Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (6 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.943
Πόντοι
3.656
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση αξιόμαχη γκόμενα που ψάχνει σοβαρή σχέση ή να κάνει οικογένεια,
να ασχοληθεί με άντρα 30+ που μένει ακόμη με τους γονείς του και πολύ καλά κάνει.

Έχεις μπερδέψει τις Γερμανίδες με τις ελλεεινίδες

Εδώ η πλειοψηφία και των μεν και των δε μένουν με τους γονείς τους μέχρι να παντρευτούν

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.687
Πόντοι
8.346
Σόρρυ τύπε, στα 30+ είσαι πλέον άντρας,όχι παιδάκι.
Οφείλεις στον εαυτό σου,στον αντρισμό σου,να γυρίσεις τη γη ανάποδα για να κερδίσεις την αξιοπρέπειά σου
και μια θέση στον κόσμο.
Και εγώ θα μπορούσα να κάτσω Ελλάδα και να ποστάρω "Μητσοτάκη γαμιέσαι" χαχανίζοντας σα χαζοχαρούμενο ενώ στην τσέπη μου
κουδουνίζουν τα 5λεπτα και τα 10λεπτα..

Τίποτα δεν είναι δεδομένο, για όλα πρέπει να δώσεις μάχη.
Καλύτερα να ψάρευα αστακούς στη Νορβηγία με κίνδυνο να πεθάνω κάθε στιγμή, παρά να ζούσα την κατάθλιψη του παιδικού μου δωματίου..
Αρα δλδ τι λες? Να μεταναστευσουμε? Αρα συμφωνείς οτι εδω Ελλάδα με.την κατάσταση που επικρατεί ειναι δυσκολο να σταθεις μονος σου με νοικια κ ακρίβεια. Σε χανω καπου ή αυτο λες?

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Σόρρυ τύπε, στα 30+ είσαι πλέον άντρας,όχι παιδάκι.
Οφείλεις στον εαυτό σου,στον αντρισμό σου,να γυρίσεις τη γη ανάποδα για να κερδίσεις την αξιοπρέπειά σου
και μια θέση στον κόσμο.
Και εγώ θα μπορούσα να κάτσω Ελλάδα και να ποστάρω "Μητσοτάκη γαμιέσαι" χαχανίζοντας σα χαζοχαρούμενο ενώ στην τσέπη μου
κουδουνίζουν τα 5λεπτα και τα 10λεπτα..

Τίποτα δεν είναι δεδομένο, για όλα πρέπει να δώσεις μάχη.
Καλύτερα να ψάρευα αστακούς στη Νορβηγία με κίνδυνο να πεθάνω κάθε στιγμή, παρά να ζούσα την κατάθλιψη του παιδικού μου δωματίου..
Η αληθεια ειναι οτι οι μισθοι της Ελλαδας στον Ιδιωτικο τομεα σε τσακιζουν πραγματικα.
Ειδικα Αθηνα να μεινει καποιος μονος εργενης με μισθο ιδιωτικου τομεα ειναι πρακτικα αδυνατο.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.687
Πόντοι
8.346
Η αληθεια ειναι οτι οι μισθοι της Ελλαδας στον Ιδιωτικο τομεα σε τσακιζουν πραγματικα.
Ειδικα Αθηνα να μεινει καποιος μονος εργενης με μισθο ιδιωτικου τομεα ειναι πρακτικα αδυνατο.
Κατσε μη του χαλας το αφηγημα. Εξω απο το χορο ολοι εχουν ενα στομα νααα

• Like
Αντιδράσεις: cool11
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Κατσε μη του χαλας το αφηγημα. Εξω απο το χορο ολοι εχουν ενα στομα νααα
Υπαρχει μεγαλος αριθμος που δεν εργαζεται
Υπαρχει επισης μεγαλος αριθμος που εργαζονται με μισθο κοντα στον βασικο. Καποιοι ισως να μπορουν να συντηρησουν ενα σπιτι, αλλα απο την αλλη τα ζυγιζουν και προτιμουν εκει που θα τα δινουν στα νοικια και σε ΔΕΗ, να τα φανε μονοι τους σε ταξιδια, ποτα, κανα αυτοκινητο, η να ειναι γενικα πιο ανετοι. Διοτι αν καποιος με τον βασικο παει και νοικιασει, θα κανει το σκατο του παξιμαδι για να τα βγαλει περα. Επισης πολλοι λενε μηπως πιασουν κανα γκομενακι και αν προχωρησει το πραμα να νοικιασουνε μαζι να μοιραστουν τα εξοδα, κατι που δεν ειναι ασχημη ιδεα
Ακομα και καλα λεφτα να βγαζει καποιος, ειναι διλλημμα του αν αξιζει να δινει 600 ευρω ΕΠΙΠΛΕΟΝ απο οτι αν μενει στο πατρικο του. Φυσικα και αξιζει, δε συγκρινεται το να μενει ενας ανδρας εργενης σε δικο του σπιτι, αλλα συχνα μπαινει διλλημμα γιατι ειναι ενα εξοδο που θεωρητικα μπορει να αποφευχθει και ολοι ξερουμε ποσο πολυτιμο/δυσευρετο εχει γινει το χρημα σημερα

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Αρα δλδ τι λες? Να μεταναστευσουμε? Αρα συμφωνείς οτι εδω Ελλάδα με.την κατάσταση που επικρατεί ειναι δυσκολο να σταθεις μονος σου με νοικια κ ακρίβεια. Σε χανω καπου ή αυτο λες?
H μετανάστευση είναι θέμα υποκειμενικό, δεν ξεκινάμε όλοι από την ίδια αφετηρία.
Αλλά όσοι δεν έχουν τίποτα να χάσουν ή απλά επιβιώνουν κάθε μήνα,
δεν έχουν κάνεναν λόγο να μην το προσπαθήσουν.

Από την άλλη υπάρχουν και άτομα που ξέρω,που εν μέσω κρίσης έκαναν πράγματα.
Από φίλο αγρότη που του έπαιρναν στην Ελλάδα τα προϊόντα για ένα κομμάτι ψωμί και του έκανα κονέ να τα στέλνει επάνω,
μέχρι τύπο που τον βοήθησα με λίγα γραφειοκρατικά,ξεκίνησε με νοικιασμένο βαν να ανεβοκατεβάζει πράγματα από Θεσσαλονίκη
μέχρι Αμβούργο και τώρα έχει δύο φορτηγά και οδηγό στη δούλεψή του.

Οφείλεις στον εαυτό σου να βρεις άκρη, όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες made in Greece.
Σιγά μην περάσω τη ζωή μου κατηγορώντας τη γενιά του πατέρα μου,το πασοκ,τη μέρκελ ή δεν ξέρω εγώ ποιον άλλον,
ενώ είναι στο χέρι μου να την αλλάξω.

Ναι,σε τσακίζουν.
Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει αυτό τα επόμενα χρόνια;
Όχι, οπότε το θέμα είναι τι κάνεις εσύ γι'αυτό.
Επιλογές υπάρχουν,πάντα υπήρχαν.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Ναι,σε τσακίζουν.
Μαζι σου, συμφωνω. Αλλα απο την αλλη κατανοω τις δυσκολιες που τραβανε οσοι εχουν εγκλωβιστει στην Ελλαδα με ανεργια και κακοπληρωμενες δουλειες, τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα. Γι αυτο και φωναζω πως το νουμερο ενα προσον στον ανδρα ειναι η ειδικευση και πρεπει να την εχει καποιος αποκλειστικο σκοπο στη ζωη του ως κορη οφθαλμου. Για τους ανειδικευτους τα πραγματα ειναι πολυ ζορικα.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.687
Πόντοι
8.346
H μετανάστευση είναι θέμα υποκειμενικό, δεν ξεκινάμε όλοι από την ίδια αφετηρία.

Από φίλο αγρότη που του έπαιρναν στην Ελλάδα τα προϊόντα για ένα κομμάτι ψωμί και του έκανα κονέ να τα στέλνει επάνω,
μέχρι τύπο που τον βοήθησα με λίγα γραφειοκρατικά,ξεκίνησε με νοικιασμένο βαν να ανεβοκατεβάζει πράγματα από Θεσσαλονίκη

Οφείλεις στον εαυτό σου να βρεις άκρη, όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες made in Greece.
Σιγά μην περάσω τη ζωή μου κατηγορώντας τη γενιά του πατέρα μου,το πασοκ,τη μέρκελ ή δεν ξέρω εγώ ποιον άλλον,

Ναι,σε τσακίζουν.
Μπορούμε να μιλήσουμε για την Ελλάδα και του τι επικρατει εδω?
Γτ η λυση δν ειναι μεταναστευση, οταν λεμε οτι δν μπορεις να νοικιασεις.
Έχουμε εικονα του τι μισθοί παίζουν αυτη την στιγμή στον ιδιωτικό τομεα κατα μεσο ορο? Πως μπορεις να πας να μεινεις καπου μονος σου? Για πιο αντριλικι και χαζομαρες μιλαμε?
Μεσα στο 22' ήμουν τυχερος και με αλλαγη δουλειας ειχα ενα 30% περίπου αυξηση στις καθαρες απολαβες μου και με αυτη την αυξηση σκεφτομουν όντως να παω να μεινω καπου μονος ως εργενης. Το καταλαβαινεις οτι οι αυξησεις που εχουν γινει στα παντα αυτη την στιγμή εχουν σχεδόν απορροφήσει αυτη την αύξηση? Και μένοντας με τους γονείς μου, δν μιλαμε για καποιον ο οποιος παρασιτεί πανω στην οικογένεια του αλλα συνεισφερω στα του μηνα γτ κ αυτοι ζοριζονται με ενα μισθο και ας μην ειναι στο νοικι. Οποτε καλυτερα να ξέρουμε για την κατάσταση που επικρατεί στην χωρα για το μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμου προτού πετάξουμε την εξυπνάδα μας.
Και εγω οπως κι οι δικοι μου ειμαστε απο τους "ευνοημένους" αυτης της χωρας. Οι περισσότεροι ειναι σε χειρότερη μοιρα

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Μαζι σου, συμφωνω. Αλλα απο την αλλη κατανοω τις δυσκολιες που τραβανε οσοι εχουν εγκλωβιστει στην Ελλαδα με ανεργια και κακοπληρωμενες δουλειες, τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα. Γι αυτο και φωναζω πως το νουμερο ενα προσον στον ανδρα ειναι η ειδικευση και πρεπει να την εχει καποιος αποκλειστικο σκοπο στη ζωη του ως κορη οφθαλμου. Για τους ανειδικευτους τα πραγματα ειναι πολυ ζορικα.
Εδώ και χρόνια όποτε κατεβαίνω, δεν λέω τίποτα για τέτοια θέματα...
Απλά ακούω κάθε φορά πόσοι,εκτός από εμάς φυσικά, φταίνε για το γενικό κατάντημα και σιωπώ..
Άλλωστε όποιος ήταν να φύγει έξω, το έχει κάνει προ πολλού,δε θα περίμενε μέχρι το 2022...

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Εδώ και χρόνια όποτε κατεβαίνω, δεν λέω τίποτα για τέτοια θέματα...
Απλά ακούω κάθε φορά πόσοι,εκτός από εμάς φυσικά, φταίνε για το γενικό κατάντημα και σιωπώ..
Άλλωστε όποιος ήταν να φύγει έξω, το έχει κάνει προ πολλού,δε θα περίμενε μέχρι το 2022...
Καποιοι εχουν γυρισει κιολας

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.503
Πόντοι
456

Ναι,σε τσακίζουν.
Επιλογές πάντα υπάρχουν αλλά υπάρχει και ο παράγοντας χρόνος που δεν κάνει αστεία.
Όπως το είχε συνοψίσει ένας επιχειρηματίας, δεν θυμάμαι ποιος, στη δεκαετία των 20-30 μαθαίνεις, στα 30-40 αν έχεις να κάνεις κάτι κάντο γιατί σε παίρνει να αποτύχεις, στα 40-50 δεν κάνεις μαλακίες αλλά εστιάζεις σε αυτό που είσαι καλός, στα 50-60 δημιουργείς και μετά τα 60 ασχολείσαι με τα εγγόνια σου. Αυτή είναι η σωστή ισορροπία επαγγελματικής καταξίωσης - οικογένειας για τον άντρα, για τις γυναίκες λίγο νωρίτερα.

Μετά τα 30 η ζωή περνάει πολύ γρήγορα. Λίγοι είναι αυτοί που έχουν εγκλωβιστεί με διάφορα άχρηστα πτυχία και ειδικότητες επειδή έκαναν λάθος επιλογές νεώτεροι; Ποιος θα προσλάβει έναν 40αρη με προυπηρεσία σε τίποτα lifestyle θέσεις χωρίς ουσία και με τι μισθό;

Ο χρόνος κυβερνά τη ζωή και μακάρι οι νεώτεροι να σκέφτονται πρακτικά νωρίς.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Οι περισσότεροι για μια ελλεεινίδα
Σαφως και οχι. Οι περισσοτεροι επειδη εστρωσαν τα πραγματα στα οικονομικα-επαγγελματικα τους. Για τους σωστους καριεριστες, το μουνι ερχεται παντα σε δευτερη μοιρα, οταν μπαινουν στη μεση τα εργασιακα

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Μπορούμε να μιλήσουμε για την Ελλάδα και του τι επικρατει εδω?
Γτ η λυση δν ειναι μεταναστευση, οταν λεμε οτι δν μπορεις να νοικιασεις.
Έχουμε εικονα του τι μισθοί παίζουν αυτη την στιγμή στον ιδιωτικό τομεα κατα μεσο ορο? Πως μπορεις να πας να μεινεις καπου μονος σου? Για πιο αντριλικι και χαζομαρες μιλαμε?
Μεσα στο 22' ήμουν τυχερος και με αλλαγη δουλειας ειχα ενα 30% περίπου αυξηση στις καθαρες απολαβες μου και με αυτη την αυξηση σκεφτομουν όντως να παω να μεινω καπου μονος ως εργενης. Το καταλαβαινεις οτι οι αυξησεις που εχουν γινει στα παντα αυτη την στιγμή εχουν σχεδόν απορροφήσει αυτη την αύξηση? Και μένοντας με τους γονείς μου, δν μιλαμε για καποιον ο οποιος παρασιτεί πανω στην οικογένεια του αλλα συνεισφερω στα του μηνα γτ κ αυτοι ζοριζονται με ενα μισθο και ας μην ειναι στο νοικι. Οποτε καλυτερα να ξέρουμε για την κατάσταση που επικρατεί στην χωρα για το μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμου προτού πετάξουμε την εξυπνάδα μας.
Και εγω οπως κι οι δικοι μου ειμαστε απο τους "ευνοημένους" αυτης της χωρας. Οι περισσότεροι ειναι σε χειρότερη μοιρα
Έχεις τον κλασσικό νεοελληνικό συναισθηματισμό στα γραφόμενά σου.
Κάποιοι άλλοι διασχίζουν ηπείρους περπατώντας μέσα από ναρκοπέδια, καθοδηγούμενοι από δουλεμπόρους,χωρίς αγγλικά,χωρίς τυπικά προσόντα.
Και αν τους γυρίσουν πίσω, ξεκινάνε ξανά,μέχρι να φτάσουν στην Ευρώπη.
Ο Έλληνας μπορεί απλά με την ταυτότητά του, να πάει να δοκιμάσει την τύχη του οπουδήποτε εντός Ε.Ε.

Θες ζεστά αφορολόγητα φράγκα..
Mάθε 50 βασικές φράσεις που θα σου πω και έλα να δουλέψεις σαν γκαρσόνι στο Oktoberfest,
θα φας πούτσα,αλλά θα φύγεις με 10.000+ ευρώ τσέπη.
Έχω φέρει στο παρελθόν γνωστή μου από Ελλάδα,θα ξανάρθει τον Οκτώβρη,για να βγάλει σε τρεις βδομάδες όσα δεν θα βγάλει σε ένα χρόνο κάτω.
Με 10.000+ και με το ελληνικό σου εισόδημα, θα το παίζεις και μπρούκλης.

Έχω να σου προτείνω και άλλα τέτοια.
Δοκιμασμένα.

Αλλά θα δεχθώ ότι η λύση στα ακριβά ενοίκια δεν είναι η μετανάστευση.
Το θέμα είναι ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν οι ζυμώσεις εκείνες που θα κάνουν τους εργαζομένους να πετύχουν συλλογικούς στόχους ή μείωση ενοικίων.
Ο καθένας κοιτάει τον κώλο του.

Οπότε το ερώτημα είναι,τι είσαι εσύ διατεθειμένος να κάνεις προκειμένου να μην ξυπνήσεις μία μέρα στο πατρικό σου, στα 50 σου,
χωρίς τους γονείς σου και έχοντας δει τη ζωή να περνάει από μπροστά σου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Έχεις τον κλασσικό νεοελληνικό συναισθηματισμό στα γραφόμενά σου.
Κάποιοι άλλοι διασχίζουν ηπείρους περπατώντας μέσα από ναρκοπέδια, καθοδηγούμενοι από δουλεμπόρους,χωρίς αγγλικά,χωρίς τυπικά προσόντα.
Ο Έλληνας μπορεί απλά με την ταυτότητά του, να πάει να δοκιμάσει την τύχη του οπουδήποτε εντός Ε.Ε.

Θες ζεστά αφορολόγητα φράγκα..
Mάθε 50 βασικές φράσεις που θα σου πω και έλα να δουλέψεις σαν γκαρσόνι στο Oktoberfest,
θα φας πούτσα,αλλά θα φύγεις με 10.000+ ευρώ τσέπη.
Έχω φέρει στο παρελθόν γνωστή μου από Ελλάδα,θα ξανάρθει τον Οκτώβρη,για να βγάλει σε τρεις βδομάδες όσα δεν θα βγάλει σε ένα χρόνο κάτω.

Έχω να σου προτείνω και άλλα τέτοια.
Δοκιμασμένα.

Αλλά θα δεχθώ ότι η λύση στα ακριβά ενοίκια δεν είναι η μετανάστευση.
Το θέμα είναι ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν οι ζυμώσεις εκείνες που θα κάνουν τους εργαζομένους να πετύχουν συλλογικούς στόχους ή μείωση ενοικίων.
Ο καθένας κοιτάει τον κώλο του.

Οπότε το ερώτημα είναι,τι είσαι εσύ διατεθειμένος να κάνεις προκειμένου να μην ξυπνήσεις μία μέρα στο πατρικό σου, στα 50 σου,
χωρίς τους γονείς σου και έχοντας δει τη ζωή να περνάει από μπροστά σου.
Τυπε εισαι πολυ ωραιος σημερα

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Τυπε πηρες τουλαχιστον αμοιβη μεσιτιας :fuck1:απο την κορασιδα;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Τυπε εισαι πολυ ωραιος σημερα
Επειδή είναι ευαίσθητο το θέμα και στην προσπάθειά μου να δώσω κίνητρο,μπορεί να στεναχωρήσω κανέναν,
που ίσως έχει και οικογενειακούς λόγους,υγείας ή τελοσπάντων ανωτέρας βίας,
που τον κάνουν να μην μπορεί να βρει λύση σε όσα προτείνω,
θα σταματήσω εδώ και θα σας ευχηθώ καλό βράδυ

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.943
Πόντοι
3.656

Τους συγκίνησες τους λαθρολάγνους μπρε

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Εχει ενα ωραιο θεμα και το capital σημερα σχετικα με τις δουλειες και την επιβιωση

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.101
Πόντοι
9.297
Ο αγαπουλας βλεπει ειδησεις στον σκαι,και δεν παραγγελνει απο εξω
οταν τελειωσουν οι ειδησεις,βλεπει και τον καιρο,μετα κλεινει την tv
παει στην αγαπημενη του,και της λεει για sex αλλα αυτη τον γραφει στο μουνι της
αργοτερα,της προτεινει να πανε στο εν-πλω για ποτο,αυτη αυτοματως λες και την χτυπησε το ρευμα λεει ναι... ναι... ναι παμε
και υστερα ο αγαπουλας απο καποια ωρα,πινει αγαμητος και συναμα σκασμενος,το κοκτειλ του με την αγαπημενη του
Γιατί να μην βλέπει σε άλλο κανάλι;
Εγώ λέω ότι ο αγαπουλης δεν βλέπει ειδήσεις για να μην καταλάβει η συμβία ότι έχει φαντασιώσεις με την παρουσιάστρια.
Μην ξηγιεσαι έτσι για το ΣΚΑ'Ι'...ΔΕΝ ξεκινάει τις ειδήσεις με κουτσομπολιά για την αρχιμπαζολα της Πάτρας ούτε με ειδήσεις τέτοιου χαμηλού επιπέδου αλλά με οικονομικά η ελληνοτουρκικά ...με θέματα συλλογικού ενδιαφέροντος και όχι κουτσομπολιστικου ενδιαφέροντος κάτι που αποδεικνύει ότι είναι σοβαρό καναλι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom