Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (10 μέλη και 39 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.975

Vienezos1_

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2022
Like
291
Πόντοι
21
κάποιος το είπε διαφορετικά :'' Πως ερμηνεύει κανείς τη φτώχεια '' .Δυστυχώς στην Ελλάδα φτωχός νομίζουμε ότι ειναι αυτός που ζητιανεύει στο δρόμο! Αντιθέτως φτωχός σήμερα ή έστω τα τελευταία χρόνια είναι αυτός που δεν μπορεί να πάει διακοπες αξιοπρέπειας...αυτός που δεν μπορεί να αλλάξει το 15ετές αυτοκίνητο του, κοκ...Καταλήγω και συμφωνό ότι κακώς στην ελλάδα πολύς κόσμος επιμένει να κυνηγάει χαμένες δουλειές .Όποιος δυσκολεύεται ας πάει αυστραλία ,καναδά ,νέα ζηλανδία κοκ....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.099
Πόντοι
9.297
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση αξιόμαχη γκόμενα που ψάχνει σοβαρή σχέση ή να κάνει οικογένεια,
να ασχοληθεί με άντρα 30+ που μένει ακόμη με τους γονείς του και πολύ καλά κάνει.
Μόνο αν έχει η γκόμενα κανά κουσούρι ή σέρνει μαζί της τίποτα παιδιά θα ασχοληθεί μαζί του.

Μου είχε πει κάποτε ο ξάδερφός μου,38 τότε, πως όλες όσες δέχονται να βγουν μαζί του έχουν κάποια προϊστορία(έναν γάμο,παιδιά,κ.λ.π.)
και όταν του επεσήμανα του μπουμπούκου πως χωρίς δουλειά της προκοπής και μένοντας με τη θεία μου,
είναι λογικό να βγαίνει μόνο με τέτοιες, έκανε σα 15χρονο που του θίξαμε τον εγωισμό..

Όντως τα πράγματα είναι γάμησέ τα στην Ελλάδα,αλλά αν δεν είχα λεφτά ούτε για σουβλάκι, το τελευταίο που θα σκεφτόμουν θα ήταν να φάω σουβλάκι.
Ύπνος δε θα με έπιανε, θα είχα φάει τον κόσμο να βρω λύση στο πρόβλημά μου..
Κι όμως στα 38 και χωρίς δουλειά της προκοπής κάτι έβρισκε...υποθέτω ότι αυτό γινόταν έξω και μάλιστα σε μεγάλη πόλη με διαδικτυακό κυνηγητό.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.099
Πόντοι
9.297
κάποιος το είπε διαφορετικά :'' Πως ερμηνεύει κανείς τη φτώχεια '' .Δυστυχώς στην Ελλάδα φτωχός νομίζουμε ότι ειναι αυτός που ζητιανεύει στο δρόμο! Αντιθέτως φτωχός σήμερα ή έστω τα τελευταία χρόνια είναι αυτός που δεν μπορεί να πάει διακοπες αξιοπρέπειας...αυτός που δεν μπορεί να αλλάξει το 15ετές αυτοκίνητο του, κοκ...Καταλήγω και συμφωνό ότι κακώς στην ελλάδα πολύς κόσμος επιμένει να κυνηγάει χαμένες δουλειές .Όποιος δυσκολεύεται ας πάει αυστραλία ,καναδά ,νέα ζηλανδία κοκ....
Τώρα όλοι φτωχυναν...ακόμα και όσοι φυγαν στο εξωτερικό δυσκολεύονται να βγάλουν τον μήνα με την ακρίβεια που επικρατεί .
Οι άνθρωποι αυτοί όμως συχνά δεν έχουν ποιότητα ζωής γιατί το μόνο δρομολόγιο που κάνουν είναι σπίτι -δουλεια,δουλεια -σπιτι...σαν τα ζώα στο παχνί...και αν πάρουν σπίτι θα το πληρώνουν μέχρι να βγουν στην σύνταξη.Δεν είναι ζωή αυτό....

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.989
Πόντοι
3.506
Οι μισοί ελληναράδες που κλαψουρίζουν για τα λεφτά και τις δυσκολίες είναι απλά καλοπερασάκηδες.

Κάποιοι βγάζουν 8-9 κατοστάρικα και λένε δεν φτάνουν να ζήσουν μόνοι τους. Οι ίδιοι μερικά χρόνια μετά φτάνουν τα 1.200-1.500 και συνεχίζουν το ίδιο τροπάρι .

Η δε Αγία Ελληνική Οικογένεια ζει στη μόνιμη αυταπάτη ότι το παιδί της (αγόρι/κορίτσι) στα τριάντα είναι παιδί ,είναι το πιο ωραίο και ο καλύτερος επιστήμονας.

Ξενοδόχος πέρσι ,μετά από κουβέντα μου ζήτησε να προωθήσω το βιογραφικό του παιδιού του στην(μεγάλη) εταιρία που εργάζεται ο αδερφός μου.

Το παιδί επιστήμονας,και όλο παιδί παιδί παιδί.

Παίρνω το βιογραφικό το κοιτάω,το παιδί ήταν 31 χρονων ,με μάστερ στο μάρκετινγκ από το πανεπιστήμιο του Νορθ Πουτσινγκ στην Αγγλία και με ΜΗΔΕΝ προϋπηρεσία, ούτε μια ρημάδα πρακτική. Το εστειλα στον αδερφό μου να γελάσουμε.

Όσο για όσους μιλάνε για ανειδίκευτους, ακολουθεί αληθινή ιστορία,φίλου μου.

2010,το παλικάρι δούλευε για 530 ευρώ καθαρά πάνω κάτω. Έμενε με τη γκομενα του ,η οποια τον παράτησε ,και του είπε επι λέξη «βρήκα άλλον και θα έρθει το Σάββατο,δεν έχω πρόβλημα να μείνεις εδώ αν θέλεις ,αν έχεις ας κρατήσω εγώ το σπίτι και φύγε τώρα»(η καργιολα κράτησε και το σκύλο)

Ο τύπος πέρασε ένα χρόνο από τη ζωή του μαύρο,έχασε τη δουλειά του έπινε,γύρισε στους γονείς του,γενικά ήταν ερείπιο.

Μια μέρα ,δε ξέρω πως του τη βάρεσε,πήρε ένα σακίδιο και πήγε στην Αυστρία ,με μέτρια αγγλικά(απόφοιτος ΤΕΙ),και έκανε λάντζα σε μαγαζιά. Από εκεί πήγε Νορβηγία σε παρόμοιες δουλειές. Νορβηγία στρώθηκε,έμαθε γλώσσα,και σταδιακά πήρε και υπηκοότητα και βρήκε και δουλειά στο αντικείμενο του (έχει καμία δεκαετία πλέον εκεί). Βγάζει αρκετά καλά χρήματα, είχε και γκόμενες. Εδώ τι θα έκανε; Αλλά δε κλαψομουνιζε να βρίσκει 10 προβλήματα για κάθε λύση.Παυλαρας με το όνομα

ΥΓ για να προλάβω για το αντικείμενο, έπρεπε να κάνει κάποιου είδους μετεκπαίδευση ,την οποία έκανε στα Νορβηγικά κιόλας ,είδα τον ΒΠ να λέει για Νορβηγία και τον θυμήθηκα

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.989
Πόντοι
3.506
Τώρα όλοι φτωχυναν...ακόμα και όσοι φυγαν στο εξωτερικό δυσκολεύονται να βγάλουν τον μήνα με την ακρίβεια που επικρατεί .
Οι άνθρωποι αυτοί όμως συχνά δεν έχουν ποιότητα ζωής γιατί το μόνο δρομολόγιο που κάνουν είναι σπίτι -δουλεια,δουλεια -σπιτι...σαν τα ζώα στο παχνί...και αν πάρουν σπίτι θα το πληρώνουν μέχρι να βγουν στην σύνταξη.Δεν είναι ζωή αυτό....
Ενώ στην Ελλάδα θα το πληρώνουν μέχρι να τους το πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ. Τουλάχιστον αν έχουν ένα σπίτι έξω και μετά το πουλήσουν ,στην Ελλάδα θα ζουν σαν βασιλιάδες.

Όσο για το σπίτι δουλειά δουλειά σπίτι ,αυτό ισχύει πιστεύω μονο για ελληναράδες που νοσταλγούν τη χώρα του φραπέ

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Οι μισοί ελληναράδες που κλαψουρίζουν για τα λεφτά και τις δυσκολίες είναι απλά καλοπερασάκηδες.

Κάποιοι βγάζουν 8-9 κατοστάρικα και λένε δεν φτάνουν να ζήσουν μόνοι τους. Οι ίδιοι μερικά χρόνια μετά φτάνουν τα 1.200-1.500 και συνεχίζουν το ίδιο τροπάρι .

Η δε Αγία Ελληνική Οικογένεια ζει στη μόνιμη αυταπάτη ότι το παιδί της (αγόρι/κορίτσι) στα τριάντα είναι παιδί ,είναι το πιο ωραίο και ο καλύτερος επιστήμονας.

Ξενοδόχος πέρσι ,μετά από κουβέντα μου ζήτησε να προωθήσω το βιογραφικό του παιδιού του στην(μεγάλη) εταιρία που εργάζεται ο αδερφός μου.

Το παιδί επιστήμονας,και όλο παιδί παιδί παιδί.

Παίρνω το βιογραφικό το κοιτάω,το παιδί ήταν 31 χρονων ,με μάστερ στο μάρκετινγκ από το πανεπιστήμιο του Νορθ Πουτσινγκ στην Αγγλία και με ΜΗΔΕΝ προϋπηρεσία, ούτε μια ρημάδα πρακτική. Το εστειλα στον αδερφό μου να γελάσουμε.

Όσο για όσους μιλάνε για ανειδίκευτους, ακολουθεί αληθινή ιστορία,φίλου μου.

2010,το παλικάρι δούλευε για 530 ευρώ καθαρά πάνω κάτω. Έμενε με τη γκομενα του ,η οποια τον παράτησε ,και του είπε επι λέξη «βρήκα άλλον και θα έρθει το Σάββατο,δεν έχω πρόβλημα να μείνεις εδώ αν θέλεις ,αν έχεις ας κρατήσω εγώ το σπίτι και φύγε τώρα»(η καργιολα κράτησε και το σκύλο)

Ο τύπος πέρασε ένα χρόνο από τη ζωή του μαύρο,έχασε τη δουλειά του έπινε,γύρισε στους γονείς του,γενικά ήταν ερείπιο.

Μια μέρα ,δε ξέρω πως του τη βάρεσε,πήρε ένα σακίδιο και πήγε στην Αυστρία ,με μέτρια αγγλικά(απόφοιτος ΤΕΙ),και έκανε λάντζα σε μαγαζιά. Από εκεί πήγε Νορβηγία σε παρόμοιες δουλειές. Νορβηγία στρώθηκε,έμαθε γλώσσα,και σταδιακά πήρε και υπηκοότητα και βρήκε και δουλειά στο αντικείμενο του (έχει καμία δεκαετία πλέον εκεί). Βγάζει αρκετά καλά χρήματα, είχε και γκόμενες. Εδώ τι θα έκανε; Αλλά δε κλαψομουνιζε να βρίσκει 10 προβλήματα για κάθε λύση.Παυλαρας με το όνομα

ΥΓ για να προλάβω για το αντικείμενο, έπρεπε να κάνει κάποιου είδους μετεκπαίδευση ,την οποία έκανε στα Νορβηγικά κιόλας ,είδα τον ΒΠ να λέει για Νορβηγία και τον θυμήθηκα
Ωραιος. Καλο παραδειγμα για το τι μπορει να αποφερει το πεισμα και η επιμονη. Σε τι ηλικια εκανε την κινηση για εξω;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.934
Πόντοι
3.656
Ρε μαλάκες μη μας μαυρίζετε κι άλλο την καρδιά με δουλειές και μεταναστεύσεις,γραψτε τίποτα για γκόμενες να πούμε.Μπαίνουμε εδώ να ξεχαστούμε και μαυρίζουμε κι άλλο

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.989
Πόντοι
3.506
Ωραιος. Καλο παραδειγμα για το τι μπορει να αποφερει το πεισμα και η επιμονη. Σε τι ηλικια εκανε την κινηση για εξω;
30 ήταν. Πάνω κάτω την ίδια ηλικία με το παιδί του τύπου που δεν είχε κολλήσει ένσημο

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
μη το λες αυτο, αναλογως τη δουλεια που κανεις. Αν εισαι ειδικευμενος και εχεις καλη δουλεια στο εξωτερικο εισαι πολυ κομπλε. Στις σοβαρες εταιρειες δεν υπαρχει ο εργασιακος μεσαιωνας της Ελλαδας

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.989
Πόντοι
3.506
Ρε μαλάκες μη μας μαυρίζετε κι άλλο την καρδιά με δουλειές και μεταναστεύσεις,γραψτε τίποτα για γκόμενες να πούμε.Μπαίνουμε εδώ να ξεχαστούμε και μαυρίζουμε κι άλλο
Θα σου γράψω εγώ.

Γαμουσα μια τυπισα από τιντερ ,34 ,με την οποία μετά γίναμε «φίλοι» ,τεσπα αυτή μένει με γονείς, βγάζει 1300 και μου έλεγε σε προτίμησα γιατί έχεις αμάξι και μένεις μόνος,ενώ οι πιο πολλοί είναι λουληδες και είναι λίγο ξεφτίλα.

Όταν την ρώτησα γιατί δεν μένει μόνη μου λέει ,

«Ε δεν βγαίνω οικονομικά,άσε που εγώ είμαι γκομενα αγάπη μου βρίσκω άντρα και χωρίς να μένω μόνη»

Για κάποιο λόγο πίστευε ότι ήμουν κονομημενος και ήθελε κάτι πιο σοβαρό αλλά οι κόκκινες σημαίες ηταν πιο πολλες και από σοβιετική παρέλαση επι πατερούλη

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Θα σου γράψω εγώ.

Γαμουσα μια τυπισα από τιντερ ,34 ,με την οποία μετά γίναμε «φίλοι» ,τεσπα αυτή μένει με γονείς, βγάζει 1300 και μου έλεγε σε προτίμησα γιατί έχεις αμάξι και μένεις μόνος,ενώ οι πιο πολλοί είναι λουληδες και είναι λίγο ξεφτίλα.

«Ε δεν βγαίνω οικονομικά,άσε που εγώ είμαι γκομενα αγάπη μου βρίσκω άντρα και χωρίς να μένω μόνη»

Για κάποιο λόγο πίστευε ότι ήμουν κονομημενος και ήθελε κάτι πιο σοβαρό αλλά οι κόκκινες σημαίες ηταν πιο πολλες και από σοβιετική παρέλαση επι πατερούλη
Αθηνα το σκηνικο;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.934
Πόντοι
3.656
Θα σου γράψω εγώ.

Τι δουλειά κανει και βγάζει 1300;

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
5.676
Πόντοι
1.336
Εχει ενα ωραιο θεμα και το capital σημερα σχετικα με τις δουλειες και την επιβιωση

Κλασσικά η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Ναι, ισχύουν σε ένα βαθμό αυτά που γράφονται στο άρθρο, αλλά (μιας και άρθρο κάνει αρκετές αναφορές σε μηχανικούς και γνωρίζω πράγματα), δεν παίζουν μισθοί (καθαρά) των 1000€ σε απόφοιτο με διετή εμπειρία, ούτε θα έπρεπε να θεωρούνται τα 1500€ (καθαρά άραγε; ) σε μηχανικό με 7ετη εμπειρία ως τίναγμα της μπανκας στον αέρα. Άλλωστε, μιλάμε για πολύωρο καθημερινό γαμησι, δεν ανήκει κανείς από αυτούς στις κατηγορίες που στις 8 ώρες χτυπούν κάρτα και χαιρετούν.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.989
Πόντοι
3.506

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.496
Πόντοι
2.836
Εγω ξερω μια που ειναι βιζιτακι και βγαζει 1200 παντως
οταν την ρωτανε τι δουλεια κανεις ? λεει κομμωτρια
τι να πω γυναικες
Είναι κομμώτρια στα κάτω κεφάλια!!!

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.496
Πόντοι
2.836
Εγω μπεσα τα θαυμαζω αυτα τα κοριτσια!! τις πορνες
ειναι πολυ δυσκολο επαγγελμα,για πολλους λογους
και επικινδυνο,αλλα καθε εργασια εχει τα δικα της :sunglasses:
Τουλάχιστον αυτές είναι πουτάνες στο επάγγελμα κ οχι στην ψυχή!!!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.099
Πόντοι
9.297
Να πω κάτι για γκόμενες...Αν ήμασταν γκόμενες θα έτρεχαν όλο από πίσω μας.Ομως δεν είμαστε....
Αντιμετωπίζουμε ο,τι σημβαινει με ο,τι έχουμε..δεν αλλάζει αυτό.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τουλάχιστον αυτές είναι πουτάνες στο επάγγελμα κ οχι στην ψυχή!!!
...όπως είναι οι ερασιτέχνες πουτανες που κοιτάνε πόσα βγάζεις και τι κύκλο έχεις για να δουν αν σου κάτσουν.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.099
Πόντοι
9.297
μη το λες αυτο, αναλογως τη δουλεια που κανεις. Αν εισαι ειδικευμενος και εχεις καλη δουλεια στο εξωτερικο εισαι πολυ κομπλε. Στις σοβαρες εταιρειες δεν υπαρχει ο εργασιακος μεσαιωνας της Ελλαδας
Ο,τι δουλειά και να κάνεις δυσκολεύεσαι οσο ποτέ άλλοτε όπου και να είσαι.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.099
Πόντοι
9.297
Θα σου γράψω εγώ.

Αν ήθελε κάτι σοβαρό δεν θα έψαχνε στο τιντερ και σε όλες αυτές τις παπαριές....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Χωρίς παρεξήγηση Glyfomounix....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom