Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.962

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.731
Πόντοι
3.656
Παλιά μπορεί να ήμουν ξαναλέω λίγο απότομος αλλά εχω λίγο αλλάξει δλδ δε λέω τα ίδια και τα ίδια όπως ο σαμπζερο πχ.

Όχι ρε φιλαράκο,ποια ίδια και τα ίδια λες;

Θυμάμαι έλεγες κάποτε για μια θεια σου αλλά ευτυχώς το'χεις κόψει

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Όχι ρε φιλαράκο,ποια ίδια και τα ίδια λες;

Θυμάμαι έλεγες κάποτε για μια θεια σου αλλά ευτυχώς το'χεις κόψει
Είναι το μόνο που λέω για να βάλω λίγο μυαλό στη μαλάκια που λες ότι βρίσκουν όλες.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Είναι το μόνο που λέω για να βάλω λίγο μυαλό στη μαλάκια που λες ότι βρίσκουν όλες.
Ρε τύπε άμα και η θεία σου είναι άσχημη μη περιμένει και αυτή να βρει κανένα εφοπλιστή.. Θα έκανε πχ σχέση με ταρίφα? Με εργάτη? Με ιπαληλο σουπερ μαρκετ? Μη πυρφοριζεις?

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Σιγά μη σου απαντήσει τώρα.. Σαν πεντάχρονο κάνουνε οι τυποι..
Οι τύποι κοιτάνε όλες αυτές απλά να τις γαμησουνε δε τις κοιτάνε για σχέση,νομίζεις πως γεμίζει καμιά γυναίκα να τη κοιτάνε μόνο σα κρέας?οι περισσότερες κοπέλες σχέση θέλουν να κάνουν όχι να τη κοιτάει ο άλλος σα να γαμησουν και μετά να εξαφανιστεί λες και είναι απλά σαρκα,άρα δε μετράνε ότι έχουν κατακτήσεις έλεος ιδέα δε έχεις πως λειτουργούν οι άχρηστοι οι αγαμητοι?πόσοι από αυτους θέλουν σχέση με εκείνες οι 2 μόνο από τους 100 που τους τη πέφτουν στα σοσιαλ άρα δε μετράει αυτού του είδους κατάκτηση,είναι μόνο για μια φορά,καμιά δε τη καλύπτει η μια 2 φορές.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε τύπε άμα και η θεία σου είναι άσχημη μη περιμένει και αυτή να βρει κανένα εφοπλιστή.. Θα έκανε πχ σχέση με ταρίφα? Με εργάτη? Με ιπαληλο σουπερ μαρκετ? Μη πυρφοριζεις?
Θα έκανε απλά δε τη θέλουν και μη επαναλαμβανομαστε μη γίνεσαι κουραστικός σα τον σαμπζερο.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.731
Πόντοι
3.656

Δηλαδή μια αγάμητη κοινωνία είναι για σένα η φυσιολογική

Εν τω μεταξύ,πολλοί απ'αυτούς που μπλέκουν με συνδέσμους,ναρκωτικά κλπ,είμαι 100% βέβαιος ότι καταλήγουν σ'αυτές τις μαλακίες επειδή δεν έμπλεξαν με γκόμενες.Και όταν δεν έχεις κάπου να εκτονωθείς,βρίσκεις ότι άλλη μαλακία υπάρχει

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ωπα, ωπα. Πότε ησουν 20 χρονων ομως? Τα εχουμε ξαναπει αυτα. Αλλιως ηταν ενας 20χρονος το 1995 ας πουμε κι αλλιως σημερα

Ναι

Εμ...
αρα οι σημερινοι 20ρηδες πέρνουν συγχωροχάρτι για τα πάντα?

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96

Εν τω μεταξύ,πολλοί απ'αυτούς που μπλέκουν με συνδέσμους,ναρκωτικά κλπ,είμαι 100% βέβαιος ότι καταλήγουν σ'αυτές τις μαλακίες επειδή δεν έμπλεξαν με γκόμενες.Και όταν δεν έχεις κάπου να εκτονωθείς,βρίσκεις ότι άλλη μαλακία υπάρχει
Μια αγαμητη κοινωνία σημαίνει πως δε γαμανε όλοι αυτοί άρα δε βρίσκουν όλες οι γυναίκες που λες,γιατί αν βρίσκανε όλες δε θα ήταν αγαμητοι οι άντρες και δε θα ήταν όλοι τόσο λυγουρια,αλλά προφανώς και δε βρίσκουν όλες είτε γιατι είναι δύσκολες είτε για είναι άσχημες και χωρίς αυτοπεποίθηση,αν βρίσκανε όλες όπως λες αγαμία δε θα υπήρχε και δε θα τη πεφταν στη καθεμία όπως λες,το έχεις δει ποτέ έτσι?

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96

Και εγώ αφτο σκεφτόμουνα αν είσαι 20χρονων και γίνεις χούλιγκαν, το κάνεις από βαρεμάρα και μόνο, γιατί δεν έχεις καθόλου μουνια και δε βρίσκεις γκόμενές.. Αλλιώς ποιος παει Σάββατο βράδυ να παίζει ξύλο για τις ομάδες,αντί Να πει να γαμησει τη γκόμενά του? Μόνο όσοι δε βρίσκουν γκόμενά..

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Μια αγαμητη κοινωνία σημαίνει πως δε γαμανε όλοι αυτοί άρα δε βρίσκουν όλες οι γυναίκες που λες,γιατί αν βρίσκανε όλες δε θα ήταν αγαμητοι οι άντρες και δε θα ήταν όλοι τόσο λυγουρια,αλλά προφανώς και δε βρίσκουν όλες είτε γιατι είναι δύσκολες είτε για είναι άσχημες και χωρίς αυτοπεποίθηση,αν βρίσκανε όλες όπως λες αγαμία δε θα υπήρχε και δε θα τη πεφταν στη καθεμία όπως λες,το έχεις δει ποτέ έτσι?
Ένα 20 τα 100 τις γαμαει όλες.. Εγώ είχα αοει στο ποδιλαταδικο είχε κάτι 16χρονους..γαματε τίποτα λέω? Τίποτα λένε.. Οι σιμαθιτριες λέω? Όλες γαμιουντε λέει.. Ενας, δύο μέσα στην τάξη τις γαμαει όλες και αφτες δεν το ξέρουν μεταξύ τους ότι τις γαμαει ο ίδιος.. Έτσι μου είπανε..

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Οι τύποι κοιτάνε όλες αυτές απλά να τις γαμησουνε δε τις κοιτάνε για σχέση,νομίζεις πως γεμίζει καμιά γυναίκα να τη κοιτάνε μόνο σα κρέας?οι περισσότερες κοπέλες σχέση θέλουν να κάνουν όχι να τη κοιτάει ο άλλος σα να γαμησουν και μετά να εξαφανιστεί λες και είναι απλά σαρκα,άρα δε μετράνε ότι έχουν κατακτήσεις έλεος ιδέα δε έχεις πως λειτουργούν οι άχρηστοι οι αγαμητοι?πόσοι από αυτους θέλουν σχέση με εκείνες οι 2 μόνο από τους 100 που τους τη πέφτουν στα σοσιαλ άρα δε μετράει αυτού του είδους κατάκτηση,είναι μόνο για μια φορά,καμιά δε τη καλύπτει η μια 2 φορές.

Θα έκανε απλά δε τη θέλουν και μη επαναλαμβανομαστε μη γίνεσαι κουραστικός σα τον σαμπζερο.
Και οι γκόμενές δε γουστάρουν πουτσα δηλαδή? Που ζούμε στο 1609?οπως γουστάρω να γαμάω έτσι γουστάρουν και αφτες πουτσα.. Μη σου πω πιο πολύ γισιτ οι ελεεινιδες μπορούν να γαμιουντε και όλη μέρα,δε θα πάθουν τίποτα.. Εσύ μπορείς να γαμας όλη μέρα?

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Ένα 20 τα 100 τις γαμαει όλες.. Εγώ είχα αοει στο ποδιλαταδικο είχε κάτι 16χρονους..γαματε τίποτα λέω? Τίποτα λένε.. Οι σιμαθιτριες λέω? Όλες γαμιουντε λέει.. Ενας, δύο μέσα στην τάξη τις γαμαει όλες και αφτες δεν το ξέρουν μεταξύ τους ότι τις γαμαει ο ίδιος.. Έτσι μου είπανε..
30 χρονών άντρας είσαι ρε φίλε και βασίζεσαι τι λένε τα μωρά?τα μωρα μαλακίες θα πούνε,οι 16 χρονες πάνε με κάτι πουστρες φλωροφατσες θα τις κάνεις και φυσιολογικές?από εκεί δείχνεις πόσο λάθος είσαι,και καταρχιν η ξαδέρφη μου είναι 16 και μου λέει λίγες γαμιουνται στη ηλικία μας με κάτι βλάκες,αυτές οι λίγες πάνε με κανα 2 μόνο γιατί αυτές οι μικρες κοιτάνε τη λάμψη κλπ,δε συμβαίνει όμως έτσι στις μεγαλύτερες ηλικίες.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.731
Πόντοι
3.656

Δεν βρίσκουν γιατί δεν θέλουν να βρουν,λόγω απαιτήσεων ή επειδή θέλουν συγκεκριμένους άντρες και μόνο αυτούς.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Δεν βρίσκουν γιατί δεν θέλουν να βρουν,λόγω απαιτήσεων ή επειδή θέλουν συγκεκριμένους άντρες και μόνο αυτούς.
Αυτό που λες να είναι δύσκολες το έχουν οι εμφανησιμες,γυναίκες σα τη θεία μου παρακαλάνε και δε μπορούν,η καθεμία για τον λόγο της πάντως,αλλά όπως και να έχει δε βρίσκουν όλες όπως λες,είτε λόγο απαιτήσεων είτε λόγο ότι δεν μπορούν λόγο ότι είναι σα τη θεία.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Το πιο καλό μου το είχε παιε 9 δάσκαλος οδιγοδξς όταν είχα πάει να βγάλω διπλό α φορτηγού.. Ο τύπος καταριοταν τη τύχη του.. Όταν μιλάγαμε για γκομενες.. Μου λέει βρε ας είχα εγώ μουνι και θα είχα χτίσει πολικατικιες?.. Τότε λέω μαλακίες λέει αλλά μετά από 5χρονια λέω πόσο δίκιο είχε ο δάσκαλος..

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Και οι γκόμενές δε γουστάρουν πουτσα δηλαδή? Που ζούμε στο 1609?οπως γουστάρω να γαμάω έτσι γουστάρουν και αφτες πουτσα.. Μη σου πω πιο πολύ γισιτ οι ελεεινιδες μπορούν να γαμιουντε και όλη μέρα,δε θα πάθουν τίποτα.. Εσύ μπορείς να γαμας όλη μέρα?
Φίλε γουστάρουν αλλά σε σχέση όχι να τη βλέπουν ως κρέας και μόνο γιατί αυτό σημαίνει πως δε τις σέβονται,και όλες θέλουν να τις σέβονται,άρα το να τις βλέπουν μόνο για να τις γαμησουνε δε πιάνεται γιατί όλες σε σχέση θέλουν να κάνουν πράγματα όχι ξεπετα που τις βλέπουν ως κρέας μόνο.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Αυτό που λες να είναι δύσκολες το έχουν οι εμφανησιμες,γυναίκες σα τη θεία μου παρακαλάνε και δε μπορούν,η καθεμία για τον λόγο της πάντως,αλλά όπως και να έχει δε βρίσκουν όλες όπως λες,είτε λόγο απαιτήσεων είτε λόγο ότι δεν μπορούν λόγο ότι είναι σα τη θεία.
Εγώ σου λέω άμα χάσει κάνα κιλό και βάλει κανένα κολάν να δείξει λίγο κολοθα τη παράκαλανε τη θεία σου

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Εγώ σου λέω άμα χάσει κάνα κιλό και βάλει κανένα κολάν να δείξει λίγο κολοθα τη παράκαλανε τη θεία σου
Σου ξαναλέω χοντρή δε είναι εκεί εσύ επιμένεις για να πεις βρίσκουν όλες,επίσης είναι σεμνη δε πουτανιζει,είναι γεροντοκορε στο στιλ όχι πουτανε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom