι με την Πεγκυ και θα σε παιρνει τηλεφωνο η Φιονα, η Ζετα, και η Μαργκαρετ και θα εχεις μονιμο προβλημα τα πως θα τις καρφωσεις ολες το διημερο χωρις προβληματα (τα logistics που ελεγε ο Κμαν). Θα κουνας το δαχτυλακι και θα προκυπτουν αλλες 5 Φιονες, κλπ
Προσωπικα θεωρω τη Θεσσαλονικη ενα κολαστηριο για καποιον 28+ ανεργο που μενει μακρια απο το κεντρο. Δεν εχει δουλειες, αν βρεις θα παιρνεις λιγα λεφτα, οι εργοδοτες ειναι για τον πουτσο, τα σπιτια στο κεντρο ειναι φωτια και αθλια, για αμαξι ειναι κολαση, κλπ
Βασικα αν δεν εχεις στρωμενα καποια πραγματα απο πριν, η Θεσσαλονικη σε κλωτσαει, δε μπορει να σου δωσει τιποτα. Ειναι ολα πιασμενα. Ειναι σα τη Μονοπολη που ολα τα σπιτια ειναι πιασμενα και εσυ απλα κουνας το πιονι σου και πληρωνεις ενοικια. Δεν εχει τιποτε. Αν ολη σου η περιουσια ειναι το πατρικο δωματιο και το φαι της μανας σου, φυγε οσο εισαι ακομα νεος, να χαμογελασει λιγο το χειλακι σου
Τελευταία τροποποίηση:
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.748
- Πόντοι
- 9.297
Αν πάει για δύο μήνες στην Χαλκιδική και το παίζει γκρηκ λάβερ φυσικά και θα έχει επιτυχίες...Δεν ειπα εγω οτι εν εχεις στυση οταν εισαι μικρος. το θεμα ειναι δεν εχεις πού να την βαλεις, γιατι ολες κοιτανε μεγαλυτερους, πιο ετοιμους για σχεση κλπ. Ετσι παει η πορεια των πραγματων, οι γυναικες ωριμαζουν νωριτερα, και σταφιδιαζουν νωριτερα.
Οταν εμεις μπακουρια παιζαμε φιφα προ, αυτες ειχαν ηδη φαει καμια 10αρια πουτσους και μας βλεπανε σαν παιδακια, και δικαιως.
Τωρα ομως, πρεπει ΕΣΥ σαμπ, που εισαι 40αρης και φτιαγμενος, να τις γραφεις στα @@ σου, και να κοιτας μικρες. Και ξενες.
Οι ευκαιριες απο εξωτερικο ερχονται ανετα. Εχω παραδειγμα πριν λιγες μερες, μπορω να το παραθεσω αν καποιος ενδιαφερεται
Ρωτάς όμως αν έχει διάθεση και αν μπορεί να αντέξει οικονομικά μια τέτοια προσπάθεια;
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.696
- Πόντοι
- 3.656
Ποσο φτιαγμενος να ειναι μετα απο 15 χρονια κρισης και μαλιστα Θεσσαλονικη με την τοση ανεργια, τους χαμηλους μισθους αλλα και το αυξημενο κοστος ζωης λογω φοιτητων;
Ειναι ζητημα αν εχει τα βασικα που ζητανε οι γκομενες απο εναν 40ρη, δηλαδη δουλεια (οποιαδηποτε), αυτοκινητο και να μενει μονος
Αν του λειπει κατι απο αυτα, με τι κουραγιο να την πεσει σε γκομενες;
Να ρθει η αλλη να την...κερασεις πασατεμπο στα παγκακια κατω απο το Λευκο Πυργο;
Οταν ειμασταν φοιτητες, εβγαλε ενας γνωστος γκομενα ενα ωραιο μουνι, αλλα αυτος ηταν αφραγκος και χωρις αμαξι (σχεδον κανενας δεν ειχε τοτε). Αφου την κερασε μια μπυρα παραλιακη και του τελειωσαν τα λεφτα, της λεει παμε μια βολτα στην παραλια; (δεν ειχε και αλλες επιλογες) και την πηγε σχεδον μεχρι Νεα Κρηνη και πισω με τα ποδια και η γκομενα φορουσε ψηλοτακουνα
Ητανε το μοναδικο και τελευταιο τους ραντεβου
Κακα τα ψεμματα, μετα απο μια ηλικια, χωρις φραγκα απλα καθεσαι στα αυγα σου. Νομος. Το κακο ειναι πως Ελλαδα αμα σε πιασουν τα Α απο τη μυτη (ανεργια, αφραγκια, αγαμια, κλπ) σε συνοδευουνε για δεκαετιες, δεν ειναι οπως στο εξωτερικο που με μια απλη δουλεια ανειδικευτου, βρισκεις και ενα μουνακι ανειδικευτο και ανοιγετε σπιτικο
Κοίτα,η πλειοψηφία όσων έχουν σχέσεις ή παντρεύονται,έχουν όλοι στήριξη απο γονείς.Αν έχουν παιδιά,χωρις στήριξη απο γονείς,δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση να επιβιώσει κανένας.Τουλάχιστον όσοι βγάζουν χιλιάρικο ή κάτω.
Και οι γυναίκες δεν είναι τόσο μαλακισμένες,βλέπουν τί γίνεται,αν περιμένουν να βρουν τύπους με 2000 και 3000 το μήνα,ξέρουν ότι θα μείνουν με τις αράχνες.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.748
- Πόντοι
- 9.297
Μην το λες...αυτοί οι καγκουρισκοι με τις γκόμενες έχουν όλοι δουλειές;συμφωνω σε ολα οσα ολες,ο σαμπ δε ειναι φτιαγμενος 40αρης οπως ειπες αμα εχει τα βασικα μονο,γενικα εχεις δικιο στα 40 κανεις δε πρεπει να ειναι ανεργος,πρεπει να εχει μια οποιαδηποτε δουλεια και φυσικα να μενει μονος οχι με γονεις,αμα ενας 40αρης δε εχει αυτα τα 3 δε προκειται να βρει γκομενα.
Έχουν ψιλοανετους γονείς να τους χαρτζηλικωνουν και αν υπάρχει εξοχικό και αμάξι τους τα παραχωρούν για να γκομενιζουν...γκόμενοι από τα Λιντλ....αυτοί αν βγουν από το σπίτι και πάνε καπου μόνοι για εργασία ( δεν μιλάω για σπουδές γιατί μια ηλικία όλοι θα είναι και εκεί) θα αυτοκτονήσουν με κωλοδάχτυλο ομαδικά....γιατί στην πραγματικότητα είναι χλεχλεδες και δεν θα αντέξουν ούτε μήνα.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.748
- Πόντοι
- 9.297
Αν για οποιονδήποτε λόγο κοπεί η υποστήριξη από τους γονείς όλοι θα εφαρμόσουν τον στίχο από Τρύπες..."Ζευγάρια να σαλταιρνουν από τις ταράτσες"...από το άσμα"Χωρίς εμένα" του μυθικού πρώτου δίσκου τους.Κοίτα,η πλειοψηφία όσων έχουν σχέσεις ή παντρεύονται,έχουν όλοι στήριξη απο γονείς.Αν έχουν παιδιά,χωρις στήριξη απο γονείς,δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση να επιβιώσει κανένας.Τουλάχιστον όσοι βγάζουν χιλιάρικο ή κάτω.
Και οι γυναίκες δεν είναι τόσο μαλακισμένες,βλέπουν τί γίνεται,αν περιμένουν να βρουν τύπους με 2000 και 3000 το μήνα,ξέρουν ότι θα μείνουν με τις αράχνες.