Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Δεν είναι καλό να παρασύρεται από τους άλλους...οι άλλοι μπορεί να είναι τίποτα μπουχεσες που κάνουν τους γκόμενους με τα λεφτά και το αμάξι του μπαμπά.Εισαι καλύτερος από αυτό το "πρότυπο"....
Συμφωνώ αλλά σκέψου ότι ακόμα και αυτοί οι μπουχεσες πετυχαίνουν το στόχο τους, φαντάσου πόσο μάλλον ένας με καλύτερες αρχές και αξίες

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.766
Πόντοι
3.656
Καθόμουν σε καφετέρια στην Φωκίωνος Νέγρη πριν μερικές μέρες μαζί με παλιους συναδέλφους.Παραδίπλα ήρθε και κάθησε ένα ζευγάρι περί τα 28-30.
Πίρφορος με καριόλα γλωσσού. Τον έκραζε και τους άκουγε όλο το μαγαζί για διάφορα.Κάποια στιγμή είπε

"Εσυ φταίς που πηδιέμαι πέρα δώθε,γιατί είσαι μαλάκας και όχι και τόσο άντρας,για να με αφήνεις.Να σου φέρω κανέναν να σε γαμήσει και εσένα μπας και γουστάρεις;"

Αυτά.
Εμετός.

Πίρφοροι ζώα,έχετε καταστρέψει τα πάντα!
Καταλαβαίνεις βέβαια πόσο ανάρχιδο είναι το άτομο που ανέχτηκε να ακούσει αυτή την ατάκα, και δεν σηκώθηκε να φύγει επί τόπου. Και νομίζω πως όλοι συμφωνούμε ότι αν μια γυναίκα ΤΟΛΜΟΥΣΕ να πει κάτι τέτοιο σε οποιοδήποτε άντρα της εποχής των πατεράδων μας, ΙΣΩΣ γλύτωνε με λίγα κατάγματα

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.168
Πόντοι
7.865
Καταλαβαίνεις βέβαια πόσο ανάρχιδο είναι το άτομο που ανέχτηκε να ακούσει αυτή την ατάκα, και δεν σηκώθηκε να φύγει επί τόπου. Και νομίζω πως όλοι συμφωνούμε ότι αν μια γυναίκα ΤΟΛΜΟΥΣΕ να πει κάτι τέτοιο σε οποιοδήποτε άντρα της εποχής των πατεράδων μας, ΙΣΩΣ γλύτωνε με λίγα κατάγματα
Καταλαβαίνεις πως δεν ξέρεις βασική ανάγνωση γιατί ακριβώς αυτό ψέγω στο τέλος της δημοσίευσης.

• Like
Αντιδράσεις: cool11

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Μια συναδελφισσα, παντρεμενη με παιδια, που λεω και καμια κουβεντα παραπανω, πανω στο κουτσομπολιο με ρωταει Σου αρεσει αυτη; Για μια συναδελφισσα μας, 30αρα, με γυαλια, χαμηλο κεντρο βαρους, ατσουμπαλη, ντυμενη παρα πολυ απλα, χυμα, πιασιματα, ωραιο προσωπο, μελαχρινη, και βυζαρες χυτες, 30 ετων. Ναι, μου αρεσει, της απανταω. Μα, μου λεει, εμεις οι γυναικες εδω την σχολιαζουμε αρνητικα. Πως ειναι ετσι το μπαζο. Πως ντυνεται ετσι; Δεν εχει στυλ. Κακομοιρα γεροντοκορη την φωναζουμε.

Περνανε καποιοι μηνες, μου λεει η ιδια συναδελφισσα, Ελα να σου πω νεα. Την ειδα την συγκεκριμενη με τον Κωστα. Τα εχουνε καποιους μηνες. Την ρωτησα εκεινη και το παραδεχτηκε. Απιστευτο.
(Ο Κωστας πρωην συναδελφος 40αρης εμφανισημος, με δικο του σπιτι.)

Της λεω, στα λεγα εγω. Αλλα εσεις, οι γυναικες τα πατε και τα αποφασισατε οτι ειναι μπαζο. Αλλα κριτηρια εχετε οι γυναικες που τα λετε μεταξυ σας, αλλα εχουν οι αντρες για το αν τους αρεσει μια γυναικα.

awdl0re II

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Like
342
Πόντοι
21
Καταλαβαίνεις πως δεν ξέρεις βασική ανάγνωση γιατί ακριβώς αυτό ψέγω στο τέλος της δημοσίευσης.

μην αρπάζεστε κύριε, στο ίδιο mgtwικό στρατόπεδο είναι ο σύντροφος Μπρόκολος

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.168
Πόντοι
7.865

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.168
Πόντοι
7.865
Επίσης να τους εξηγήσει κάποιος ότι οι "άντρες παλιάς κοπής", αν έκαναν το 1% απο αυτά που κάνει σημερα η μέση γυναίκα θα την σαπάκιαζε στο ξύλο σε σημείο εξωγήινο.Αυτά τα πρότυπα που νομίζουν ότι9 υπήρχαν ,δεν υπήρχαν ποτέ και δεν πρόκειται.Τότε απλά αν ήθελες να γαμήσεις την γυναίκα σου απλά την γάμαγες ήθελε δεν ήθελε.Αν απλά είχες νεύρα και σου γύριθζε κουβέντες απλά την σάπιζες στο ξύλο και αν στα φόραγε την καθάριζες.Τόσο απλά.

veneto

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
78
Like
1.355
Πόντοι
6.195
Όλοι κοιμούνται...απλώς δεν κάνουν σεξ με τις γυναίκες τους.9/10 έχουν αποσυρθεί και 1/10 ξενοπηδαει.
Υπάρχουμε και εμείς που δεν έχουμε αποσυρθεί και πηδάμε την γυναίκα μας και ξενοπηδάμε (επί πληρωμή η χωρίς). :D:
:D::D::sunglasses::sunglasses:

KAVLIARIS33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
5
Like
1.278
Πόντοι
201
Απίστευτη ιστορία!!!!!!!!!!!!
Προχθές ταξιδεύοντας με το φεριμπόουτ συνάντησα έναν κυριο πραγματικά σε άθλια κατάσταση διότι η γυναίκα του τον έδιωξε από το σπίτι επειδή δεν είχε την οικονομική δυνατότητα απ ότι μου εκμυστηρεύτηκε να της προφέρει την ζωή που γούσταρε η συγκεκριμένη Ελεινιδα .Τι να πω ; Εγώ πάντως θορυβήθηκα.......

Συνημμένα

• 307668572_811806426614092_3228768776224032244_n.jpg
    307668572_811806426614092_3228768776224032244_n.jpg
    96,6 KB · Εμφανίσεις: 44

Vienezos1_

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2022
Like
291
Πόντοι
21
τα έχουμε πει...θα τα ξαναπούμε: οι γυναίκες παντρεύονται με αυτονόητο προυπόθεση ότι θα παιρνάνε καλά.Ο γάμος για τις γυναίκες σημαίνει κυρίως καλοπέραση.Έτσι τους το έχουν περάσει.Δεν αποδέχονται ότι θα υπάρχουν δυσκολίες.Δεν αποδέχονται αναποδιές.Δεν κάνουν δεκτό ότι κάτι μπορεί να στραβώσει!
Θες να με παντρευτείς? (εννοούν στον άνδρα τους) σημαίνει θα με έχεις στη πούδρα...
Αντιθέτως οι άνδρες που ξέρουν πως η ζωή έχει πολλές δυσκολίες ,θέλουν τη γυναίκα και στήριγμα (εκτός από σύντροφο).
Αντιθέτως οι άνδρες ξέρουν ότι ο γάμος δεν έχει συμβόλαιο με το να πάνε όλα καλά....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297
Nα κρατήσουμε μια μικρή πιθανότητα μήπως ο άτυχης 60χρονος μόλις ξεφορτώσει τα ψώνια στο σπίτι πάει για μια μπουρδελοτσαρκα ....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297
Απίστευτη ιστορία!!!!!!!!!!!!
Προχθές ταξιδεύοντας με το φεριμπόουτ συνάντησα έναν κυριο πραγματικά σε άθλια κατάσταση διότι η γυναίκα του τον έδιωξε από το σπίτι επειδή δεν είχε την οικονομική δυνατότητα απ ότι μου εκμυστηρεύτηκε να της προφέρει την ζωή που γούσταρε η συγκεκριμένη Ελεινιδα .Τι να πω ; Εγώ πάντως θορυβήθηκα.......
Να γίνει μέλος μας να σωθεί...

KAVLIARIS33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
5
Like
1.278
Πόντοι
201
Nα κρατήσουμε μια μικρή πιθανότητα μήπως ο άτυχης 60χρονος μόλις ξεφορτώσει τα ψώνια στο σπίτι πάει για μια μπουρδελοτσαρκα ....
Εννοείται!!!!!!!!!!!!!!!! Εγω πάντως τον συμβούλευσα να πάει!!!!!!!!!!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297
Εννοείται!!!!!!!!!!!!!!!! Εγω πάντως τον συμβούλευσα να πάει!!!!!!!!!!
Η απάντηση του 1.000.000€ ήταν η απάντηση του άτυχους 60χρονου η οποία ήταν ....ΠΟΙΑ;Μην μας κρατάς σε αγωνια...είναι δικός μας η είναι ανθρωπάκι να τον ξεφτιλιζει δημοσίως η κυρά και να μην απαντάει;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.840
Πόντοι
3.656
Εγω αυτη τη περίοδο έχω βρει μια 30αρα και πηδιόμαστε πάντως. Κανα μήνα τώρα αυτη η ιστορία έχω πάει κ σπίτι της και σε ξενοδοχείο.

Το θέμα γυναικα είναι ενα "ζητημα" που καθενας θα πρέπει να το λύσει μόνος του αφου πρωτα βελτι'ωσει κάποια πραγματα στην εμφανιση και τον χαρακτήρα του.

Πολλα απο αυτα που νομίζετε οτι ειναι οκ στις γυναικες κτυπάνε άσχημα. Δεν ειναι πουτάνες να τις πληρώνεις και να σου κάθονται επειδη απλα έχεις ενα 20 ή 50αρικο στη τσέπη κ απλα σε ανέχονται αρκει να μην εισαι τέρμα βρωμιάρης ωστε να φτασουμε στην απιθανη περιπτωση να σε διώξουν κ αφου πληρώνεις :P

Kαι αυτα τα γραφει ενας Μασαζονομάχος. Αν κ εχω κοψει τώρα τελευταιο μήνα τις πουτανες.

Γιατί ζεις Αθήνα και μπορείς να γνωρίζεις

Ελεύθερη 30αρα στην επαρχία,είναι ανέκδοτο.Μην πω ελεύθερη γενικώς

Εμφάνιση,χαρακτήρας δεν έχουν καμία σημασία όταν δεν υπάρχουν διαθέσιμες γυναίκες

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.840
Πόντοι
3.656
Αμα γουστάρεις να φυγεις απο επαρχία μπορεις να το κάνεις. Να βρεις κ μια δουλεια να νοικιασεις κ μια γκαρσονιέρα ή να σπουδάσεις. Θεμα δικο σ ειναι αν θα εχεις τα αρχιδια να αλλαξεις τη ζωη σ κ να ξεβολευτεις.

Οι γυναικες τα βλεπουν αυτα κ τους αρέσουν.

Εσύ τύπε μόνος σου νοικιάζεις ή μένεις με γονείς;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297
Εγω αυτη τη περίοδο έχω βρει μια 30αρα και πηδιόμαστε πάντως. Κανα μήνα τώρα αυτη η ιστορία έχω πάει κ σπίτι της και σε ξενοδοχείο.

Το θέμα γυναικα είναι ενα "ζητημα" που καθενας θα πρέπει να το λύσει μόνος του αφου πρωτα βελτι'ωσει κάποια πραγματα στην εμφανιση και τον χαρακτήρα του.

Πολλα απο αυτα που νομίζετε οτι ειναι οκ στις γυναικες κτυπάνε άσχημα. Δεν ειναι πουτάνες να τις πληρώνεις και να σου κάθονται επειδη απλα έχεις ενα 20 ή 50αρικο στη τσέπη κ απλα σε ανέχονται αρκει να μην εισαι τέρμα βρωμιάρης ωστε να φτασουμε στην απιθανη περιπτωση να σε διώξουν κ αφου πληρώνεις :P

Kαι αυτα τα γραφει ενας Μασαζονομάχος. Αν κ εχω κοψει τώρα τελευταιο μήνα τις πουτανες.
Την βρήκες με διαδικτυακό κυνήγι να υποθέσω...μα και εκεί έχει πολλά ναυάγια η θάλασσα του διαδικτύου.Βρηκες κάτι της προκοπής ;Μάλλον τυχερός είσαι....

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.548
Πόντοι
2.256
Παιδιά έχει δίκιο ο Masazo, η Αττική έχει πολλές επιλογές για κάθε βαλάντιο.Με την οικονομική κρίση και τα μνημόνια ειδικά τα μιλφάκια έχουν ρίξει τις απαιτήσεις τους ενω πολλές παντρεμένες είναι στη φάση τι ειχαμε τι χάσαμε,ας φάμε και καμμιά ... παραπάνω,ειδικά αν στο σπίτι υπολογίζουν και το 5€

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom