Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.840
Πόντοι
3.656

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Τ

Τα διαδικτυακά είναι κυρίως για πουστηδες ( για να μην...προκαλουν τους άλλους),για όσους δεν βλέπονται και για όσους δεν έχουν ψυχική δύναμη να αντέξουν μια απόρριψη.
Ίσως βρεις κάτι καλό από κοντά...
Οι περισσότεροι στην ηλικία μου πως βρίσκουν? Ίσως το καλύτερο είναι σχολή και στέκια για αρχή

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Αυτά να του λες,να μη γαμήσει μέχρι τα 30
Εισαι με τα καλα σου? Τι σαχλαμαρες ειναι αυτες που λες? Το μουνί ειναι παντού γυρω μας. Πρέπει να κάνεις σχεση για να γαμησεις?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν λέω για γάμους,αλλά χωρίς σχέση,δε θα γαμάει σίγουρα
Τύπε δεν θελω να σε σοκαρω, αλλά αυτοι που γαμανε πολυ, σιγουρα δεν εχουν σχεση

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.840
Πόντοι
3.656
Εισαι με τα καλα σου? Τι σαχλαμαρες ειναι αυτες που λες? Το μουνί ειναι παντού γυρω μας. Πρέπει να κάνεις σχεση για να γαμησεις?

Ναι είναι παντού γύρω μας.Για να το κοιτάμε...

Αυτοί που γαμάνε πολύ...είναι αυτοί που τους θέλουν όλες.Οι άλλοι παίρνουν τ'αρχίδια τους χωρίς σχέση

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96

Τι να κάνω ρε δικηγορε? Και εγώ να γαμησω θέλω αλλά πώς αλλιώς θα γίνει? Υπάρχει κάτι που να μοιάζει με σχέση αλλά να μην έχει τόσες δεσμεύσεις όσο η σχέση?

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Εγγρ.
23 Ιουν 2021
Like
1.344
Πόντοι
206
Οι περισσότεροι στην ηλικία μου πως βρίσκουν? Ίσως το καλύτερο είναι σχολή και στέκια για αρχή

Πείτε μου και μένα ρε παιδιά είμαι καινούργιος στο άθλημα και θέλω να έχω μια ενεργή σεξουαλική ζωή

Αν ρωτάς σοβαρά και είσαι 18, απλά βγαίνε έξω και να είσαι στοιχειωδώς κοινωνικός

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297
Πάντως το'χεις πιο σίγουρο απ'ότι χωρίς σχέση
Ξέρεις πόσοι είναι σε σχέση η και παντρεμένοι μόνο και μόνο για να μην λένε στον κύκλο τους ότι δεν είναι μόνοι;
Φρίκη...πιο τίμιο είναι να πας στα ιδρύματα μας και να βγάζεις τα γούστα σου.Ποσα πενηνταρικα (Θεσσαλονίκη) η εικοσαρικα (Αθήνα) θα ξοδεύες με μια ερασιτεχνικής κατηγορίας για να κάνεις αυτά που κάνεις;Και ΑΝ θα τα έκανες...γιατί πολλές είναι ξενερωτες και κομπλεξικες και μέχρι να σε κάτσουν θα στην βγάλουν την ψυχή.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297
Αν ρωτάς σοβαρά και είσαι 18, απλά βγαίνε έξω και να είσαι στοιχειωδώς κοινωνικός
Σε τέτοιες ηλικίες δεν μετράει ακόμα το να την τα'ι'ζεις και να την ποτίζεις και να γίνεσαι χρηματοδότης της...αν πιάσουν τα 25 και τελειώσουν με σπουδές μόνο με Ε1και Ε9 και Ε54879 κάθονται όπου κάτσουν.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297
Συμφωνώ απόλυτα απλά με αυτά που λένε εδώ μέσα έχω αγχωθει κάπως
Αν κάποια έχει γίνει πουτσνα ερασιτεχνικής κατηγορίας ήδη από τα 18 θα έχει αρχίσει να αξιολογεί τους άνδρες με μόνο κριτήριο την οικονομική τους κατάσταση.Απλα είναι θέμα τύχης...δεν υπάρχουν συνταγές στην εποχή μας ειδικά.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.939
Πόντοι
3.506
Πιτσιρικάς ειχα βγει με μια γκομενα που η ίδια το έλεγε ότι θα ζήταγε Ε9 μετά τα 25. Προ κρίσης φυσικά. Αν και δε νομίζω να άλλαξαν αυτά.

Και ο Τζιμακος περιμένει να ξεπαρθενευτεί από τιντερ γιατί φοβάται μην του πέσει βαριά η λαιβ χυλόπιτα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Τι να κάνω ρε δικηγορε? Και εγώ να γαμησω θέλω αλλά πώς αλλιώς θα γίνει? Υπάρχει κάτι που να μοιάζει με σχέση αλλά να μην έχει τόσες δεσμεύσεις όσο η σχέση?
Oι πουτανες.
Τα one night stands.
Oι fuck buddies.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297
Πιτσιρικάς ειχα βγει με μια γκομενα που η ίδια το έλεγε ότι θα ζήταγε Ε9 μετά τα 25. Προ κρίσης φυσικά. Αν και δε νομίζω να άλλαξαν αυτά.

Και ο Τζιμακος περιμένει να ξεπαρθενευτεί από τιντερ γιατί φοβάται μην του πέσει βαριά η λαιβ χυλόπιτα
O πραγματικός άνδρας που έχει όργανα δεν χρειάζεται πληκτρολόγιο για να κάνει καμάκι....

ναι αλλά τυφλώνει
:buck2::cheesy:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297
Ποια δέσμευση;Πόσο δέσμευση είναι η σχέση με μια της ηλικίας σου;Δεν θα έχει ιδιαίτερες απαιτησεις.Απαιτησεις μπορεί να έχει μια σε μεγαλύτερη κάπως ηλικία αλλά όχι γύρω στα 18-20.Το πολύ πολύ να βγαίνετε κάπου μαζί...μην περιμένεις όμως να σου κάτσει εύκολα γιατί μπορεί να θέλει σχέση χωρίς σεξ αν είναι κολλημένοι η αν δεν την φτιάχνεις και τόσο.Υπομονη.....

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.840
Πόντοι
3.656
Ξέρεις πόσοι είναι σε σχέση η και παντρεμένοι μόνο και μόνο για να μην λένε στον κύκλο τους ότι δεν είναι μόνοι;

Ε ναι,γιατί κάπως πρέπει να φαίνεσαι και φυσιολογικός στην κοινωνία

Αν είσαι μετά απο κάποια ηλικία μπακούρι,ανύπαντρος,χωρίς παιδιά κλπ...για τους γύρω σου είσαι κάτι σαν τον Παπαχρόνη και τον Σεχίδη.

Και όπως έχω ξαναπεί,αν τα ιδρύματα είναι μονόδρομος,πάλι υπάρχει πρόβλημα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom