Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
ο αντρας το πρωτο που θελει απο την γκομενα ειναι να ειναι νεα και εμφανισιμη, δεν τον νοιαζει αν εχει δουλεια, αν εχει αμαξι, πως ντυνεται πως μιλαει. αν εχει χιουμορ
μια γυναικα, δεν την ενδιαφερει κυριως η εμφανιση, κοιταζει ο αλλος να εχει λεφτα και καλη δουλεια, να την πηγαινει ταξιδια, να την βγαζει βολτες σε πολυτελη εστιατορια και κλαμπ για να ανεβαζει γαματα στορι. να του λεει η αλλη σκασε και ο αλλος να της λεει εχει δικιο. να την κανει να γελαει . να της κανει κοπλιμεντα και να συμφωνει με οτι παπαριες λεει
για αυτο βλεπεις εξω ωραιες γκομενες που εχουνε απο επιλογη τους καποιους που δεν ειναι εμφανισιμοι.
οταν ομως βλεπεις εξω καποιον ωραιο με γκομενα πατσαβουρα, δεν ητανε επιλογη του αυτο, απλα διαθετει μονο την εμφανιση και υστερει σε ολα τα υπολοιπα. και προφανως θα εχει φαει χυλοπιτες απο ωραιες και κατεληξε αναγκαστικα σε μπαζολες για να μην ειναι μπακουρι
στο μονο που διαφωνω ειναι οτι βλεπεις πολλες ωραιες ελληνιδες με ασχημους αυτες οι εξαιρεσεις ειναι λιγες η ωραια θα παει με τον ωραιο αυτο ειναι συγουρο.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
ποιοι πανε ρε μαγκα?εχεις δει πολλες ελληνιδες να κανουν παρεα με αραπηδες εξω?μη λεμε μαλακιες τωρα,η τυπισα ηταν ή αλβανεζα ή ρωσιδα που απλα μιλαγε καλα ελληνικα,ξεχασε το η νεα γεννια δε θελει αραπηδες θελει αργυρους φαση λεπτους με μουσια,οι αραπηδες εδω σα σκουπιδια ζουν δουλεια και αγαμια πληρης εκτος και αν πανε σε μπουρδελα που εχω δει πολλους τετοιους να πηγαινουν σε μπουρδελα.
Ως τώρα το μόνο που έχω καταλάβει με εσένα είναι ότι έχεις σοβαρό πρόβλημα με τον Αργυρό!!!

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
δε ειναι ετσι οπως τα λες ακριβως καταρχιν οι ελληνιδες δε πανε με γυφτους και αλβανους,οι ελληνιδες ειναι ρατσιστριες εδω δε πανε με ελληνες καλα καλα θα πανε με αλβανους και γυφτους?δευτερον δε θελουν τις μαλακιες που λες αμαξια τραπ κλπ,οι 20 εως 30 θελουν εναν τυπο με μουσια λεπτο και να εμπνεει αυτη τη μαλακιτιδα της συγχρονης μοντερνας εποχης φαση σα τον αργυρο τετοιους φλωρους θελουν οι νεες αμα εισαι ετσι βρισκεις αμα εισαι αρσενικο παλιας εποχης 1980-1990 ας πουμε underground φαση οπως εγω δε τον θελουν οι πιο πολλες που ειναι μοντερνες τον θελουν μονο καποιες που ειναι underground σαν εκεινον.
πανε και παραπανε. απλα δεν το πολυδιαφημιζουν κιολας για να μη φανε κραξιμο. και ρατσιστριες γινονται οταν ειναι να βρουν γαμπρο. τοτε γινονται κυριες ορθοδοξες παρθενες μονο σοβαρες σχεσεις

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.906
Πόντοι
6.946
Γύρισα από το γυμναστήριο πριν καμία ώρα.

Στη στάση του λεωφορείου μ είδα πιτσιρικα,μελαχρινή ,με το ζόρι 18 ,ομορφούλα,με κοντό αραπακο του οποίου του έπεφτε το παντελόνι και είχε τον κωλο έξω. Μπήκαν στο ίδιο λεωφορείο, να του λέει αυτή αγάπη μου και αγάπη μου.

Χαρά ο πατέρας της.
Έχω δει, λίγες φορές βέβαια, αλλά έχω δει με Αφρικανούς. Όπως έχω δει ελληνίδα και με Μούσλιμ καταγωγής χώρας του Μαγκρέμπ(φώναξε την ηλικιωμένη γυναίκα δίπλα της "μαμά", δεν το πίστευα... Μετά από λίγο ήρθε και ο εκλεκτός Μούσλιμ) .

Για αλβανούς δεν το συζητάω, πάμπολλες είναι μαζί τους, το έχω δει ιδίοι όμασι, χαρακτηριστική περίπτωση της δοκίμου αστυνομικού με τον παραβατικό στην πολυτεχνειούπολη. 'Ετσι και αλλιώς, με τους Αλβανούς δεν είναι τόσο ΧΑΩΔΕΙΣ οι διαφορές τους με εμάς(σε σχέση με Αφρική και Ασία εννοώ) .

Όπως τα λες: αφού οι νεο-Έλληνες είναι διστακτικοί να την πέφτουν, το κάνουν οι αλλοδαποί - σύντομα αντικαταστάτες - Έλληνες .

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.951
Πόντοι
9.297
Δεν εννοώ αυτό .απλά φαίνονται ότι είναι γυναικοτοι
Είναι πιο κοντά σε αυτές...μόνο γυναικωτα μαγκοπουστρακια με 38 νούμερο παπούτσι ταιριάζουν με σαχλογκομενιτσες με 36 νούμερο παπούτσι που φοράνε γυφτοπαντοφλιτσες το καλοκαίρι.Παρομοιο χαμηλότατο επίπεδο....
Ένας πραγματικός άνδρας δεν ταιριάζει με αυτές τις μισοριξιες.....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.951
Πόντοι
9.297
Ως τώρα το μόνο που έχω καταλάβει με εσένα είναι ότι έχεις σοβαρό πρόβλημα με τον Αργυρό!!!
Το παιδί βλέπει ότι οι σαχλογκομενες έξω έχουν αυτόν τον χλεχλε ως πρότυπο άνδρα...

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.021
Πόντοι
206
πριν 10-15 χρονια ερχοντουσαν ακομη μεταναστριες απο χωρες της πρωην σοβιετικης ενωσης και απο χωρες οπως σερβια. πολωνια,σλοβακια για να βρουνε γαμπρο και να κανουνε γνωριμιες επειδη ακουγαν οτι στην ελλαδα υπαρχει χρημα και ητανε καλυτερα σε σχεση με τις χωρες τους. ετσι υπηρχαν περισσοτερες γυναικες διαθεσιμες για τον καθε αντρα για να βρει γκομενα-συντροφο . επισης αυτες οι γυναικες απο αυτες τις χωρες ητανε σαφως πιο εμφανισιμες σε σχεση με τις ελληνιδες και ετσι οι ελληνιδες ειχανε περασει σε δευτερη μοιρα
πλεον μια δεκαετια τωρα που εχουμε πατωσει στην οικονομια αυτες οι μοντελαρες οι νεες σταματησαν να ερχονται εδω και πανε ειτε σε αλλες χωρες ειτε καθονται στην χωρα τους. και οι μεταναστες που ερχονται πλεον ειναι κατι μαυροι και πακιστανοι.
και αν αναλογιστει καποιος οτι στις ηλικιες 18-40 υπαρχουνε περισσοτεροι αντρες απο οτι γυναικες, το αποτελεσμα ειναι αυτο που βλεπουμε καθε μερα, νεες γκομενες που και γαμησετα να ειναι εμφανισιακα να τις παρακαλανε πολλοι για το μουνι τους, και καποιος με μετρια εμφανιση να τρωει χυλοπιτες παμπολες και να βρισκει γκομενα με τα χιλια ζορια

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
ο αντρας το πρωτο που θελει απο την γκομενα ειναι να ειναι νεα και εμφανισιμη, δεν τον νοιαζει αν εχει δουλεια, αν εχει αμαξι, πως ντυνεται πως μιλαει. αν εχει χιουμορ
μια γυναικα, δεν την ενδιαφερει κυριως η εμφανιση, κοιταζει ο αλλος να εχει λεφτα και καλη δουλεια, να την πηγαινει ταξιδια, να την βγαζει βολτες σε πολυτελη εστιατορια και κλαμπ για να ανεβαζει γαματα στορι. να του λεει η αλλη σκασε και ο αλλος να της λεει εχει δικιο. να την κανει να γελαει . να της κανει κοπλιμεντα και να συμφωνει με οτι παπαριες λεει
για αυτο βλεπεις εξω ωραιες γκομενες που εχουνε απο επιλογη τους καποιους που δεν ειναι εμφανισιμοι.
οταν ομως βλεπεις εξω καποιον ωραιο με γκομενα πατσαβουρα, δεν ητανε επιλογη του αυτο, απλα διαθετει μονο την εμφανιση και υστερει σε ολα τα υπολοιπα. και προφανως θα εχει φαει χυλοπιτες απο ωραιες και κατεληξε αναγκαστικα σε μπαζολες για να μην ειναι μπακουρι

Γενικά οι άντρες κοιτάμε πρώτα εμφάνιση,οι γυναίκες τα άλλα.Αυτό είναι δεδομένο

Σπάνια γυναίκα θα καυλώσει μόνο με εμφάνιση.Ή θα καυλώσει αλλά θα το πνίξει,αν βρει κάποιον που θα της προσφέρει τα άλλα

Επίσης,ωραίες γκόμενες πολύ σπάνια θα δεις με ωραίους,τουλάχιστον στην Ελλάδα.Στο εξωτερικό θα δεις.

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.021
Πόντοι
206
μα και σε μπουρδελο να πας τι να δεις δηλαδη, τα μαυρα τους τα χαλια εχουνε εκει οι γκομενες, καποιος που εχει μια μετρια γκομενα εννοειται δεν εχει καποιο λογο να επισκεφτει αυτα τα μερη και να δωσει 20 ευρω, για μια αδιαφορη γκομενα που την κουτουπωνουν ολη μερα αλλοδαποι ,γεροι και ο καθε ασχετος απο ολη την αθηνα.
πριν μια δεκαετια που ειχε πολυ πιο εμφανισιμες αξιζε να πας στα μπουρδελα, με 20 ευρω εβρισκες μουναρες και εννοειται δεν αξιζε να ασχολεισαι με μετριες ελληνιδες.
σκεφτοσουν ενταξει μωρε ειναι πουτανα η αλλη , γαμιεται με τον καθε ασχετο αλλα ειναι μουναρα, η γκομενα που εχω ειναι μετρια αρα τον μπουλο η γκομενα και την εχω σε δευτερη μοιρα
για αυτο οι πιο πολλοι στην ελλαδα εγιναν μουνοδουλοι και τους εχει η καθε γκομενα κατοικιδιο, δεν υπαρχει η διεξοδος του μπουρδελου στο μυαλο του αλλου, αμα χασει την μετρια γκομενα που εχει παει την πουτσισε
και νεαρους απο το μπασκετ που ξερω 18-20 χρονων ειτε τα μπουρδελα για αυτους ειναι αγνωστα, ειτε πηγαν μια φορα και απογοητευτηκαν και δεν ξαναπατησαν

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
δε εχω προβλημα μονο με τον αργυρο εχω με οσες μοιαζουν με αυτο το φλωρικο στιλ

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
πανε και παραπανε. απλα δεν το πολυδιαφημιζουν κιολας για να μη φανε κραξιμο. και ρατσιστριες γινονται οταν ειναι να βρουν γαμπρο. τοτε γινονται κυριες ορθοδοξες παρθενες μονο σοβαρες σχεσεις
οχι ρε φιλε μου εδω διαφωνουμε καταλαβες απολυτα τι στιλ εχω και οτι ειμαι underground και μπραβο σου αλλα στις ελληνιδες πεφτεις εξω εγω σου λεω δε το λενε οτι δε πανε για να μη φανε κραξιμο τοτε γιατι δε κανουν παρεα ποτε με τετοιους?δε εχω δει ελληνιδα να κανει παρεα με γυφτο πακιστανο ή αλβανο,αμα πηγαιναν με αυτους θα μιλαγαν εστω φιλικα στο δρομο για να δειξουν οτι δε τρεχει και τιποτα με το να μιλαω μαζι του απλα δε πανε με εκεινους ξεκαθαρα,αμα ηταν ετσι θα καναν ξεπετα με ολους τους ελληνες αυτες γαμιουνται μονο με το 20 τοις εκατο των ελληνων.

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
μα και σε μπουρδελο να πας τι να δεις δηλαδη, τα μαυρα τους τα χαλια εχουνε εκει οι γκομενες, καποιος που εχει μια μετρια γκομενα εννοειται δεν εχει καποιο λογο να επισκεφτει αυτα τα μερη και να δωσει 20 ευρω, για μια αδιαφορη γκομενα που την κουτουπωνουν ολη μερα αλλοδαποι ,γεροι και ο καθε ασχετος απο ολη την αθηνα.
πριν μια δεκαετια που ειχε πολυ πιο εμφανισιμες αξιζε να πας στα μπουρδελα, με 20 ευρω εβρισκες μουναρες και εννοειται δεν αξιζε να ασχολεισαι με μετριες ελληνιδες.
σκεφτοσουν ενταξει μωρε ειναι πουτανα η αλλη , γαμιεται με τον καθε ασχετο αλλα ειναι μουναρα, η γκομενα που εχω ειναι μετρια αρα τον μπουλο η γκομενα και την εχω σε δευτερη μοιρα
για αυτο οι πιο πολλοι στην ελλαδα εγιναν μουνοδουλοι και τους εχει η καθε γκομενα κατοικιδιο, δεν υπαρχει η διεξοδος του μπουρδελου στο μυαλο του αλλου, αμα χασει την μετρια γκομενα που εχει παει την πουτσισε
και νεαρους απο το μπασκετ που ξερω 18-20 χρονων ειτε τα μπουρδελα για αυτους ειναι αγνωστα, ειτε πηγαν μια φορα και απογοητευτηκαν και δεν ξαναπατησαν
δε πανε στα μπουρδελα οι ελληνες οι νεοι γιατι ειναι φλωροι αγαμητοι αυνανες οχι γιατι εχει ασχημες ιεροδουλες μια χαρα κομματια εχει,απλα δε πανε γιατι το θεωρουν ντροπη και προτιμανε να ριχνουν τα μουτρα τους στις ελληνιδες μη λεμε μαλακιες οτι δε πανε επειδη εχει ασχημες δε πανε γιατι πολυ απλα το θεωρουν παλιομοδητικο το μπουρδελο οι νεοι και της μοδας το φλερτ,μαλλον δε πας στα μπουρδελα και προσπαθεις να παραμυθιαστεις οτι δε πας γιατι εχει ασχημες και οχι γιατι εισαι μουνοδουλος που προτιμα να κινηγα ελληνιδες αντι να παει εκει να ξεχαρμανιασει.

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.021
Πόντοι
206
δε πανε στα μπουρδελα οι ελληνες οι νεοι γιατι ειναι φλωροι αγαμητοι αυνανες οχι γιατι εχει ασχημες ιεροδουλες μια χαρα κομματια εχει,απλα δε πανε γιατι το θεωρουν ντροπη και προτιμανε να ριχνουν τα μουτρα τους στις ελληνιδες μη λεμε μαλακιες οτι δε πανε επειδη εχει ασχημες δε πανε γιατι πολυ απλα το θεωρουν παλιομοδητικο το μπουρδελο οι νεοι και της μοδας το φλερτ,μαλλον δε πας στα μπουρδελα και προσπαθεις να παραμυθιαστεις οτι δε πας γιατι εχει ασχημες και οχι γιατι εισαι μουνοδουλος που προτιμα να κινηγα ελληνιδες αντι να παει εκει να ξεχαρμανιασει.
μα εγω πηγαινα στα μπουρδελα πριν μια δεκαετια και μεχρι το 2019, και τωρα τα εχω κοψει τελειως γιατι εχει μπαζολες , το καλοκαιρι που ειχα περασει μια βολτα, οντως οι πιο πολλες ητανε μπαζα και 2-3 μετριες που ειδα. πουθενα δεν ειδα καποια καλη που θα μου κινουσε το ενδιαφερον να περασω μαζι της

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
μα εγω πηγαινα στα μπουρδελα πριν μια δεκαετια και μεχρι το 2019, και τωρα τα εχω κοψει τελειως γιατι εχει μπαζολες , το καλοκαιρι που ειχα περασει μια βολτα, οντως οι πιο πολλες ητανε μπαζα και 2-3 μετριες που ειδα. πουθενα δεν ειδα καποια καλη που θα μου κινουσε το ενδιαφερον να περασω μαζι της
ετυχε ρε φιλε δε σημαινει πως εχει μπαζολες συνεχεια μη λεμε και βλακειες,ολο και κατι εχει εγω το οκτωμβριο πηδηξα μια τανα με βυζαρες τσιμπουκωχειλα αλλο πραγμα με καβαλαγε σα τρελη και εχυσα σουπερ οποτε μη λεμε οτι δε εχει καθολου καλες καποιες εχει αλλα εχουν μειωθει αυτο ειναι αληθεια οχι ομως οτι οι νεοι δε πανε επειδη δε εχει ωραιες δε πανε γιατι δε ειναι της μοδας το μπουρδελο ενω το φλερτ ειναι της μοδας επισης το θεωρουν ντροπη να πανε εκει προτιμανε φλερτ ειναι λιγοτερο ντροπη για εκεινους,αλλα οντως κατι που εχω παρατηρησει το 2019 μεταξουργειο ειχε και κανα ελληνα τωρα πλεον ενα περιεργο πραγμα δε εχει ουτε εναν ελληνα ή οσους ελληνες εχει ειναι πρεζακια κανεναν φυσιολογικο ενω 2019 ειχε πιο νορμαλ,τωρα φυλης εχει αρκετους ελληνες διαφορων ηλικιων αλλα εκει οι τανες ειναι οι ιδιες χρονια τωρα,μονο τα στουντιο εχουν παραμεινει σε ενα αρκετα καλο λεβελ,αλλα το μεταξ επεσε παρα πολυ ειναι η αληθεια

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.021
Πόντοι
206
ετυχε ρε φιλε δε σημαινει πως εχει μπαζολες συνεχεια μη λεμε και βλακειες,ολο και κατι εχει εγω το οκτωμβριο πηδηξα μια τανα με βυζαρες τσιμπουκωχειλα αλλο πραγμα με καβαλαγε σα τρελη και εχυσα σουπερ οποτε μη λεμε οτι δε εχει καθολου καλες καποιες εχει αλλα εχουν μειωθει αυτο ειναι αληθεια οχι ομως οτι οι νεοι δε πανε επειδη δε εχει ωραιες δε πανε γιατι δε ειναι της μοδας το μπουρδελο ενω το φλερτ ειναι της μοδας επισης το θεωρουν ντροπη να πανε εκει προτιμανε φλερτ ειναι λιγοτερο ντροπη για εκεινους,αλλα οντως κατι που εχω παρατηρησει το 2019 μεταξουργειο ειχε και κανα ελληνα τωρα πλεον ενα περιεργο πραγμα δε εχει ουτε εναν ελληνα ή οσους ελληνες εχει ειναι πρεζακια κανεναν φυσιολογικο ενω 2019 ειχε πιο νορμαλ,τωρα φυλης εχει αρκετους ελληνες διαφορων ηλικιων αλλα εκει οι τανες ειναι οι ιδιες χρονια τωρα,μονο τα στουντιο εχουν παραμεινει σε ενα αρκετα καλο λεβελ,αλλα το μεταξ επεσε παρα πολυ ειναι η αληθεια
μα τα νεα παιδια 18-20 χρονων εχουνε μεγαλωσει με το ινσταγκραμ, στο μυαλο τους εχουνε αυτα τα ξεκωλακια που τα πετανε στον λογαριασμο τους, και θελουνε να βρουνε κατι παρομοιο να ανεβουν ψυχολογικα και να νιωσουν καπως, το να πανε στο μπουρδελο και να περιμενουν στην ουρα να κουτουπωσουν μια μετρια που μπορει πριν να την ειχε επισκεφτει ενας παππους, ολο αυτο τους ξενερωνει και να πανε μια φορα δεν ξαναπατανε
για αυτο εξαλλου βλεπεις πλεον στο δρομο, σεξουαλικα πεινασμενους νεαρους, τους εχει φαει η αγαμια, μολις δουνε καμια καλη γκομενα, σαν λιγουριδες κανουν και καθονται και την πεφτουν στο ινστα στην καθε ακυρη μπαζολα

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
μα τα νεα παιδια 18-20 χρονων εχουνε μεγαλωσει με το ινσταγκραμ, στο μυαλο τους εχουνε αυτα τα ξεκωλακια που τα πετανε στον λογαριασμο τους, και θελουνε να βρουνε κατι παρομοιο να ανεβουν ψυχολογικα και να νιωσουν καπως, το να πανε στο μπουρδελο και να περιμενουν στην ουρα να κουτουπωσουν μια μετρια που μπορει πριν να την ειχε επισκεφτει ενας παππους, ολο αυτο τους ξενερωνει και να πανε μια φορα δεν ξαναπατανε
αμα ψαξουν στα μπουρδελα και στουντιο ολο και καποια σα αυτες στο ινστα θα βρουνε,απλα να λες τους ξενερωνει που τις γαμανε παπουδες τις ιεροδουλες λες και οι εξω ειναι τιποτα παρθενες λες και οι εξω δε πανε με κατι γεροντες 50 60 χρονων για τα λεφτα ή αλλος ενας λογος ειναι επειδη τα μπουρδελα δε ειναι της μοδας,της μοδας ειναι το φλερτ και γενικα οι πιτσιρικαδες κανουν οτι ειναι μοδας,απλα στο λεω να μη λες οτι δε πανε γιατι στον αγοραιο εχει ασχημες μη τρελαθουμε,εγω ειμαι 23 και εχω γαμησει κατι γαματες εμφανησιακα ιεροδουλες αλλα και υπηρεσιες σουπερ απλα τα νεα παιδια δε ειναι μαγκες σα εμενα αλλα μαλακες και προτιμαν να ειναι αυνανες της καθε ελληνιδας περαστικα τους.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.475
Πόντοι
206
Υπάρχουν ξέρετε πάντως και Ελληνίδες που είναι πολύ καλές κοπέλες και όχι σαν τις άλλες που τρέχουν στους ψυχιάτρους και γαμιούνται με Αφρικανούς και ανατολίτες εφόρου ζωής γιατί τις έχουμε διαγράψει για πάντα. Απλά θέλουν κατά τι μεγαλύτερους άντρες γιατί έχουν ίσως έναν καλό μισθό, μια δουλειά, ίσως και ένα σπίτι που δεν μπορούν να τα έχουν οι 25άρηδες με τα 450 ευρώ τον μήνα. Δυστυχώς είναι αναγκασμένες για να κάνουν ένα παιδί να ξεπουλάνε τα νιάτα τους και όποιος δεν μπορεί να διεκδικήσει μια τέτοια γιατί αισθάνεται λίγος εξαιτίας των χρηματικών απολαβών του τις λέει Ελλεεινίδες. Τώρα γι' αυτές που λέτε ότι πηγαίνουν με μαύρους και ανατολίτες είναι ξεγραμμένες, η αξία τους ως γυναικών είναι πλέον μηδενική και το ξέρουν πολύ καλά, όπως και το ότι δεν υπάρχει κανένα μέλλον εκεί γιατί οι Αφρικανοί πετάνε τα παιδιά τους στα αζήτητα, στον δρο΄μο αριστερά και δεξιά, γιατί οι Αλβανοί εγκαταλείπουν κατά διαστήματα κατά εκτοντάδες χιλιάδες την χώρα γιατί δεν βρίσκουν εδώ δουλειά και γιατί οι ανατολίτες είναι τελείως οικονομικά εξαθλιωμένοι. Επομένως δεν καταλαβαίνω γιατί τσατίζεστε τόσο πολύ με καταστάσεις που είναι εύκολο να κατανοήσει κάποιος τι συμβαίνει.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
οχι ρε μλκ και κυνηγι τρελοι ειμαστε?γιατι για να τρωμε χιλοπιτες?εγω θεωρω οτι ειμαι εμφανησιμος για να τρωω χ δε θα ριξω τον εαυτο μου τοσο ευκολα,εγω εχω μιλησει συνολο σε καμια 15 και με μια εκανα μονο κατι και μη φανταστεις κατι σπουδαιο ενα φασωμα μονο και αυτη ηταν γυρω στα 35 και δε γαμηθηκε μαζι μου γιατι ημουν μικρος και χωρις οικονομικη ανεση οπως ειπε ημουν 20 τοτε λογικο ενας 20 εως 25 να μην εχει ανεση ακομα αυτες οι μεγαλες θελουν μεγαλους με οικονομικη ανεση,καταρχιν ειμαι 23 αρα θα παω στης ηλικιας μου και αυτες τι νομιζεις πως ειναι?ντιβες στο 90 τοις εκατο απλησιαστες οποτε αμα βγω για κυνηγι μονο χ θα τρωω και γω και οι πιο πολλοι μονο αυτοι που ειναι μπλαζε δηθεν σα αυτες δε θα τρωνε χ,δυστιχως δε μπορω να παω στις 35 γιατι αυτες που ειναι φυσιολογικες και πλησιαζονται θελουν συνομιλικους τους για γαμησι και οχι 23αρηδες
παλι αρχισες τις μακακιες ρε τζιμακο και τολμας με περισσο θρασσος να τα βαζεις με τον Δασκαλο?:rockon:

θα σου τραβηξει τις φαβοριτες και θα σε σηκωσει μεχρι πανω που τολμησες να του αντιμιλησεις και δικαιως:rockon::rockon:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.951
Πόντοι
9.297
Σιγά μην έχουν λεφτά....και να έχουν πέντε φράγκα κάποιοι τα ρίχνουν στο κινητό τους.Το θεωρούν μεγάλη πολυτέλεια να ξοδεύουν κάτι για τον εαυτό τους ενώ το κινητό θεωρείται προτεραιότητα ακριβώς όπως κάνουν οι γκόμενες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom