Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.784
Πόντοι
3.506
Ότι οσο και να βαριέται η θερμόαιμη μιλφαρα με τον ξενερωτο άντρα της δεν θα τα τίναξει όλα στον αέρα για ένα ποιοτικό πήδημα....
Στην Αθήνα μπορεί,σε μικρές κοινωνίες ΟΧΙ!
Μην είσαι απόλυτος.

Συμβαίνουν πολλά τώρα που το ιντερνέτι είναι πλέον παντού και οι μετακινήσεις πιο εύκολες από ποτέ.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.784
Πόντοι
3.506
Το 80 ναι . Το 90 ήταν σκατά. Απλά όσοι ήταν 20ρηδες το 80 , τώρα πάνε για σύνταξη .
Οχι απαραιτήτως... οι μουντζαχεντιν από εμάς εχουμε απλώς αλλάξει ηλικιακή πίστα. Η τεχνολογία μας διευκολύνει παντως να γαμαμε ακόμα.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Τύπε , συμβουλή δωρεάν , επειδή όταν γεννήθηκες, μάλλον είχα κλείσει 10ετία στο άθλημα . Δεν ασχολείσαι με το τι θέλουν οι γκόμενες, τι τους αρέσει ή τι λένε. Στα @@ σου. Αυτό που κοιτάς, είναι το πως θα θέλουν να πηδηχτούν μαζί σου, χωρίς να στα φάνε όλα σε δαχτυλίδια και να απομείνεις να κοιμάσαι στα σανίδια , να παρακαλάς και να νοιώθεις ξεφτίλας. Υπάρχουν τρόποι . Ψάχτους.

Εν μερη συμφωνω, και για να το κανεις αυτο θα πρεπει να γνωριζεις τι θελει η αρεσει σε μια γυναικα..

Θα πρεπει να ανακαλυπτεις τι της αρεσει και να της το προσφερεις σαν αντρας και οχι σαν πυρφορος..

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Για αλβανούς δεν το συζητάω, πάμπολλες είναι μαζί τους, το έχω δει ιδίοι όμασι, χαρακτηριστική περίπτωση της δοκίμου αστυνομικού με τον παραβατικό στην πολυτεχνειούπολη. 'Ετσι και αλλιώς, με τους Αλβανούς δεν είναι τόσο ΧΑΩΔΕΙΣ οι διαφορές τους με εμάς(σε σχέση με Αφρική και Ασία εννοώ) .
Θυμάμαι πολλές περιπτώσεις που αλβανοί γαμούσαν πολύ καλά μουνιά ελλεηνίδες.
Δεν λέω ότι αυτές τους παντρεύτηκαν στο τέλος,αλλά έπεφτε πούτσα.
Και ειδικά αυτούς που μεγάλωσαν/γεννήθηκαν εδώ,
δεν μπορούμε να τους συγκρίνουμε με τους γύφτους ή νεοφερμένους άραβες και αφρικανούς,
τους οποίους δεν επιλέγουν εύκολα οι ελληνίδες.
Και δεν τους επιλέγουν όχι επειδή είναι "ρατσίστριες",αλλά επειδή κάτι τέτοιοι δεν έχουν status.
Σε κάτι μαύρους και άραβες φραγκάτους ποδοσφαιριστές,μια χαρά τα ανοίγουν τα πόδια.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.277
Πόντοι
3.656
μα τα νεα παιδια 18-20 χρονων εχουνε μεγαλωσει με το ινσταγκραμ, στο μυαλο τους εχουνε αυτα τα ξεκωλακια που τα πετανε στον λογαριασμο τους, και θελουνε να βρουνε κατι παρομοιο να ανεβουν ψυχολογικα και να νιωσουν καπως, το να πανε στο μπουρδελο και να περιμενουν στην ουρα να κουτουπωσουν μια μετρια που μπορει πριν να την ειχε επισκεφτει ενας παππους, ολο αυτο τους ξενερωνει και να πανε μια φορα δεν ξαναπατανε
Δεν τους ξενερώνει αυτό . Είναι ότι έχουν κωλοπαρέες που τα συζητάνε όλα και στις παρέες αυτές το σνομπάρουν το πουτανογαμείν . Μιλάνε πολύ στις παρέες γιατί συναντιούνται πιο πολύ σε σπίτια και πάρκα και καφέ με χαμηλή μουσική και πέφτει πολύ κουβέντα . Και αρκετά νηφάλια . Οι παλιότεροι επειδή ξενυχτάγαμε στα νταμπανντουμπάδικα , με τα 180 ντεσιμπέλ μιλάγαμε λιγότερα . Πίναμε και β' διαλογής Τ 300 στα ποιοτικά ξενυχτάδικα των 90s που μας βάραγε στο κεφάλι και οι συζητήσεις ήταν πιο γιούχου.
Αντίθετα οι γκόμενες που πάνε με τον οποιοδήποτε από οποιαδήποτε ήπειρο πλην ευρώπης, είναι ψαγμένες, μαζεύουν εμπειρίες και πειραματίζονται .

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Εκτός απο τα ευτράπελα που γράφονται εδω, εγω δεν μπορώ να καταλάβω ποιο ειναι ακριβως το πρόβλημα σας με τα μούσια.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.277
Πόντοι
3.656
Εκτός απο τα ευτράπελα που γράφονται εδω, εγω δεν μπορώ να καταλάβω ποιο ειναι ακριβως το πρόβλημα σας με τα μούσια.
Αν δεν είσαι αρχιμανδρίτης εννοείς που είναι απαραίτητα ;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.277
Πόντοι
3.656
τα μουσια ειναι απαριατητα σε προσωπα με σημαδια απο ακμη, λιπαρο δερμα και αλλες παραμορφωσεις που μπορει να προκυψουν.
αν εχετε ενα καθαρο και ομορφο προσωπο μονο κοντα :grin:
τι είναι αυτά ρε ; ξούρα πρωί βράδυ ........
τα φλωράκια ξυρίζουν όλο το κορμί και αφήνουν μούσι αγιορείτη !

ευτυχώς η μόδα ξεφτάει , γιατί μου τη σπάει και να τους βλέπω .....

σε μαγαζιά εστίασης με άτομα κουζίνα ή σερβίρισμα με μούσι , δεν πατάω εννοείται , ούτε εμφυαλωμένο νερό δεν πίνω από το μπουκάλι
έπρεπε να απαγορεύεται ...... βλέπουμε ... ΜΑΓΕΙΡΕΣ ΜΕ ΜΟΥΣΙΑ

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
Σιγά μην έχουν λεφτά....και να έχουν πέντε φράγκα κάποιοι τα ρίχνουν στο κινητό τους.Το θεωρούν μεγάλη πολυτέλεια να ξοδεύουν κάτι για τον εαυτό τους ενώ το κινητό θεωρείται προτεραιότητα ακριβώς όπως κάνουν οι γκόμενες.
δε ειναι θεμα λεφτων πιστεψε με ολοι εχουν 10 και 20 ευρω απλα δε πανε γιατι ειναι μαλακες και θεωρουν τα μπουρδελα οτι δε ειναι της μοδας και της μοδας ειναι το λαιφσταιλ και το φλερτ ασε τωρα ξερω καλα γιατι δε πανε οι νεοι

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Eν τω μεταξύ όποιον "είμαι μόνος από επιλογή" έχω γνωρίσει, ήταν ξεκάθαρη περίπτωση "είμαι μόνος επειδή οι γυναίκες προτιμούν να χορέψουν το χορό του Ζαλόγγου παρά να επιλέξουν εμένα":2funny:

Αλλά από την άλλη δε θέλω να χαλάσω τον μοναχικό αγώνα του κάθε μακγκάου,
που τιμωρεί :rolleyes: τις ελλεηνίδες ξοδεύοντας το χαρτζιλίκι που του έδωσε η γιαγιά
του για να γαμήσει σε πακοχυμένα σεντόνια..:confused:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.277
Πόντοι
3.656
δε ειναι θεμα λεφτων πιστεψε με ολοι εχουν 10 και 20 ευρω απλα δε πανε γιατι ειναι μαλακες και θεωρουν τα μπουρδελα οτι δε ειναι της μοδας και της μοδας ειναι το λαιφσταιλ και το φλερτ ασε τωρα ξερω καλα γιατι δε πανε οι νεοι

Όσοι έχουν πιο πολύ μπικικίνι δεν πάνε ρδέλο . Τουλάχιστον μόνιμα . Πάνε στούντιο , μασαζ , βιζιτόνια κτλ .

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
Όσοι έχουν πιο πολύ μπικικίνι δεν πάνε ρδέλο . Τουλάχιστον μόνιμα . Πάνε στούντιο , μασαζ , βιζιτόνια κτλ .
εεε ναι ρε εγω παω φυλης και στουντιο πιο πολυ ας πουμε βιζιτες σχεδον ποτε μια φορα μονο,αλλα πιο πολυ απολα εχω παει φυλης και στουντιο λιγοτερες φορες

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.277
Πόντοι
3.656
Αλλά από την άλλη δε θέλω να χαλάσω τον μοναχικό αγώνα του κάθε μακγκάου,
που τιμωρεί :rolleyes: τις ελλεηνίδες ξοδεύοντας το χαρτζιλίκι που του έδωσε η γιαγιά
του για να γαμήσει σε πακοχυμένα σεντόνια..:confused:
Αυτοί που το χαλάνε σε μεζεδοπωλείο, που παίρνουν μερίδα σπετσοφάϊ με 5 ροδέλες λουκάνικο , διαστάσεων χρυσής ελισάβετ και την πληρώνουν 8€ για να κεράσουν μουνέτα , που μετά τους λένε καληνύχτα ; Είναι καλύτεροι λες ;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Αυτοί που το χαλάνε σε μεζεδοπωλείο, που παίρνουν μερίδα σπετσοφάϊ με 5 ροδέλες λουκάνικο , διαστάσεων χρυσής ελισάβετ και την πληρώνουν 8€ για να κεράσουν μουνέτα , που μετά τους λένε καληνύχτα ; Είναι καλύτεροι λες ;
Aνάμεσα στο να γαμάς μόνο σε μπουρδέλα και να είσαι καληνυχτάκιας,
υπάρχουν και ενδιάμεσες καταστάσεις, στις οποίες ευτυχώς ανήκουν οι περισσότεροι άντρες.

Το να απαρνηθείς τελείως τις ελευθέρας βοσκής γκόμενες με το επιχείρημα ότι όλες είναι πουτάνες
και μάλιστα να νομίζεις ότι έτσι τις τιμωρείς, δείχνει βαθιά προβληματικό άτομο.

Και εγώ γουστάρω πουτανιλίκια,έχω κατά καιρούς ξοδέψει και μεγάλα ποσά χωρίς να το έχω μετανιώσει λεπτό,
αλλά πάντα έπαιζα μπάλα και με ελευθέρας βοσκής.

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
ρδελο δεν εχω παει ποτε ουτε στουντιο γιατι δε με εμπνεει η φαση.
μια περιοδο ομως ειδα αρκετες βιζιτες που ζεις αλλιως το εργο και ακομα καλυτερα σε στριπ που τη γνωριζεις πρωτα και παιζει και να σε γουσταρει η εστω να στο πουλησει οποτε μου βγαινει πιο φυσικα να την πηδηξω μετα:buck2:

υ.γ. ολα αυτα βεβαια ανηκουν πλεον στο παρελθον, ελπιζω ανεπιστρεπτι :buck2:
στουντιο ας πουμε γιατι να μη πας?? οκ πες μπουρδελα ειναι ψεκαστε σκουπιστε αλλα στουντιο μια χαρα σουπερ ειναι,εγω εχω παει παντου και σε βιζιτα και σε στουντιο και φυλης και μεταξουργειο μονο μασατζιδικα δε εχω παει ποτε

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.277
Πόντοι
3.656
Aνάμεσα στο να γαμάς μόνο σε μπουρδέλα και να είσαι καληνυχτάκιας,
υπάρχουν και ενδιάμεσες καταστάσεις, στις οποίες ευτυχώς ανήκουν οι περισσότεροι άντρες.
Στην ελλάδα, όχι δεν ανήκουν . Τις εποχές ΠΑΣΟΚάρας, οι καληνυχτάκηδες ήταν πάρα πολλοί . Και τώρα είναι πολλοί , απλά έχουν λιγότερα.
Ο καληνυχτάκιας, κάποια στιγμή γίνεται αγαπούλης σχεσάκιας. Μετά το παίζει καλός οικογενειάρχης.

Μάγκες που και με λεφτά να πηδάνε τεμάχια και να να κυνηγάνε γκόμενες, ήταν και είναι λίγοι στην ελλάδα.

Ότι αυτοί που απορρίπτουν και σε θεωρητικό επίπεδο τις γκόμενες και διατυμπανίζουν ότι γαμάνε πουτάνες, έχουν θέμα, συμφωνώ 100% .
Δεν χρειάζεται λόγος για να μην πεις κάτι ,χρειάζεται λόγος για να το πεις. Δεν υπάρχει κανείς.
Όπως καμία γκόμενα δεν θα πει για τον ξαπλωστρά, το μπαρμαν και τον ακούνα ματάτα ή δάσκαλο χορού από κούβα !

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Στην ελλάδα, όχι δεν ανήκουν . Τις εποχές ΠΑΣΟΚάρας, οι καληνυχτάκηδες ήταν πάρα πολλοί . Και τώρα είναι πολλοί , απλά έχουν λιγότερα.
Ο καληνυχτάκιας, κάποια στιγμή γίνεται αγαπούλης σχεσάκιας. Μετά το παίζει καλός οικογενειάρχης.
Ε,τότε δεν φταίνε οι γκόμενες αν μετά τη μάνα τους,τη θεια τους, την κοινωνία, τις κακομαθαίνει και ο χαφτομούνης ο καληνυχτάκιας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom