Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
εσυ εισαι ο αλλος 22ρης?Ναι εκτός αν δεν στέκουν καλά και δεν έχουν πάει ποτέ με γυναίκα
εσυ εισαι ο αλλος 22ρης?Ναι εκτός αν δεν στέκουν καλά και δεν έχουν πάει ποτέ με γυναίκα
οι περισσοτεροι που ξερω εχουν παει 40 50 φορες και αυτοι βρισκαν καποιες γκομενες εξω αυτοι που εχουν παει στη ζωη τους 1000 1500 οπως εσυ και ο μασαζονομαχος απλα δεν εχουν βρει ποτε εκτος ιεροδουλης να γαμησουν οχι σχεση ουτε ξεπετα και ζουν μονο απο τις ιεροδουλες που πανε συνεχεια καθε βδομαδα 2+ φορες.Κανεις που βρισκει εστω κατι λιγα εκτος ιεροδουλης δε παει 1000 φορες αυτοι ειναι ναυαγια που δε μπορουν αλλιως να κανουν.αρα οσοι δε πάνε στα μπουρδέλα γαμάνε κάργα γκόμενες εξω?
Ανεβαστε κάνα μουνι το χει πιάσει το νόημα ο φίλοςciao bella
Ανεβαστε κάνα μουνι και μην τσακώνεστε το χει πιάσει το νόημα ο φίλος
Γυναικαρα Ρια μας την εκλεψαν οι μακαροναδες . Πολυ ωραιο μωροη πιο καβλιαρα Ελληνιδα στον κοσμο αντικειμενικα??
Να σαι παντα καλα Αλεξ μαζι με το ταιρι σου χαρουμενοι και αγαπημενοι . Ελπιζω να πληρει και ακομα μια προυποθεση που τη θεωρω πολυ σημαντικη στην επιλογη συντροφου που ειναι ο σεβασμος των δικων σου ανθρωπων ( αν και εφοσον βρισκονται εν ζωη ) . Για μενα ηταν πολυ βασικο αυτοΔεν θα παω μακρια. Θα σας πω για την γκομενα μου. Μιλαμε για χαρακτηρα απιστευτο. Ό,τι με απασχολει, θα τρεξει αμεσως να ασχοληθει. Να μου βρει λυσεις. Δεν εχει ποτέ παραλογες απαιτησεις. Με σεβεται, μου συζηταει ευγενικα, ειναι παντα ευχαριστη, ειναι σοβαρη, δεν λεει μαλακιες και χαζομαρες, προσωπικοτητα εκπληκτικη και πληθωρικη, παντα η ψυχη της παρεας, ενω στο σεξ εχει απιστευτη διαθεση και συμμετοχη, ενας θησαυρος.
Αχ μωρε ομως τι κριμα.
Δεν εχει επιπεδη κοιλια, δεν εχει ωραιο κωλο, εχει και κατι περιττα κιλα, δεν ειναι μοντελο, δεν ειναι "8αρι και 9αρι". Σε μερικους απο εσας λοιπον, δεν θα εκανε. Θα την απορριπτατε.
Και καλα θα κανατε, γιατι δεν σας αξιζει κατι τετοιο.
Ελπιζω καποτε να ενηλικιωθειτε.
Ριχτο αδερφε θελω να ακουσω κανα στοριΘες να σου πω εγω μια ιστορία που μου έτυχε με μια να μεινεις μαλακας η θα με βγάλεις ψευτη παλι?
Ναι την είχε φέρει το yourangels πριν κάνα δυο χρόνια city tourΠοια είναι αυτη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρωσίδα Ουκρανή μου κάνει
Ασε τυπε μου εχω βγει με μουναρα απο ινστα σε εστιατοριο 1ο ραντεβου και η τυπισσα εθαβε οτι κινειτο . Ποσο ταπα ειναι εκεινη , ποσο χοντρος ειναι ο αλλος , πως τρωει ο παραδιπλα , πιο ξινο ανθρωπο στη ζωη μου δεν εχω ματαδει . Για ολα ειχε ενα αρνητικο σχολιο ρε μαν . Αν την ειχα μονιμη γκομενα παιζει να φορουσα κατσαρολικο και αναποδο πουκαμισο σε 6 μηνες οχι παραπανω . Μεχρι και για την οικογενεια της και την αδερφη της που μου λεγε οτι την ζηλευει ειχε μιλουσε αρνητικα . Απιστευτος μουναρος εκανα υπομονη για να τη πηδαω 4 μηνες αλλα μετα γιοκ . Ασε που ειχαμε βγει μια φορα με φιλους και ειχε ξινισει τη φατσα της και μου λεγε στο τεταρτο να φυγουμεΤυπε γνωρισα μια γκομενιτσα ωραία απο ενα μπάρ, πηγαμε για σέξ και ουτε καν με ακουμπαγε, φιλια 0 προκαταρκτικά 0 , πιπα 0 . Απλα την έχυσα στα βυζιά να μη πάει ακλαφτο το 30αρι στο ενοδοχειο. Και τη γάμησα κ λιγο ανάσκελα. Φυσικα δεν ξαναβρεθηκαμε απο τότε.
Να σαι καλα ρε capo...Ειχα βγει κάποτε που λες με μια αλβανίδα 22 χρονων απο το κορωπι.Καλο μουνι,φοβερο βυζι,8ρι προσωπο,και απιστευτη κωλάρα.με χάλαγε βεβαια οτι μιλουσε σπαστά ελληνικα που ναι μεν δεν εχω θέμα με τις αλβανίδες γενικως αλλα οταν μιλάνε ετσι,ξενερωνω.Αλλα για χάρη της κωλάρας της εκανα το κινέζο.Μου λεει εΛα να με παρεις και παμε οπου θες.Παω απο δαφνη στο κορωπι,την μαζευω και βουρ για αγια παρασκευη...καθησαμε κανα 2ωρο (χαμουρεμα τα γνωστα) μετα σκέφτηκα μια δικαιολογία του κωλου και τη πήγα σπιτι.Αφου λοιπον ανέβηκε καθησαμε λιγο στο καναπε,συνεχίσαμε αυτα που ειχαμε αφήσει στη μεση στον καφε και βουρ για κρεβάτι.Την γδυνω τη γαμαω,μετα ανεβαινει απο πανω και αρχισε αυτη τη γαμησι...και ενω καλα καλα δεν ειχα τελειώσει,τη βλεπω σταματάει σηκώνεται και ντυνεται.Τις λεω τι κανεις εκει? μου λεει "τελειωσα..εχυσα"...και εγω τις λεω? "αα δε με νοιαζει για σενα..ετσι ειμαι εγω οταν τελειώνω δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο αλλος."Μεχρι να πιστεψω οτι οντως δεν μου εκανε πλακα,περασε μιση ωρα...εμπας περιπτωση η γκόμενα οντως το εννοουσε.Της λεω και γω με τη σειρα μου...."οκ τραβα σπιτι μονη σου"..εμεινε καγκελο....τις λεω τι με κοιτας ετσι? αντε τραβα φυγε...δρομο,παρε μετρο,λεωφορειο,δε ξερω πως θα φυγεις...εκει απεναντι ειναι το μετρο σηκω και φυγε...σε καποια φαση να μου λεει συγνωμη..τις λεω οκ αφου ζητας συγνώμη,τοτε κατσε να συνεχίσουμε.."αα οχι μ λεει σου εξηγησα"....τοτε δρομο ....οπως εισαι εφυγες.Και την εστειλα σπιτι...φυσικα δε ξανα βγήκα μαζι της δεν πηρα το ρίσκο να μου ξανα κανει το ιδιο χουνερι...αλλα πραγματικα στη τελικη.Ενιωσα σα ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.Γυναικαρα Ρια μας την εκλεψαν οι μακαροναδες . Πολυ ωραιο μωρο
Να σαι παντα καλα Αλεξ μαζι με το ταιρι σου χαρουμενοι και αγαπημενοι . Ελπιζω να πληρει και ακομα μια προυποθεση που τη θεωρω πολυ σημαντικη στην επιλογη συντροφου που ειναι ο σεβασμος των δικων σου ανθρωπων ( αν και εφοσον βρισκονται εν ζωη ) . Για μενα ηταν πολυ βασικο αυτο
Ριχτο αδερφε θελω να ακουσω κανα στορι
οι περισσοτεροι που ξερω εχουν παει 40 50 φορες και αυτοι βρισκαν καποιες γκομενες εξω αυτοι που εχουν παει στη ζωη τους 1000 1500 οπως εσυ και ο μασαζονομαχος απλα δεν εχουν βρει ποτε εκτος ιεροδουλης να γαμησουν οχι σχεση ουτε ξεπετα και ζουν μονο απο τις ιεροδουλες που πανε συνεχεια καθε βδομαδα 2+ φορες.Κανεις που βρισκει εστω κατι λιγα εκτος ιεροδουλης δε παει 1000 φορες αυτοι ειναι ναυαγια που δε μπορουν αλλιως να κανουν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
σε ποιο ονειρο ειδες οτι εχεις γκομενα?με ιεροδουλες την εβγαζες μια ζωη οπως ο βλαδιμηρος και μασαζονομαχος,τα ειπε ολα φιλος απο εδω αντε λεει αλεξ αστες τις ελληνιδες πηγαινε με κανα εσκορτ,αρα μη λες ψεματα,επισης εγω πχ δε θα απεριπτα μια αμα ηταν καλος ανθρωπος ενταξει δεν ειπαμε να ειναι και χοντρη αλλα αμα ειναι κανονικη με λιγα ελαχιστα παραπανω δε χαλιεμαι δε εχω απαιτησεις φανταζομαι και αλλοι απλα να ξερεις αυτες οι μπαμπατσικες που αναφερεις επειδη εχουν βιωσει ρατσισμο λογο βαρους το παιζουν δυσκολες μου το εχει πει γνωστος που ηξερε πρωτον και δευτερον ακομα και αυτες εχουν ψωνιστει χρονια τωρα απο το 2015 και μετα χαλασαν ολες.Δεν θα παω μακρια. Θα σας πω για την γκομενα μου. Μιλαμε για χαρακτηρα απιστευτο. Ό,τι με απασχολει, θα τρεξει αμεσως να ασχοληθει. Να μου βρει λυσεις. Δεν εχει ποτέ παραλογες απαιτησεις. Με σεβεται, μου συζηταει ευγενικα, ειναι παντα ευχαριστη, ειναι σοβαρη, δεν λεει μαλακιες και χαζομαρες, προσωπικοτητα εκπληκτικη και πληθωρικη, παντα η ψυχη της παρεας, ενω στο σεξ εχει απιστευτη διαθεση και συμμετοχη, ενας θησαυρος.
Αχ μωρε ομως τι κριμα.
Δεν εχει επιπεδη κοιλια, δεν εχει ωραιο κωλο, εχει και κατι περιττα κιλα, δεν ειναι μοντελο, δεν ειναι "8αρι και 9αρι". Σε μερικους απο εσας λοιπον, δεν θα εκανε. Θα την απορριπτατε.
Και καλα θα κανατε, γιατι δεν σας αξιζει κατι τετοιο.
Ελπιζω καποτε να ενηλικιωθειτε.
ποναει η αληθεια το ξερω.Τύπε εδω μέσα ειναι σχετικο σάιτ για να γράφουν οι Μασαζονομάχοι. Αν σε χαλάει πάρε το πουλο και μη ξαναμπεις ετσι κ αλλιως μαλακιες γράφεις δεν θα λειψεις σε κανέναν.
Ελεος ρε μαν , πωωωω??? . Διαβαζα και περιμενα να γραψεις οτι καπου θα σου λεγε οτι κανει πλακα . Δε ξαναβρεθηκατε ε?Να σαι καλα ρε capo...Ειχα βγει κάποτε που λες με μια αλβανίδα 22 χρονων απο το κορωπι.Καλο μουνι,φοβερο βυζι,8ρι προσωπο,και απιστευτη κωλάρα.με χάλαγε βεβαια οτι μιλουσε σπαστά ελληνικα που ναι μεν δεν εχω θέμα με τις αλβανίδες γενικως αλλα οταν μιλάνε ετσι,ξενερωνω.Αλλα για χάρη της κωλάρας της εκανα το κινέζο.Μου λεει εΛα να με παρεις και παμε οπου θες.Παω απο δαφνη στο κορωπι,την μαζευω και βουρ για αγια παρασκευη...καθησαμε κανα 2ωρο (χαμουρεμα τα γνωστα) μετα σκέφτηκα μια δικαιολογία του κωλου και τη πήγα σπιτι.Αφου λοιπον ανέβηκε καθησαμε λιγο στο καναπε,συνεχίσαμε αυτα που ειχαμε αφήσει στη μεση στον καφε και βουρ για κρεβάτι.Την γδυνω τη γαμαω,μετα ανεβαινει απο πανω και αρχισε αυτη τη γαμησι...και ενω καλα καλα δεν ειχα τελειώσει,τη βλεπω σταματάει σηκώνεται και ντυνεται.Τις λεω τι κανεις εκει? μου λεει "τελειωσα..εχυσα"...και εγω τις λεω? "αα δε με νοιαζει για σενα..ετσι ειμαι εγω οταν τελειώνω δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο αλλος."Μεχρι να πιστεψω οτι οντως δεν μου εκανε πλακα,περασε μιση ωρα...εμπας περιπτωση η γκόμενα οντως το εννοουσε.Της λεω και γω με τη σειρα μου...."οκ τραβα σπιτι μονη σου"..εμεινε καγκελο....τις λεω τι με κοιτας ετσι? αντε τραβα φυγε...δρομο,παρε μετρο,λεωφορειο,δε ξερω πως θα φυγεις...εκει απεναντι ειναι το μετρο σηκω και φυγε...σε καποια φαση να μου λεει συγνωμη..τις λεω οκ αφου ζητας συγνώμη,τοτε κατσε να συνεχίσουμε.."αα οχι μ λεει σου εξηγησα"....τοτε δρομο ....οπως εισαι εφυγες.Και την εστειλα σπιτι...φυσικα δε ξανα βγήκα μαζι της δεν πηρα το ρίσκο να μου ξανα κανει το ιδιο χουνερι...αλλα πραγματικα στη τελικη.Ενιωσα σα ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.
Οχι...παρολο που μου ξανα ζητησε συγνωμη στο φβ δεν το ρίσκαρα.Εμενε και μακρια απο μενα αλλιως ισως να εδινα μια ευκαιρια.Ελεος ρε μαν , πωωωω??? . Διαβαζα και περιμενα να γραψεις καπου οτι καπου θα σου λεγε οτι κανει πλακα . Δε ξαναβρεθηκατε ε?
Ασε τυπε μου εχω βγει με μουναρα απο ινστα σε εστιατοριο 1ο ραντεβου και η τυπισσα εθαβε οτι κινειτο . Ποσο ταπα ειναι εκεινη , ποσο χοντρος ειναι ο αλλος , πως τρωει ο παραδιπλα , πιο ξινο ανθρωπο στη ζωη μου δεν εχω ματαδει . Για ολα ειχε ενα αρνητικο σχολιο ρε μαν . Αν την ειχα μονιμη γκομενα παιζει να φορουσα κατσαρολικο και αναποδο πουκαμισο σε 6 μηνες οχι παραπανω . Μεχρι και για την οικογενεια της και την αδερφη της που μου λεγε οτι την ζηλευει ειχε μιλουσε αρνητικα . Απιστευτος μουναρος εκανα υπομονη για να τη πηδαω 4 μηνες αλλα μετα γιοκ . Ασε που ειχαμε βγει μια φορα με φιλους και ειχε ξινισει τη φατσα της και μου λεγε στο τεταρτο να φυγουμε
μηπως γιατι ηταν ιεροδουλη και οχι κανονικη γιατι πολυ απλα δεν εχεις παει με κανονικη?μη βλεπεις ονειρα 1000 φορες εχει γαμησει σε ιεροδουλες τελος μονο εκει μπορεις αλλιως οχι,κανεις που βρισκει γκομενες εξω δε εχει παει τοσες φορες σε μπουρδελο,ο βλαδιμηρος παιδια ριχνει 8αρια γκομενες και παει σε μπουρδελα καθε βδομαδα σα εξαρτημενο 1000 φορες συνολο με 1500 χαχα,οχι 8αρια μπρο ουτε χοντρες χαχα.Ελεος ρε μαν , πωωωω??? . Διαβαζα και περιμενα να γραψεις οτι καπου θα σου λεγε οτι κανει πλακα . Δε ξαναβρεθηκατε ε?
Οχι μαν για 4 μηνες τη πηδαγα εννοω . Υπεφερα οταν βγαιναμε δε φανταζεσαι για ποσο ξινο ανθρωπο , οχι σε μενα σχολια αλλα προς τους αλλους και μονο αρνητικα σχολια παντα . Οσο μα οσο κι αν κανεις υπομονη αν δε παλευεται η τυπισσα τι να το κανεις. Σε γαμαει ο αρνητισμος δε γινεται να μεινεις ανεπηρεαστος4 μήνες σε ειχε στο περίμενε ρε τύπε εγω αυτη που λέω 3ο ραντεβου ειμασταν σε ξενοδοχείο, δεν έχει μαλακιες.
Ρε μαν πολυ κουλο αληθεια . Δε ξερω τι θα εκανα , μαλλον για το γαμησι θα εδινα μια ευκαιρια ακομα τι να πωΟχι...παρολο που μου ξανα ζητησε συγνωμη στο φβ δεν το ρίσκαρα.Εμενε και μακρια απο μενα αλλιως ισως να εδινα μια ευκαιρια.
εσυ τη κανεις λαστιχο και ο μονος σου δρομος ειναι τα μπουρδελα εξαρτημενε που πας καθε βδομαδα απο 2 3 φορες εσυ δειχνεις ποσο απεγνωσμενα τα θες και που δε υπαρχει περιπτωση να εχεις γαμησει μια εκτος ιεροδουλης επισης 35 χρονων μαντραχαλος εφτασες και γαμας στα 10 λεπτα φυλης και λιοσιων λες και εισαι 19 χρονο που τελειωνει σε 5 λεπτα χαχα εσυ δειχνεις τι εισαι οχι εγω,εγω και με κανονικες εχω βγει ραντεβου και σε μπουρδελα παω οχι ομως μονο σε μπουρδελα οπως εσυ,2 3 καταθεσεις τη βδομαδα ολο εκει εισαι ασε τωρα.ο jimakos πρεπει να πάει σε σάιτ που γράφουν οι παλαμομάχοι γιατι κάθε βράδυ με τη παλάμη του δίνει ομηρικές μάχες
ρε τι φρουτα κυκλοφορουν ρε πουστη μου νομιζει τωρα ο άλλος οτι έχω κανα κέρδος να του αποδείξω οτι έχω γαμησει πολλες γκομενες επίσης εκτος απο ιεροδουλες. Ρε φιλε ουτε καν ξέρω ποιος εισαι με συγχωρας αλλα σε γράφω κ στα αρχιδια μου δεν προκειται να μου κοψεις το μισθο κάτσε πιστευε οτι μαλακια σου έρχεται στη κεφάλα καθως την εχεις κάνει λάστιχαρα χαχαχα
Ελληνιδα που... κατουραει τις Ιταλιδες μεσα στην Ιταλια!
ποιος πουστης να σε χαιρεται ματια μου???
αν πας με τετοια μουναρα,ειναι σα να εχεις ζησει 10 ζωες!
νομιζεις πως οι γκομενες εξω καθονται απο το πρωτο ραντεβου πως φαινεται οτι εχεις παει μονο με ιεροδουλες,οταν βγεις ραντεβου θα μαθεις πως οι γκομενες καθονται πιο αργα οχι απο το πρωτο ραντεβου,και δε αδικω που καμια δε σου καθεται εκτος μπουρδελου λογικο αμυαλος εισαι τελειως.4 μήνες σε ειχε στο περίμενε ρε τύπε εγω αυτη που λέω 3ο ραντεβου ειμασταν σε ξενοδοχείο, δεν έχει μαλακιες.