Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297
Αμα γουστάρεις να φυγεις απο επαρχία μπορεις να το κάνεις. Να βρεις κ μια δουλεια να νοικιασεις κ μια γκαρσονιέρα ή να σπουδάσεις. Θεμα δικο σ ειναι αν θα εχεις τα αρχιδια να αλλαξεις τη ζωη σ κ να ξεβολευτεις.

Οι γυναικες τα βλεπουν αυτα κ τους αρέσουν. Θελουν να βλεπουν εναν αντρα να γουσταρει να εξελισσεται. Γιατι αυτο δειχνει στοιχεια του χαρακτηρα του.

Αποφασιστηκοτητα - υπομονη - τολμη - δυναμισμο- ζωντάνια - ορεξη για ζωη - φιλοδοξος - αρχιδατος να αναλάμβανει προκλησεις κ να τις φερνει εις πέρας κτλπ.

Πουτσο ολοι εχουμε μην ανησυχεις. Ολοι θα μπορεσουμε να γαμησουμε. Αυτο δεν ειναι κριτήριο να σε επιλέξει μια γκομενα.
Στην Αθήνα ίσως κάποιες στο πρόσωπο ενός άνδρα που τα πληρώνει όλα να βλέπουν έναν ήρωα...
Στο μεγαλύτερο μέρος της επικρατείας το σύνολο σχεδόν θα δει έναν τύπο που αγωνίζεται και η απάντηση που θα δίνουν είναι "Ναι μεν αλλά..."( Επειδή θα είναι πιασμένες από γνωστούς γνωστού κτλ)...μην τα έχεις όλα τόσο εύκολα σαν να είμαστε σε αμερικανική ταινία.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.840
Πόντοι
3.656
Την βρήκες με διαδικτυακό κυνήγι να υποθέσω...μα και εκεί έχει πολλά ναυάγια η θάλασσα του διαδικτύου.Βρηκες κάτι της προκοπής ;Μάλλον τυχερός είσαι....

Κανα μπάζο θα βρήκε πιθανόν,αλλά είπαμε,το τζάμπα ουδείς εμίσησε

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297
Τυχερός μόνο ως προς το οτι ο άλλος που ειχε γνωρισει μαλακίστηκε κ δεν περνουσε καλά μαζί του. Οποτε χώθηκα εγώ πολυ ωραία κ την τσίμπησα. Δεν υπάρχει τυχη σε αυτα τύπε πρέπει να μάθεις να φέρεσαι (γενικά).

Οχι εκτος Ιντερνετ την ειχα γνωρισει παλαιότερα απλα τωρα της ξανα έστειλα. Και βγηκε σε καλό.
Ακόμα πιο τυχερός...υπήρχε μια αρχική προσέγγιση με ανθρώπινο τρόπο...ευ γέ για αυτό!

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.548
Πόντοι
2.256
Κανα μπάζο θα βρήκε πιθανόν,αλλά είπαμε,το τζάμπα ουδείς εμίσησε
Δεν νομιζω καποιος που εχει την οικονομικη δυνατοτητα να "ξεμπουκώνει" τακτικά σε μασατζιδικα και αλλα ευαγη ιδρύματα να εριχνε τα στανταρ του και να εκανε σχεση με μπαζο

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297
Εσύ τύπε μόνος σου νοικιάζεις ή μένεις με γονείς;
Περιμένω και εγώ απάντηση...αν ο τύπος βγάζει από 1.000 €και πάνω φυσικά θα μπορεί να πληρωνει και ενοίκιο και ερασιτέχνες και επαγγελματίες.Αλλιως ΔΥΣΚΟΛΑ!

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.548
Πόντοι
2.256
Παλιά κάποιος συναγωνιστης που με συμπαθει είχε γραψει οτι καλο θα ηταν για κάποιους να ακούσουν ΄λίγο τον ταπεινό Μασαζονομάχο κ οχι μονο στα μασάζ.

Δε θα γαμαμε συνεχεια πουτάνες. Ξεφτίλα. :cheesy:
Καλές οι ..τανες αλλα αλλη αισθηση να πηδας καποια που τη γουσταρεις πολύ και νιωθεις οτι φτιαχνεται και αυτη με τη φαση.Την αισθηση της γκομενας που "λυνεται" και υπομονετικα καθεται και το τρωει στο θεοστενο κωλαρακι της δεν θα στη δωσει καμμια επαγγελματίας

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297
Δε βγαινω με τέτοιες τύπε , πληρωνω κ εγώ αλλα όχι συνέχεια. Αυτη που λέω εχει δικο της αμάξι η κοπελα δεν ψάχνει ταξιτζήδες.

Ε νταξει το ξενοδοχειο δεν θα το πληρώσει αυτή ή ενα ποτό. Μη τρελαθούμε
Δεν εννοούσα αυτά..μιλούσα για ενοίκιο,λογαριασμούς κτλ ..αν πληρώνεις αυτά ,τι διαθέσιμο εισόδημα για γούστα να έχεις εκτος βέβαια αν βγάζεις τετραψήφιο μισθό .

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.840
Πόντοι
3.656
Παιδιά έχει δίκιο ο Masazo, η Αττική έχει πολλές επιλογές για κάθε βαλάντιο.Με την οικονομική κρίση και τα μνημόνια ειδικά τα μιλφάκια έχουν ρίξει τις απαιτήσεις τους ενω πολλές παντρεμένες είναι στη φάση τι ειχαμε τι χάσαμε,ας φάμε και καμμιά ... παραπάνω,ειδικά αν στο σπίτι υπολογίζουν και το 5€

Αυτό έλειπε να μην έχει,όταν ακούω Αθηναίο να λέει δε γαμάω,μπριζώνομαι

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.548
Πόντοι
2.256
Περιμένω και εγώ απάντηση...αν ο τύπος βγάζει από 1.000 €και πάνω φυσικά θα μπορεί να πληρωνει και ενοίκιο και ερασιτέχνες και επαγγελματίες.Αλλιως ΔΥΣΚΟΛΑ!
Για μια τετοιου ειδους ζωης θελεις το λιγοτερο 1,5-2Κ το μήνα

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.548
Πόντοι
2.256
Κανόνας νούμερο 1 δεν κατηγορουμε ποτέ άλλους άντρες δειχνει ζήλεια κ ξενερώνει τις γυναικες.

Κανονας νουμερο 2 δεν λες καμία μπάζο ακομη κ αν δεν ειναι του στύλ σου - εισαι ευγενικός με όλες τις κοπελες.

Γιατι αν αυτη η καποια σε συμπαθησει κ την επομενη σ πει ελα θα βγω για ποτο με μια φιλη μου... μάντεψε ποιος θα χάσει αν μιλάς έτσι.
Εννοειται,τετοιες περιπτώσεις πρέπει να χυλοπιττόνονται με απαράμιλλο στύλ

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297
Πάντα τύπε πριν το σκληρό γαμήσι πρέπει να εισαι γλυκός τύπος :P
Δεν μετράνε αυτά σε μικρές κοινωνίες...ξέρεις ,αν η άλλη αποφασίσει να μείνει πιστή στο στεφάνι της δεν θα σου κάτσει ακόμα και αν γίνεται μούσκεμα δίπλα σου γελώντας με κάτι ωραίο που είπες....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ε θες ενα 1500αρι το μήνα ναί.
Το οποίο προφανώς η το βγάζεις η μένεις με γονείς...δεν είσαι με 600€ και ενοίκιο!

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.548
Πόντοι
2.256
Αυτό έλειπε να μην έχει,όταν ακούω Αθηναίο να λέει δε γαμάω,μπριζώνομαι
Πες τα ρε φιλε,εχω βαρεθει να ακουω απο νορμαλ ατομα 30+ πως δεν μπορούν να σταυρωσουν γκομενα

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.548
Πόντοι
2.256
Δεν μετράνε αυτά σε μικρές κοινωνίες...ξέρεις ,αν η άλλη αποφασίσει να μείνει πιστή στο στεφάνι της δεν θα σου κάτσει ακόμα και αν γίνεται μούσκεμα δίπλα σου γελώντας με κάτι ωραίο που είπες....

Το οποίο προφανώς η το βγάζεις η μένεις με γονείς...δεν είσαι με 600€ και ενοίκιο!
Εννοειται πως απο καποια ηλικια και μετα δεν θα ζεις φυσιολογικα αν ζεις με τους γονεις. πρεπει να εξαντλησεις τα περιθωρια να τα βγαλεις

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297
Το αναποδο θα ηταν περιεργο.
Μην το λες...πέστο αυτό στην γνωστή μου που έφαγε τον Αλβανό άνδρα συναδελφισσας της.Δεν νομίζω να της έγραφε ποιήματα και να τον λάτρεψε για αυτό....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297
Εννοειται πως απο καποια ηλικια και μετα δεν θα ζεις φυσιολογικα αν ζεις με τους γονεις. πρεπει να εξαντλησεις τα περιθωρια να τα βγαλεις
Σε μικρές κοινωνίες όλοι μένουν με γονείς και κάνουν τους γκόμενους εκ του ασφαλούς...που να βρεις κάτι όταν όλοι έχουν καμακωσει γνωστές και συμμαθήτριες;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.840
Πόντοι
3.656
Κανόνας νούμερο 1 δεν κατηγορουμε ποτέ άλλους άντρες δειχνει ζήλεια κ ξενερώνει τις γυναικες.

Κανονας νουμερο 2 δεν λες καμία μπάζο ακομη κ αν δεν ειναι του στύλ σου - εισαι ευγενικός με όλες τις κοπελες.

Γιατι αν αυτη η καποια σε συμπαθησει κ την επομενη σ πει ελα θα βγω για ποτο με μια φιλη μου... μάντεψε ποιος θα χάσει αν μιλάς έτσι.

1.Τους μόνους που κατηγορώ είναι τους μουνόδουλους

2.Το μπάζο πάντα θα το λεω μπάζο και δε μ'ενδιαφέρει να μου γνωρίσει...άλλο μπάζο

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.548
Πόντοι
2.256

Αυτες ειναι που ειναι με το μαχαιρι στο δοντια, σαν το Ζε Ελίας.Αν πασα στιγμή αν προκύψει ελευθερία κινησεων εστω και για 1 ωρα τον εχουνε φαει.Εχω παρει μικροπαντρεμενη στο αυτοκινητο οσο υποτιθεται πως περιμενε στο φροντιστηριο να παρει το γιο της.35αρα πύραλους που ο τύπος δεν τη πηδαγε ουτε μια φορα την εβδομαδα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297
Τυπε εννοειται οτι χρειάζεσαι μια τέτοια οικονομικη δυνατοτητα οπως επίσης κ να μένεις μονος σου ανεξάρτητος ολα αυτα τα πετυχαινεις με 1200-1500 ευρώ.

Στην ηλικια των 30+ δεν ειναι και τοσο ακατορθωτο. Εφυγα , καλα να περνάτε κ να γαμάτε :cheesy:
Καλά ξηγηθηκες...οσοι είστε σε τριψήφιο μισθό....όνειρα....Πουλια μου τσξιδιαρικαααααα.

Αυτες ειναι που ειναι με το μαχαιρι στο δοντια, σαν το Ζε Ελίας.Αν πασα στιγμή αν προκύψει ελευθερία κινησεων εστω και για 1 ωρα τον εχουνε φαει.Εχω παρει μικροπαντρεμενη στο αυτοκινητο οσο υποτιθεται πως περιμενε στο φροντιστηριο να παρει το γιο της.35αρα πύραλους που ο τύπος δεν τη πηδαγε ουτε μια φορα την εβδομαδα
Στην Αθήνα...ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...βγες παραεξω και δες μόνος σου πόσα παιδιά πιάνει ο σάκος

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297
...πόσα ΑΠΙΔΙΑ πιάνει ο σάκος.!

Stories