Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ομολογω πως η μουνιτσα με το μπλαζε υφος της κ τα μπινελικια μου ειχε ληψει.Φτανει πια ο ροζ κοσμος του μπεμπεκισματος.τσκ τσκ τσκ

δεν πιστευα οτι θα εφτανε η αποφραδα ημερα που θα ελεγα οτι μου λειψες μαχατμα....χαχαχαχαχαχα
:P :P

μια που το πα και μια που φτυσα και στο χωμα καταγης....αχχααχχααχχαχα

αυτα τα περι μπεμπκισματος τα χω χασει γιατι εχω να μπω καιρο....μου εχουν μεταφερθει ομως διαφορα :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Και πριν "τσούλαγε" όμως ;)
Απλά ήταν πιο "αγαπησιάρικα" απ' το σύνηθες! Γιατί να το οπισθοχωρούμε βρε μουνίτσα? ;)

Πάρε κι άλλο μάκια και σ' αφήνω να το "τσουλήσεις"! ;)
:-* :-* :-*

αγαπησιαρικο ειναι το σαιτ της σουπερ κατερινας και ισως της μπαρμπι....αντε και τα forever friends ή η ρεζερβα....
εγω δεν αγαπαω ταντεροσυκωτα μου σιγα μην αγαπησω ενα θρεντ :)
μια τσουλα φυσικα το μονο που θα εκανε θα ηταν να βοηθησει στο τσουλισμα του θρεντ ;) ;)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ναι, μωρέ...Αλλωστε απ' ό,τι βλέπεις ΔΕΝ μπορείς να βγάλεις και κανα πελάτη...Άλλη φορά...

η μουνοδουλιαση ελπιζω να μην ειναι κολλητικη....μην αρχισω και κανω σαλια μυξες με τιποτα κολλητες μου και με περασουν για τιποτις τζιβιτζιλου....

Επισκέπτης
η μουνοδουλιαση ελπιζω να μην ειναι κολλητικη....μην αρχισω και κανω σαλια μυξες με τιποτα κολλητες μου και με περασουν για τιποτις τζιβιτζιλου....

λεμε κ τις ιδιες ατακες  :rockon:

τα μεγαλα πνευματα συναντονται  :2funny:

μη ψαρωνεις με το γλυψιμο που σου κανουν ορισμενες κανε μας υπερηφανους  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

lilly

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
αγαπησιαρικο ειναι το σαιτ της σουπερ κατερινας και ισως της μπαρμπι....αντε και τα forever friends ή η ρεζερβα....
εγω δεν αγαπαω ταντεροσυκωτα μου σιγα μην αγαπησω ενα θρεντ :)
μια τσουλα φυσικα το μονο που θα εκανε θα ηταν να βοηθησει στο τσουλισμα του θρεντ ;) ;)

Πλάκα με κάνεις? Πέρασα από της Μπάρμπι και γίνεται της τρελής!
Ο Κεν δεν πληρώνει διατροφές... Άστα να πάνε!  :P

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16

μη ψαρωνεις με το γλυψιμο που σου κανουν ορισμενες κανε μας υπερηφανους  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
την δικη σου επισκεψη προς το cosmo μερια της τον εχεις πει mr gandy  :2funny: :2funny:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.179
Πόντοι
506
ομολογω πως η μουνιτσα με το μπλαζε υφος της κ τα μπινελικια μου ειχε ληψει.Φτανει πια ο ροζ κοσμος του μπεμπεκισματος.τσκ τσκ τσκ

Τώρα βρε...θα σου στείλω αγριάδα, αίμα και σπέρμα...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

σαν την γιουροβιζιον ενα πραμα? :P
κοιτα....καθε ανθρωπος ειναι πλασμενος για διαφορετικα πραγματα....εγω ουτως η αλλως το γλυψιμο και τα σαλια μυξες δεν τα μπορω στην προσωπικη μου ζωη ουτε τα ροζ συννεφακια και τις καρδουλες....αλλα οταν βλεπω τετοια κρουσματα ε δε μπορω να μην τα σχολιασω :P :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τώρα βρε...θα σου στείλω αγριάδα, αίμα και σπέρμα...

θα χτυπησεις και το χερι σου στο τραπεζι σαν "αντρας" που εισαι? ή μηπως το ριξες και σε τιποτα φουστα-μπλουζα και cross-dressing συνολακια? μπας και αλλαξατε και ρολους με τη βαλερια? να δω κουκλα να πηδαει ανθρωπο και τι στον κοσμο.... :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Έλα επιτέλους...ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΣ το πρόβλημα... :booty:

εγω το γνωριζω το προβλημα....με σενα ειναι το θεμα τι γινεται :)
ιπποτη της φακης....και ειλωτα του κολπου.... :)(καλα οχι μονο εσυ ειναι κι αλλοι απλα εσενα εχω ευκαιρο τωρα)

Επισκέπτης
την δικη σου επισκεψη προς το cosmo μερια της τον εχεις πει mr gandy  :2funny: :2funny:

ποτε να της το πω?αφου οταν ηταν κλειστο το σαιτ δεν μιλουσαμε.Τα ποστ μου στο κοσμοπολιταν ειναι εκει ακομα περα απο καποια θρεντς που μου εσβησαν κ 2 φορες που εφαγα μπαν  :birdman: ας μπει να διαβασει τι εγραφα κ ποιοι σαλιαζαν κ σαλιαζουν ακομα κ τωρα

κλαψε κ εσυ

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πιστεψε με....δε χρειαζεται να μπω για να δω ;) αν και ειχα μπει για λιγο και απο κει μερια για 1-2 μερες
ευτυχως κριση εχω....οχι νευρικη....απο την αλλη....την καλη ;)
τα σαλια και οι μυξες αγγιξανε τα νοτια προαστεια και σπευδουν βραδεως για αργοσαρωνικο....

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.179
Πόντοι
506
εγω το γνωριζω το προβλημα....με σενα ειναι το θεμα τι γινεται :)
ιπποτη της φακης....και ειλωτα του κολπου.... :)(καλα οχι μονο εσυ ειναι κι αλλοι απλα εσενα εχω ευκαιρο τωρα)

Βρε δεν έχει πελάτες εδώ, λέμε...ΞΟΥΤ!! :badair: :uzi:

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ποτε να της το πω?αφου οταν ηταν κλειστο το σαιτ δεν μιλουσαμε.Τα ποστ μου στο κοσμοπολιταν ειναι εκει ακομα περα απο καποια θρεντς που μου εσβησαν κ 2 φορες που εφαγα μπαν  :birdman: ας μπει να διαβασει τι εγραφα κ ποιοι σαλιαζαν κ σαλιαζουν ακομα τωρα

κλαψε κ εσυ
αντε βρε χαζο,αφου σε συμπαθω εσενα,σιγα μην κλαψω!!!
βασικα πολλα θρεντς γαμωτο εσβησαν,οχι μονο τα δικα σου..... ;)
κριμα και ητανε ωραια!!!!

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πιστεψε με....δε χρειαζεται να μπω για να δω ;) αν και ειχα μπει για λιγο και απο κει μερια για 1-2 μερες
ευτυχως κριση εχω....οχι νευρικη....απο την αλλη....την καλη ;)
τα σαλια και οι μυξες αγγιξανε τα νοτια προαστεια και σπευδουν βραδεως για αργοσαρωνικο....
ΟΥΦ παλι καλα που δεν ηρθανε στα ΒΠ  :headbang:  :jerking:  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom