Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.701
Πόντοι
1.446
Όταν μιλάμε για Ελληνίδες... μιλάμε για πρωτάθλημα Γ εθνικής

Ακόμα και αν βαλεται ένα γκολ ... δεν έχει καμία σημασία...

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.838
Πόντοι
4.180
Δεν τρελαίνομαι διότι προτιμώ μία Σβετλάνα από το Νοβοσιμπίρσκ που είναι Ρωσίδα χωριατοπούλα και παρότι που μπορεί να είναι μουνάρα να είναι εργατική,προσεγγίσιμη και προσγειωμένη παρά την κάθε κακομαθημένη, ψωνισμενη Λίτσα που έχει βγει η ωραία της γειτονιάς στο Μπουρνάζι και θέλει έναν τέλειο (μαλακα) να της τα χώνει.
Η συγκεκριμένη ανήκει στην πλειοψηφία των ελλεεινίδων δηλαδή σνομπαρίες που καταλήγουν με κατοικίδια, που βγαίνουν μόνο με άλλες γεροντοκόρες ή με γκέι παρτενέρς.
Ναι αλλα το εκανες πραξη αυτο που λεες? παντρευτηκες την σβετλανα? ή μονο στη θεωρια εννοεις?

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.838
Πόντοι
4.180
Σ'αυτές τις ηλικίες,όποιος θέλει βρίσκει.Γι'αυτό παρακαλάμε να'μασταν τώρα 20.

Όποιος είναι απροσάρμοστος και ακοινώνητος,κάθεται και τον παίζει με τους άλλους ακοινώνητους και τα Playstation
σαμπ εσυ στα 20 δηλαδη πηδαγες αβερτα? γιατι εγω θυμαμαι παρακαλα μπας και εμ κοιταξει καμια μπατζολα για να κανω κατι και να φυγουν τα σπυρια.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.745
Πόντοι
9.297
Άσε ρε Λαλάκη κι εσύ με τα παιδικά σου τραύματα,μπαρόβιες σε κλάνανε,μπουζουκόβιες σε κλάνανε,συμμαθήτριες σε κλάνανε,έγραφες τις προάλλες ότι μετανιωσες που δεν γαμησες κάτι μπάζα συμμαθήτριες σου,έχεις να γαμήσεις απ'την πτώση της ΕΣΣΔ,τί να μας πεις κι εσύ;
Ειρήνη υμίν...

jimis23

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2023
Like
83
Πόντοι
0
σαμπ εσυ στα 20 δηλαδη πηδαγες αβερτα? γιατι εγω θυμαμαι παρακαλα μπας και εμ κοιταξει καμια μπατζολα για να κανω κατι και να φυγουν τα σπυρια.
ακριβως αυτο,νομιζει ο σαμπ οτι οι νεοι γαμανε,απορω με το μυαλο του,αν πηδαγαν οι νεοι δε θα εβλεπα καθε φορα στις μπουρδελοτσαρκες μου και απο μια παρεα νεων καγκουρες.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.694
Πόντοι
3.656
Τα κορίτσια δεν έχουν τόσο συχνά το μυαλό στο σεξ και ας πουλάνε πρόλογο...

Καλά,αν έχεις τίποτα φοιτήτριες να μένουν δίπλα ή απο πάνω σου,δε θα κοιμάσαι τα βράδια απ'τα αχ και βαχ

christos_021187

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
1.276
Πόντοι
486
.
Ναι αλλα το εκανες πραξη αυτο που λεες? παντρευτηκες την σβετλανα? ή μονο στη θεωρια εννοεις?
Επειδή χωρίσαμε πρόσφατα σου παραθέτω τι είχα γράψει σε άλλο νήμα:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.694
Πόντοι
3.656
ακριβως αυτο,νομιζει ο σαμπ οτι οι νεοι γαμανε,απορω με το μυαλο του,αν πηδαγαν οι νεοι δε θα εβλεπα καθε φορα στις μπουρδελοτσαρκες μου και απο μια παρεα νεων καγκουρες.

Μια χαρά γαμάνε,εσύ κοιμήσου

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.745
Πόντοι
9.297
Καλά,αν έχεις τίποτα φοιτήτριες να μένουν δίπλα ή απο πάνω σου,δε θα κοιμάσαι τα βράδια απ'τα αχ και βαχ
Κοίτα...
Αν δουλεύουν σε ταβέρνες η καφετέριες προφανώς θα έχουν πρόσβαση οι συνάδελφοι και τα αφεντικά τους.

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.838
Πόντοι
4.180
μεγα λαθος, εδω ειμασταν νεοι και λεγαμε αντε να μεγαλωσουμε να βρουμε καλες δουλειες να πηδαμε. Ολη την ωρα ποκερ παιζαμε το βραδυ, καμια τσοντα, κανα ματσακι τηλεοραση, και οταν βγαιναμε κλαμπ, γυρναγαμε με την ουρα στα σκελια

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.838
Πόντοι
4.180
.
Επειδή χωρίσαμε πρόσφατα σου παραθέτω τι είχα γράψει σε άλλο νήμα:
το θυμαμαι αυτο, το ειχα διαβασει. Κριμα που χωρισατε, χαιρομαι πολυ οταν ελληνες βρισκουν ρωσιδα, ή τελοσπαντων αλλοδαπη, μακρια απο το αποστημα των βρωμοελληνιδων.
Γιατι χωρισατε, αν θες λες φυσικα. Ελπιζω παντως να τα ξαναβρειτε, πραγματικα

jimis23

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2023
Like
83
Πόντοι
0
μεγα λαθος, εδω ειμασταν νεοι και λεγαμε αντε να μεγαλωσουμε να βρουμε καλες δουλειες να πηδαμε. Ολη την ωρα ποκερ παιζαμε το βραδυ, καμια τσοντα, κανα ματσακι τηλεοραση, και οταν βγαιναμε κλαμπ, γυρναγαμε με την ουρα στα σκελια
αμα δε γαμαγατε νεοι τοτε τελος,σιγα μη γαμανε τωρα νεοι στη εποχης του δυτικου τροπου σκεψης και φεμινισμου,ξεχνα το,ο σαμπ ειναι εκνευριστικος γιατι τα λεει με μια συγουρια λες και ξερει,τα λεει με μια ξυνιλα που δειχνει ποσο εχει κακοπερασει στο γκομενικο τομεα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μια χαρά γαμάνε,εσύ κοιμήσου
ναι αγορι μου κοιμαμαι εγω εσυ τα ξερεις ολα,παντογνωστη μου εσυ,εε ρε πριξας που εισαι ομως,δε ακους τη αποψη τους αλλου με τιποτα και προσπαθεις να επιβαλεις τη δικη σου.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.042
Πόντοι
3.656
Δε μ'ενδιαφέρει τί κάνουν οι άλλοι,εγώ κερνάω 1ο ραντεβού και 2ο αν μου αρέσει πολύ η γκόμενα.Αν δε μου κάτσει,τη διαολοστέλνω.

Ρε τρόμπα ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ; Και δεν γαμάς ; Εκεί είναι το θέμα σου ;

ή ότι τελευταία φορά βγήκες με γκόμενα, στο σχολείο , για να δείτε σινεμά το ΙΝΤΙΑΝΑ ΤΖΟΟΥΝ ΚΑΙ Η ΧΑΜΕΝΗ ΚΙΒΩΤΟΣ
μαζί με 20 συμμαθητές από το λύκειο
και δεν σε πίπωσε η μουνάρα του σχολείου ... οπότε πληγώθηκες και δεν έπαιξες ποτέ ξανά ;;;;;;

Με πόσες βγήκες το 2022 ; Βγήκες με καμία ; Και κέρασες ; ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ;;;

Μας έχεις πει καμιά τέτοια ιστορία ; Που ; Πως την έχασα εγώ ;;;;;;

Όλο μας λες ότι γαμάνε στην πρώτη λυκείου, στην τρίτη του επαλ , οι πρωτοετείς, οι εράσμους,
όσοι έχουν μούσι αρχιμανδρίτη , όσοι φοράνε κόκκινο κατουρημένο κάπρι , όσοι έχουν μισή ίντσα γράσσο στο μικρό νύχι ,
όσοι φοράνε την παραδοσιακή παντόφλα στρατού κτλ .

ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΠΟΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ... ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ;;;

Έπιασες ... νεφραμιά σε ραντεβού και σου είπε το μουνέτο ΠΟΛΥ ΑΠΛΩΝΕΣΑΙ ,ΜΑΖΕΨΟΥ ;;;

ή πας και τρώς σούσι ή κλαμπ σάντουϊτς και μετά λες ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ;;

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.064
Πόντοι
3.556

jimis23

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2023
Like
83
Πόντοι
0
Ρε τρόμπα ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ; Και δεν γαμάς ; Εκεί είναι το θέμα σου ;

ή ότι τελευταία φορά βγήκες με γκόμενα, στο σχολείο , για να δείτε σινεμά το ΙΝΤΙΑΝΑ ΤΖΟΟΥΝ ΚΑΙ Η ΧΑΜΕΝΗ ΚΙΒΩΤΟΣ
μαζί με 20 συμμαθητές από το λύκειο
και δεν σε πίπωσε η μουνάρα του σχολείου ... οπότε πληγώθηκες και δεν έπαιξες ποτέ ξανά ;;;;;;

Με πόσες βγήκες το 2022 ; Βγήκες με καμία ; Και κέρασες ; ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ;;;

Μας έχεις πει καμιά τέτοια ιστορία ; Που ; Πως την έχασα εγώ ;;;;;;

Όλο μας λες ότι γαμάνε στην πρώτη λυκείου, στην τρίτη του επαλ , οι πρωτοετείς, οι εράσμους,
όσοι έχουν μούσι αρχιμανδρίτη , όσοι φοράνε κόκκινο κατουρημένο κάπρι , όσοι έχουν μισή ίντσα γράσσο στο μικρό νύχι ,
όσοι φοράνε την παραδοσιακή παντόφλα στρατού κτλ .

ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΠΟΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ... ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ;;;

Έπιασες ... νεφραμιά σε ραντεβού και σου είπε το μουνέτο ΠΟΛΥ ΑΠΛΩΝΕΣΑΙ ,ΜΑΖΕΨΟΥ ;;;

ή πας και τρώς σούσι ή κλαμπ σάντουϊτς και μετά λες ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ;;
ο σαμπ ειναι προβληματικη περιπτωση χαχα και η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα,μας λεει οτι γαμανε οι νεοι και οταν αυτος ηταν νεος δε εκανε τιποτα και θα παρακαλαγε κιολας να ειναι και νεος για να γαμαει χαχα,βγαλε ακρη.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom