Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.962

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αφού οι ελλεινιδες είναι ζώα τι να κάνουμε τώρα.. Μέχρι και ο Σαντ δεν ασχολείστε πλέον όλο τις ουκρανες του κμαν κοιτάζει.. Και εγώ βαρέθηκα εδώ που τα λέμε.. Αλλάζει κατι άμα τα λεμε καλα 5,δεκα άτομα εδώ μέσα? Ζώα είναι ζώα θα μείνουν οι ελλεινιδες..
Να πας με αλβανιδες, ναυαγιο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Οι Ελληνιδες φορανε ολες τωρα μποτακια αρβυλακια. Θα ειναι της μοδας φαινεται. Αφου τους αρεσει να φορανε αρβυλες, δεν τις βαζουν υποχρεωτικα να πανε κανα 3μηνο στο Στρατο; Να βοηθησουν σε κανενα γραφειο. Η στα μαγειρεια. Τοσοι δημοσιογραφοι, τοσοι βουλευτες, συναντωνται και μιλανε με τον αξιοτιμο πρωθυπουργο και την σεβαστη Προεδρο της Δημοκρατιας. Πως δεν βρεθηκε ενας να θεσει αυτο το ζητημα; Της θητειας των γυναικων. Στο 1960 ειμαστε; Αυτα ειναι αναχρονιστικες ιδεες, να μην πηγαινουν Στρατο οι γυναικες. Η κοινωνια εξελισεται, προχωραει μπροστα. Τα ιδια δικαιωματα δεν θελουν; Γιατι αποφευγουν τις ιδιες υποχρεωσεις; Τοσες οργανωσεις για τα δικαιωματα, τοσα σποτακια στη τηλεοραση, πως κανεις δεν εχει θιξει αυτο το ζητημα;
Κάποτε ελεγαν καποιοι εδω μεσα, οτι δεν επρεπε να εχουμε γυναικες στην αστυνομια και στα σωματα ασφαλειας, επειδη ειναι αχρηστες.
Τωρα ερχεσαι εσυ και τις θελεις στρατιωτες.
Ας αποφασισουμε τελικα, ειναι ικανες οι γυναικες για τετοια πραγματα ή οχι?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Βεβαια, οι περισσοτεροι που θελουν θητεια γυναικων, το βλεπουν εντελως λαθος. Σου λεει αφου τιμωρει το κρατος εμενα τον αντρα και με καλει να υπηρετησω, ας καλεσει και τις γυναικες. Εκει ειναι το λαθος, οτι το βλεπεις ως τιμωρια. Ενω το ορθο ειναι οτι η θητεία σε προετοιμαζει να πολεμησεις αυριο σαν στρατιωτης. Θεωρεις επομενως οτι και η γυναικα πρεπει να προετοιμασθεί για να πολεμησει? Δεν θα αλλαξουμε ομως νομους και προφητες. Στους πολεμους πανε οι αντρες, και οι γυναικες μενουν πισω με τα παιδια. Αυτο ειναι το κοινωνικα ορθο και αποδεκτο επι χιλιετιες. Αν πολεμησει και σκοτωθει και η γυναικα, ποιος θα μεγαλωσει τα παιδια? Και βεβαια μου ειναι αδιαφορο το παραδειγμα του Ισραηλ, που ειναι μια εντελως ακραια εξαιρεση στον κανονα.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Ο φίλος σου βρίσκει στη Ρωσία γιατι οι Ρωσίδες γουστάρουνε το φλερτ,πεσίματα σε καφετέρια στο δρόμο.. Στην Ελλάδα όλες βρίσκουν γκομε ο μέσω κύκλου κοινής παρέας και κοινων γνωστών.. Η λέξη φλερτ στο δρόμο καφετερερια δεν υπάρχεις την Ελλάδα, για αυτό όσοι δεν έχουμε παρέες με μουνια εννοείτε είμαστε μπακούρια..
φιλε οι κοπελες στο εξωτερικο δε σε βλεπουν σαν περιεργο οπως οι ελληνιδες,πας στις ελληνιδες μιλας και σε κοιταν σα χαζες,ξερω ατομο που εδω δε γαμαγε ουτε με αιτηση πηγε εξωτερικο ολα καλα αφου και ο ιδιος ελεγε καλα ρε στεναχωριομουν για τα ζωα τις ελληνιδες αφου μια χαρα ολα στο εξωτερικο,οσοι τρων ελλαδα χιλοπιτα δε σημαινει δε ειναι ωραιοι απλα οι ελληνιδες ειναι οι πιο γκαγκα στο πλανητη.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.391
Πόντοι
3.936
Ελληνιδες. Αφου τους αρεσει να φορανε αρβυλες, δεν τις βαζουν υποχρεωτικα να πανε στο Στρατο; Τοσοι δημοσιογραφοι, τοσοι βουλευτες, συναντωνται και μιλανε με τον πρωθυπουργο και την Προεδρο της Δημοκρατιας. Πως δεν βρεθηκε ενας να θεσει αυτο το ζητημα; Της θητειας των γυναικων. Στο 1960 ειμαστε; Αυτα ειναι αναχρονιστικες ιδεες, να μην πηγαινουν Στρατο οι γυναικες. Η κοινωνια εξελισεται, προχωραει μπροστα. Τα ιδια δικαιωματα δεν θελουν; Γιατι αποφευγουν τις ιδιες υποχρεωσεις;

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
ειδες στη ρωσια γαμαει φαναταζομε ελλαδα πρεπει να ελεγε κα αυτος τα ιδια με εμας..αφου λοιπον ο τυοος ειναι ναυαγιο,οπως λενε οι φεμιναζι εδω μεσα,τοτε γιατι ο τυπος δημητρακηςδεν γαμαγε ελλαδα αλλα γαμαει ανετα στη ρωσια??κανενας πυρφοφος κανενας ραντγκαρ και κλονοι να μας απαντησει??
φιλε ελβις οι ελληνιδες μονο ψυχολογικα δημιουργουν ειναι οι χειροτερες σε συμπεριφορα ο τροπος που κοιταζουν το οτι δε ειναι δεκτικες στο φλερτ και μονο απο παρεες και γενικα σε ποσους αντρες εχουν δημιουργησει οι ελληνιδες στεναχωρια ενω πανε στο εξωτερικο μετα και λενε ρε τι ειναι αυτες οι ελληνιδες,πηγα εκει και δε καναν σα ηλιθιες,μια χαρα εμπαινα και εκανα.

Τελευταία τροποποίηση:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.391
Πόντοι
3.936
Αφού οι ελλεινιδες είναι ζώα τι να κάνουμε τώρα.. Μέχρι και ο Σαντ δεν ασχολείστε πλέον όλο τις ουκρανες του κμαν κοιτάζει.. Και εγώ βαρέθηκα εδώ που τα λέμε.. Αλλάζει κατι άμα τα λεμε καλα 5,δεκα άτομα εδώ μέσα? Ζώα είναι ζώα θα μείνουν οι ελλεινιδες..

Συνημμένα

• Alepou_stafylia_ex.jpg
    Alepou_stafylia_ex.jpg
    46,3 KB · Εμφανίσεις: 38

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.706
Πόντοι
1.446
Πραγματικά ειναι οι χειρότερες στον κόσμο ...

Τις έκοψα για να μην μου γρουζουζεψουν τον πούτσο

Ο Ανανάς δεν ειναι ντόπιος κύριοι ...!

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Πραγματικά ειναι οι χειρότερες στον κόσμο ...

Τις έκοψα για να μην μου γρουζουζεψουν τον πούτσο

Ο Ανανάς δεν ειναι ντόπιος κύριοι ...!
οι ελληνιδες φιλε ειναι σκουπιδια στη συμπεριφορα μεχρι που ρωτησα 2 παλικαρια 24 26 που τους ριχναν χ μεχρι και οι χοντρες τα παιδια ειναι ανεγκιχτα ουτε φιλι δεν εχουν κανει ενω ειναι εμφανησιμοι γυμνασμενοι και μια χαρα προσωπα μονο σε ιεροδουλες εχουν παει,μου λεγαν τα παιδια πως τους ειπε γνωστος τους οτι ετσι κανουν οι χοντρες γιατι εχουν βιωσει μπουλινγκ και το παιζουν δυσκολες και τι σου φταινε μωρη ο 24 και 26 ή ο καθενας για να τους ριχνεις χιλοπιτα και να τους δημιουργεις ψυχολογικα να λενε πως και οι χοντρες μου ριχνουν χ και να νοιωθουν ασχημα τα παιδια ενω ειναι ωραια,φαντασου οι αλλες ελληνιδες τι κομπλεξ θα εχουν οι ομορφες που ανεβαζουν το σωμα τους ινστα οι ελληνιδες ειναι αστα να πανε μπρο,καλες να πετυχεις ελαχιστες ενω οι ξενες πχ ειναι η πλειοψηφια σωστες δε σνομπαρουν και δε ριχνουν χ γιατι βλεπουν τα αγορια μια χαρα νορμαλ ανθρωπους οχι σαν εδω που βλεπουν τη πλειοφηφια ως τον πατρικ απο το μπομπ σφουγκαρακη χααχχα.

Τελευταία τροποποίηση:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.391
Πόντοι
3.936
Και βεβαια μου ειναι αδιαφορο το παραδειγμα του Ισραηλ, που ειναι μια εντελως ακραια εξαιρεση στον κανονα.
Με τοσους νεους που διωξατε λογω των μνημονιων εξαιτιας της κακης πολιτικης διαχειρησης, η χωρα εχει μεινει χωρις επαρκη αριθμο εφεδρων στρατιωτων. Αρα υπαρχει αναγκη και Ολοι χρειαζονται στην θητεια. Αντρες γυναικες. Και μην ξεχναμε τους μουσουλμανους μεταναστες φιλαρακια των τουρκων. Που μολις γινει το μπαμ με τους απεναντι, αυτοι θα αλωνουν την πολη απο μεσα. Ενω οι αντρες θα βρισκονται στην πρωτη γραμμη. Και η ευρωπη περα βρεχει. Ενω καποιες χωρες απο αυτην θα πουλανε οπλα στους τουρκους. Οπως και να εχει το Ισραηλ ειναι ενα καλο παραδειγμα με γυναικες μαχιμες. Αντε μηπως ξυπνησουν οι ελλεινιδες και κατεβουν απο το ροζ συννεφακι της βουτυρομπεμπεκας νεραιδογεννητης ?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
φιλε οι κοπελες στο εξωτερικο δε σε βλεπουν σαν περιεργο οπως οι ελληνιδες,πας στις ελληνιδες μιλας και σε κοιταν σα χαζες,ξερω ατομο που εδω δε γαμαγε ουτε με αιτηση πηγε εξωτερικο ολα καλα αφου και ο ιδιος ελεγε καλα ρε στεναχωριομουν για τα ζωα τις ελληνιδες αφου μια χαρα ολα στο εξωτερικο,οσοι τρων ελλαδα χιλοπιτα δε σημαινει δε ειναι ωραιοι απλα οι ελληνιδες ειναι οι πιο γκαγκα στο πλανητη.
Έχεις εσυ γνώμη για τις γκόμενες έξω που δεν έχεις βγει ?

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Έχεις εσυ γνώμη για τις γκόμενες έξω που δεν έχεις βγει ?
αδερφε μην αρχιζουμε τα ιδια εγω δε παω καθε βδομαδα σε μπουρδελα οπως εσυ αλλα παω καθε 2 μηνες,ασχολουμε και με το φλερτ και εχω βγει,αλιμονο απο σενα που καθε βδομαδα εισαι μεταξουργειο και φυλης ρε ναυαγιο,εσυ μονο με τα μπουρδελα φλερταρεις,δε ξερεις κατι αλλο κακα τα ψεματα φιλε.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Βεβαια, οι περισσοτεροι που θελουν θητεια γυναικων, το βλεπουν εντελως λαθος. Σου λεει αφου τιμωρει το κρατος εμενα τον αντρα και με καλει να υπηρετησω, ας καλεσει και τις γυναικες. Εκει ειναι το λαθος, οτι το βλεπεις ως τιμωρια. Ενω το ορθο ειναι οτι η θητεία σε προετοιμαζει να πολεμησεις αυριο σαν στρατιωτης. Θεωρεις επομενως οτι και η γυναικα πρεπει να προετοιμασθεί για να πολεμησει? Δεν θα αλλαξουμε ομως νομους και προφητες. Στους πολεμους πανε οι αντρες, και οι γυναικες μενουν πισω με τα παιδια. Αυτο ειναι το κοινωνικα ορθο και αποδεκτο επι χιλιετιες. Αν πολεμησει και σκοτωθει και η γυναικα, ποιος θα μεγαλωσει τα παιδια? Και βεβαια μου ειναι αδιαφορο το παραδειγμα του Ισραηλ, που ειναι μια εντελως ακραια εξαιρεση στον κανονα.
Να πανε γιατί όχι... Να στρώσει λίγο και ο κωλαρακος τους βέβαια δε θα γίνουν και σαν τις γκόμενες στο Ισραήλ αλλά καλό θα τους κάνει.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
αδερφε μην αρχιζουμε τα ιδια εγω δε παω καθε βδομαδα σε μπουρδελα οπως εσυ αλλα παω καθε 2 μηνες,ασχολουμε και με το φλερτ και εχω βγει,αλιμονο απο σενα που καθε βδομαδα εισαι μεταξουργειο και φυλης ρε ναυαγιο,εσυ μονο με τα μπουρδελα φλερταρεις,δε ξερεις κατι αλλο κακα τα ψεματα φιλε.
Αν είχες τη δυνατότητα να πηγαινεις σχεδόν κάθε μέρα θα το έκανες?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εδώ έτσι όπως είναι ο στρατός ουτε τους άντρες δεν προετοιμάζει καλά καλά τις γυναίκες θα στρωσει?

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Αν είχες τη δυνατότητα να πηγαινεις σχεδόν κάθε μέρα θα το έκανες?
Όχι γιατί θα ήθελα να ασχολούμαι και με το φλερτ όχι μόνο με τα μπουρδέλα,μαρεσουν τα μπουρδέλα δε λέω αλλά είναι για μια φορά το μήνα πρέπει να ασχολείται και με το φλερτ κάποιος,άμα πας σε μπουρδέλο κάθε μέρα δε προλαβαίνεις να ασχοληθείς με τίποτα άλλο ή απλά για να πηγαινεις κάθε βδομάδα απλά τρως όλο χιλοπιτες και δε μπορείς αλλιώς να κάνεις σεξ.

Εγγρ.
11 Απρ 2021
Κριτικές
2
Like
190
Πόντοι
1
Κάποτε ελεγαν καποιοι εδω μεσα, οτι δεν επρεπε να εχουμε γυναικες στην αστυνομια και στα σωματα ασφαλειας, επειδη ειναι αχρηστες.
Τωρα ερχεσαι εσυ και τις θελεις στρατιωτες.
Ας αποφασισουμε τελικα, ειναι ικανες οι γυναικες για τετοια πραγματα ή οχι?
Ειναι αλλα εφοσον μπαινουν και μετα πανε και κολοτριβουν τον κολο τους στους ανωτερους και πανε και καβατζωνουν ολα τα καλα ποστα οπότε μενουν οι μαλακες στο δρομο και στα δυσκολα.Βεβαια καλα κανουν αφου το συστημα το επιτρεπει και ο μπαρμπας ο ταξιαρχος θελει να βλεπει το 25 χρονο με το φουστακι στο γραφειο αντι να το εχει στο δρομο ή στο αρμα.Εχουν γεμισει τα γραφεια στο ΓΕΕΘΑ ασχετες ειδικοτητες κι ο αλλος ο χαζος υποσχοταν κιολας "Οταν γινουμε κυβερνηση θα κανουμε ισοκατανομη εχει πολυ κοσμο στα γραφεια θα τους στειλουμε σε μοναδες παραμεθοριες"

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Αυτο λέμε που λες και εσύ και οι φεμιναζί πάνε να μας βγάλουνε τρελούς.. Εγώ Αγγλία ένα χρο ο έκατσα έβγαλα γκόμενά κεπουρι bargain με είχε ξέρεις πως έκανε να μη με χάσει? Εδώ ελλαδα δεν βρίσκω τίποτα λες και έχω λέπρα ένα πράμα και να φανταστείς Αγγλία ήμουνα αγυμναστοι τώρα ασχολου. Σ με γιμναστικη και οι ελεείνιδες στο κλάσιμο με έχουνε, δεν έχω βεβεα παρέες με μουνια ουτς γνωστούς με γκομενες,παίζει ρόλο Αφτο στις ελλεινιδες

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Αυτο λέμε που λες και εσύ και οι φεμιναζί πάνε να μας βγάλουνε τρελούς.. Εγώ Αγγλία ένα χρο ο έκατσα έβγαλα γκόμενά κεπουρι bargain με είχε ξέρεις πως έκανε να μη με χάσει? Εδώ ελλαδα δεν βρίσκω τίποτα λες και έχω λέπρα ένα πράμα και να φανταστείς Αγγλία ήμουνα αγυμναστοι τώρα ασχολου. Σ με γιμναστικη και οι ελεείνιδες στο κλάσιμο με έχουνε, δεν έχω βεβεα παρέες με μουνια ουτς γνωστούς με γκομενες,παίζει ρόλο Αφτο στις ελλεινιδες
το ξερω ρε οι αλληνιδες ειναι περιεργες πολυ ενω οι ξενες ειναι λογικες σε μεγαλο ποσοστο εκτος αποα υτες που πανε με κατι μαυροτετοιους αυτες ειναι καθυστερημενες ξενες αλλα και παλι ολες θα σε δουν ως νορμαλ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom