alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Το εχω διακρινει εγωγια το "διάθεση να μάθει" δεν εχω δει καποια εξέλιξη ως τωρα
Μην εισαι τοσο αυστηρος
Το εχω διακρινει εγωγια το "διάθεση να μάθει" δεν εχω δει καποια εξέλιξη ως τωρα
οκ αλλα δεν μαρέσει να χαιδευω αυτιαΤο εχω διακρινει εγω
Μην εισαι τοσο αυστηρος
Subzero σοβαρεψου λίγο μη γκρινιάζεις συνέχεια και συ ρε Έλβις άσε τις παρέες και τη γκρίνια και προσπάθησε το μέχρι να το πετύχεις μη κλαιγεστε και οι 2.Καμια σωτηρια.
Αμα γουσταρω θα ζητησω και επισης αμα γουσταρω θα την γαμησω κιολας ρε τύπε, αντι να ασχολεισαι με το δικο μου πουλι, μηπως να ασχοληθεις κάποτε με το δικο σου?
Καμια σωτηρια.
Αμα γουσταρω θα ζητησω και επισης αμα γουσταρω θα την γαμησω κιολας ρε τύπε, αντι να ασχολεισαι με το δικο μου πουλι, μηπως να ασχοληθεις κάποτε με το δικο σου?
Το να λεει καποιος μια χοντραδα πανω στην βραση της μικρης ηλικιας δεν πειραζειοκ αλλα δεν μαρέσει να χαιδευω αυτια
Να σαι καλά Άλεξ,εντάξει Άστον απλά έτσι θεωρεί για μένα ότι λέω βλακείες δε μου είπε σε τι έχει διαφωνήσει,δλδ και αυτός πιστεύει ότι βρίσκουν όλες όπως ο Έλβις και ο Σαντμαν? Δε ξέρω.Ειναι καλο παιδι με διαθεση να μαθει
Μην τον αρπαζεις απο τα μουτρα
Χωρις παρεξηγηση ρε τύπε και με το θαρρος των ετων συνομιλιας μαςΕ κάνε ένα καλό,μας τα'χει πρήξει με τη γεροντοκορη τη θεια του
Αφού δε συμφωνείς μαζί του και δε συμφωνώ και γω τι λες ότι λέω βλακείες;"οι γκόμενες βγαίνουν μεσα απο παρέα και κυκλο...εχεις δει εσυ κάποιον να μη γαμάει απο κύκλο? ασε που εχουν γεμίσει τα παγκάκια με ζευγαράκια δεν εχω που να κάτσω"
εγω ημουν 20 χρονων και ημουν υπευθυνος για ολοκληρο λόχο στο στρατο σαν λοχιας.Εγω τους πήγαινα για ασκήσεις,εβγαζα υπηρεσίες και ενα καρο μαλακιες.Κανένας δεν γύρισε να μου πει" το παιδι ειναι 20 χρονων" και ομως τα εκανα...Ειναι καλο παιδι με διαθεση να μαθει
Μην τον αρπαζεις απο τα μουτρα
Ρε φίλε αφού συμφωνείς μαζί μου ότι ο subzero κουράζει και το είπα και γω τι μου λες δε συμφωνείς και ότι είμαι μικρός ?για το "διάθεση να μάθει" δεν εχω δει καποια εξέλιξη ως τωρα
δε σε έπιασαΑφού δε συμφωνείς μαζί του και δε συμφωνώ και γω τι λες ότι λέω βλακείες;
Ενω αν δεν κυνηγαει κανενας την 1 αυτη γυναικα, τοτε θα ειμαστε κοινωνια γαμιάδων? Δεν καταλαβαινω τι θελεις να πεις, ειλικρινα.
ειπα εγω τιποτα περι αυτου?Ρε φίλε αφού συμφωνείς μαζί μου ότι ο subzero κουράζει και το είπα και γω τι μου λες δε συμφωνείς και ότι είμαι μικρός ?
Αφού δε συμφωνείς με τον σαμπζερο και δε συμφωνώ και γω γιατί μου είπες ότι λέω βλακείες ?δε σε έπιασα
Ναι μου είπες ότι λέω βλακείες και είμαι αμόρφωτοςειπα εγω τιποτα περι αυτου?
γενικα σε ολα αυτα που γράφεις λεω δεν μιλησα ειδικα για την περιπτωση του σαντ μανΑφού δε συμφωνείς με τον σαμπζερο και δε συμφωνώ και γω γιατί μου είπες ότι λέω βλακείες ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι μου είπες ότι λέω βλακείες και είμαι αμόρφωτος
Παλιά μπορεί να ήμουν ξαναλέω λίγο απότομος αλλά εχω λίγο αλλάξει δλδ δε λέω τα ίδια και τα ίδια όπως ο σαμπζερο πχ και δε είμαι αγενής μαζί σου πλέον.γενικα σε ολα αυτα που γράφεις λεω δεν μιλησα ειδικα για την περιπτωση του σαντ μαν
Ωπα, ωπα. Πότε ησουν 20 χρονων ομως? Τα εχουμε ξαναπει αυτα. Αλλιως ηταν ενας 20χρονος το 1995 ας πουμε κι αλλιως σημεραεγω ημουν 20 χρονων και ημουν υπευθυνος για ολοκληρο λόχο στο στρατο σαν λοχιας.Εγω τους πήγαινα για ασκήσεις,εβγαζα υπηρεσίες και ενα καρο μαλακιες.Κανένας δεν γύρισε να μου πει" το παιδι ειναι 20 χρονων" και ομως τα εκανα...
2001Ωπα, ωπα. Πότε ησουν 20 χρονων ομως? Τα εχουμε ξαναπει αυτα. Αλλιως ηταν ενας 20χρονος το 1995 ας πουμε κι αλλιως σημερα
ΝαιΕ τί δεν καταλαβαίνεις,όταν βλέπεις τα γυναικεία προφίλ να έχουν 100αδες ενδιαφερόμενους και τα αντρικά κανέναν,είναι μια φυσιολογική κοινωνία αυτή;
Εμ...
Σιγά μη σου απαντήσει τώρα.. Σαν πεντάχρονο κάνουνε οι τυποι..Ε τί δεν καταλαβαίνεις,όταν βλέπεις τα γυναικεία προφίλ να έχουν 100αδες ενδιαφερόμενους και τα αντρικά κανέναν,είναι μια φυσιολογική κοινωνία αυτή;