alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
ΑνεταΣπιτωμενος δηλαδη
ΑνεταΣπιτωμενος δηλαδη
Αγρια πραγματα αυτα. Λειπει και ο Απολυτος να βαλει τιποτα για Κολομβια οπως εβαζε.Με την κολομπιανα δεν παιζεις. Με εχει προειδοποιησει οτι στην παραμικρη μαλακια θα κοιμηθω στο δρομο
Να μην φοβαμαι λεει τιποτα. θα πηγαινουμε παντου μαζι και θα εχει το οπλο στην τσαντα τηςΑγρια πραγματα αυτα. Λειπει και ο Απολυτος να βαλει τιποτα για Κολομβια οπως εβαζε.
Πως τα φερνει η ζωη. Στην Ελλαδα εναντιον της οπλοκατοχης, στα ξενα συνοδεια της γυναικας με κουμπουρια στη τσαντα για να βγειτε απο το σπιτι.Να μην φοβαμαι λεει τιποτα. θα πηγαινουμε παντου μαζι και θα εχει το οπλο στην τσαντα της
Φίλε Αλεξ τυγχάνω θαυμαστής σου και είμαστε σχεδόν ιδιοι στις εν γένει απόψεις μας σε πολλά θέματα.Οχι, θα δουλεψω στην επιχειρηση της. Και αν δεν θελω λεει, δεν πειραζει. Θα με συντηρει εκεινη
Που'σαι ρε Αργυροτοξε?Τι γίνεται ,που χάθηκες;
Σε ξεζουμισε καμμία και μας ξέχασες η βγάζεις τα μάτια στο διαδικτυακό κυνήγι;Ούτε το ένα είναι σωστό ούτε και το άλλο...ισορροπία.Που'σαι ρε Αργυροτοξε?
με τα ΠΟΙΑ τύπε;Γειά σας παιδιά σε τι φάση βρίσκεστε με τα γκομενικα σας?
Με τα γκομενικα σαςμε τα ΠΟΙΑ τύπε;
Διαδικτυακό κυνήγι προς το παρόν αλλά χαλαρά γιατί περιμένω να δω και στη σχολή τι θα έχειΣε ξεζουμισε καμμία και μας ξέχασες η βγάζεις τα μάτια στο διαδικτυακό κυνήγι;Ούτε το ένα είναι σωστό ούτε και το άλλο...ισορροπία.
υπό ελεγχο τυπεΜε τα γκομενικα σας
Εγω είμαι 18 και ψάχνομαι, ελπίζω να βρω σύντομαυπό ελεγχο τυπε
Τα διαδικτυακά είναι κυρίως για πουστηδες ( για να μην...προκαλουν τους άλλους),για όσους δεν βλέπονται και για όσους δεν έχουν ψυχική δύναμη να αντέξουν μια απόρριψη.Διαδικτυακό κυνήγι προς το παρόν αλλά χαλαρά γιατί περιμένω να δω και στη σχολή τι θα έχει
Τι να βρεις τύπε, σχεση?Εγω είμαι 18 και ψάχνομαι, ελπίζω να βρω σύντομα
Τι να βρεις τύπε, σχεση?
Εγω αν ξαναγινομουν 18, δεν θα εκανα με τιποτα σχεση πριν τα 30.
Αν παρασυρθούν από τον ενθουσιασμό τα πιτσιρίκια μέχρι και γάμο κάνουν ιδίως αν βάζουν πλάτη οι γονείς...Τι να βρεις τύπε, σχεση?
Εγω αν ξαναγινομουν 18, δεν θα εκανα με τιποτα σχεση πριν τα 30.
Και να παντρευτούν πάλι δεν γαμανε....για αυτό πολλοί συναγωνιστές είναι παντρεμένοι.Αυτά να του λες,να μη γαμήσει μέχρι τα 30
Ναι στο ΊντερνετΕγω είμαι 18 και ψάχνομαι, ελπίζω να βρω σύντομα
Και να παντρευτούν πάλι δεν γαμανε....για αυτό πολλοί συναγωνιστές είναι παντρεμένοι.
Και να παντρευτεί πάλι σεξ δεν θα κάνει....και σε σχέση δεν το έχεις και σίγουρο.Δεν λέω για γάμους,αλλά χωρίς σχέση,δε θα γαμάει σίγουρα