M40
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2020
- Like
- 13.853
- Πόντοι
- 2.256
Τι να σου πω νομιζω πως η Θηβα δεν υπάγεται στο νομό Αττικής...πόσα ΑΠΙΔΙΑ πιάνει ο σάκος.!
Τι να σου πω νομιζω πως η Θηβα δεν υπάγεται στο νομό Αττικής...πόσα ΑΠΙΔΙΑ πιάνει ο σάκος.!
Πες τα ρε φιλε,εχω βαρεθει να ακουω απο νορμαλ ατομα 30+ πως δεν μπορούν να σταυρωσουν γκομενα
Γιατι η παντρεμενη Θεσσαλονικια,Πατρινια ή δεν ξερω εγω που αλλου αν κανεις διακριτικο πέσιμο λες να το μοιραστει με κανενα ;Εννοειται πως δεν τη πεφτεις στη τυχη,ζυγίζεις τη κατάστασηΣτην Αθήνα μπορείς να την πέφτεις και σε άγνωστες χωρίς να γίνεις ρόμπα αφού δεν θα τις ξαναδείς.Αυτό δεν υπάρχει πουθενά αλλού
Περιμένω και εγώ απάντηση...αν ο τύπος βγάζει από 1.000 €και πάνω φυσικά θα μπορεί να πληρωνει και ενοίκιο και ερασιτέχνες και επαγγελματίες.Αλλιως ΔΥΣΚΟΛΑ!
Γιατι η παντρεμενη Θεσσαλονικια,Πατρινια ή δεν ξερω εγω που αλλου αν κανεις διακριτικο πέσιμο λες να το μοιραστει με κανενα ;Εννοειται πως δεν τη πεφτεις στη τυχη,ζυγίζεις τη κατάσταση
Τι να σου πω,εμενα παντως κατι μιλφακια απο Αρετσού πλευρά μου έχουν μεινει αξεχαστα (και πολυ δεκτικα στο ξεκωλιασμα)Θεσσαλονικιά χλωμό τύπε
τύπε δεν το συζητάμε αυτο. Ειναι αυτονόητο. Νομιζω πρέπει να ειναι πολυ απαιτητικος κάποιος για να θέλει να έχει μια μουνάρα ενω αυτός παιρνει 500 ευρω στην ηλικια των 35.
Εδω με μια δουλεια που πιάνεις στα 28 και εισαι 35 με 7 χρονια προυπηρεσια κ πτυχιο ενα 1000αρικο θα το βγάζεις.
Σημαινει οτι δεν εξελίχθηκε καθόλου. Δεν εβγαλε κάν κάποια σχολη δεν κυνηγησε τα ονειρα του , δεν παλεψε δεν δουλεψε.
Και η μουναρα να παραβλέψει ας πουμε ολα αυτά. Δεν θα μπορουν να συμβαδίσουν. Που θα μενουν , στης μανας του ; μια εκδρομη δε θα πάνε ; μια βολτα κτλπ
γιατι η άλλη να κανει τοσες παραχωρησεις ενω ο άλλος θέλει να συνεχιζει να ζει μια μιζερη ζωή ;
Τα τελευταία χρόνια έχουν αλλάξει τα πράγματα.Φτάνει η άλλη 30+,δεν βρίσκει τον μιστερ 1000αρικο ή όποιον βρίσκει την πηδάει και την αφήνει,και έχει 2 επιλογές:το ράφι ή το κάτω απο 1000αρικο + συντάξεις μπαμπα και μαμάς.
Στη δεύτερη κατηγορία είναι σχεδόν όλοι οι γάμοι πλέον
Μια συναδελφισσα, παντρεμενη με παιδια, που λεω και καμια κουβεντα παραπανω, πανω στο κουτσομπολιο με ρωταει Σου αρεσει αυτη; Για μια συναδελφισσα μας, 30αρα, με γυαλια, χαμηλο κεντρο βαρους, ατσουμπαλη, ντυμενη παρα πολυ απλα, χυμα, πιασιματα, ωραιο προσωπο, μελαχρινη, και βυζαρες χυτες, 30 ετων. Ναι, μου αρεσει, της απανταω. Μα, μου λεει, εμεις οι γυναικες εδω την σχολιαζουμε αρνητικα. Πως ειναι ετσι το μπαζο. Πως ντυνεται ετσι; Δεν εχει στυλ. Κακομοιρα γεροντοκορη την φωναζουμε.
Περνανε καποιοι μηνες, μου λεει η ιδια συναδελφισσα, Ελα να σου πω νεα. Την ειδα την συγκεκριμενη με τον Κωστα. Τα εχουνε καποιους μηνες. Την ρωτησα εκεινη και το παραδεχτηκε. Απιστευτο.
(Ο Κωστας πρωην συναδελφος 40αρης εμφανισημος, με δικο του σπιτι.)
Της λεω, στα λεγα εγω. Αλλα εσεις, οι γυναικες τα πατε και τα αποφασισατε οτι ειναι μπαζο. Αλλα κριτηρια εχετε οι γυναικες που τα λετε μεταξυ σας, αλλα εχουν οι αντρες για το αν τους αρεσει μια γυναικα.
Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου. Το γραπτό μου ήταν προς επίρρωση του δικού σου, απλά έβαλα μια παραπάνω διάσταση, τη διάσταση του χρόνου, στο τι τολμάνε να πουν σήμερα. Η Μείωση της τεστοστερόνης στους άντρες τους επιτρέπει αυτές τις συμπεριφορέςΚαταλαβαίνεις πως δεν ξέρεις βασική ανάγνωση γιατί ακριβώς αυτό ψέγω στο τέλος της δημοσίευσης.
νομίζω ότι έγραψε πως το ζευγάρι ήταν 28 - 30. Και πάλι, το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνει, είναι να σηκωθεί και να φύγειNα κρατήσουμε μια μικρή πιθανότητα μήπως ο άτυχης 60χρονος μόλις ξεφορτώσει τα ψώνια στο σπίτι πάει για μια μπουρδελοτσαρκα ....
περισσότερες κιόλας απ' όσες βλέπονται αφού οι περισσότεροι αυτές τις αποφεύγουνΚαι να μην βλέπονται,πάλι έχουν επιλογές
Κάποτε υπήρχε Νομός Αττικοβοιωτίας...η Θήβα είναι σκέτη Βοιωτία πλέον.Τι να σου πω νομιζω πως η Θηβα δεν υπάγεται στο νομό Αττικής
Όταν υπάρχουν λεφτά υπάρχει και διάθεση για ξεκώλιασμα...Τι να σου πω,εμενα παντως κατι μιλφακια απο Αρετσού πλευρά μου έχουν μεινει αξεχαστα (και πολυ δεκτικα στο ξεκωλιασμα)
Η γκόμενα και άνεργη να είναι θα βρει χρηματοδότη σν κουνηθεί ..ένας στα 600€ που θα κουνηθεί για να ανέβει οικονομικά ;Σε διευθύντρια τραπέζης;τύπε δεν το συζητάμε αυτο. Ειναι αυτονόητο. Νομιζω πρέπει να ειναι πολυ απαιτητικος κάποιος για να θέλει να έχει μια μουνάρα ενω αυτός παιρνει 500 ευρω στην ηλικια των 35.
Εδω με μια δουλεια που πιάνεις στα 28 και εισαι 35 με 7 χρονια προυπηρεσια κ πτυχιο ενα 1000αρικο θα το βγάζεις.
Σημαινει οτι δεν εξελίχθηκε καθόλου. Δεν εβγαλε κάν κάποια σχολη δεν κυνηγησε τα ονειρα του , δεν παλεψε δεν δουλεψε.
Και η μουναρα να παραβλέψει ας πουμε ολα αυτά. Δεν θα μπορουν να συμβαδίσουν. Που θα μενουν , στης μανας του ; μια εκδρομη δε θα πάνε ; μια βολτα κτλπ
γιατι η άλλη να κανει τοσες παραχωρησεις ενω ο άλλος θέλει να συνεχιζει να ζει μια μιζερη ζωή ;
Για 60χρονο ζεύγος νομίζω μιλάμε...νομίζω ότι έγραψε πως το ζευγάρι ήταν 28 - 30. Και πάλι, το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνει, είναι να σηκωθεί και να φύγει
To δεκαρικο είναι σαν να τρως γαριδάκια για να χορτάσεις...γεμίζεις το στομάχι σου με κατι μη θρεπτικό.Έξοδο σε χωριό νησιού Αιγαίου αγαμία και λεφτά μηδέν τι καλά να μουν Αθήνα στο δεκαρικο
Της γυναίκας ο καημός λούσα πουτσα και χορόςτα έχουμε πει...θα τα ξαναπούμε: οι γυναίκες παντρεύονται με αυτονόητο προυπόθεση ότι θα παιρνάνε καλά.Ο γάμος για τις γυναίκες σημαίνει κυρίως καλοπέραση.Έτσι τους το έχουν περάσει.Δεν αποδέχονται ότι θα υπάρχουν δυσκολίες.Δεν αποδέχονται αναποδιές.Δεν κάνουν δεκτό ότι κάτι μπορεί να στραβώσει!
Θες να με παντρευτείς? (εννοούν στον άνδρα τους) σημαίνει θα με έχεις στη πούδρα...
Αντιθέτως οι άνδρες που ξέρουν πως η ζωή έχει πολλές δυσκολίες ,θέλουν τη γυναίκα και στήριγμα (εκτός από σύντροφο).
Αντιθέτως οι άνδρες ξέρουν ότι ο γάμος δεν έχει συμβόλαιο με το να πάνε όλα καλά....
Διαχρονικό ρητό...Της γυναίκας ο καημός λούσα πουτσα και χορός