Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (6 μέλη και 46 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.008

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.866
Πόντοι
3.656
Πες τα ρε φιλε,εχω βαρεθει να ακουω απο νορμαλ ατομα 30+ πως δεν μπορούν να σταυρωσουν γκομενα

Στην Αθήνα μπορείς να την πέφτεις και σε άγνωστες χωρίς να γίνεις ρόμπα αφού δεν θα τις ξαναδείς.Αυτό δεν υπάρχει πουθενά αλλού

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
13.853
Πόντοι
2.256
Στην Αθήνα μπορείς να την πέφτεις και σε άγνωστες χωρίς να γίνεις ρόμπα αφού δεν θα τις ξαναδείς.Αυτό δεν υπάρχει πουθενά αλλού
Γιατι η παντρεμενη Θεσσαλονικια,Πατρινια ή δεν ξερω εγω που αλλου αν κανεις διακριτικο πέσιμο λες να το μοιραστει με κανενα ;Εννοειται πως δεν τη πεφτεις στη τυχη,ζυγίζεις τη κατάσταση

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
13.853
Πόντοι
2.256
Και στην Αθηνα δεν ειναι τοσο εύκολα, έχω το πολυ 10% ανταπόκριση.Ετσι όμως σε τακτική βάση έχω καποια καβατζα που μπορω 1-2 φορες την εβδομάδα να "παιζω"

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.866
Πόντοι
3.656
Περιμένω και εγώ απάντηση...αν ο τύπος βγάζει από 1.000 €και πάνω φυσικά θα μπορεί να πληρωνει και ενοίκιο και ερασιτέχνες και επαγγελματίες.Αλλιως ΔΥΣΚΟΛΑ!

Σιγά μην έχει νοίκι τύπε

Τόσο άνετος δεν θα'ταν

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.866
Πόντοι
3.656
Γιατι η παντρεμενη Θεσσαλονικια,Πατρινια ή δεν ξερω εγω που αλλου αν κανεις διακριτικο πέσιμο λες να το μοιραστει με κανενα ;Εννοειται πως δεν τη πεφτεις στη τυχη,ζυγίζεις τη κατάσταση

Θεσσαλονικιά χλωμό τύπε

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
13.853
Πόντοι
2.256

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.866
Πόντοι
3.656
τύπε δεν το συζητάμε αυτο. Ειναι αυτονόητο. Νομιζω πρέπει να ειναι πολυ απαιτητικος κάποιος για να θέλει να έχει μια μουνάρα ενω αυτός παιρνει 500 ευρω στην ηλικια των 35.

Εδω με μια δουλεια που πιάνεις στα 28 και εισαι 35 με 7 χρονια προυπηρεσια κ πτυχιο ενα 1000αρικο θα το βγάζεις.

Σημαινει οτι δεν εξελίχθηκε καθόλου. Δεν εβγαλε κάν κάποια σχολη δεν κυνηγησε τα ονειρα του , δεν παλεψε δεν δουλεψε.

Και η μουναρα να παραβλέψει ας πουμε ολα αυτά. Δεν θα μπορουν να συμβαδίσουν. Που θα μενουν , στης μανας του ; μια εκδρομη δε θα πάνε ; μια βολτα κτλπ

γιατι η άλλη να κανει τοσες παραχωρησεις ενω ο άλλος θέλει να συνεχιζει να ζει μια μιζερη ζωή ;

Τα τελευταία χρόνια έχουν αλλάξει τα πράγματα.Φτάνει η άλλη 30+,δεν βρίσκει τον μιστερ 1000αρικο ή όποιον βρίσκει την πηδάει και την αφήνει,και έχει 2 επιλογές:το ράφι ή το κάτω απο 1000αρικο + συντάξεις μπαμπα και μαμάς.

Στη δεύτερη κατηγορία είναι σχεδόν όλοι οι γάμοι πλέον

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
13.853
Πόντοι
2.256
Τα τελευταία χρόνια έχουν αλλάξει τα πράγματα.Φτάνει η άλλη 30+,δεν βρίσκει τον μιστερ 1000αρικο ή όποιον βρίσκει την πηδάει και την αφήνει,και έχει 2 επιλογές:το ράφι ή το κάτω απο 1000αρικο + συντάξεις μπαμπα και μαμάς.

Στη δεύτερη κατηγορία είναι σχεδόν όλοι οι γάμοι πλέον

Συνηθως η 2η κατηγορια συνοδεύεται και απο κερατο , ειδικα αν η κυρια "εργάζεται"

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.635
Πόντοι
216
Μια συναδελφισσα, παντρεμενη με παιδια, που λεω και καμια κουβεντα παραπανω, πανω στο κουτσομπολιο με ρωταει Σου αρεσει αυτη; Για μια συναδελφισσα μας, 30αρα, με γυαλια, χαμηλο κεντρο βαρους, ατσουμπαλη, ντυμενη παρα πολυ απλα, χυμα, πιασιματα, ωραιο προσωπο, μελαχρινη, και βυζαρες χυτες, 30 ετων. Ναι, μου αρεσει, της απανταω. Μα, μου λεει, εμεις οι γυναικες εδω την σχολιαζουμε αρνητικα. Πως ειναι ετσι το μπαζο. Πως ντυνεται ετσι; Δεν εχει στυλ. Κακομοιρα γεροντοκορη την φωναζουμε.

Περνανε καποιοι μηνες, μου λεει η ιδια συναδελφισσα, Ελα να σου πω νεα. Την ειδα την συγκεκριμενη με τον Κωστα. Τα εχουνε καποιους μηνες. Την ρωτησα εκεινη και το παραδεχτηκε. Απιστευτο.
(Ο Κωστας πρωην συναδελφος 40αρης εμφανισημος, με δικο του σπιτι.)

Της λεω, στα λεγα εγω. Αλλα εσεις, οι γυναικες τα πατε και τα αποφασισατε οτι ειναι μπαζο. Αλλα κριτηρια εχετε οι γυναικες που τα λετε μεταξυ σας, αλλα εχουν οι αντρες για το αν τους αρεσει μια γυναικα.

Πικροχολες ολες! Δεν χρωστανε καλη κουβεντα!

Κι οπως ειπες. Αλλα τα κριτηρια των ανδρων. Αλλα δεν το καταλαβαινουν.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.332
Πόντοι
3.656
Καταλαβαίνεις πως δεν ξέρεις βασική ανάγνωση γιατί ακριβώς αυτό ψέγω στο τέλος της δημοσίευσης.
Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου. Το γραπτό μου ήταν προς επίρρωση του δικού σου, απλά έβαλα μια παραπάνω διάσταση, τη διάσταση του χρόνου, στο τι τολμάνε να πουν σήμερα. Η Μείωση της τεστοστερόνης στους άντρες τους επιτρέπει αυτές τις συμπεριφορές

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.332
Πόντοι
3.656
Nα κρατήσουμε μια μικρή πιθανότητα μήπως ο άτυχης 60χρονος μόλις ξεφορτώσει τα ψώνια στο σπίτι πάει για μια μπουρδελοτσαρκα ....
νομίζω ότι έγραψε πως το ζευγάρι ήταν 28 - 30. Και πάλι, το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνει, είναι να σηκωθεί και να φύγει

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.225
Πόντοι
9.297
Τι να σου πω νομιζω πως η Θηβα δεν υπάγεται στο νομό Αττικής
Κάποτε υπήρχε Νομός Αττικοβοιωτίας...η Θήβα είναι σκέτη Βοιωτία πλέον.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι να σου πω,εμενα παντως κατι μιλφακια απο Αρετσού πλευρά μου έχουν μεινει αξεχαστα (και πολυ δεκτικα στο ξεκωλιασμα)
Όταν υπάρχουν λεφτά υπάρχει και διάθεση για ξεκώλιασμα...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.225
Πόντοι
9.297
τύπε δεν το συζητάμε αυτο. Ειναι αυτονόητο. Νομιζω πρέπει να ειναι πολυ απαιτητικος κάποιος για να θέλει να έχει μια μουνάρα ενω αυτός παιρνει 500 ευρω στην ηλικια των 35.

Εδω με μια δουλεια που πιάνεις στα 28 και εισαι 35 με 7 χρονια προυπηρεσια κ πτυχιο ενα 1000αρικο θα το βγάζεις.

Σημαινει οτι δεν εξελίχθηκε καθόλου. Δεν εβγαλε κάν κάποια σχολη δεν κυνηγησε τα ονειρα του , δεν παλεψε δεν δουλεψε.

Και η μουναρα να παραβλέψει ας πουμε ολα αυτά. Δεν θα μπορουν να συμβαδίσουν. Που θα μενουν , στης μανας του ; μια εκδρομη δε θα πάνε ; μια βολτα κτλπ

γιατι η άλλη να κανει τοσες παραχωρησεις ενω ο άλλος θέλει να συνεχιζει να ζει μια μιζερη ζωή ;
Η γκόμενα και άνεργη να είναι θα βρει χρηματοδότη σν κουνηθεί ..ένας στα 600€ που θα κουνηθεί για να ανέβει οικονομικά ;Σε διευθύντρια τραπέζης;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.225
Πόντοι
9.297

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
22.173
Πόντοι
7.046
Tόση Σοφία συμπυκνωμένη μέσα σε κάθε απάντηση...μετά βίας μπορεί ο εγκεφαλός μου να επεξεργαστεί τις πληροφορίες...

Υπάρχουν Δάσκαλοι αλλά και άξιοι Μαθητές στο παρόν νήμα, παραμένω ταπεινός και σεμνός ακόλουθος στα διδάγματά σας!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.225
Πόντοι
9.297
Έξοδο σε χωριό νησιού Αιγαίου αγαμία και λεφτά μηδέν τι καλά να μουν Αθήνα στο δεκαρικο
To δεκαρικο είναι σαν να τρως γαριδάκια για να χορτάσεις...γεμίζεις το στομάχι σου με κατι μη θρεπτικό.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.829
Πόντοι
3.556
τα έχουμε πει...θα τα ξαναπούμε: οι γυναίκες παντρεύονται με αυτονόητο προυπόθεση ότι θα παιρνάνε καλά.Ο γάμος για τις γυναίκες σημαίνει κυρίως καλοπέραση.Έτσι τους το έχουν περάσει.Δεν αποδέχονται ότι θα υπάρχουν δυσκολίες.Δεν αποδέχονται αναποδιές.Δεν κάνουν δεκτό ότι κάτι μπορεί να στραβώσει!
Θες να με παντρευτείς? (εννοούν στον άνδρα τους) σημαίνει θα με έχεις στη πούδρα...
Αντιθέτως οι άνδρες που ξέρουν πως η ζωή έχει πολλές δυσκολίες ,θέλουν τη γυναίκα και στήριγμα (εκτός από σύντροφο).
Αντιθέτως οι άνδρες ξέρουν ότι ο γάμος δεν έχει συμβόλαιο με το να πάνε όλα καλά....
Της γυναίκας ο καημός λούσα πουτσα και χορός

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom