Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (5 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.503
Πόντοι
456
Dating App Revenue and Usage Statistics (2022)

Dating app key statistics

• The dating app market made $5.61 billion revenue in 2021, almost $3 billion made by Match Group
  • Over 300 million people use dating apps worldwide, with about 20 million paying for premium features
Σίγουρα από αυτούς που πληρώνουν οι πιο πολλοί είναι άντρες.
Όπως διάβασα και στο λινκ που έβαλε άλλος φίλος οι γυναίκες ζητάνε πρώτες διαζύγιο ενώ είναι γνωστό πως τα διαζύγια συνεχώς αυξάνονται.

Δηλαδή οι άντρες τα σκάνε σε μαλακίες για να γνωρίσουν γκόμενες, μόλις τις παντρευτούν αυτές ζητάνε διαζύγιο και μετά οι γκόμενες μένουν με τα σκυλιά και τα γατιά επειδή από ολους αυτούς που τις κυνηγάνε δεν τους κάνει κανένας.

Πιστεύω πως αν όλα αυτά τα λεφτά αντί για εφαρμογές ο κόσμος τα έτρωγε στα στούντιο για να ξεχαρμανιάσει και να βγάλει άλλα γούστα ο κόσμος θα ήταν καλύτερος. Το μόνο που κάνει το ιντερνετ είναι να δίνει βήμα σε ανισόρροπα άτομα και απλώς καθυστερεί να αντιληφθούν το γεγονός πως είτε δεν περνάει η μπογιά τους είτε πως απλώς έχουν λασκαρισμένες βίδες.

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
Πάντως από προσωπική εμπειρία, είναι λάθος να τσουβαλιάζουμε τις χωρισμένες σαν ελαττωματικές ή ότι έκαναν μαρτύρια στον άντρα και τις χώρισε γιατί δεν τις άντεξε.

Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα σήμερα με τροχαία,πανδημία,αρρώστιες,κ.λ.π.
μπορεί η άλλη να είναι χήρα,μπορεί να έχουν συμβεί διάφορα πράγματα.

Χθες είχα την κουβέντα για μία Γερμανίδα 28χρονών,πολύς καλής εμφάνισης,
που έκανε με την πρώτη εγκυμοσύνη..... τρίδυμα και ο άντρας που δεν περίμενε κάτι τέτοιο,
άντεξε μερικούς μήνες και μετά την έκανε...
Αυτή ούτε χωρισμένο με παιδί δεν μπορεί να βρει..
Ποιος θα πάει να μπλέξει με τρίδυμα ενός έτους και να αναλάβει ευθύνες..
Ειναι πιο πολυπλοκο το πραγμα. Τριδυμα σημαινει 99% εξωσωματικη. Και σε αυτη την περιπτωση αποφασιζουν και οι δυο ποσα θα γεννηθουν υποθετω

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
Ναι. Γιατί έφαγαν όλα αυτά τα χρόνια σε προπονήσεις. Την ίδια εποχή οι Γυναίκες ακόνιζαν τα νύχια τους κι έμαθαν πως να χειρίζονται τους άντρες
Οι ποδοσφαιριστες παντρευονται στο εξωτερικο μικροι γιατι ετσι παιρνουν μεγαλυτερα συμβολαια ( και καλα πιο αξιοπιστοι )

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.101
Πόντοι
9.297
Αυτές που έχασαν τον άνδρα τους από θάνατο είναι ελεύθερες απ όλα και για όλα και με όλα.Άλλη κατηγορία.
Πολλές αυτής της κατηγορίας πεθαίνουν(ψυχικά και σεξουαλικά) μαζί με τον σύζυγο.Μην κοιτάς τι γίνεται στα εκλυτα ήθη των μεγαλουπόλεων.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.101
Πόντοι
9.297

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336

Vienezos1_

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2022
Like
291
Πόντοι
21
οι άνδρες μεγαλώσαμε με το δεδομένο : παντρεύεσαι =αράζεις ! Είναι στο dna των πεισσοτέρων....
Οι γυναίκες εκ φύσεως νομίζουν ότι όλη τους η ζωή (στο γάμο) θα είναι όπως ο μήνας του μέλιτος.....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.101
Πόντοι
9.297
οι άνδρες μεγαλώσαμε με το δεδομένο : παντρεύεσαι =αράζεις ! Είναι στο dna των πεισσοτέρων....
Οι γυναίκες εκ φύσεως νομίζουν ότι όλη τους η ζωή (στο γάμο) θα είναι όπως ο μήνας του μέλιτος.....
Στην πορεία φυσικά αποδεικνύεται ότι δεν ισχύει τίποτα από τα δύο και τότε αρχίζει η προσγείωση στην σκληρή πραγματικότητα και μαζί τα δράματα...

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.687
Πόντοι
8.346
Στην πορεία φυσικά αποδεικνύεται ότι δεν ισχύει τίποτα από τα δύο και τότε αρχίζει η προσγείωση στην σκληρή πραγματικότητα και μαζί τα δράματα...
Καλα οι άντρες αράζουν. Γ αυτό κ βλεπεις πολλους με διαρκείας στους Μιλγουόκι Μπακς μετά από λίγα χρόνια

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.101
Πόντοι
9.297
Γιατί τον χωρίζει αυτή;
Δηλαδή επειδή του άλλου αντί για ένα παιδί του έκατσαν τρίδυμα, έπρεπε να εγκαταλείψει την οικογένειά του;
Γιατί έτσι έγινε ακριβώς, ο τύπος μας το παραδέχτηκε ότι απλά δεν μπορούσε να ανταποκριθεί σε αυτό που συνέβη.
Είναι ένας ριψασπις...τουλάχιστον στο εξωτερικό υπάρχει αξιοπρεπης κρατική υποστήριξη.Εδω επειδή αυτό δεν υπάρχει ,υπάρχει η βοήθεια της οικογένειας.
Από την άλλη βέβαια δεν νομίζω να βοηθάνε από την οικογένεια όπως εδώ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλα οι άντρες αράζουν. Γ αυτό κ βλεπεις πολλους με διαρκείας στους Μιλγουόκι Μπακς μετά από λίγα χρόνια
Διαρκείας και μάλιστα court side!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.943
Πόντοι
3.656
Εν τω μεταξυ κάποιοι ψάχνουν κ γκόμενες ενω ειναι 30 κ μένουν ακομη με γονεις. Τραγικό απλά. Δηλαδη εστω οτι βρισκεις γκομενα που θα τη πας στο παιδικο σου δωμάτιο ; :P

Μονο αν μένει αυτη μόνη της.

Εσύ ρε μαν μένεις μόνος σου;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.943
Πόντοι
3.656
Μία γυναίκα τη θέλεις στη ζωή σου είτε για να προχωρήσεις στο επόμενο στάδιο και να κάνεις οικογένεια είτε για παρέα και να περνάς καλά μαζί της.

Όλοι το δεύτερο θέλουμε

Κι όταν σταματήσουμε να περνάνε καλά μ'αυτήν,να μπορούμε να πηγαίνουμε στην επόμενη.Αυτό είναι το ιδανικό.

Ούτε μόνος του περνάει κανένας καλά,ούτε συνέχεια με μία (εκτός απ'τον τέρμα μουνόδουλο)

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Εν τω μεταξυ κάποιοι ψάχνουν κ γκόμενες ενω ειναι 30 κ μένουν ακομη με γονεις. Τραγικό απλά. Δηλαδη εστω οτι βρισκεις γκομενα που θα τη πας στο παιδικο σου δωμάτιο ; :P

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση αξιόμαχη γκόμενα που ψάχνει σοβαρή σχέση ή να κάνει οικογένεια,
να ασχοληθεί με άντρα 30+ που μένει ακόμη με τους γονείς του και πολύ καλά κάνει.
Μόνο αν έχει η γκόμενα κανά κουσούρι ή σέρνει μαζί της τίποτα παιδιά θα ασχοληθεί μαζί του.

Μου είχε πει κάποτε ο ξάδερφός μου,38 τότε, πως όλες όσες δέχονται να βγουν μαζί του έχουν κάποια προϊστορία(έναν γάμο,παιδιά,κ.λ.π.)
και όταν του επεσήμανα του μπουμπούκου πως χωρίς δουλειά της προκοπής και μένοντας με τη θεία μου,
είναι λογικό να βγαίνει μόνο με τέτοιες, έκανε σα 15χρονο που του θίξαμε τον εγωισμό..

Γενικα δεν θελω να κράξω και τους αντρες γιατι τα ποράγματα στην Ελλαδα απο πλευρας μισθων ειναι γάμησετα. Προχθες ενας φιλος μ ειπε να βγουμε κ αν μπορω λέει να τον κεράσω το σουβλάκι. Επειδη ειναι στενεμένος.

Όντως τα πράγματα είναι γάμησέ τα στην Ελλάδα,αλλά αν δεν είχα λεφτά ούτε για σουβλάκι, το τελευταίο που θα σκεφτόμουν θα ήταν να φάω σουβλάκι.
Ύπνος δε θα με έπιανε, θα είχα φάει τον κόσμο να βρω λύση στο πρόβλημά μου..

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.687
Πόντοι
8.346
Απο την μια κράζετε όσους μένουν ακομα με τους δικους τους και απο την άλλη καταλαβαίνετε οτι τα πράγματα ειναι δυσκολα για να σταθει καποιος τελείως μόνος του και να ανοιξει σπιτι.
Να πατε για πολιτικοί τυποι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Για τον ίδιο λόγο που εμείς αγοράζουμε μπουφάν που έχει 800 ευρώ επειδή γράφει πάνω GANT...αν δεν ήταν τα γκομενακια θα έδινε κανένας (με λογικό πορτοφόλι) τέτοια λεφτά?
Τι ειναι αυτα που λες ρε τύπε?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
τις μαλακίες που θα σου κανει η Ελληνίδα, θα σου τις κάνει και η ξενη. Από ενα σημείο και μετά τις ίδιες παπαριές ακούς και από την μία, και απο την άλλη. Προσωπικά πιστεύω πως ειναι καθαρά θέμα ατόμου. Πού θα πέσεις.
Νταραβερίζομαι τα τελευταία 6 χρόνια μόνο με ξένες,ενώ θα μπορούσα χαλαρά και με Ελληνίδες
μιας και η μετοχή τους εδώ που μένω,είναι στον πάτο.

Ναι,είναι θέμα που θα πέσεις,αλλά παίζει και πολύ μεγάλο ρόλο με τι παραστάσεις μεγάλωσε μία γυναίκα.
Αυτές στις οποίες απευθύνομαι ηλικιακά έχουν μεγαλώσει με συνατσάκη,σολωμού και άλλες φεμιναζί με στραβό στόμα
νταλικιέρη.Έχουν, κατά μέσο όρο,μέτρια εμφάνιση και δεν έχουν πολλά να προσφέρουν.
Δεν έχω μένος για τις Ελληνίδες,αλλά αν ήταν να ανοίξω σπιτικό,θα ήταν από τις τελευταίες μου επιλογές.
Αυτό δείχνει και το σουξέ τους στο εξωτερικό, που μόνο κάτι τούρκοι ή πακιστανοί συγκινούνται από τις μαλακίες τους..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Απο την μια κράζετε όσους μένουν ακομα με τους δικους τους και απο την άλλη καταλαβαίνετε οτι τα πράγματα ειναι δυσκολα για να σταθει καποιος τελείως μόνος του και να ανοιξει σπιτι.
Μπούρδες.
Μια πρωην μου, μολις εγινε 18 και μπαϊλντισμενη απο το τοξικο κλιμα στο σπιτι της, τα μαζεψε και εφυγε. Επιασε δουλεια των 400 ευρω, εμεινε σε ενα υπογειο χωρις θερμανση, και σιγα σιγα βρηκε καλυτερη δουλεια και σημερα ειναι μια χαρα. Οποιος βαριεται να ζυμωσει, δεκα χρονια κοσκινιζει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σε τι? Στο οτι καποια ψώνια το κάνουν? Οχι. Αλλά δεν περιμενα να το υποστηριξεις ως λογικο.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.091
Πόντοι
3.656
Σε τι? Στο οτι καποια ψώνια το κάνουν? Οχι. Αλλά δεν περιμενα να το υποστηριξεις ως λογικο.
Δεν είναι λογικό ή παράλογο...είναι θέμα ψυχολογίας της μάζας. Στο μεσαίωνα ο μέσος άνθρωπος προσπαθούσε να εντυπωσιάσει τις γυναίκες με το πόσους έχει σφάξει στον πόλεμο και πόσο δυνατός είναι.

Σήμερα πιο δυνατός είναι ο πιο πλούσιος. Την θέση της σωματικής δύναμης (στην κοινωνία μας) την έχει πάρει το μυαλό...άρα μπορεί να είσαι χοντρός, καραφλός, σάπιος...βασικά ο Κοντομηνάς πχ...και να πηδάς την Σπουροπούλου γιατί έχεις χέζεις 500Ε...

Αναλογικά...και ένας μέσος τύπος...σκάει περισσότερα λεφτά από όσα θα έπρεπε σε ακριβά ρούχα αυτοκίνητα και σπίτια...ώστε να εντυπωσιάσει τα γκομενακια. Δεν μίλησα για το τι κάνω η τι υποστηρίζω εγώ...μίλησα για μια κατάσταση που υφηστατε...εγώ μπορεί να χεζω και εγώ 500ε η μπορεί να είμαι χίπις.....τι σημασία έχει?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Σόρρυ τύπε, στα 30+ είσαι πλέον άντρας,όχι παιδάκι.
Οφείλεις στον εαυτό σου,στον αντρισμό σου,να γυρίσεις τη γη ανάποδα για να κερδίσεις την αξιοπρέπειά σου
και μια θέση στον κόσμο.
Και εγώ θα μπορούσα να κάτσω Ελλάδα και να ποστάρω "Μητσοτάκη γαμιέσαι" χαχανίζοντας σα χαζοχαρούμενο ενώ στην τσέπη μου
κουδουνίζουν τα 5λεπτα και τα 10λεπτα..

Τίποτα δεν είναι δεδομένο, για όλα πρέπει να δώσεις μάχη.
Καλύτερα να ψάρευα αστακούς στη Νορβηγία με κίνδυνο να πεθάνω κάθε στιγμή, παρά να ζούσα την κατάθλιψη του παιδικού μου δωματίου..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom