Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εσυ να σαι καλα ρε μαν θα ερθουν αλλες σιγα . Εχεις παει ταξιδια σε ανατολ χωρες οπως ο φιλος σου ? Ρωσια ή Ουκρανια δε θυμαμαι που μου χες πει οτι παει . Θα το δοκιμαζες να φερεις εδω καμια για φαση για αρχη ?
φυσικα ναι εχω πάει σε αυτα τα μερη πολλες φορες απλα λογω δουλειας δεν μπορω να κάτσω πολυ. (εχω και ενα σκυλο που δεν μπορω να τον αφησω για πολυ στους δικους μου).Το ονειρο μου ομως ειναι να παω λατινικη αμερικη.Και τι δε θα έδινα αυτη τη στιγμη να ημουν με μια λατίνα στο ηλιοβασίλεμα σε μια εξωτικη παραλια μονος...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.776
Πόντοι
3.656
Ξερω γω ρε μαν και μενα γρηγορο μου φαινεται . Δε ξερω βεβαια ποσες φορες πηγε εκει βεβαια πιο πριν . Αλλα και παλι 2η φορα εδω και μονιμα ? μακαρι να του βγει σε καλο οντως

Κοίτα,ο τύπος είναι σε ηλικία γάμου.Αν ήταν κανας αγάμητος ή πριν είχε μόνο μπάζα,προφανώς τώρα που του'κατσε καλή,κοιτάει να την καπαρώσει.

Ρίσκο βέβαια γιατί αυτή αν έρθει Ελλάδα και καταλάβει ότι η αξία της εδώ θα κάνει limit up,δεν ξέρω αν θ'αρχίσει να κοιτάει και αλλού

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Κάποιο λάκκο θα'χει η φάβα

36 με 23;Μήπως έχει κανα παιδί η τύπισσα;

Αλλιώς του κατσε τζακ ποτ,ειδικά αν την έψησε να μείνει εδώ
Τυπε μου μπες mahnem.ru αν θες να φερεις κανα δυνατο μωρο απο ανατολικες χωρες . Αγγλικα μιλας κανονικα , προτιμησε οχι Μοσχα και Αγ.Πετρουπολη αλλα επαρχια αν δε θες να σου φυγουν πολλα σε δωρακι . Εχω φερει 4 αλλα τα χω χωσει καλα μη σου λεω μαλακιες γιατι χρονος δε παιζει με τη δουλεια κ εχω κ οικογενεια . Αν δε θες σπιτι σου , airbnb ενα 8 μερο με 10 μερο .

φυσικα ναι εχω πάει σε αυτα τα μερη πολλες φορες απλα λογω δουλειας δεν μπορω να κάτσω πολυ. (εχω και ενα σκυλο που δεν μπορω να τον αφησω για πολυ στους δικους μου).Το ονειρο μου ομως ειναι να παω λατινικη αμερικη.Και τι δε θα έδινα αυτη τη στιγμη να ημουν με μια λατίνα στο ηλιοβασίλεμα σε μια εξωτικη παραλια μονος...
Ετσι ε , εισαι του λατινικου? νομιζω δε το βρισκεις Ευρωπη ευκολα ομως μαν. Για αυτο ειπες κωλαρα πριν σου αρεσε στην αλβανιδα 22χρονη , φαινεται ο λατινολατρης :tooth: . Ωραιος οποτε μπορεις να συγκρινεις κουλτουρες αφου εχεις ταξιδεψει . Μπες σε σαητ με λατινες μηπως και κατσει καμια περιπτωση αν και νομιζω ρε μαν καλυτερα Ρωσια φαση κ ανατολικες χωρες εδω που ειμαστε αν θες να φερεις . Το καλο οτι εισαι εμπειρος και πιο ευκολα το ελεγχεις συναισθηματικα στη φαση που εισαι . Οχι μονο ηλικιακα αλλα γενικα με τις γυναικες η εμπειρια σου .

Να φυγεις απο εδω μαν μου ναι αλλα μονο αν εχεις μεριμνησει οτι για δουλεια δε θα χεις θεμα αν μιλαμε για ανατ χωρες και οχι καμια Β.Ευρωπη

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Κοίτα,ο τύπος είναι σε ηλικία γάμου.Αν ήταν κανας αγάμητος ή πριν είχε μόνο μπάζα,προφανώς τώρα που του'κατσε καλή,κοιτάει να την καπαρώσει.

Ρίσκο βέβαια γιατί αυτή αν έρθει Ελλάδα και καταλάβει ότι η αξία της εδώ θα κάνει limit up,δεν ξέρω αν θ'αρχίσει να κοιτάει και αλλού
Σιγουρα δεν επαιζε με γυναικες ιδιαιτερα . Δε ξερω ποσες ειχε αλλα με τπτ δεν ηταν ο τυπος που ειχε ιδιαιτερες εμπειριες . Ισως κ καθολου ή ελαχιστα για αυτο βιαζεται . Αυτο που λες αν ερθει Ελλαδα κ καταλαβει την αξια της δεν εχεις αδικο, για αυτο λεω μακαρι να του βγει καλο κοριτσι προσγειωμενο

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Τυπε μου μπες mahnem.ru αν θες να φερεις κανα δυνατο μωρο απο ανατολικες χωρες . Αγγλικα μιλας κανονικα , προτιμησε οχι Μοσχα και Αγ.Πετρουπολη αλλα επαρχια αν δε θες να σου φυγουν πολλα σε δωρακι . Εχω φερει 4 αλλα τα χω χωσει καλα μη σου λεω μαλακιες γιατι χρονος δε παιζει με τη δουλεια κ εχω κ οικογενεια . Αν δε θες σπιτι σου , airbnb ενα 8 μερο με 10 μερο .

Ετσι ε , εισαι του λατινικου? νομιζω δε το βρισκεις Ευρωπη ευκολα ομως μαν. Για αυτο ειπες κωλαρα πριν σου αρεσε στην αλβανιδα 22χρονη , φαινεται ο λατινολατρης :tooth: . Ωραιος οποτε μπορεις να συγκρινεις κουλτουρες αφου εχεις ταξιδεψει . Μπες σε σαητ με λατινες μηπως και κατσει καμια περιπτωση αν και νομιζω ρε μαν καλυτερα Ρωσια φαση κ ανατολικες χωρες εδω που ειμαστε αν θες να φερεις . Το καλο οτι εισαι εμπειρος και πιο ευκολα το ελεγχεις συναισθηματικα στη φαση που εισαι . Οχι μονο ηλικιακα αλλα γενικα με τις γυναικες η εμπειρια σου .

Να φυγεις απο εδω μαν μου ναι αλλα μονο αν εχεις μεριμνησει οτι για δουλεια δε θα χεις θεμα αν μιλαμε για ανατ χωρες και οχι καμια Β.Ευρωπη
δύσκολο γιατι πρεπει να μάθεις και τη γλωσσα...αλλα οπως ειπα και πριν δε ξερω αν θελω να χτίσω κατι εκτος ελλαδος,στηριζόμενος σε μια γυναίκα

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Θελει υπομονη αλλα ειναι και το στυλ του καθενος μη νομιζεις . Εχω φιλαρακι που παντα στο 1ο ραντεβου χωνεται και φερνει αποτελεσμα οπως ο Βλαδιμηρος που ναι τετοια φαση . Εγω πιο σπανια να χωθω στο 1ο . Παντως τυπε μου ουτε ο Βλαδιμηρος ουτε ο Μασαζονομαχος ειναι τυποι που λενε φιδια γιατι εχω μια εμπειρια εστω με τα γραφομενα του καθενος
ακου δεν εισαι στη ζωη τους για να ξερεις ποιος καταλαβαινει τα γραφομενα,και οι 2 ειναι τακτικοι των μπουρδελων καθε βδομαδα απο 2 3 φορες συνολο παιζει να εχουν παει 1000 με 1500 φορες οσους ξερω που βρισκαν κοπελες δεν εχουν παει τοσες φορες εχουν παει 40 φορες 50 το πολυ,1000 φορες πανε τα ναυαγια που ξερουν πως δε μπορουν να γαμησουν αλλιως με τιποτα μη κοροιδευομαστε,ουτε ο βλαδιμηρος ουτε ο μασαζονομαχος εχουν γαμησει εκτος απο ιεροδουλες για να πηγαινουν τοσες φορες στα μπουρδελα απο αυτα ζουν.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
το εκανε ενας φίλος γνωρισε μια ξένη,την ακολουθησε,παντρευτηκε εκανε παιδια και τον εστειλε η τυπισσα ελλαδα πισω υστερα απο 15 χρονια....τωρα ειναι 47 χρονων εδω και δε ξερει τι να κανει.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Και κάτι τελευταιο, το προβλημα σε ένα σαιτ αγοραιου σέξ οπως το μπουρδέλα δεν ειναι γιατι κάποιος δεν έχει γκομενα ειτε ειναι μασαζονομάχος είτε όχι. Αλλα γιατι ένας μπακουρος μπαινει και ενω δε γράφει για πουτάνες μας ζαλιζει με την αγαμια του και οτι ολες οι γκομενες ειναι πιασμένες.

Πάλι καλα εφαγες κράξιμο τζιμάκο μπουφε και το γυρισες το ρεπερτόριο τωρα λές οτι εχεις βγει ραντεβου . Μακάρι να βγεις περισσοτερα απο μένα να ξελαμπικάρει το μυαλο σου εγω δεν εχω προβλημα κ με πουτανες να μεινω. Πάτα θα περνάω καλα ! χεχε ;)

οτι και να γραψεις απο εδω κ πέρα σου λέω πως σε γράφω στα αρχιδια μου και δεν θα το διαβάσω. Τσάμπα θα τα γραψεις. Αντε γεια.
μπουφος εισαι και φαινεσαι δεν ειπα ποτε οτι πηγαινα μονο σε μπουρδελα εβγαινα και ραντεβου παντα αλλα εσυ ενω λες οτι πας καθε βδομαδα στους οικους μας το παιζεις οτι βρισκεις γκομενες εκτος μπουρδελου δε βρισκεις στο λεω εγω,καποιος που παει καθε βδομαδα σε μπουρδελο ειναι εξαρτημενος και ξερει πως δε θα βρει αλλιως αγαμητος εισαι εσυ που πας καθε βδομαδα σε μπουρδελα εκτος μπουρδελου θεωρησαι παρθενος,απλα στη ελέγα γιατι κοροιδευες τον τονυ και τον ελβις που δε βγαιναν ουτε ραντεβου ουτε τιποτα ενω εισαι χειροτερος απο αυτους γιατι εκεινοι τουλαχιστον το λενε οτι δε μπορουν να βρουν εσυ λες οτι δηθεν βρισκεις ενω εχεις πληρωσει 1000 φορες,οποιος βρισκει αγορι μου κανεις δε πληρωνει 1000 φορες μονο αυτοι που δε μπορουν και οτι το παιζες και ιστορια οτι μονο τα μπουρδελα δε σε καλυπτουν αφου μονο με αυτα βγαινεις για να πηγαινεις καθε βδομαδα εκει καια φου δε σε καλυπτουν γιατι πας?η απαντηση ειναι γιατι δε μπορεις αλλιως.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
δύσκολο γιατι πρεπει να μάθεις και τη γλωσσα...αλλα οπως ειπα και πριν δε ξερω αν θελω να χτίσω κατι εκτος ελλαδος,στηριζόμενος σε μια γυναίκα
Ρε μαν μου αυτα ειναι μεγαλες αποφασεις . Για μενα αν θες τη ταπεινη μου γνωμη μονο αν το θες ασχετα απο γκομενες . Γουσταρεις δλδ ρε παιδι μου να πας να ζησεις καπου το χεις σαρακι να φυγεις απο Ελλαδα και να βιωσεις μονιμα μια αλλη κουλτουρα , εξαλλου η ζωη μικρη ειναι και τη γεμιζουμε με εμπειριες . Η γκομενα ομως να ναι ο τελευταιος λογος ωστε και να χωρισεις να πεις το θελα να ερθω εδω συνειδητα και δε με επηρεασε τιποτα . Αλλα αν το κανεις ολα να τα εχεις σκεφτει απο πριν ( πως θα ζησεις αν συζησετε ή αν χωρισετε κτλ ) , πλεον ειμαστε ωριμοι συναισθηματικα να ελεγχουμε τα συναισθηματα μας και το παρορμητισμο μας και να ξερουμε τις συνεπειες των επιλογων μας . Σου ξαναλεω αν τα χεις σκεφτει ολα και θα γουσταρες να το κανεις ουτως ή αλλως τοτε ναι

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ρε μαν μου αυτα ειναι μεγαλες αποφασεις . Για μενα αν θες τη ταπεινη μου γνωμη μονο αν το θες ασχετα απο γκομενες . Γουσταρεις δλδ ρε παιδι μου να πας να ζησεις καπου το χεις σαρακι να φυγεις απο Ελλαδα και να βιωσεις μονιμα μια αλλη κουλτουρα , εξαλλου η ζωη μικρη ειναι και τη γεμιζουμε με εμπειριες . Η γκομενα ομως να ναι ο τελευταιος λογος ωστε και να χωρισεις να πεις το θελα να ερθω εδω συνειδητα και δε με επηρεασε τιποτα . Αλλα αν το κανεις ολα να τα εχεις σκεφτει απο πριν ( πως θα ζησεις αν συζησετε ή αν χωρισετε κτλ ) , πλεον ειμαστε ωριμοι συναισθηματικα να ελεγχουμε τα συναισθηματα μας και το παρορμητισμο μας και να ξερουμε τις συνεπειες των επιλογων μας . Σου ξαναλεω αν τα χεις σκεφτει ολα και θα γουσταρες να το κανεις ουτως ή αλλως τοτε ναι
εχω ζησει κυπρο για μήνες παλιοτερα για δουλεια ...ξερω πως ειναι,ειχε και να συν και τα πλην που ελειπα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
μπουφος εισαι και φαινεσαι και καραγκιοζης δεν ειπα ποτε οτι πηγαινα μονο σε μπουρδελα εβγαινα και ραντεβου παντα αλλα εσυ ενω λες οτι πας καθε βδομαδα στους οικους μας το παιζεις οτι βρισκεις γκομενες εκτος μπουρδελου δε βρισκεις στο λεω εγω,καποιος που παει καθε βδομαδα σε μπουρδελο ειναι εξαρτημενος και ξερει πως δε θα βρει αλλιως αγαμητος εισαι εσυ που πας καθε βδομαδα σε μπουρδελα εκτος μπουρδελου θεωρησαι παρθενος,απλα στη ελέγα γιατι κοροιδευες τον τονυ και τον ελβις που δε βγαιναν ουτε ραντεβου ουτε τιποτα ενω εισαι χειροτερος απο αυτους γιατι εκεινοι τουλαχιστον το λενε οτι δε μπορουν να βρουν εσυ λες οτι δηθεν βρισκεις ενω εχεις πληρωσει 1000 φορες,οποιος βρισκει αγορι μου κανεις δε πληρωνει 1000 φορες μονο αυτοι που δε μπορουν και οτι το παιζες και ιστορια οτι μονο τα μπουρδελα δε σε καλυπτουν αφου μονο με αυτα βγαινεις για να πηγαινεις καθε βδομαδα εκει καια φου δε σε καλυπτουν γιατι πας?η απαντηση ειναι γιατι δε μπορεις αλλιως.
Ρε σπορε...ακου να δεις κατι.Μπαινεις που μπαινεις εδω μεσα αντι να κάθεσαι να βριζεσαι με τον εναν και τον αλλον που ουτε τους ξέρεις,ουτε σε ξερουν,ουτε που θα τους δεις ουτε που θα σε δουν.Καθεσαι και τρως το χρονο σου τσαμπα.Εισαι μικρος,σταμάτα να το παιζεις μάγκας.οι περισσότεροι που γράφουν ειναι και μεγαλυτεροι απο μενα.Εχω ζησει μια ολοκληρη ζωη,οπως και οι αλλοι εδω μεσα.Με το να το παιζεις μαγκας σε σκιες (γιατι για μενα και για σενα ολοι εδω μεσα ειναι σκιες οπως εισαι και εσυ για αυτους) δε ξερεις τι υπαρχει απο πισω.Οποτε δε κερδίζεις κατι.Εγω μερικες φορες ξερεις γιατι κάθομαι και λεω και καμια ιστορια με γκόμενα? γιατι πισω απο αυτην την εμπειρια,βγηκε ενα συμπερασμα.Αυτο ειναι η ζωη.Στο λεω εγω που ειμαι 40.Οπως και εγω διαβάζω και αλλους εδω μεσα και πέρνω γνώσεις που δεν ηξερα,η μπορει να εχω ζησει κατι παρομοιο με εναν αλλον αλλα να εβγαλε ο αλλος καποιο συμπερασμα που εγω δν ειχα σκεφτει.Κάθεσαι και λες τα ιδια και τα ιδια και προσβάλεις κοσμο που θα μπορουσαν να ειναι γονεις σου...κάθεσαι και βρίζεις τον δικηγορο 50 χρονων ανθρωπος.Τετοια ανατροφή σου έδωσαν?Δεν εχει σημασια ποιος ειναι και τι λεει,σου ριχνει 30 χρόνια και του μιλας λές και ειναι το φιλαρακι σου που παιζετε τάβλι.Σταματα τη μαλακια γιατι ολοι εχουν βαρεθει τα λεγόμενα σου.Κι εγω ημουν κάποτε 22 και προσπαθουσα να μάθω απο τους μεγαλύτερους.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Ρε σπορε...ακου να δεις κατι.Μπαινεις που μπαινεις εδω μεσα αντι να κάθεσαι να βριζεσαι με τον εναν και τον αλλον που ουτε τους ξέρεις,ουτε σε ξερουν,ουτε που θα τους δεις ουτε που θα σε δουν.Καθεσαι και τρως το χρονο σου τσαμπα.Εισαι μικρος,σταμάτα να το παιζεις μάγκας.οι περισσότεροι που γράφουν ειναι και μεγαλυτεροι απο μενα.Εχω ζησει μια ολοκληρη ζωη,οπως και οι αλλοι εδω μεσα.Με το να το παιζεις μαγκας σε σκιες (γιατι για μενα και για σενα ολοι εδω μεσα ειναι σκιες οπως εισαι και εσυ για αυτους) δε ξερεις τι υπαρχει απο πισω.Οποτε δε κερδίζεις κατι.Εγω μερικες φορες ξερεις γιατι κάθομαι και λεω και καμια ιστορια με γκόμενα? γιατι πισω απο αυτην την εμπειρια,βγηκε ενα συμπερασμα.Αυτο ειναι η ζωη.Στο λεω εγω που ειμαι 40.Οπως και εγω διαβάζω και αλλους εδω μεσα και πέρνω γνώσεις που δεν ηξερα,η μπορει να εχω ζησει κατι παρομοιο με εναν αλλον αλλα να εβγαλε ο αλλος καποιο συμπερασμα που εγω δν ειχα σκεφτει.Κάθεσαι και λες τα ιδια και τα ιδια και προσβάλεις κοσμο που θα μπορουσαν να ειναι γονεις σου...κάθεσαι και βρίζεις τον δικηγορο 50 χρονων ανθρωπος.Τετοια ανατροφή σου έδωσαν?Δεν εχει σημασια ποιος ειναι και τι λεει,σου ριχνει 30 χρόνια και του μιλας λές και ειναι το φιλαρακι σου που παιζετε τάβλι.Σταματα τη μαλακια γιατι ολοι εχουν βαρεθει τα λεγόμενα σου.Κι εγω ημουν κάποτε 22 και προσπαθουσα να μάθω απο τους μεγαλύτερους.
δε βριζω καταρχιν ολα τα λεω σε επιπεδο συζητησης δε προσβαλλα καποιον τσιλαρε και μενα με λενε μικρο ολη τη ωρα και μου την λενε δε εχω σκοπο να προσβαλω καποιον συζηταμε και εμενα μου την λενε αλλα δε χαλιεμαι απλα συζηταω,ουτε τον αλεξ ουτε το μασαζονομαχο προσβαλω απλα τη αποψη μου λεω συζητηση κανω ελπιζω να μην τους χαλαει γιατι δε τα λεω με εντονο τροπο αλλα με συζητηση.

• Like
Αντιδράσεις: FARAW
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
δε βριζω καταρχιν ολα τα λεω σε επιπεδο συζητησης δε προσβαλλα καποιον τσιλαρε και μενα με λενε μικρο ολη τη ωρα και μου την λενε δε εχω σκοπο να προσβαλω καποιον συζηταμε και εμενα μου την λενε αλλα δε χαλιεμαι απλα συζηταω.
σε λενε μικρο γιατι οι περισσοτεροι εδω μεσα ειναι τύποι ανω των 40..τι θες να σε πουν?

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
σε λενε μικρο γιατι οι περισσοτεροι εδω μεσα ειναι τύποι ανω των 40..τι θες να σε πουν?
οταν λες καποιον μικρο συνεχεια και αγαμητο ομως που στη τελικη και σε μπουρδελα παω και με το καμακι το προσπαθω ειναι αγενεια παρολα αυτα δε χαλαστηκα απλα συζηταω μαζι τους και μαζι σου.

• Like
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
οταν λες καποιον μικρο συνεχεια και αγαμητο ομως ειναι αγενεια παρολα αυτα δε χαλαστηκα απλα συζηταω μαζι τους και μαζι σου.
μα εσυ δε κοιτας να κανεις κουβέντα,γιατι σε εχω δει.Ακομα και καποιος να πει κατι νορμαλ,εσυ πας και του τη μπαινεις,τον προσβαλεις αντι να κατσεις να μιλησεις ηρεμα και ωραια.Περα απο αυτο. λες τα ιδια και τα ιδια.Το ειπες,μια δυο τρεις οκ το καταλάβαμε.παρεες,και παρεες και κυκλοι και παρεες...παρακατω...αλλο?

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
μα εσυ δε κοιτας να κανεις κουβέντα,γιατι σε εχω δει.Ακομα και καποιος να πει κατι νορμαλ,εσυ πας και του τη μπαινεις,τον προσβαλεις αντι να κατσεις να μιλησεις ηρεμα και ωραια.Περα απο αυτο. λες τα ιδια και τα ιδια.Το ειπες,μια δυο τρεις οκ το καταλάβαμε.παρεες,και παρεες και κυκλοι και παρεες...παρακατω...αλλο?
δε το κανω με τροπο να του την μπω,απλα τη γνωμη μου λεω οποιος νομιζει πως το κανω για να του την μπω ειναι λαθος συζητηση κανω,ειμαστε σε ενα φορουμ κανουμε συζητηση μιλαμε δεν εχουμε λογο να τη μπουμε ο ενας τον αλλον δε ειχα τετοιο σκοπο ειλικρινα απλα ισως να λεω τη γνωμη μου με

• Like
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
δε το κανω με τροπο να του την μπω,απλα τη γνωμη μου λεω οποιος νομιζει πως το κανω για να του την μπω ειναι λαθος συζητηση κανω,ειμαστε σε ενα φορουμ κανουμε συζητηση μιλαμε δεν εχουμε λογο να τη μπουμε ο ενας τον αλλον δε ειχα τετοιο σκοπο ειλικρινα.
την εχω δει τη γνωμη σου σε πολλα....απο τα 10 που θα πεις,τα 8 ειναι επανάληψη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom