Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.840
- Πόντοι
- 3.656
Και να παντρευτεί πάλι σεξ δεν θα κάνει....και σε σχέση δεν το έχεις και σίγουρο.
Πάντως το'χεις πιο σίγουρο απ'ότι χωρίς σχέση
Και να παντρευτεί πάλι σεξ δεν θα κάνει....και σε σχέση δεν το έχεις και σίγουρο.
Και τι θα έκανες?Τι να βρεις τύπε, σχεση?
Εγω αν ξαναγινομουν 18, δεν θα εκανα με τιποτα σχεση πριν τα 30.
Είναι ένας τρόποςΝαι στο Ίντερνετ
Οι περισσότεροι στην ηλικία μου πως βρίσκουν? Ίσως το καλύτερο είναι σχολή και στέκια για αρχήΤ
Τα διαδικτυακά είναι κυρίως για πουστηδες ( για να μην...προκαλουν τους άλλους),για όσους δεν βλέπονται και για όσους δεν έχουν ψυχική δύναμη να αντέξουν μια απόρριψη.
Ίσως βρεις κάτι καλό από κοντά...
Εισαι με τα καλα σου? Τι σαχλαμαρες ειναι αυτες που λες? Το μουνί ειναι παντού γυρω μας. Πρέπει να κάνεις σχεση για να γαμησεις?Αυτά να του λες,να μη γαμήσει μέχρι τα 30
Τύπε δεν θελω να σε σοκαρω, αλλά αυτοι που γαμανε πολυ, σιγουρα δεν εχουν σχεσηΔεν λέω για γάμους,αλλά χωρίς σχέση,δε θα γαμάει σίγουρα
Εισαι με τα καλα σου? Τι σαχλαμαρες ειναι αυτες που λες? Το μουνί ειναι παντού γυρω μας. Πρέπει να κάνεις σχεση για να γαμησεις?
Τύπε δεν θελω να σε σοκαρω, αλλά αυτοι που γαμανε πολυ, σιγουρα δεν εχουν σχεση
Τι να κάνω ρε δικηγορε? Και εγώ να γαμησω θέλω αλλά πώς αλλιώς θα γίνει? Υπάρχει κάτι που να μοιάζει με σχέση αλλά να μην έχει τόσες δεσμεύσεις όσο η σχέση?Εισαι με τα καλα σου? Τι σαχλαμαρες ειναι αυτες που λες? Το μουνί ειναι παντού γυρω μας. Πρέπει να κάνεις σχεση για να γαμησεις?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τύπε δεν θελω να σε σοκαρω, αλλά αυτοι που γαμανε πολυ, σιγουρα δεν εχουν σχεση
Υπάρχει κάτι που να μοιάζει με σχέση αλλά να μην έχει τόσες δεσμεύσεις όσο η σχέση?
Είναι σχετικόΥπάρχει κάτι που να μοιάζει με σχέση αλλά να μην έχει τόσες δεσμεύσεις όσο η σχέση?
ναι αλλά τυφλώνει
Είναι σχετικό
Οι περισσότεροι στην ηλικία μου πως βρίσκουν? Ίσως το καλύτερο είναι σχολή και στέκια για αρχή
Πείτε μου και μένα ρε παιδιά είμαι καινούργιος στο άθλημα και θέλω να έχω μια ενεργή σεξουαλική ζωή
Ξέρεις πόσοι είναι σε σχέση η και παντρεμένοι μόνο και μόνο για να μην λένε στον κύκλο τους ότι δεν είναι μόνοι;Πάντως το'χεις πιο σίγουρο απ'ότι χωρίς σχέση
Συμφωνώ απόλυτα απλά με αυτά που λένε εδώ μέσα έχω αγχωθει κάπωςΑν ρωτάς σοβαρά και είσαι 18, απλά βγαίνε έξω και να είσαι στοιχειωδώς κοινωνικός
Σε τέτοιες ηλικίες δεν μετράει ακόμα το να την τα'ι'ζεις και να την ποτίζεις και να γίνεσαι χρηματοδότης της...αν πιάσουν τα 25 και τελειώσουν με σπουδές μόνο με Ε1και Ε9 και Ε54879 κάθονται όπου κάτσουν.Αν ρωτάς σοβαρά και είσαι 18, απλά βγαίνε έξω και να είσαι στοιχειωδώς κοινωνικός
Αν κάποια έχει γίνει πουτσνα ερασιτεχνικής κατηγορίας ήδη από τα 18 θα έχει αρχίσει να αξιολογεί τους άνδρες με μόνο κριτήριο την οικονομική τους κατάσταση.Απλα είναι θέμα τύχης...δεν υπάρχουν συνταγές στην εποχή μας ειδικά.Συμφωνώ απόλυτα απλά με αυτά που λένε εδώ μέσα έχω αγχωθει κάπως
Oι πουτανες.Τι να κάνω ρε δικηγορε? Και εγώ να γαμησω θέλω αλλά πώς αλλιώς θα γίνει? Υπάρχει κάτι που να μοιάζει με σχέση αλλά να μην έχει τόσες δεσμεύσεις όσο η σχέση?
O πραγματικός άνδρας που έχει όργανα δεν χρειάζεται πληκτρολόγιο για να κάνει καμάκι....Πιτσιρικάς ειχα βγει με μια γκομενα που η ίδια το έλεγε ότι θα ζήταγε Ε9 μετά τα 25. Προ κρίσης φυσικά. Αν και δε νομίζω να άλλαξαν αυτά.
Και ο Τζιμακος περιμένει να ξεπαρθενευτεί από τιντερ γιατί φοβάται μην του πέσει βαριά η λαιβ χυλόπιτα
ναι αλλά τυφλώνει
Ποια δέσμευση;Πόσο δέσμευση είναι η σχέση με μια της ηλικίας σου;Δεν θα έχει ιδιαίτερες απαιτησεις.Απαιτησεις μπορεί να έχει μια σε μεγαλύτερη κάπως ηλικία αλλά όχι γύρω στα 18-20.Το πολύ πολύ να βγαίνετε κάπου μαζί...μην περιμένεις όμως να σου κάτσει εύκολα γιατί μπορεί να θέλει σχέση χωρίς σεξ αν είναι κολλημένοι η αν δεν την φτιάχνεις και τόσο.Υπομονη.....Τι να κάνω ρε δικηγορε? Και εγώ να γαμησω θέλω αλλά πώς αλλιώς θα γίνει? Υπάρχει κάτι που να μοιάζει με σχέση αλλά να μην έχει τόσες δεσμεύσεις όσο η σχέση?
Ξέρεις πόσοι είναι σε σχέση η και παντρεμένοι μόνο και μόνο για να μην λένε στον κύκλο τους ότι δεν είναι μόνοι;
Τα one night stands.
Oι fuck buddies.