Τυπε μου μπες mahnem.ru αν θες να φερεις κανα δυνατο μωρο απο ανατολικες χωρες . Αγγλικα μιλας κανονικα , προτιμησε οχι Μοσχα και Αγ.Πετρουπολη αλλα επαρχια αν δε θες να σου φυγουν πολλα σε δωρακι . Εχω φερει 4 αλλα τα χω χωσει καλα μη σου λεω μαλακιες γιατι χρονος δε παιζει με τη δουλεια κ εχω κ οικογενεια . Αν δε θες σπιτι σου , airbnb ενα 8 μερο με 10 μερο .
Ετσι ε , εισαι του λατινικου? νομιζω δε το βρισκεις Ευρωπη ευκολα ομως μαν. Για αυτο ειπες κωλαρα πριν σου αρεσε στην αλβανιδα 22χρονη , φαινεται ο λατινολατρης
. Ωραιος οποτε μπορεις να συγκρινεις κουλτουρες αφου εχεις ταξιδεψει . Μπες σε σαητ με λατινες μηπως και κατσει καμια περιπτωση αν και νομιζω ρε μαν καλυτερα Ρωσια φαση κ ανατολικες χωρες εδω που ειμαστε αν θες να φερεις . Το καλο οτι εισαι εμπειρος και πιο ευκολα το ελεγχεις συναισθηματικα στη φαση που εισαι . Οχι μονο ηλικιακα αλλα γενικα με τις γυναικες η εμπειρια σου .
Να φυγεις απο εδω μαν μου ναι αλλα μονο αν εχεις μεριμνησει οτι για δουλεια δε θα χεις θεμα αν μιλαμε για ανατ χωρες και οχι καμια Β.Ευρωπη